Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.277.356
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
Maksić, nije lepo smijati se tuđoj nevolji. Tko zna što bi ti se moglo dogoditi u životu a kad te ljudi zapamte ko obicnog sh00pka, malo tko će ti pomoći. Ničija nije do zore gorila...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

Onaj sto je najpametniji i na kraju najviše plače

Ali bih se zakunuo da je prije bio koliko toliko normalan. Znam da je tamo pred kraj trice frajer problesavio zbog samo njemu znanih razloga, ali prije je bio stvarno normalan i komunikativan....čak je i pomagao

Da to nije taj famozni Battlefield PTSP kojeg je Drago spominjao u onom tekstu o najčitanijim temema?

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
CiCiCiCi kaže...

Oće mi ko kupit bf1

neka ti max da jednog.on je kupio dva.....ups ili je samo za cijenu dva dobio jednog :D

Stranice su trenutno nedostupne.
11 godina
Battlefield 1

Vidim Mrski je vec javio.

Ja sam preko VPN kupio za 37e i vcrs sam mislio igrat vidim ne mogu online dok nisam skuzio da sam banan i na batlelogu,posle sam probao i Fifu kad ni nju ne mogu.

Tek posle sam skuzio da sam na mail dobio da narudzba ne moze proci,a prije tog sam mail dobio da je naplaceno i da je ok sve.Pare za sad nisu i ne znam oce li vratit.Ne mogu vcrs spajat se na onaj live suport,sutra cu pa javim sta su rekli.

Uglavnom nemojte preko VPN kupovat,mada nisam jedini par nas je kupilo tako,a samo sam ja popusio.

bf4: [G] hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 2
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Pozdrav, planiram nabaviti battelfield 1 za ps4,pa me čisto ovak zanima ako je neko od vas igrao kakve pucačine na ps4 , da li se lako naviknut igrati na ps4 controlleru? Inače sam više,manje sve pucačine na PC-u igrao.

0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

Ja sam preko VPN kupio za 37e i vcrs sam mislio igrat vidim ne mogu online dok nisam skuzio da sam banan i na batlelogu,posle sam probao i Fifu kad ni nju ne mogu.

Tek posle sam skuzio da sam na mail dobio da narudzba ne moze proci,a prije tog sam mail dobio da je naplaceno i da je ok sve.Pare za sad nisu i ne znam oce li vratit.Ne mogu vcrs spajat se na onaj live suport,sutra cu pa javim sta su rekli.

Uglavnom nemojte preko VPN kupovat,mada nisam jedini par nas je kupilo tako,a samo sam ja popusio.

Trabo si izbaciti samoglasnike iz svih rijeci a ne samo iz "veceras". Evo, ovako bi to izgledalo:

Vdm Mrsk j vc jv.
J sm prk VPN kp z 37 vcrs sm msl grt vdm n mg nln dk nsm skz d sm bnn n btllg,psl sm prb  Ff kd n nj n mg.
Tk psl sm skz d sm n ml db d nrdzb n mz prc, prj tg sm ml db d j nplcn  d j k sv.Pr z sd ns  n znm c l vrtt.N mg vcrs spjt s n nj lv sprt,str c p jvm st s rkl.
glvnm nmjt prk VPN kpvt,md nsm jdn pr ns j kpl tk, sm sm j pps.

Pozivam sve mlade da se pridruze ovom trendu. Smrt samoglasnicima!!!

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2016 22:23 (Friday).
12 godina
hrcak12345 kaže...

Pozdrav, planiram nabaviti battelfield 1 za ps4,pa me čisto ovak zanima ako je neko od vas igrao kakve pucačine na ps4 , da li se lako naviknut igrati na ps4 controlleru? Inače sam više,manje sve pucačine na PC-u igrao.

Uuuu, al' si uletio. Idem po kokice.

PSN - DeniZg80
16 godina
Ne znam, ali po meni je smrt i grijeh igrati FPS sa kontrolerom bilo na konzolama ili PC-u. To je moje iskustvo i mišljenje.
[M|C] LuX_CRO
9 godina
neaktivan
LuX_CRO kaže...
Ne znam, ali po meni je smrt i grijeh igrati FPS sa kontrolerom bilo na konzolama ili PC-u. To je moje iskustvo i mišljenje.

Brate mili nemas pojma. puno je lakse jer mozes ukljucit aim assit na boljim đojsticima, do nedavno sam tako igro 

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

I onda se kurce kak su pro i da ne kažem kaj a igraju sa aim assistom 😂

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Aim assistant je po meni nepotreban, kakvog smisla ima igrati tu igru, ako ti nešto pomaže (aim assist) kao neka vrsta varanja bar po meni.
[M|C] LuX_CRO
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

A kaj misliš kak ljudi igraju pucacine na konzolama? Toliko sam puta gledal live stream sa ps4 gdje igraju pucacine  i ekipa je uvijek full precizna što je jako jako teško sa joystickom.

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2016 23:07 (molnyi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
hrcak12345 kaže...

Uuuu, al' si uletio. Idem po kokice.

Pitam samo,pošto nemam baš neku mrcinu od kompa,a igra mi se svidjela... pa me samo zanimalo da li neko ovdje planira igru nabavit za ps4.

16 godina
hrka11 kaže...

ja sam uzeo preko proxya i za sada je sve ok

17 godina
Battlefield 1

Maksicu trolcino di si sad? Mama procitala kak si bezobrazan na forumu pa opalila šamar kaj su ti šmrklji zaljepili tapetu?

Haha ajbt...

Nego jel tko imao problema na onoj gradskoj mapi sa nekim bljestavilom? Cini mi se da se pojavljivalo kad se spusta magla.. to je jedini major bug kaj sam vidio do sad..

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 1

Zar nije demokracija zajamcena ustavom RH

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
SiNkE.Zgb kaže...

Ne na privatnom forumu 

Offtopic donekle može al vrijeđanje ne.

سمندری ڈاکو
12 godina
pirat kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Ne na privatnom forumu 

Kad debilu kazes da je debil to nije uvreda nego činjenica....

brkas pojmove

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
red_bull kaže...

Maksicu trolcino di si sad? Mama procitala kak si bezobrazan na forumu pa opalila šamar kaj su ti šmrklji zaljepili tapetu?

Haha ajbt...

Nego jel tko imao problema na onoj gradskoj mapi sa nekim bljestavilom? Cini mi se da se pojavljivalo kad se spusta magla.. to je jedini major bug kaj sam vidio do sad..

kaže maks moraš kupit ssd pa ti se to neće pojavljivat.

salim se i meni je to bilo

16 godina
pirat kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Ne na privatnom forumu 

Ma gle, nije stvar toliko tog uzajamnog "vrjeđanja", malo prckaranja ne škodi, daje strasti ovoj temi, ali stani na kočnice ponekad,...

[M|C] LuX_CRO
12 godina
LuX_CRO kaže...
pirat kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Ne na privatnom forumu 

Ma gle, nije stvar toliko tog uzajamnog "vrjeđanja", malo prckaranja ne škodi, daje strasti ovoj temi, ali stani na kočnice ponekad,...

Imam osjecaj da se obracas meni a  kvotao si pirata

16 godina
Sori, ma i tebi, ali i svima :)
[M|C] LuX_CRO
12 godina
LuX_CRO kaže...
Sori, ma i tebi, ali i svima :)

Kad procitas da osoba koja misli da ce uc prva u tenk ak ce imat brzi net napise da zeli ban svim vpn čiterima trebo bi mu valjda poslat kitu cvjeca

8 godina
protjeran
Friday kaže...
hrka11 kaže...

Trabo si izbaciti samoglasnike iz svih rijeci a ne samo iz "veceras". Evo, ovako bi to izgledalo:

Vdm Mrsk j vc jv.
J sm prk VPN kp z 37 vcrs sm msl grt vdm n mg nln dk nsm skz d sm bnn n btllg,psl sm prb  Ff kd n nj n mg.
Tk psl sm skz d sm n ml db d nrdzb n mz prc, prj tg sm ml db d j nplcn  d j k sv.Pr z sd ns  n znm c l vrtt.N mg vcrs spjt s n nj lv sprt,str c p jvm st s rkl.
glvnm nmjt prk VPN kpvt,md nsm jdn pr ns j kpl tk, sm sm j pps.

Pozivam sve mlade da se pridruze ovom trendu. Smrt samoglasnicima!!!

Splc im l jnjtn?

14 godina
CiCiCiCi kaže...

Splc im l jnjtn?

Navodno da ima tamo negdje u Grudama, ali kad je zadnji puta bio tamo, taman je ponestalo pa se morao zadovoljiti sa ćevapima

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 4:59 (Granzon).
17 godina
Granzon kaže...
CiCiCiCi kaže...

Splc im l jnjtn?

Navodno da ima tamo negdje u Grudama, ali kad je zadnji puta bio tamo, taman je ponestalo pa se morao zadovoljiti sa ćevapima

Kd t nk pt, nd m tk dgvr!

13 godina
Battlefield 1
Nbjm vs sv n krc!!!
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
9 0 hvala 1
16 godina
M4X kaže...

očito nemate pojma o hardveru i igranju,netreba potrošit 1000 pa niti 500kn na procesor da bi se kvalitetno igralo,nećeš osjetit tu razliku između celerona i nekog i3/i5 na rx 460 ili još bolje na nvidia grafičkim karticama(tipa gtx 750ti,gtx 950,gtx 1050) koje su po tom pitanju još i bolje

Ajde ti pročitaj svoj post od prije stranicu-2 gdje pišeš kako ne znaš najbolje engleski. S tim si sve rekao (jer ako nisi sposoban slušat čovjeka koji priča na engleskom uz igru onda nemamo ni mi što pričati)...svi koji kupuju i5/i7 su idioti i kreteni, a ti velebni Max si prevario sistem sa nekim Celeronom koji se hladi na lamatanje ruke. JEBOTE!

Ajd fakat odrasti i razmisli barem 6-7 puta prije nego pošalješ ikakav komentar tu.

M4X kaže...

Haha a jesi komican...ja sam isto bio citer za bf3 kad sam kupio onu retardiranu rusku verziju... i onda se jebi svaki puta i stavljaj en jezik kad god dolazi neki dlc ili patch....sad bi trebali banat znaci,posteno prema onima koji su kupili na legalan nacin...

A sad je pošteno kad si ispo konj jer si pljunuo 80 eura i još za premium? I još si plakao kako su fegeti jer nećeš dat još 4 eura za trial.

Nemoj bit dvoličan, ja sam bar uvijek kupio globalnu verziju, nikad mi nije bilo ni na kraj pameti ciganit se sa RU verzijom. 

Tko god da je kupio i RU verziju, neka je, nemam niže mišljenje o njemu...ali tvoj način gdje si ti to isto radio a sad si kao hype-boy kupio preko Origina čim je bilo moguće, odmah su svi ostali fegeti, čiteri i ne znam šta...

16 godina
Moj PC  
3 1 hvala 2
16 godina

novi driveri su pred  vratima možda poboljša stvari

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice