Najjače je igrati scout-a
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ima neka grupa gdje se skupljaju bug clanovi da napravimo ekipu? Nisam ja bas dobar u igri ali znam koji point napasti, kad ga braniti i tako nesto.
Do sad je svaki BF imao neku mogućnost izrade klanova, pa je tako i BUG imao svoj klan u koji su bili svi s foruma dobrodosli.
Do sad nije bilo ni riječi o klanovima, tj. platoonima, što je jako čudno.
Valjda će uskoro i to implementirati u igru, pa će onda i netko s BUGa napraviti klan/platoon.

Jel ima neka grupa gdje se skupljaju bug clanovi da napravimo ekipu? Nisam ja bas dobar u igri ali znam koji point napasti, kad ga braniti i tako nesto.
nažalost ne, nema battleloga i to je sad sranje
možeš dodat mene b00_hr pa se joinaj kad igram
možda da netko napravi bf1 ovako?
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bf4-nickovi-se-ekipa-lakse-skupi/197743.aspx
nažalost ne, nema battleloga i to je sad sranje
možeš dodat mene b00_hr pa se joinaj kad igram
možda da netko napravi bf1 ovako?
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bf4-nickovi-se-ekipa-lakse-skupi/197743.aspx
Evo, sad ću :D
P.S. ostaju isti nickovi iz bf4, ali je nova igra pa da vidimo sto ce admini reci.
Tema napravljena!
Nek netko stavi link, ne radi mi copy paste na mobu

Kad odem u server browser ima par punih servera i to je to, pricam o conquest s 64 igraca jer jedino to i igram. Dok na PS4 skoro cijela ona strana puna igraca.
Mislim nade meni odma match, al kazem
Ako netko nema Harlem hellfighter pack evo ga za 5kn
http://www.cdkeys.com/pc/games/battlefield-1-pc-hellfighter-pack-dlc-origin-cd-key
Ali.. ali.. easter egg hunt!

http://www.cdkeys.com/pc/games/battlefield-1-pc-hellfighter-pack-dlc-origin-cd-key
To je bila razlika od 20Eura kod preordera?
Plus battlepack i nekoliko dana ranije igranje...
I jos jedan pack je bio, jel? Red baron?

To je bila razlika od 20Eura kod preordera?
Plus battlepack i nekoliko dana ranije igranje...
I jos jedan pack je bio, jel? Red baron?
Ne znam na što misliš točno.
Digital Deluxe koji se mogao samo preko origina kupiti za 70 eura je imao taj harlem hellfighter pack i red baron, lawrence of arabia, 3 tenk skina i battlepackove. Ova normalna verzija sa origina samo harem hellfighters pack i došla je 10eura manje.
Mi što smo kupovali preko key storeova smo kupovali za oko 40 eura samo igru, a 45 je došao day one edition sa harlem hellfighter packom.
Pošto sam čitao da harlem hellfighter pack bi trebali dobiti svi koji kupe igru prije izlaska, mislim da su ovi key storeovi uzeli to sa nekih edicija samo kako bi dodatno zaradili. Dobro je pa ima ovih kao cdkeys koji prodaju jeftino, a ne kao neki drugi koji žele 4-5 eura za taj pack iako su trebali dati besplatno.
Ne znam na što misliš točno.
Digital Deluxe koji se mogao samo preko origina kupiti za 70 eura je imao taj harlem hellfighter pack i red baron, lawrence of arabia, 3 tenk skina i battlepackove. Ova normalna verzija sa origina samo harem hellfighters pack i došla je 10eura manje.
Mi što smo kupovali preko key storeova smo kupovali za oko 40 eura samo igru, a 45 je došao day one edition sa harlem hellfighter packom.
Pošto sam čitao da harlem hellfighter pack bi trebali dobiti svi koji kupe igru prije izlaska, mislim da su ovi key storeovi uzeli to sa nekih edicija samo kako bi dodatno zaradili. Dobro je pa ima ovih kao cdkeys koji prodaju jeftino, a ne kao neki drugi koji žele 4-5 eura za taj pack iako su trebali dati besplatno.
Da, zaboavio sam na Lawrenca i tenk skinove :D
I nisam imao pojma da i ja imam harlem pack ako sam kupio preko Origina
Nisam iskoristio ni jedan skin, vjerojatno ni neću.
Što se još osim skinova dobija u battlepackovima? Noževi il nešto takvo.. ili ih uopće ne moram otvarati ak mi netrebaju skinovi?
Jeli netko zna eu server samo ona mapa od bete?
M4X
Resetirao filter, upisao M4X nema nista, mogu li se spojiti nekako drugacije?
Da, zaboavio sam na Lawrenca i tenk skinove :D
I nisam imao pojma da i ja imam harlem pack ako sam kupio preko Origina
Nisam iskoristio ni jedan skin, vjerojatno ni neću.
Što se još osim skinova dobija u battlepackovima? Noževi il nešto takvo.. ili ih uopće ne moram otvarati ak mi netrebaju skinovi?
Skinovi i neki elementi za melee oružija. Neki nož i toljagu. Za svaki ti treba tih 5 djelova koje dobiješ random.
Lawrence je opet SMLE MKIII Marksman - to je samo skin.
Pozdrav svima.
Na nekim mapama imam problema sa FPS-om. Prosječan fps mi je 70+ ali kad dođem na otvoreno padne na 50 pa se vrati na 60 itd.
Zanima me jeli mi hardware dovoljno dobar za pogonit u 60 fps-a.
Intel i5 3350p
Gtx1060 6gb
8gb 1600
Znam da je procesor u banani ali sam mislio da je dovoljan za igranje na low medium postavkama.
Igram na 2k rezoluciji ali mi je isto i naa 1080.
Trebam li uzimat novi procesor ili će se to riješit sljedećim patchem?
Hvala!
Pozdrav svima.
Na nekim mapama imam problema sa FPS-om. Prosječan fps mi je 70+ ali kad dođem na otvoreno padne na 50 pa se vrati na 60 itd.
Zanima me jeli mi hardware dovoljno dobar za pogonit u 60 fps-a.
Intel i5 3350p
Gtx1060 6gb
8gb 1600
Znam da je procesor u banani ali sam mislio da je dovoljan za igranje na low medium postavkama.
Igram na 2k rezoluciji ali mi je isto i naa 1080.
Trebam li uzimat novi procesor ili će se to riješit sljedećim patchem?
Hvala!
DX12 ili 11
Na svim reuolucijama isto.
Texture quality high
Texture filtering high
Mash high
Drugo sve low off
Ja san ima isti ram ko ti, i nisan dobia fpsa ništa puno kad sdan priša na 2400 16 gb ali je nesta svaki trzaj i svagi lag.... od tada savršenstvo ali ja igran sve ultra na 1080 pa je zato bilo baš nušno da taj ram rješim
I, koji je popust za stare (BF4) kupce aimbota?
Čekam te na Metrou, laštim GOLog Magnuma...
Kad god oćeš ja ti goli i magnum.......
Ima 1080-ku i igra na FHD rezi...
Pozdrav svima. Imam problema u igri BF1.Sve postavke ultra. Kada igram conquest avg fps mi je oko 50. Dosta često padne i na 35. Igra ponekad trza. Kad igram neki dugi mod gdje su mape manje onda
mi je fps oko 80. Nisu mi jasni to frame dropovi. Nisam siguran što mi je usko grlo na kompu.
AMD fx8730e
AMD Sapphire RX480 NITRO+ 8GB
RAM DDR3 1866 8GB
SSD 275GB
MBO Gigabyte 990x Gaming SLI
AMD driver 16.10.2
Prema mojoj konfi bez problema bi trebao igrati oko 70fps i bez trzanja. Ne znam da li je drivera ili je možda 8GB RAM-a premalo.
Ima ko sličan problem?
Pozdrav svima. Imam problema u igri BF1.Sve postavke ultra. Kada igram conquest avg fps mi je oko 50. Dosta često padne i na 35. Igra ponekad trza. Kad igram neki dugi mod gdje su mape manje onda
mi je fps oko 80. Nisu mi jasni to frame dropovi. Nisam siguran što mi je usko grlo na kompu.
AMD fx8730e
RAM DDR3 1866 8GB
SSD 275GB
AMD driver 16.10.2
Prema mojoj konfi bez problema bi trebao igrati oko 70fps i bez trzanja. Ne znam da li je drivera ili je možda 8GB RAM-a premalo.
Ima ko sličan problem?
vjerojatno ram,premalo je 8gb,i smanji detalje,nije 480 za ultra u bf1
AMD fx8730e
RAM DDR3 1866 8GB
SSD 275GB
AMD driver 16.10.2
Ima ko sličan problem?
Pa što očekuješ konkretno s RX480 na Ultra? Pogotovo ako si u DX11.
Pretpostavljam da si na 1080p...probaj High
Igram na 1680x1050.
Pa uglavnom imam preko 60fps na ultra ali nisu mi jasni dropovi na 35. Uglavnom nisu povezani sa nekim mega eksplozijama i prezahtijevnim scenama. Mislim da je 480 i vise nego dovoljna za igranje 60+ fps na 1080. Napominjem da na svim ostalim modovima i SP, fps ne dopaju i igram preko 70 fps na ultra.