Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.256.120
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1

Nervira me sa medic box bacim ga, ono nigdje, nevidljiv, a HP se ne puni, pa moram onda gledat prema nekakvom zidu koji je blizu da se igra sjeti bacit medic box

Origin ID: ReaLazio
16 godina
fila2208 kaže...

Sve je to kul, ali dok ja rokam cepelin, enemy team uzima zastave.

Svi pričate u savršenjim uvjetima da je samo cepelin bitan a nije.

battlepackove nabijem na pišu, stalno jedno te isto smeće dobivam.

O spajaju na skvad i bugu neću ni pričat, užas pa izbaci svako malo da se netko spaja. Origin overlay guši igru.

Limpet charge? što s tim da radim, range o.2m baci...nemoš prić tenku nemoš niš, nek bude ko one male mine iz bf4 koje se lijepe za površinu, ne znam što se glupiraju.

to je mrak ne drobi! baci ga ko C4 - jump throw jebogati!

de igraj barem 50 - 60 h pa da se onda krene vajnati!

Btw svi vi tu - upregnite snage i postajte na EA forumima ili Redditu i ovdje stavite linkove da vas podržimo za ok stvari i nataknemo na hrenovku za gluposti! To DICE čita! 

16 godina
animosity_frenzy kaže...

Pitanje za ljude kojima je ISP Bnet, radi li vam igra normalno? Ja u prime time-u uopće ne mogu igrati zbog nepodnošljivog rubberbandinga, instant smrti i sl. Svi serveri u Irskoj imaju ping 100+. Jedino mogu igrat normalno po danu kada ne zajaše svi na internete ili u gluho doba noći. Znao sam takvih problema imati i prije, ali jako rijetko. Ovo sada već postaje konstanta, budući da traje već tjedan-dva... :-(

Drugar,na šeranoj si vezi, cijela zgrada te prči! Uzmi neki DSL

16 godina
Ukulele kaže...
animosity_frenzy kaže...

Pitanje za ljude kojima je ISP Bnet, radi li vam igra normalno? Ja u prime time-u uopće ne mogu igrati zbog nepodnošljivog rubberbandinga, instant smrti i sl. Svi serveri u Irskoj imaju ping 100+. Jedino mogu igrat normalno po danu kada ne zajaše svi na internete ili u gluho doba noći. Znao sam takvih problema imati i prije, ali jako rijetko. Ovo sada već postaje konstanta, budući da traje već tjedan-dva... :-(

Također Bnet (Jarun) i nemam problema. 

Ovo kaj ti C64 veli da vam trebaju 'pojačati čvor' na kojem jesi, nama su to napravili prije cca godinu dana i od tad je ko urica.

Susjedi su ti penzioneri koji samo gledaju TV Bingo i onaj nakit na JabukaTVu . 

Frenzy ima samo streamere, tvičteveovce i yubitubere u svojoj zgradi! 

13 godina

Nisi ni fulao previše  (ali mi barem ulaz fino miriši po sarmama i češnjacima, ha!)

A imala sam problema s divljim pingom u tim vremenima dok nisu stavili taj "pojačivač", od tada nemam nekih većih pritužbi.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

a onaj automatiko uopće nije nešto op,je da brzo ispucava ali nije op u odnosu na ostala asault oružja...jedino kaj na daljinu nemožeš ni sa jednim ništa pogodit za razliku od recimo bf3 ili bf4 gdje sve pogađaš...ovdje je ipak barem još uvijek igra donekle balansirana...

i još me smeta to da pobjednički tim dobije još više bodova nego gubitnički 1.25x mislim,a mene većinom igra stavi na pušing stranu...

...i maloprije kliknem ja na tenk i na deploy kad ono malo kasnije me izbaci iz tenka i ništa,nije valjda da su se pojavili admini koji kickaju ljude iz tenkova,prebacuju na suprotne strane itd.??

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Ja ne kuzim assault klasu, sa njom jos nisam nikog ubio.

Ona sranja od oruzja su gora nek pistolji na vodu.

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
walentkane kaže...

Ja ne kuzim assault klasu, sa njom jos nisam nikog ubio.

Ona sranja od oruzja su gora nek pistolji na vodu.

?

To ozbiljno ili trolas?

11 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

?

To ozbiljno ili trolas?

Ovdje svi trollaju...

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Još uvijek nisu riješili brigthness bug, nedaj bože većeg zla nekome...

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Limpet charge je zakon.rusi sve.a tenkovima i nije tako tesko pric jer im je kut gledanja dosta mali i rijetko kad su puni

mrfloyd kaže...

to je mrak ne drobi! baci ga ko C4 - jump throw jebogati!

de igraj barem 50 - 60 h pa da se onda krene vajnati!

Btw svi vi tu - upregnite snage i postajte na EA forumima ili Redditu i ovdje stavite linkove da vas podržimo za ok stvari i nataknemo na hrenovku za gluposti! To DICE čita! 

Volim stručne komentare jako. Limpet nije ni blizu c4 koji si mogao baš fino gađati i ljepiti, tako je nekako težak i jedino je recimo dobar da padne odozgora na tenk.

A tenk kad ima u sebi 5 ljudi, ajde mu ti onda priđi kad si tako veliki stručnjak za uništavanje tenkova. Jedno je light tenk, ili onaj landship koji eventualno ne vidi iza, ali ona kutija krvava, a upravo ona je na amiensu sinoć naparavila masakr i koliko god je gađali, support je popravlja i masakrira nas.

Pričate o idelanim uvjetima, a kad se nađete na terenu onda što, da trčim u tenk dok ne uspijem dobacit to sranje ili? Kad je server pun, protivnička ekipa sjedi u tenkovima recimo, a moji se igraju medica i scouta, a ja sam trčim na tenk, jel onda limpet super kul?

KAd svi iz ekipe siluju tenka onda je lako prići, ali kad si sam, recimo na ballromu ili negdje otvreno, pušiš lagano.

kao da prvi put igram, ljudi me uče kako se tenk diže u zrak. Limpet nije ni blizu c4 i pls nemoj mi jump throw sheme bacati. Thy.

Ugl. dosta mi je 20 sati da uvidim neke stvari i fiziku kako funkcioniraju, krivulja učenja je ionako blaga, jedino što treba naći ruku u sensu i recoilu.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 18:05 (fila2208).
15 godina
Battlefield 1

O vidi njega malog maminog deckica sto se uvrijedio. Cemu ovakav ton?

Limpet charge je do jaja.Ljepim ga po tenkovima bez beda i većinom im otkine pola energije. Isto tako je dobar za rusenje kuca,veliki topova uz obalu,vlakova...itd itd.To sto ti neznas s njim igrat i sto tu plačeš i onda još plačeš jer se neko nije složio s tobom je tvoj problem...mališa :*

Samo ti idi "traži ruku dalje"

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 18:08 (Kill Frenzy).
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
Kill Frenzy kaže...

O vidi njega malog maminog deckica sto se uvrijedio. Cemu ovakav ton?

Limpet charge je do jaja.Ljepim ga po tenkovima bez beda i većinom im otkine pola energije. Isto tako je dobar za rusenje kuca,veliki topova uz obalu,vlakova...itd itd.To sto ti neznas s njim igrat i sto tu plačeš i onda još plačeš jer se neko nije složio s tobom je tvoj problem...mališa :*

Mamin sam dečkić da, ona me ujutro spremi za školu, počešlja i da mi launch box.

Frende skuliraj, pričamo o dve različte stvari, volio bih te vidjeti u onoj gužvi kako prilaziš onoj mrtvoj kutiji ružnoj od tenka i lijepiš mu limpet charge jel shvaćaš?

Druga je stvar kad je tenk u uličici i bori se sa tvojim assaultima, onda možeš iskoristi priliku. Smatram da nije ni upola dobar ko c4, iako je fora da ga ima support ali šta fali da ima dynamite, ili da limpet radi na principu onih zaljepljivih mina iz bf4?

To je poanta, i ne sviđa mi se kako je izveden, a to što odmah sturčno objašnjavaš s visoka, jer imaš vjerojatno 4235423 killova s limpetom to je druga stvar.

pardon možda jesam malo overreactao, ali shvaćaš poantu mog posta nadam se? hvala na rzmvjnju. (hrka style)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 18:14 (fila2208).
15 godina
Battlefield 1

prvo cut the crap sa tim patetičnim "hvala".

drugo ti se skuliraj jer si prvi nastupio sa takvim tonom za kojeg stvarno nema potrebe.takav ton na moje mišljenje i moj komentar je nepotreban

treće kažeš meni da se ja tebi obraćam s visoka???

evo moj komentar"Limpet charge je zakon.rusi sve.a tenkovima i nije tako tesko pric jer im je kut gledanja dosta mali i rijetko kad su puni"

evo dio tvog komentaraˇ"Volim stručne komentare jako.......kao da prvi put igram, ljudi me uče kako se tenk diže u zrak"

i sad ti meni molim te reci tko se tu kome obarća sa visoka i tko je kako reagirao?

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 1

znak da je dobra igra je taj da se ljudi svađaju oko načina igre i oružja. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ekipa s bug foruma igra real Battlefield 1 hehe

http://www.hcl.hr/video/battlefield-1-u-stvarnom-zivotu-98821/

sake08
Moj PC  
6 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Filla tenk kad ima 5 ljudi u sebi nebudes mu stavio ni dinamit ni limpet charge ni prst v auspuh.. Ako ih je unutra 5 onda ili bježiš ili velis ekipi na ts u idemo ga unistiti. A za to ima hvala bogu dosta sranja.

Velis da nisi naisao na team play osim kad si igrao sa svojima? za to je kriva igra ili Sveti Petar? kuzis da si sam sebi odgovorio sa tom izjavom..

Cepelin i meni zna ici na jetra ali opet kad je ekipa na serveru, pada za 2 minute.

Ovo nije kenjanje vec moje viđenje situacije. Team play nemože DICE izmisliti sa nikakvom mehanikom u igri jer isti iskljucivo ovisi o panjevima koji igraju..

Igraj i uzivaj i nemoj secirati igru u detalje samo se živciraš.  Isto tako se sjeti da sva njuberska sranja mozes koristiti i ti.

(G)jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 20:12 (red_bull).
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
red_bull kaže...

Filla tenk kad ima 5 ljudi u sebi nebudes mu stavio ni dinamit ni limpet charge ni prst v auspuh.. Ako ih je unutra 5 onda ili bježiš ili velis ekipi na ts u idemo ga unistiti.

Il Nexa pozoveš.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
Battlefield 1

Kupio danas novi monitor imam jedan problemčić, naime ikone on igre držim sa desne strane i kad upalim igru svi znamo da igra prvih par sec bude onako smanjena i onda mi se ikone sve poremete tj odu u skladu sa slikom od igre, nakon što ugasim igru stalno to moram vraćati. Zna li netko riješenje za ovo inače full HD monitor i igru naravno igram u full HD.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
molnyi kaže...

Još uvijek nisu riješili brigthness bug, nedaj bože većeg zla nekome...

meni se to nikad nije desilo...ni jedan takav bug 

15 godina
Battlefield 1

Gle pardon roki, digao si mi tlak, jer pričaš jedno, a realnost u bf je drukčija.

JAsno da nije dice kriv jer bolidi svi igraju medic koji ne reva i scouta koji ne spota, ali zato imaš ts i zato tako i igram.

Limpet je možda ok gadget, ali očekivao sam da može se jače bacit, ali nekako mi je težak i čudan, i nije mi sjeo pa rađe igram baš supporta ili sa čekićem.

Parodn ako se ko uvrijedio,izašao iz partije pa se rage prosuo po forumu, klasika.

Ugl. igra je fantastična, ali kad imaš skvad...inače se samo naživciraš, bar ja jer previše očekujem od public heroja i stručnjaka :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Gle pardon roki, digao si mi tlak, jer pričaš jedno, a realnost u bf je drukčija.

JAsno da nije dice kriv jer bolidi svi igraju medic koji ne reva i scouta koji ne spota, ali zato imaš ts i zato tako i igram.

Limpet je možda ok gadget, ali očekivao sam da može se jače bacit, ali nekako mi je težak i čudan, i nije mi sjeo pa rađe igram baš supporta ili sa čekićem.

Parodn ako se ko uvrijedio,izašao iz partije pa se rage prosuo po forumu, klasika.

Ugl. igra je fantastična, ali kad imaš skvad...inače se samo naživciraš, bar ja jer previše očekujem od public heroja i stručnjaka :)

Kao prvo, limpet je odličan samo treba navike...i btw. zašto ga koristiš samo protiv vozila? Baciš ga u grupu pješadije, otrčiš dalje i par trenutaka kasnije mulitikill streak

Isto je zgodan kad te netko ganja...baci ga i smij se :D

Kao drugo, public je public i nisi jedini koji rejđa....jbte ja rejđam sa svojima jer sam konstantno mrtav a kamo li tek kad sam sa random ekipom.

I treće....operations sa ekipom na ts-u je već lagani mazohistički ritual, a igrati ga samog preporučujem jedino istinskim ljubiteljima samoozljeđivanja

Battlelog: [G] pijana_carapa
12 godina

Znači pošto volim solo igru bolje mi je niti ne pokušavati, ali pokušaću pa čemo vidit. Valjda me neće opet ćopit PTSP.

13 godina
Battlefield 1

Limpet jer kurac jer treba staviti dva da razjebeš tenk.

Probao ja baš jučer i uglavim ga nekom panju na tenk i dobijem disable.

Previše je to muke za disable druže moj - odjebo ja limpet momentalno.

Ako igraš supporta mortar HE i deri.

Što se oružja tiče - support klasa ima najlošije puške.

Ono što valja ima malo metaka, a ono što ima metaka je u totalnom kurcu.

Eventualno kad legneš onda je puno preciznije, al ne moš ležat stalno, treba ponekad potrčat, a prsa u prsa popušiš kitu svaki put jer slab damaž rade meci.

Što se netcodea tiče... ja za divno čudo nemam problema kao u BF4, ali neki suborci povremeno imaju.

Primjetim i ja povremeno neke čudne situacije, ali na moju sreću vrlo rijetko.

Konkretno danas popodne sam imao jedan period kad sam padao malčice brže nego inače i vrlo često od headshota.

Posebno me iritira kad se s nekim susretnem iza ugla i mi se praktički bodemo puškama u trbuh i ja padnem od headshota.

Nema jebene šanse da me pogodio u glavu jer iz tog kuta metak niti ne može doći do glave.

To je opet ono DICE-ovo famozno maskiranje netcodea - kad padneš brzo i čudno - piše da si ga dobio u glavu pa se ti misli.

Ne znam kad dolazi behemot, ali danas su ga panjevi dobili kad smo poveli sa 100 tiketa razlike.

Slučajno sam to primjetio jer inače ne vodim previše računa o chatu i brojevima po ekranu. 

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina
Skilledžija kaže...

Limpet jer kurac jer treba staviti dva da razjebeš tenk.

Probao ja baš jučer i uglavim ga nekom panju na tenk i dobijem disable.

Previše je to muke za disable druže moj - odjebo ja limpet momentalno.

Ako igraš supporta mortar HE i deri.

Što se oružja tiče - support klasa ima najlošije puške.

Ono što valja ima malo metaka, a ono što ima metaka je u totalnom kurcu.

Eventualno kad legneš onda je puno preciznije, al ne moš ležat stalno, treba ponekad potrčat, a prsa u prsa popušiš kitu svaki put jer slab damaž rade meci.

Što se netcodea tiče... ja za divno čudo nemam problema kao u BF4, ali neki suborci povremeno imaju.

Primjetim i ja povremeno neke čudne situacije, ali na moju sreću vrlo rijetko.

Konkretno danas popodne sam imao jedan period kad sam padao malčice brže nego inače i vrlo često od headshota.

Posebno me iritira kad se s nekim susretnem iza ugla i mi se praktički bodemo puškama u trbuh i ja padnem od headshota.

Nema jebene šanse da me pogodio u glavu jer iz tog kuta metak niti ne može doći do glave.

To je opet ono DICE-ovo famozno maskiranje netcodea - kad padneš brzo i čudno - piše da si ga dobio u glavu pa se ti misli.

Ne znam kad dolazi behemot, ali danas su ga panjevi dobili kad smo poveli sa 100 tiketa razlike.

Slučajno sam to primjetio jer inače ne vodim previše računa o chatu i brojevima po ekranu. 

ja igram samo sa supportom jer mi uvijek fali metaka a ekipa ne baca.evo vec 54 sata samo support

za support klasu na blizinu je odlican madsen trench.s njim uljeces u uske prostore bez straha.i još na pušku mečka nišan i peri.

m1909 storm je odlicna i telescopic je dobra.ova zadnja rank 10 pljuca je super.bar je dobar ali premalo metaka

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 23:53 (Kill Frenzy).
12 godina
Battlefield 1

Stižem vam i ja u posjetu sudeći po brzini skidanja negdi oko nove godine (nadam se ove)

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Kill Frenzy kaže...

ja igram samo sa supportom jer mi uvijek fali metaka a ekipa ne baca.evo vec 54 sata samo support

za support klasu na blizinu je odlican madsen trench.s njim uljeces u uske prostore bez straha.i još na pušku mečka nišan i peri.

m1909 storm je odlicna i telescopic je dobra.ova zadnja rank 10 pljuca je super.bar je dobar ali premalo metaka

Ne znam imena pušaka s kojim sam igrao, ali su sve loše.

Danas napokon otvorim hvaljeni BAR i opet loše.

Damaž je dobar, ali ima manje metaka od SMG-a jebote.

Ma rješavao sam medalju za support pa sam se zajebavao s time.

Ne mislim se dugo zadržavati na toj klasi jer je inferiorna naspram svim ostalima.

Sva sreća da Jack razmišlja kao i ja pa možda panjevi iz DICE-a poprave nešto od onoga na što sam se danas žalio.

[19xx] 4ntraks
13 godina
BeLLicus kaže...

Kupio danas novi monitor imam jedan problemčić, naime ikone on igre držim sa desne strane i kad upalim igru svi znamo da igra prvih par sec bude onako smanjena i onda mi se ikone sve poremete tj odu u skladu sa slikom od igre, nakon što ugasim igru stalno to moram vraćati. Zna li netko riješenje za ovo inače full HD monitor i igru naravno igram u full HD.

Problem s igrom. Izgleda da mjenja (testira?) rezolucije pri pokretanju, a  vjerojatno se nalazi u window modu, pa se s tim i windowsima i desktopu mjenja rezolucija..

Pretpostavljam da znaju za ovaj problem i da će ga srediti.

P.S. postoji program Desktop OK koji ti snimi i restora poziciju ikona:

http://www.softwareok.com/?seite=Freeware/DesktopOK

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Soldier977 kaže...

Možete pričat šta hoćete ali ovo je najbolji BF do sada. 

http://imgur.com/gallery/owBWY

http://imgur.com/topic/Gaming/VyZz6

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2016 0:47 (boxer).
17 godina
Battlefield 1

Jeste vidjeli glavu na štapu u BFI-ju?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice