Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.274.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1
CyberDemonVZ kaže...
diskDEfragmenter kaže...
tonik kaže...

Definitivno će ti radit. imaš novije komponente od mene. Ako Phenom II meni pali igru onda tvoj mora da ju prži tri puta bolje.

Meni je trenutno u planu minimalno 4 gb rama još ubacit. možda kasnije grafičku neku od 2 ili 4 gb. Zavisi od DLC-a koji budu izlazili. Sa procesorom budem još sačekao, kad izađe novi AM4 AMD onda ću procjenit šta dalje sa njime.

Nije baš da mi se da lupa masna lova u pc. 

Da. Ima i drugih troškova u životu. Ja sam upravo 5.680kn ulupao u ovaj mojPC ... mislim da je za sada dovoljno:)

Zapravo, trebalo bi biti:)

Mi smo štjedjeli 2 mjeseca, uštedjeli 6000kn i ulupali lovu u... sušilicu veša Nemam pojma zašto, ne usudim se ženu pitati.

si susio kad ves? nosi vamo, nosi tamo, vjesaj, skidaj, jel suho, nije suho, proslo 2 dana i dalje k.. a potrosis sate na to sve. i tako svakih par dana.

radije bi zivio bez racunala nego bez susilice vesa.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
diskDEfragmenter kaže...
tonik kaže...

Da. Ima i drugih troškova u životu. Ja sam upravo 5.680kn ulupao u ovaj mojPC ... mislim da je za sada dovoljno:)

Mi smo štjedjeli 2 mjeseca, uštedjeli 6000kn i ulupali lovu u... sušilicu veša Nemam pojma zašto, ne usudim se ženu pitati.

Pitaj ju možda se iznenadiš odgovorom. Mi štedimo za nepitaj šta... , kad sam joj doletio sa idejoom o kupovini još jednog tv-a za spavaču sobu. Postavilo se pitanje jel sam se dobro naspavao tu noć.

A tek kad sam rekao da bi kroz neko vrijeme mogao dat ''2000 kuna'' za pc. Dobio sam odgovor da li sam normalan. 

A mogla se Gorenjova perilica rublja uzet za 2500 i pplus zavjese i ogledalo...  Mislim ako ćemo štedit, nevidim razlog zašto nebi pralo se sve na ruke. ,šta onda ako prozori nemaju zavjese, neće nitko gledat u spavaču sobu...   

----------------------------

Šalu nastranu. Meni će PC trenutno malo u drugi plan doći što se tiće večeg upgrade-a do sljedeče godine. 

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 16:51 (tonik).
17 godina
odjavljen
molnyi kaže...
pirat kaže...

S 480 na high ja imam 120 fpsa,ba ultra se drži oko 90avg...

A ne znam dal je 480 toliko močnija od r9 390 u toj igri, ili mene koče rami (8GB), ali ja jedva držim stabilan lock na 60 ...

Pa barem je potrosnju memorije lako vidjeti...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

A gledao sam, i ok je, sveukupno mi ostane 700 MB free. Ali koliko vidim po raznim stranicama, više rama = igra troši više. 
Nije mi jasno baš al ok zašto na Amiensu npr. imam 60-70 i kad sam usred paljbe, bombi itd. fps pada do 45...

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

Osobno, ne mogu si priuštiti još ništa u pc. Složit auto za tehnički, sljedeći mjesec tehnički. Pa nekih troškova sa strane. Uzeo bajs itd...

RAdo bih jaču grafičku, ssd, miša novog, sluške, ali to ću dogodine, kad se smire drugi troškovi.

Koja bi sad bila best buy nvidia do 3000kn recimo? Planiram u zeleni tabor pa da vidim što je sad za te novce neki buy.

Sad sam na gigabyte 7950.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Evo.

... there is no spoon ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 1

Šta ste opet Duju potirali

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Osobno, ne mogu si priuštiti još ništa u pc. Složit auto za tehnički, sljedeći mjesec tehnički. Pa nekih troškova sa strane. Uzeo bajs itd...

RAdo bih jaču grafičku, ssd, miša novog, sluške, ali to ću dogodine, kad se smire drugi troškovi.

Koja bi sad bila best buy nvidia do 3000kn recimo? Planiram u zeleni tabor pa da vidim što je sad za te novce neki buy.

Sad sam na gigabyte 7950.

1060 i RX480 od AMD-a koja je bolja na dulji rok jer je tehnološki naprednija kartica (važno za DX12 igre). Ako ideš na duže, RX480 bi bilo bolje IMHO.

17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

1060 i RX480 od AMD-a koja je bolja na dulji rok jer je tehnološki naprednija kartica (važno za DX12 igre). Ako ideš na duže, RX480 bi bilo bolje IMHO.

Ti uglavnom imas titanice u svom stroju i uglavnom agitiras za AMD. Cudan si ti svat Jukicu...

Freak Show Inc.
11 godina
Battlefield 1

Oj...

Evo rijeseno ovo sto mi se desilo vezano za kupovinu preko VPN-a.

Uglavnom,oni su vidjeli da sam kupio preko VPN-a jer mi je jeftinije (tako sam im rekao,nisu mutavi da nevide)  ali nitko nije nista spomenio,samo kazu da sistem tako radi.Ako vide prijave s neobicne lokacije da blokiraju racun.

Javit ce mi se preko maila sa uputama dalje,tako je i bilo.Samo sam se morao ponovo javiti ovima na live chat da se potvrdi jos jednom da je moj acc i vraceno sve nazat i igra koju sam kupio preko VPN-a.

Ocito im ta kupovina ni ne smeta jer mi nista,bas nista nisu rekli za to.Zahvalili se na strpljenju i to je to.

Neda mi se stavljat sad slike od razgovora ili iz mail-a ali tako je bilo.Nisam ni ja mislio da ce bit vracena bar igra jer sam je preko VPN-a uzeo,a oni se zahvalili i jos jednom izvinili sve vratili nazat i to je to.

Ubiti kao neka sigurnost za racun.

bf4: [G] hrka11
Moj PC  
9 0 hvala 5
12 godina
Battlefield 1

ma jbš amd

uzmeš amd zbog nešto niže cijene, potencijalnog clocka, i 5 fps više 

na kraju baca artifakte ak ju klokaš, tih 5 fps više ni nemaš jel nemaju software za recordanje tipa shadowplay pa koristiš nešto 3rd party što itekako uzme fps

i onda još gledaš kako jedna igra za drugom imaju neke posebne "nvidia hairworks", i čitaš conspiriacy theory kak u igrama postoje "inivisible triangles" koji uzrokuju loš fps na ati

ova amd koju sad imam je zadnja

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
sHOCKRE kaže...

si susio kad ves? nosi vamo, nosi tamo, vjesaj, skidaj, jel suho, nije suho, proslo 2 dana i dalje k.. a potrosis sate na to sve. i tako svakih par dana.

Dobro nam došao u temu! Vidim da nam fali malo raznolikosti da privučemo nove sugovornike

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Skroz fer i razumljivo sa njihove strane. 👍

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

ja sam pokrenuo sad igru,imam low fps indikator non stop,nekužim u čemu je problem,smanjim postavke i sve,procesor je jak na 4130MHz,grafička rx 480...dx 11 ili dx12 svejedno...stalno mi svijetli onaj low fps indikator žuti i crveni sa uskličnikom...tto mi je madtom linkao za bf4 valjda ali valjda vrijedi i za bf1...

isto mi je tako jedno vrijeme bilo i u beti,sad stalno,non stop svijetli to upozorenje i vidi se da je mali fps jer igra trza

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 18:23 (M4X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
M4X kaže...

ja sam pokrenuo sad igru,imam low fps indikator non stop,nekužim u čemu je problem,smanjim postavke i sve,procesor je jak na 4130MHz,grafička rx 480...dx 11 ili dx12 svejedno...stalno mi svijetli onaj low fps indikator žuti i crveni sa uskličnikom...tto mi je madtom linkao za bf4 valjda ali valjda vrijedi i za bf1...

isto mi je tako jedno vrijeme bilo i u beti,sad stalno,non stop svijetli to upozorenje i vidi se da je mali fps jer igra trza

A jesi li gledao koliki ti je fps? Možda imaš fps dropove na nekim dijelovima mapa.

Meni je znao u četvorci bacati tu grešku iako je fps debelo zakucan iznad 100

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
sHOCKRE kaže...

Dobro nam došao u temu! Vidim da nam fali malo raznolikosti da privučemo nove sugovornike

ma bas neki dan prico o susilici pa sam bio triggered kad sam vidio ovo :D

lurkam vamo sve me svrbi da uzmem novi komp da igram ovo.

novoizasli alienware 17 bio na 12% popusta do jucer, nisam ga uzo samo zato jer 120hz g-sync monitor nije bio dostupan jos.

do black friday ce valjda sredit stock sa tim monitorom i opet dat neki popust.. taman i ispoliraju malo battlefield u tih mjesec dana.

nego, jos da se nadovezem na susilicu. da moras sam sredivat ves, gledo bi na ulaganje u susilicu ko ulaganje u komponentu za PC jer bi time dobio 5 sati tjedno vise vremena za igrat!

14 godina
sHOCKRE kaže...

nego, jos da se nadovezem na susilicu. da moras sam sredivat ves, gledo bi na ulaganje u susilicu ko ulaganje u komponentu za PC jer bi time dobio 5 sati tjedno vise vremena za igrat!

Ajd, dođi nam na temu kad kupiš komp :D

A misliš da ne slažem tu i tamo veš?

Prvo pobacam po štriku, kak padne padne, i onda kad je otprilike suho, pokupim u komadu i naguram u ormar gdje ima mjesta.

Onda slušam urlanje žene 1-2 sata kad sve posloži.

I gotovo slaganje.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
Battlefield 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Granzon kaže...
M4X kaže...

A jesi li gledao koliki ti je fps? Možda imaš fps dropove na nekim dijelovima mapa.

jesam baš sad,sa frapsom i pada na ispod 60fps,amiens mapa,ona gradska...nebi mi smjelo nikako padat ispod 60fps,još sam smanjio postavke,nekužim u čemu je problem...pirat ima istu grafičku i ima avg 115fps...

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Samo pitanje...igra izlazi 21. i znam da postoji tjedan ranije za preorder...pa ako kupim igru sad hocu li moci igrati odmah ili cekati 21?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ja imam slabiju pa  isto ne pada ispod 60 odnosno čak 70-75. Koje postavke si stavio?

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
M4X kaže...

jesam baš sad,sa frapsom i pada na ispod 60fps,amiens mapa,ona gradska...nebi mi smjelo nikako padat ispod 60fps,još sam smanjio postavke,nekužim u čemu je problem...pirat ima istu grafičku i ima avg 115fps...

Ma pusti Pirata, on ti toliko pije pa i da mu piše crvenim 15 fps on bi ti vidio zelenih 150 fps

Čini se da je Dice opet napravio mape di ima neobjašnjivih fps dropova. Kad je krenula četvorka meni je na šangaju znalo padati ispod 20 iako nikog i ničeg nije bilo blizu mene....it's magic

Ali valjda će novi driveri i pokoji patch popraviti stvari. Nažalost nemam ti šta drugog reći

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 18:45 (Granzon).
15 godina
neaktivan
mrba kaže...

Samo pitanje...igra izlazi 21. i znam da postoji tjedan ranije za preorder...pa ako kupim igru sad hocu li moci igrati odmah ili cekati 21?

Sad možeš ako kupiš enlister deluxe verziju koja je puno skuplja tako da ti je bolje kupiti standrad verziju i pičiš 21.  Možeš uzeti Origin Acces i imaš 10 sati za igrati Bf 1  za 3,99 eura.

sake08
14 godina
maxis kaže...
mrba kaže...

Sad možeš ako kupiš enlister deluxe verziju koja je puno skuplja tako da ti je bolje kupiti standrad verziju i pičiš 21.  Možeš uzeti Origin Acces i imaš 10 sati za igrati Bf 1  za 3,99 eura.

Ma daj ljudi, ne bacajte novac bez veze. Uzmite normalnu verziju i stisnite dupe još 2-3 dana. Nije da će igra pobjeći.

A ako vam je dosadno, pomozite ljepšem spolu sa vešom.....to će vas jako brzo smiriti

13 godina
neaktivan
M4X kaže...
Granzon kaže...
M4X kaže...

Evo o tome ti ja govorim baš zadnjih par stranica, užas... Stalno svijetli onaj žuti vrag sastrane, pogotovo na Amiensu, i na medium postavkama i na high... Ma koma :/ uzet ću sada još 8 GB rama pa ću vidjet hoće li to rješiti probleme...

maxis - u mojem slučaju je to R9 390, slične bi trebale biti performanse kao RX 480, ali ne... Bilo to medium ili High, praktički je isto, probati ću 21. stavit na DX 11, možda pomogne, makar sumnjam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 19:00 (molnyi).
17 godina
odjavljen
molnyi kaže...
M4X kaže...
Granzon kaže...
M4X kaže...

Evo o tome ti ja govorim baš zadnjih par stranica, užas... Stalno svijetli onaj žuti vrag sastrane, pogotovo na Amiensu, i na medium postavkama i na high... Ma koma :/ uzet ću sada još 8 GB rama pa ću vidjet hoće li to rješiti probleme...

maxis - u mojem slučaju je to R9 390, slične bi trebale biti performanse kao RX 480, ali ne... Bilo to medium ili High, praktički je isto, probati ću 21. stavit na DX 11, možda pomogne, makar sumnjam.

ma probao sam i na low,isti ku***,pada ispod 60 a meni je to neigrivo,igra jednostavno trza i nije fluidna kad je tako mali fps,i stalno svijetli ono sranje sa uskličnikom...i na drugim mapama

upalio origin in game opet isto,ugasio weapon dof,isto...šta god probam ništa...

13 godina
neaktivan
M4X kaže...

ma probao sam i na low,isti ku***,pada ispod 60 a meni je to neigrivo,igra jednostavno trza i nije fluidna kad je tako mali fps,i stalno svijetli ono sranje sa uskličnikom...i na drugim mapama

upalio origin in game opet isto,ugasio weapon dof,isto...šta god probam ništa...

Aj probaj po ovome : https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/57nh6y/bf1_performance_tips_for_pc_potentially_huge_fps/ 

Javi ak nekaj od ovog šljaka.

14 godina
Battlefield 1

Znači i5 6600K 4.1GHz je non stop od 90-100% loada,fps ne pada ispod 90,gtx 970 se grije preko 70C,zakucana je uvik na 99%.

DX11,Win10 Pro

Što je najgore igra ne trza,što bih trebala kad udre 100% cpu!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 19:22 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
molnyi kaže...
M4X kaže...

Aj probaj po ovome : https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/57nh6y/bf1_performance_tips_for_pc_potentially_huge_fps/ 

Javi ak nekaj od ovog šljaka.

to sam većinom napravio tako da izgleda treba čekat drajvere,neznam kaj bi još napravio...

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Bio je jučer apdejt drivera (barem meni), nije do njih.

Stavi DX 11, možda bude bolje, jedan forumaš je par stranica prije napisao da mu puno bolje radi na DX 11 sa R9 390, probaj...

Stvarno čudno, nekome radi na 90 lock, a ja ga nemrem natjerat na 60 sa istim speckama..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice