Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.256.675
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
Skilledžija kaže...

Meni mogućnost upravljanja vozilima radi samo na parne datume izgleda?!

U bomberu i velikom tenku pritisni nekoliko puta mijenjanje pozicije F1, F2, F3 i onda bi trebalo proraditi. Za jednosjede nemam pojma da li se može na taj način 

14 godina
Kako izdržim? Jedva stari... Krpa me kriza, al nekako se trudim da ostanem svoj. Prije neku večer san sanja da igran, al mi je kd bia samo 0.74

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

ostavim ovo pa idem rageat.

lefty dodao sam te dođi na ts, ponesi eure.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1
Moj PC  
26 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Antraks to ti je bug od orgin overlaya... Nije vezan samo za BF1... Samo na brzinu zaspamaj f1-f2-f3 i ukloniti ces bug
https://beam.pro/53copceco
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Kako izdržim? Jedva stari... Krpa me kriza, al nekako se trudim da ostanem svoj. Prije neku večer san sanja da igran, al mi je kd bia samo 0.74

Ja kad sanjam KD 0.74 probudim se s erekcijom...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

kuki,tvoj kdr? 1.01 još uvijek ili?

13 godina
Battlefield 1

Mapa Monte Grappo, mod: Rush. Zadnja bomba koju treba postaviti na B poziciji se nalazi u jednom bunkeru. Osvojiti nema sanse. Bio sam u defending timu, dosli su svaki puta do zadnje i unutra nisu mogli prismrdit. Postoje samo dva ulaza u bunker i na oba nakenjas support klasu i samo peres tko god naide.

Malo im je ''bugano'' to.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Mapa Monte Grappo, mod: Rush. Zadnja bomba koju treba postaviti na B poziciji se nalazi u jednom bunkeru. Osvojiti nema sanse. Bio sam u defending timu, dosli su svaki puta do zadnje i unutra nisu mogli prismrdit. Postoje samo dva ulaza u bunker i na oba nakenjas support klasu i samo peres tko god naide.

Malo im je ''bugano'' to.

Gle, nitko nije rekao da je rat lagan...

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 1

Spawn u tenka, nemrem pucat, okretat top ni izać van?

Primjetio sam da nikad nije ovliko ragea bilo u bf igri, 312391293 bogova padne po partiji, a što kruha i majki padne, to su neistine. I pokoji Isusić.

Dakle rage mode, on over 9000.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
Battlefield 1

Jel tko iskoristio macu koju sam podijelio jučer?

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
fila2208 kaže...

Primjetio sam da nikad nije ovliko ragea bilo u bf igri, 312391293 bogova padne po partiji, a što kruha i majki padne, to su neistine. I pokoji Isusić.

ne čudi me, kad me ubije onaj cepelin, brod il vlak dođe mi da pc lansiram kroz prozor

14 godina
fila2208 kaže...

Eto to je prvi razlog zašto se meni ne igra bf1

Četvorka me koštala dvi tipkovnice i tri miša... Još kad na to dodaš one heroje, cepeline, mortare i još trista umiranja na retardiran način dobiješ slom živaca u dvi minute 

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 22:19 (Volume).
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Umjesto 40€ za battlefield, dao 16 za Elitu i ostatak zapio.

Bacam se u istraživanje vasione i tamanjenje pirata. battlefield je po meni failao a maksić me nije uspio uvjeriti da su mali tenkić i 2 SSDa u RAIDu sve što čovjeku treba za sreću.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Umjesto 40€ za battlefield, dao 16 za Elitu i ostatak zapio. Bacam se u istraživanje vasione i tamanjenje pirata. battlefield je po meni failao a maksić me nije uspio uvjeriti da su mali tenkić i 2 SSDa u RAIDu sve što čovjeku treba za sreću.

Mislim da je cyber nesto malo letio i odustao 

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Na onoj mapi sa 3 zastave sam napravio sa velikim tenkom 25-1,kamp na A zastavi....i pred kraj runde svi navalili na mene i namjerno me unistili....

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Jel tko iskoristio macu koju sam podijelio jučer?

Frend i ja.On ima igru,a ja čekam da mi drugi kupi igru.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
13 godina
Battlefield 1

Hero pizdarije nisu nikakav problem, pogotovo što ih možeš odmah ubiti tako da ih zakolješ.

Gamebreaker je jebeni behemot - jebo sam mater onoj budali kojoj je to palo na pamet.

Evo danas konkretno igramo onu mapu ravnu s dvorcem velikim u sredini i tu ih potamburamo odmah tako da su cepelina dobili vrlo brzo.

I onda kreće silovanje iz zraka neslućenih razmjera da bi nam zbog tog govneta okrenuli rundu i pobijedili na kraju.

Ne da su nas pobijedili nego su nas rejpali u bazi.

Izbaciti to govno pod hitno jer nema smisla.

Također na Operationsu koji sam igrao samo jedanput i nemam volje više baš zbog behemota.

Znači, mi smo bili defenderi i obranimo prvi val - uzmu nam par zastava samo.

Nisam siguran je li bio još jedan val bez behemota ili ne?

Uglavnom, mi njih dobijem svaki napad koji su imali i na kraju dobiju jebeni cepelin i tu počne maltretiranje.

Ne znam kako, mi ih sjebemo tu i dobijem i taj napad, ali tu priči nije kraj, oni opet dobivaju cepelin, a mi imamo samo jednu točku koju branimo.

Nema jebene šanse.... tu sam puko i izašao jer je još išla igra nakon toga što su nas samljeli - ukratko sjebali su odličan mod s glupim behemotom.

Osim behemota, POD JEBENO HITNO moraju pojačati zvuk koji proizvode vozila, posebno veliki tenkovi.

Dali su im one majušne ikonice kad ih spotaš tako da ne vidiš što je ustvari spotano i napravili ih tako tihima da ti se prišuljaju na 2m i ubiju te, a ti to skužiš tek na kill camu.

Ne treba ništa nerfat, samo da tenkove i ostala vozila naprave uočljivijima i glasnijima kako bi na daleko čuo da dolaze.

Igram BF od BC2 i tenkovi su uvijek bili prvo što čuješ i vidiš na mapi.

Ovdje ja točno čujem ljude oko sebe i pucanje i sve ostalo, a tenk kao mačka ide u pičku materinu.

Nadrkao me danas taj behemot užasno.

Neka mu daju manje healtha pa da ga se može relativno brzo roknut ili, što je Dado predložio, da ga imaju dok ne uzmu 2-3 zastave i malo se oporave i kraj.

Ovako ispada da je bolje pustiti par minuta nek uzmu sve zastave i onda dobiješ behemot i boli te kurac, rokaš po majmunima bezbrižno.

Danas neki lik 4 lvl u behemotu 40-3 - tako nekakav rezultat je imao.

Zato su i napravili to govno, da njubare mogu killstreak napravit.

Nabijem ih sve na kurac.

Još onaj vlak i brod mogu nekako istrpit jer ih relativno lako možeš roknut, a i ne petljaju se po mapi cijeloj.

Ovo govno od cepelina ide gdje želi i radi kaos, a nemoš ga roknut jer govno ima healtha pun kurac.

Jučer Dado i ja u avionu baš na toj mapi s dvorcem udaramo po cepelinu pun kurac.

Ja ne znam koliko preleta sam napravio - rokam ga topom i bacam mu bombe kad prelijećem iznad njega, a Dado roka sa šarcem.

Ne znam jel ga tko gađao s poda, ali meni je već pun kurac bilo tog letanja na cepelin.

Na kraju nas panjevi skinu i ostane im 2 mm healtha - mislim da ih na kraju nitko nije ni srušio?

Pun kurac behemota jebenog cepelina i sranja.

Pun kurac.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
8 1 hvala 3
13 godina
M4X kaže...

Na onoj mapi sa 3 zastave sam napravio sa velikim tenkom 25-1,kamp na A zastavi....i pred kraj runde svi navalili na mene i namjerno me unistili....

Bolje namjerno nego slučajno.

Ali kako god, đubrad.

Pa što te nisu pustili da budeš flawless?

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Antraks,pa udi u cepelin i nabi si k/d kad su tako dobri....u 10 sati koliko imam nisam bio ni u jednom pomocnom vozilu i stalno pusim runde a ova pomocna nista ne znace....ocito si njubara u bf 1

Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
Volume kaže...
fila2208 kaže...

Eto to je prvi razlog zašto se meni ne igra bf1

Četvorka me koštala dvi tipkovnice i tri miša... Još kad na to dodaš one heroje, cepeline, mortare i još trista umiranja na retardiran način dobiješ slom živaca u dvi minute 

Otkad neigran battelfield ja san u zenu...

Kanter PROO
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Gamebreaker je jebeni behemot - jebo sam mater onoj budali kojoj je to palo na pamet.

Izbaciti to govno pod hitno jer nema smisla.

Nabijem ih sve na kurac.

Još onaj vlak i brod mogu nekako istrpit jer ih relativno lako možeš roknut, a i ne petljaju se po mapi cijeloj.

Pun kurac behemota jebenog cepelina i sranja.

Pun kurac.

xD

Ja sam doživio da je behemoth samo jednom okrenuo rundu do sada. Dogodilo se to naravno protivničkom timu. Nakon toga je uslijedio nerdrage neslućenih razmjera.

Meni se čini da je vlak i brod puuuno teže uništit. Očito te nisu izrejpali kako treba. Cepelin nisam do sada vidio da je preživio pojavljivanje na mapi. Svaka mapa na kojoj se pojavljuje ima rasutih AA topova, pa nije baš toliko teško. U vlaku i brodu sam proveo jednom ili 2x skoro cijelu rundu da nisu skinuli ni 50% healtha. Vlak je pogotovo nesnosan na onoj maloj mapi, Suez jel? Uglavnom, slažem se, behemothi su nešto nevjerojatno iritantno. Pretpostavljam da zahvaljujući tome ima puno više neizvjesnih partija. Slabo viđam runde koje završe sa 700 razlike ili slično.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
Skilledžija kaže...

Hero pizdarije nisu nikakav problem, pogotovo što ih možeš odmah ubiti tako da ih zakolješ.

...................................................................................................................................

Gamebreaker je jebeni behemot - Pun kurac behemota jebenog cepelina i sranja.

Pun kurac.

Meni su vlak i brod kudikamo veća sranja nego cepelin. Cepelin osakatiš tako što snajperima, anti tenk puškom, aa, ili aa kamionom pucaš u donje dvije gondole di oni imaju turete i veoma lako ubiješ ekipu koja puca dolje. Ja sam čak ubio dvojicu sa mp18 koji su bili rokali po nama ali to je na Monte Grappa mapi bilo pa je cepelin onda dosta bliže za gađati.

Kad uništiš ta dva donja tureta cepelin samo postane smetajuće spawn govno......sličnu taktiku sa vlakom ne možeš, pogotovo u šumi a brod nisam nikad ni vidio uništen

Ali da, smanjenje healtha behemotima definitivno treba.......jbte nas je 6-7 nekidan bacalo mine, dinamit, limpete, koristilo topove, ma bacali smo i cigarete na taj prokleti vlak u šumi i trebalo nam je 2/3 partije da ga analno penetriramo....naravno tada je već bio kraj runde pa spušišmo 200 ticketa razlike.....koliko smo na početku runde i vodili

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
M4X kaže...

svi navalili na mene i namjerno me unistili....

Ma sramota. Pa kakva je to igra. Ljudi pucaju jedni po drugima s namjerom da ih ubiju. Užas. Užas Užas. 

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
12 godina
Battlefield 1

jel se i na rush mode pojavljuje cepelin itd?

valjda će ubacit mali cq bez tih čuda

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Meni vlak i brod ne smetaju toliko jer oni imaju određenu rutu i ne mogu djelovati na cijeloj mapi, cepelin može i to je problem.

Ja sam danas gađao onim kurcem što assault ima, one rakete što moraš ležat i gađam jebene kupole.

Pogađao sam ih, ali nisam uspio uništiti.

Lik jedan na A ga je gađao protuavioncem pun kurac i ništa - vidio sam ga u par navrata da roka po njemu.

Uglavnom, oni su nas stisli na A i na kraju nas rejpali s tim istim cepelinom.

Znam da se sa snajperom mogu pogoditi ljudi unutra, ali ubiješ jednog, dođe drugi.

Dvaput mi je behemot uništio rundu i oba puta je to bio cepelin.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
b00 kaže...

jel se i na rush mode pojavljuje cepelin itd?

valjda će ubacit mali cq bez tih čuda

Ja se nadam da će staviti infantry only setup na conquest jer bi to onda bila prava makljaža.

Bez vozila i behemota, samo rokanje prsa u prsa.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 1

Cepelin je uzas na svakoj mapi gdje se spawna. Dakle, kako je koelga na prijasnjoj strani reko jednostavno rejpa i okrene match. Igramo na monte grappo conquest i cisti rejp im radimo. Dode to govno od cepelina i okrene match tako da smo izgubili za 9 poena jer nas je izmeo. POgotov je bilo blesavo kad te na spawnu izroka.

Vlak mi jedino smeta na onoj mapi gdje je suma jer je po meni to premala mapa za takva zvjerinu da se voza.

Brod mi ne smeta previse jer udes u one coastal defense i samo rokas po turretima, disejblas i onda nek igra WoWS negdje drugdje. 

Cepelin je najveci uzas i pod hitno treba nerf na HP. 

Conquest je cista klaonica, samo praona. Pogotovo kad radis rush sa skoro pola ekipa na jedan flag. Onda je show. Previse mi se svida ambijent kad se peglas tako.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 0:13 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Neznam za vas..al ja nikako da pronadjem ruku i onaj stih od bf3 di sam svaki TDM bio prvi..posebno noshashr canals sa DOA 12. Mislim vecinom sam i u pozitivi ovdje, al previse decova..i nez nekako hebemu mater uvijek kao da sam djelic sekunde "sporiji" od provinika, iako ispadam precizniji nekako uvijek uspijem izvuc hebeni deblji kraj. Neko kakav savjet? Igram na 25 sensitivity+ postavke u logitechu. Igram sa medicom i onom rigoli optical puskom vecinom.

Origin ID: ReaLazio
17 godina
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice