Vrtim na DX12 ultra s resolution scale 100% oko 90 FPS-a..al se desava nekakav bezvezni shutering, probao sam i sa resolution scale 200% dobivam oko 60-65 FPS-a...probat cu na dx11 da vidim sta ce bit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Res scale preko 100% je ubijanje fpsa, multi sampling, nepotrebno. Stutter ti je zbog DX12, za sada je bolje drzati na DX11
Res scale preko 100% je ubijanje fpsa, multi sampling, nepotrebno. Stutter ti je zbog DX12, za sada je bolje drzati na DX11
ne baš
meni igra djeluje mutno na 100%
osobno koristim 120%, isto sam koristio i u bf4
frostbite ima neki problem sa time
ovaj scoreboard djeluje mutno čak i na 120% http://i.imgur.com/Ak6YOOP.png
mislim da oni muljaju sa time, 100% je vjerovatno nešto tipa 80%
isto sam to primjetio....puno bolja slika sa 120% res. scale.
Nemaš upaljen FXAA/TAA ? To ce ti dobrano zamutit sliku
Welcome to the club. Imam identican prpoblem. Jednostavno gpu usage spada svako par sekundi i zato igra trza nenormalno. Na ovim manje zahtjevnim mapama tipa onih par pustinjskih ide ko mlijeko. Vec polako pocinjem pizditi. Za vikend cu malo kemijati ali ima nas izgleda dosta sa ovim problemom mahom iz AMD tabora.
U prilogu slika sa gpu usage stutteringom i spajkovima, pas im mater!
Power efficinecy u Crimsonu je on ili off?
imam sve na ultra / on
a ta FXAA/TAA odnosno anti aliasing funkcija miče one "zubiće" i sliku čini puno mekšom, pa samim time može jedino povećat "blur" kad je upaljena, nikako ga smanjit
http://bf1stats.com/
Bogme su srusili BF 3 i Bf 4 po startu.....
Svaka im čast al su dobro nahajpali igru.
imam sve na ultra / on
a ta FXAA/TAA odnosno anti aliasing funkcija miče one "zubiće" i sliku čini puno mekšom, pa samim time može jedino povećat "blur" kad je upaljena, nikako ga smanjit
Pa to ti kazem, ako je to upaljeno zamuti sve rubove, pogotovo FXAA
nije ni cudno kad ni bf3 i 4 nisu niti radili nakon releasea :D
govno od igre se samo crasha jel neko ima sličan problem ???
Faulting application name: bf1.exe, version: 1.0.9.47594, time stamp: 0x57f64c72
Faulting module name: bf1.exe, version: 1.0.9.47594, time stamp: 0x57f64c72
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x0000000004365497
Faulting process id: 0x1b8c
Faulting application start time: 0x01d22c64563fcf71
Faulting application path: C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 1\bf1.exe
Faulting module path: C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 1\bf1.exe
Report Id: a7db7a5c-a3bd-4ed2-8d71-9d756c0bc940
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:
Ima sta starih dedeka sto igraju? :)
Power efficinecy u Crimsonu je on ili off?
Off.
Izgleda uspio sam ajmo reci naci temporary fix ili bar dosta ublaziti ove spajkove. Prvo sam u control panelu power plan stavio na high perfomance, zatim u MSI afterburneru napravio 2d i 3d profile. 2d stavio slajder skroz na minimum ulijevo za gpu clock i memory clock a za 3d dodao malo voltaze, podigao i power limit do kraja za svaki slucaj, overclockao samo par MHz gpu i memoriju graficke i stavio tipku 1 za paljenje 3d profila, iskljucio takodjer ULPS u afterburneru. Sad je mnogo bolje igrao sam St quentin koja mi je bila najproblematicnija i trzao kao slajd show sad probao 2x po 10 min igrao fhd sve na max fov 80, dx 12 imam nekih prosjek 70ak fps i gpu usage nije 100% konstantno ali je blizu i nema spajkanja na 20-30% ko prije vec je to osjetno manje pa je i mnogo ugodnije igrati. Na Suezu fps jos i veci ali on je i prije isao fluidno. Sad zasad ovaj fix je dobar nije bas idealno ali dosta bolje a ispeglat ce se i igra i drajveri vremenom. Pa eto probajte mozda i vama pomogne. Mozda jos sta iskemijamo sad sam vise umoran pa sutra mozda il veceras opet sta na um padne.... Postavlja se pitanje sta ce biti kad bude sve kako treba sta cemo sa silnim njubarama :D
Koji GPU ? Zadnji driveri ? Imaš li GPU overclock ?
Koji GPU ? Zadnji driveri ? Imaš li GPU overclock ?
Zotac amp extreme 980ti Driveri su zadnji..
imam sve na ultra / on
Znači najbolje je da ugasim anti aliasing? Meni je trenutno na TAA... I resolution scale na 100%, sad nezz dal da dižem na 120, dal će puno utjecat na fps i koliko će bit bolja slika...
sad nezz dal da dižem na 120, dal će puno utjecat na fps i koliko će bit bolja slika...
A digni pa vidi. Nije sramota pitat, sramota je ne dat...
Ima sta starih dedeka sto igraju? :)
Oooooo, Vasa Stomatologosti...
Gajs help mi xD
Upravo se instaliralo sve, ali veli... wtf?
šta, gdje, kako, zašto?
Dobro dosao u moje svet haha
2x menjao windose
4 zadnje serije drivera promenio i sve ostale gluposti na netu sto sam nasao ( vram, origin in game, compatible mode widows vista sp 2, disable directx 12, window mode, nemam klokanu grafu vec samo proc ) i dalje nista ..
Stari raznjet ću se bombom, dao pare za gejm i sad se je*em tu ko budala da igram.. u p.ku i smrdljivi origin, nisam ni mislio da će ić sve glatko
imam sve na ultra / on
Znači najbolje je da ugasim anti aliasing? Meni je trenutno na TAA... I resolution scale na 100%, sad nezz dal da dižem na 120, dal će puno utjecat na fps i koliko će bit bolja slika...
Ako ugasis nece biti toliko mutno, ali ce sve bit puno ostrih crtica. Za 1080p ja drzim upaljen AA, ali rezolucije vise od tog mislim da ne trebaju.
Guglao sam sve šta se dalo guglat, igra je nova i nema na netu još ništa(da mi je pomoglo), a da mene nađe sranje uvijek neko katastrofa znači.
Vi koji ste kupili već i igrate, niste imali nikakvih problema, normlna instalacija i deri?
Guglao sam sve šta se dalo guglat, igra je nova i nema na netu još ništa(da mi je pomoglo), a da mene nađe sranje uvijek neko katastrofa znači.
Vi koji ste kupili već i igrate, niste imali nikakvih problema, normlna instalacija i deri?
Da, sve je normalno samo prije igre sam stavio friške windowze i otad samo peri. Fps nisam ni pratio, tu ti tamo zatrza ali generalno igra radi ko urica kod mene.
@Basta: Mi dedeki se puno napucavamo i igra je dobra, pogotovo inf. dio koji je veoma dobro odrađen. Igra je u daleko boljem stanju nego što su to trica i četvorka bile pri svom izlasku. Minus ide onom retardiranom sustavu spajanja na frendove i koji je lošiji od onog kad je trica krenula. Igra ima problema kao što vidiš od ovih primjera koje kolege stavljaju ali to valjda mora tako biti kod svih novih igri.
Gajs help mi xD
Upravo se instaliralo sve, ali veli... wtf?
šta, gdje, kako, zašto?
Min specs:
Processor (AMD): AMD FX-6350
Processor (Intel): Core i5-6600K
Memory: 8 GB RAM
Graphics card (AMD): Radeon HD 7850 2 GB
Graphics card (Nvidia): GeForce GTX 660 2 GB
DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent
Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection
Hard-drive space: 50 GB
Imas 64 bitne windowse, DX 11 grafičku.. i td..?
mora radit
googlaj dok ne riješiš xD
napravi update svega, direct x, zvuk, windows, sve
isključi svaki program koji ima overlay tipa afterburner, plays tv
https://www.google.hr/?gws_rd=ssl#q=battlefield+1+has+stopped+working+windows+10
If you use win 10 turn off in xbox app game dvr for me it fix it but you must login in to that to turn it off.
I ended the task NVIDIA ..user experience.. or something like that. tried it again, and it worked. i
GUYS !!! I HAVE FOUND THE SOLUTION !!!! I AM TRYING IT ABOUT 3 HOURS I DID EVERYTHING THAT OTHER USERS SAID. BUT NOW I FIX IT !!! HERE IS THE SOLUTION GUYS ! mile:
> Start > RegEdit > HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > EA Games > Battlefield 1 Open Beta
> Now, click on Battlefield 1 Open Beta and you will see a row called "Display Name" if your Battlefield 1 Open Beta have the "TM" sign, remove it.
> Now go back to Origin / Battlefield 1 Open Beta and relaunch it again. You can try running as a adminstrator as well.
1) In Origin Application, Right Click on the Battlefield 1 icon, and select GAME PROPERTIES.
2) Type: "-novid -noborder -windowed" in Command Line Arguments (No Quotes)
3) Check "Disable Origin in Game for this game"
4) Click "Ok", Start Game and Have fun...
itd itd, ima milijardus tvari kaj ljudi vele da im je riješilo taj problem