Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.258.930
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1

Vrtim na DX12 ultra s resolution scale 100% oko 90 FPS-a..al se desava nekakav bezvezni shutering, probao sam i sa resolution scale 200% dobivam oko 60-65 FPS-a...probat cu na dx11 da vidim sta ce bit

Origin ID: ReaLazio
11 godina
neaktivan

Res scale preko 100% je ubijanje fpsa, multi sampling, nepotrebno. Stutter ti je zbog DX12, za sada je bolje drzati na DX11

Battlelog: D3lBoy-00
12 godina
D3lBoy kaže...

Res scale preko 100% je ubijanje fpsa, multi sampling, nepotrebno. Stutter ti je zbog DX12, za sada je bolje drzati na DX11

ne baš

meni igra djeluje mutno na 100%

osobno koristim 120%, isto sam koristio i u bf4

frostbite ima neki problem sa time

ovaj scoreboard djeluje mutno čak i na 120% http://i.imgur.com/Ak6YOOP.png

mislim da oni muljaju sa time, 100% je vjerovatno nešto tipa 80%

16 godina
Battlefield 1

isto sam to primjetio....puno bolja slika sa 120% res. scale.

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nemaš upaljen FXAA/TAA ? To ce ti dobrano zamutit sliku

15 godina
SDL1920 kaže...
DuskoDuca kaže...
Pozdrav ljudi,imam problem sa igrom,pa da li neko moze da pomogne,il ima kakvo rijesenje..Dakle kofiguracija mi je: fx8350,16gb rama,i sapphire rx470 4gb..novi drajveri..Znaci na bilo kojim postovkama,bilo sve ultra bilo sve low imam oko 40-50 fps..nekad to ide do 60 nekad nize do 35....Prebacivao sa dx11 na 12,kao i obratno..sve isto,probao u borderlines isto,ugasio xboks onaj gamedrm...tako nekako se zove ne znam tacno...ali nista...drajvere sam deinstalirao sa amd tool...i na novo nove ubacio..ponovo nista....Posto imam windowa 10...pitam se dal bi pomogla ona opcija windows repear....il sta bi mogao jos uradi
DuskoDuca kaže...
I u bfhardine i u bf1...preko msi afterburner primjeto sam da mi gpu zauzetost..stalno varira...nekad pogazuje da je 0% nekada 100% ...90% ...itd....s tim sto ne mogu mjeriti kada mi je dx 11.

DuskoDuca kaže...
A procesor je zauzet oko 70%

Welcome to the club. Imam identican prpoblem. Jednostavno gpu usage spada svako par sekundi i zato igra trza nenormalno. Na ovim manje zahtjevnim mapama tipa onih par pustinjskih ide ko mlijeko. Vec polako pocinjem pizditi. Za vikend cu malo kemijati ali ima nas izgleda dosta sa ovim problemom mahom  iz AMD tabora.

U prilogu slika sa gpu usage stutteringom i spajkovima, pas im mater!

Power efficinecy u Crimsonu je on ili off?

Origin (Battlefield): Dead_Body_cRo
12 godina
Battlefield 1

imam sve na ultra / on

a ta FXAA/TAA odnosno anti aliasing funkcija miče one "zubiće" i sliku čini puno mekšom, pa samim time može jedino povećat "blur" kad je upaljena, nikako ga smanjit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

http://bf1stats.com/
Bogme su srusili BF 3 i Bf 4 po startu.....

https://beam.pro/53copceco
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
ceco22 kaže...

Svaka im čast al su dobro nahajpali igru. 

11 godina
neaktivan
b00 kaže...

imam sve na ultra / on

a ta FXAA/TAA odnosno anti aliasing funkcija miče one "zubiće" i sliku čini puno mekšom, pa samim time može jedino povećat "blur" kad je upaljena, nikako ga smanjit

Pa to ti kazem, ako je to upaljeno zamuti sve rubove, pogotovo FXAA

12 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

nije ni cudno kad ni bf3 i 4 nisu niti radili nakon releasea :D

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
15 godina
Battlefield 1

govno od igre se samo crasha jel neko ima sličan problem ???

Faulting application name: bf1.exe, version: 1.0.9.47594, time stamp: 0x57f64c72
Faulting module name: bf1.exe, version: 1.0.9.47594, time stamp: 0x57f64c72
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x0000000004365497
Faulting process id: 0x1b8c
Faulting application start time: 0x01d22c64563fcf71
Faulting application path: C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 1\bf1.exe
Faulting module path: C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 1\bf1.exe
Report Id: a7db7a5c-a3bd-4ed2-8d71-9d756c0bc940
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nego, jel valja sta igra?
Ima sta starih dedeka sto igraju? :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TexW kaže...

Power efficinecy u Crimsonu je on ili off?

Off.

Izgleda uspio sam ajmo reci naci temporary fix ili bar dosta ublaziti ove spajkove.  Prvo sam u control panelu power plan stavio na high perfomance, zatim u MSI afterburneru napravio 2d i 3d profile. 2d stavio slajder skroz na minimum ulijevo za gpu clock i memory clock a za 3d dodao malo voltaze, podigao i power limit do kraja za svaki slucaj, overclockao samo par MHz gpu i memoriju graficke i stavio tipku 1 za paljenje 3d profila, iskljucio takodjer ULPS u afterburneru. Sad je mnogo bolje igrao sam St quentin koja mi je bila najproblematicnija i trzao kao slajd show sad probao 2x po 10 min igrao fhd sve na max fov 80, dx 12 imam nekih prosjek 70ak fps i gpu usage nije 100% konstantno ali je blizu i nema spajkanja na 20-30% ko prije vec je to osjetno manje pa je i mnogo ugodnije igrati. Na Suezu fps jos i veci ali on je i prije isao fluidno. Sad zasad ovaj fix je dobar nije bas idealno ali dosta bolje a ispeglat ce se i igra i drajveri vremenom. Pa eto probajte mozda i vama pomogne. Mozda jos sta iskemijamo sad sam vise umoran pa sutra mozda il veceras opet sta na um padne.... Postavlja se pitanje sta ce biti kad bude sve kako treba sta cemo sa silnim njubarama :D

Xatta6_BIH
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2016 15:26 (SDL1920).
12 godina
neaktivan
Server Error in '/' Application.
Molim admina da obrise post.
Xatta6_BIH
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2016 15:25 (SDL1920).
12 godina
neaktivan
Server Error in '/' Application.
Molim admina da obrise.

Xatta6_BIH
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2016 15:25 (SDL1920).
16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Gajs help mi xD 

Upravo se instaliralo sve, ali veli... wtf?

šta, gdje, kako, zašto?

backo*
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Koji GPU ? Zadnji driveri ? Imaš li GPU overclock ?

16 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Koji GPU ? Zadnji driveri ? Imaš li GPU overclock ?

Zotac amp extreme 980ti Driveri su zadnji..

backo*
11 godina
D3lBoy kaže...
b00 kaže...

imam sve na ultra / on

Znači najbolje je da ugasim anti aliasing? Meni je trenutno na TAA... I resolution scale na 100%, sad nezz dal da dižem na 120, dal će puno utjecat na fps i koliko će bit bolja slika... 

17 godina
odjavljen
BeLLicus kaže...

sad nezz dal da dižem na 120, dal će puno utjecat na fps i koliko će bit bolja slika... 

A digni pa vidi. Nije sramota pitat, sramota je ne dat...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Basta kaže...
Nego, jel valja sta igra?
Ima sta starih dedeka sto igraju? :)

Oooooo, Vasa Stomatologosti...

Freak Show Inc.
15 godina
Dudu kaže...

Gajs help mi xD 

šta, gdje, kako, zašto?

Dobro dosao u moje svet haha 

2x menjao windose
4 zadnje serije drivera promenio i sve ostale gluposti na netu sto sam nasao ( vram, origin in game, compatible mode widows vista sp 2, disable directx 12, window mode, nemam klokanu grafu vec samo proc ) i dalje nista ..

16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Stari raznjet ću se bombom, dao pare za gejm i sad se je*em tu ko budala da igram.. u p.ku i smrdljivi origin, nisam ni mislio da će ić sve glatko

backo*
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
BeLLicus kaže...
D3lBoy kaže...
b00 kaže...

imam sve na ultra / on

Znači najbolje je da ugasim anti aliasing? Meni je trenutno na TAA... I resolution scale na 100%, sad nezz dal da dižem na 120, dal će puno utjecat na fps i koliko će bit bolja slika... 

Ako ugasis nece biti toliko mutno, ali ce sve bit puno ostrih crtica. Za 1080p ja drzim upaljen AA, ali rezolucije vise od tog mislim da ne trebaju.

16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Guglao sam sve šta se dalo guglat, igra je nova i nema na netu još ništa(da mi je pomoglo), a da mene nađe sranje uvijek neko katastrofa znači.

Vi koji ste kupili već i igrate, niste imali nikakvih problema, normlna instalacija i deri?

backo*
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dudu kaže...

Guglao sam sve šta se dalo guglat, igra je nova i nema na netu još ništa(da mi je pomoglo), a da mene nađe sranje uvijek neko katastrofa znači.

Vi koji ste kupili već i igrate, niste imali nikakvih problema, normlna instalacija i deri?

Da, sve je normalno samo prije igre sam stavio friške windowze i otad samo peri. Fps nisam ni pratio, tu ti tamo zatrza ali generalno igra radi ko urica kod mene.

@Basta: Mi dedeki se puno napucavamo i igra je dobra, pogotovo inf. dio koji je veoma dobro odrađen. Igra je u daleko boljem stanju nego što su to trica i četvorka bile pri svom izlasku. Minus ide onom retardiranom sustavu spajanja na frendove i koji je lošiji od onog kad je trica krenula. Igra ima problema kao što vidiš od ovih primjera koje kolege stavljaju ali to valjda mora tako biti kod svih novih igri.

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
Dudu kaže...

Gajs help mi xD 

šta, gdje, kako, zašto?

Min specs:

Processor (AMD): AMD FX-6350
    Processor (Intel): Core i5-6600K
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics card (AMD): Radeon HD 7850 2 GB
    Graphics card (Nvidia): GeForce GTX 660 2 GB
    DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent
    Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection
    Hard-drive space: 50 GB

Imas 64 bitne windowse, DX 11 grafičku.. i td..?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
Battlefield 1

mora radit
googlaj dok ne riješiš xD

napravi update svega, direct x, zvuk, windows, sve
isključi svaki program koji ima overlay tipa afterburner, plays tv

https://www.google.hr/?gws_rd=ssl#q=battlefield+1+has+stopped+working+windows+10

If you use win 10 turn off in xbox app game dvr for me it fix it but you must login in to that to turn it off.

I ended the task NVIDIA ..user experience.. or something like that. tried it again, and it worked. i
GUYS !!! I HAVE FOUND THE SOLUTION !!!! I AM TRYING IT ABOUT 3 HOURS I DID EVERYTHING THAT OTHER USERS SAID. BUT NOW I FIX IT !!! HERE IS THE SOLUTION GUYS ! mile:
> Start > RegEdit > HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > EA Games > Battlefield 1 Open Beta
> Now, click on Battlefield 1 Open Beta and you will see a row called "Display Name" if your Battlefield 1 Open Beta have the "TM" sign, remove it.
> Now go back to Origin / Battlefield 1 Open Beta and relaunch it again. You can try running as a adminstrator as well.

1)  In Origin Application, Right Click on the Battlefield 1 icon, and select GAME PROPERTIES.
2)  Type:  "-novid -noborder -windowed" in Command Line Arguments (No Quotes)
3)  Check "Disable Origin in Game for this game"
4)  Click "Ok", Start Game and Have fun...

itd itd, ima milijardus tvari kaj ljudi vele da im je riješilo taj problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Reinstaliro windows,prebacio igru na disc D,da je ne skidam ponovo..skinuo origin da se instalira nece,2 sata googlo i nekako instalirah,poceo da skidam nadjuci se da ce mi prepoznati citavu kad ki*a,samo nekih 6 giga,sve se fajlovi pomjesali...te izbrisi i jovo na novo...a internet mi fala bogu brz 8h treba da mi skine....jb majku 2dana se jbm sa igrom...oci mi ispadaju..

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice