Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.258.280
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
Battlefield 1

Serveri su down? Dosao je i neki update od cca 400mb... Nezz što donosi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Fairfight lijepo radi

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 1
MRSKI kaže...

Fairfight lijepo radi

To Dama isprobava igru 

Da imaju održavanja server do nekih 10 sati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 9:27 (Jack Sparrow).
11 godina
Battlefield 1

Meni je ping 0, brate mili već 3 godine ja nemam pinga u Battlefieldu, em nisam imao 4, sad nemam u 1, mjenjao sam i ruter par puta, komp je isti, ali prelazio sam i sa win 7 na 10, ništa tu ne pomaže, onako 64 igrača u igri meni jedinom ping 0, dok u btf 4 je stajala (-). Drame...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Nitko nije napisao, Nvidia jučer opet izdala drivere.

Da vidimo dal je meni popravljen DX12 :)

http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/109253/en-us

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Friday kaže...
MRSKI kaže...

Nisam siguran da li sam vam već  rekao ali meni je igra super

Dama mi nocas u jedan salje poruku da je i njemu super

Izvini druže što sam te probudio, neću više nikad.

Jack Sparrow kaže...
MRSKI kaže...

Fairfight lijepo radi

To Dama isprobava igru 

Kad autospot nema smisla, moram nešto drugo naći da budem konkurentan.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
BeLLicus kaže...

Meni je ping 0, brate mili već 3 godine ja nemam pinga u Battlefieldu, em nisam imao 4, sad nemam u 1, mjenjao sam i ruter par puta, komp je isti, ali prelazio sam i sa win 7 na 10, ništa tu ne pomaže, onako 64 igrača u igri meni jedinom ping 0, dok u btf 4 je stajala (-). Drame...

Kombijacija provider/router.

Ak nije pomogla promjena routera, onda je kriv internet provider.

Znam da dosta providera na korisničkim stranicama ima opcije firewall, security i slične. Probaj (ALI SAMO NA KRATKO, ZA PROBU) ugasiti te opcije ako imaš i ako znaš doći do njih. Ako proradi znaš zašto, pa probaj pronači sweet spot (da ne bude baš sva zaštita ugašena).

Ak ne pomogne, onda šalji mailove provideru s opisom problema, možda imaš sreće pa naletiš na nekog tko zna o čemu pričaš. :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
CyberDemonVZ kaže...
BeLLicus kaže...

Kombijacija provider/router.

Ak nije pomogla promjena routera, onda je kriv internet provider.

Znam da dosta providera na korisničkim stranicama ima opcije firewall, security i slične. Probaj (ALI SAMO NA KRATKO, ZA PROBU) ugasiti te opcije ako imaš i ako znaš doći do njih. Ako proradi znaš zašto, pa probaj pronači sweet spot (da ne bude baš sva zaštita ugašena).

Ak ne pomogne, onda šalji mailove provideru s opisom problema, možda imaš sreće pa naletiš na nekog tko zna o čemu pričaš. :)

Hvala stari probat ću, izguglao sam i Boga i oca i mjenjao postavke na control panelu, mjenjao postavke samog rutera još u Btf 4 imam taj problem od samog početka, t com mi je provider, slušaj ovo znači moj prvi susjed, isti internet,isti router (zte bijeli) on naravno ima ping. A drugi kolega nije imao ping isto na btf 4, kupio je novo računalo prije mjesec dana, ping se pojavio, već se bojim da nije negdje oko matične ploče problem u postavkama... 

16 godina
BeLLicus kaže...

Meni je ping bio (-) zbog firewalla antivirusnog paketa kojeg koristim (Vipre internet security) i to nakon nadogradnje na noviju verziju za Win 10. Na staroj nisam imao taj problem. Kad sam istraživao o tome, vidio sam da i neki od korisnika Nod 32 imaju sličan problem. Trebalo mi nekoliko tjedana muke i eksperimentiranja da riješim to.

Probaj isključiti firewall ako koristiš neki drugi antivirusni paket pa vidi da li će ti se ping pojaviti. Ako koristiš windows firewall, pokušaj staviti npr. Comodo.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
13 godina
BeLLicus kaže...

Hvala stari probat ću, izguglao sam i Boga i oca i mjenjao postavke na control panelu, mjenjao postavke samog rutera još u Btf 4 imam taj problem od samog početka, t com mi je provider, slušaj ovo znači moj prvi susjed, isti internet,isti router (zte bijeli) on naravno ima ping. A drugi kolega nije imao ping isto na btf 4, kupio je novo računalo prije mjesec dana, ping se pojavio, već se bojim da nije negdje oko matične ploče problem u postavkama... 

A da nije možda da koristiš isti antivirus/firewall na svim Windowsima do sad s istim postavkama?

EDIT: Kasnim :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 10:12 (CyberDemonVZ).
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ja sam u subotu instalirao nove drivere što mi je experience ponudio i to verziju 375.57 - pored toga mi piše ovo?? (release date 7. 14. 2016.)

Sad sam išao čekirat update i kaže mi da sam up to date, a na sajtu novi driveri imaju oznku 375.63 i datum 23.10.2016.

Da skinem ručno i instaliram ili je to isto govno samo drugo pakovanje?

[19xx] 4ntraks
12 godina
neaktivan
BeLLicus kaže...

već se bojim da nije negdje oko matične ploče problem u postavkama... 

Da, poznata je ozloglasena opcija u biosu "disable ping for gaming" ... Ili ti u network kablu fali parica za ping ... i to je vrlo moguce ...

:) :) :)

Nije do kartice, nije do providera, nije do rutera.

Pogledaj kakav antivirus imas, imas li softwerski firewall ili jos gore - onaj od windowsa aktivan. Pogasi sve te pizdarije jer ti ne trebaju na stolnom racunalu. Deinstaliraj sve firewalle, security i anti malware pizdarije, antivirus i ostalu security gamad, rebootaj i probaj onda.

Kad eliminiras problem - instaliraj posten AV sa home.sophos.com i miran si ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 10:28 (Bastardo).
16 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ja sam u subotu instalirao nove drivere što mi je experience ponudio i to verziju 375.57 - pored toga mi piše ovo?? (release date 7. 14. 2016.)

Sad sam išao čekirat update i kaže mi da sam up to date, a na sajtu novi driveri imaju oznku 375.63 i datum 23.10.2016.

Da skinem ručno i instaliram ili je to isto govno samo drugo pakovanje?

375.63 samo ispravlja neke probleme u Win10 menijima koje je 375.57 uveo.

11 godina
Battlefield 1

Nemam nikakve antivirusne programe ni pizdarije uključene osim windows defendera, on je cijeli uključen http://prntscr.com/cy7bv6. Nije valjda to?

I da imam windows firewall upaljen. http://prntscr.com/cy7fxa

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 11:01 (BeLLicus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
blackdevil kaže...

Yo bećarci

http://www.cdkeys.com/pc/games/battlefield-1-pc-origin

i dalje najeftini način da se dokopam bf1 ili ima i neki jeftiniji?

lp

Mislim da je, plus 5% off ako ih lajkaš na fejsu.

Batllelog: sudy_freak
14 godina
Battlefield 1

Anketa za igrače koji barem jedan BF naslov imaju odigran više od 1000h
Koliko očekujete da će vas "držati" BF1?

15 Više od 1000h
7 600-1000h
5 300-600h
5 do 300h
20 nisam kupio BF1
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
C64 kaže...

Nisam još kupio BF1 al zato na Bad Company 2 imam preko 3000h (na više profila).

13 godina
protjeran
Ja neznam jesam li te srece no meni je svaka mapa bila yebeno sivilo na ekranu, gore od onog sunca na kanalima...ono plavetnilo iz bf3 je mila majka naprema ovome! Ne svida mi se uopce! Mape u bf4 su bile ciste i nevine bez tih gluposti...lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina
protjeran
Koliko znam u to doba "smoga" sigurno nije bilo kao danas ..😉haha
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
C64 kaže...

Da si barem maknuo samoglasnike poput slovojeda iz Irske, anketa bi bila zanimljivija

14 godina
ivanec kaže...

Da si barem maknuo samoglasnike poput slovojeda iz Irske, anketa bi bila zanimljivija

Ljube kako život 

15 godina
C64 kaže...

Ima potencijala, ali moraju sredit behemothe, i spawnove na nekim zastavama.

Random fps mdropovi kod velikih bitaka su već stara stvar, no hrpa bugova, zaglavljivanja itd, da to ispelgaju, i nekih 300-600 možda može dati, pošto nema one stare ekipe, turnira i esla, onda samo tako 300-600, dotad će izać nešto bolje.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
Ne bude ovaj scenery WW1 bio dovoljan za 600+...eventualno zombiji ak dodu i ako ih solidno odrade
15 godina
Mitch kaže...
Ne bude ovaj scenery WW1 bio dovoljan za 600+...eventualno zombiji ak dodu i ako ih solidno odrade

Go back to cod 

offtopic: događa mi se da mi prestanu radit gornja dva gukmba na mišu nakon par rundi.

Donja dva rade, i to ovaj bindean na t i bindean na broj 3. bind na v i bind na 4 rade normalno.

e pa dakle da i takav bug doživim.

onofftopic: patch 436mb laganih, nije vrag da već nešto delaju. 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 11:42 (fila2208).
13 godina
neaktivan

Onaj Behemot na Operations, onaj brod razarač, ste ga uspjeli uništiti ?

Sa Assault avionom bacam bombe po njemu, ništa. 0 damage. Ko da bacam tratinčice

14 godina
fila2208 kaže...
Mitch kaže...

Go back to cod 

RIP

Batllelog: sudy_freak
13 godina
Nick_Diamond kaže...

Onaj Behemot na Operations, onaj brod razarač, ste ga uspjeli uništiti ?

Sa Assault avionom bacam bombe po njemu, ništa. 0 damage. Ko da bacam tratinčice

Bomber i torpeda... i drži distancu od AA. Ako nema podrške fightera protiv protivničkih aviona onda teško.

17 godina
neaktivan
OK je igra. Prepakirani i malo doradjeni BF4 :)
Vise bi volio da baca na BF3, al jbg...
Vjerojatno cu imat vise sati nego na BF4 (mozda 50, ak se dobro sjecam), ali sigurno i manje nego na BF3 (mozda 1200 ak se dobro sjecam).
Uglavnom, vidjet cemo...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...
Mitch kaže...

Go back to cod 

haha ma super mi je malo ova promjena...ali rađe bih volio da naprave dobru baznu igru i onda ubacuju ekspanzije u nju i tako je nadograduju (kao što Valve radi sa CS, ubacuje mape svakih 3 mjeseca iz workshopa free ili rekonstruiraju te naprave nove svoje)

14 godina
Battlefield 1

Mogu se spojiti samo na prvih par frendova sa liste.

Na ostale ne nudi opciju Join.

Uključenje opcije "Origine in game" ne pomaže.

Ima tko rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice