Radi Afterburner i u Dx 12 imam i više fps nego u Dx 11.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima razlike,pričamo o tome kako složit šta jeftiniju konfiguraciju za igranje...
aj si malo sad ovo pročitaj...
http://www.legitreviews.com/intel-pentium-g4400-processor-review-skylake_179724
Najbitniji dio bencha - multithread. Faila za onako, podosta. I ovo, što je isto u osnovi multithread test. Jedino što mu donekle ide je GTA V i Dirt koji su GPU intensive što se jako lijepo vidi jer razlike kod promjene CPUa skoro pa i nema.
Nisam se ovako smijao već jako, jako dugo
Max tebe treba istuč gumenim dildom.
Malo isprobavao DX12 i Dx11 i iako mi 12 daje više fps zna imati neki lagani stutter što pretpostavljam da je do toga što nove grafe imaju bolju podršku za Dx 12 od moje (amd 7970) koja je več ipak malo vremešnija. Ako je netko s novijom grafom isprobao neka slobodno iznese svoja iskustva .
Malo isprobavao DX12 i Dx11 i iako mi 12 daje više fps zna imati neki lagani stutter što pretpostavljam da je do toga što nove grafe imaju bolju podršku za Dx 12 od moje (amd 7970) koja je več ipak malo vremešnija. Ako je netko s novijom grafom isprobao neka slobodno iznese svoja iskustva .
Isti vrak i na moji,valjda moramo čekati nove drivere.

u beti sam sa rx 480 imao isto lagano zastajkivanje na dx12,valjda su riješili sa drajverima....imaš najnovije 16.10.1 od 13.10.?
E onda može biti da je ipak do drivera valjda će izbaciti nešto dobro do 21. Sve u svemu na dx 11 radi dobro ali bitno je da uživam u igri.
u beti sam sa rx 480 imao isto lagano zastajkivanje na dx12,valjda su riješili sa drajverima....imaš najnovije 16.10.1 od 13.10.?
Je imam 16.10.1 s njima nije rješeno . Čekaju se novi koji bi obično pred izlazak igre trebali stići.
Je imam 16.10.1 s njima nije rješeno . Čekaju se novi koji bi obično pred izlazak igre trebali stići.
nevjerujem da će pred izlazak doći.pogledaj si release:
oni ni neznaju za taj problem,ovo su zadnji whql driveri a za neke igra počinje 18. a ne 21.
imaš vidim rx 480,kako se onda ponaša u full igri,koje postavke i koliko fps?
također ako te zanima overkloking monitora možeš taj monitor iz potpisa stavit na 75Hz
imaš vidim rx 480,kako se onda ponaša u full igri,koje postavke i koliko fps?
1080p,high,dx11 avg 115fpsa....na dx12 10fpsa više al trzucka

Izgleda da svi ovi problemi dolaze od orgin overlay-a sa moje strane ... kad ga iskljucim imam stabilan fps a sa njim banana cim duze igram... najgore sto beu njega ne mogu pokrenuti BF 1
Izgleda da svi ovi problemi dolaze od orgin overlay-a sa moje strane ... kad ga iskljucim imam stabilan fps a sa njim banana cim duze igram... najgore sto beu njega ne mogu pokrenuti BF 1
Mislim da nije. Ja ga imam isključenog pa svejedno je isto. Zašto ne možeš bez njega pokrenuti Bf1 ?
Upravo potroših trial, uspio sam ga dozirati čak 3 dana :)
kakav sad origin overlay? gdje je to,jel to origin in game?
to je još od bf3 poznato da se mora isključit
@molnyi dobro si i izdržao,jesi se barem bustao,koji si rank onda?
Ljudi nemojte kupovati preko VPN moguće da ima problema....
Da to je origin in-game. I da radi igra bez njega, barem je beta radila ali se ne možeš ili se teško joinati na kolegu bez njega.
Haha sad ce vam svima banat igru ovima kaj su kemijali i preko vpn-a kupovali za male novce
Haha sad ce vam svima banat igru ovima kaj su kemijali i preko vpn-a kupovali za male novce
Radovati se tuđoj nesreći je jedna od najljepših osobina koje mogu krasiti jedno ljudsko biće. Svaka čast majstore
Haha a jesi komican...ja sam isto bio citer za bf3 kad sam kupio onu retardiranu rusku verziju... i onda se jebi svaki puta i stavljaj en jezik kad god dolazi neki dlc ili patch....sad bi trebali banat znaci,posteno prema onima koji su kupili na legalan nacin...
Haha a jesi komican...
On nije potrošio 1000+ kn na igru pa je ljutit na cijeli svijet jer se osjeća prevareno kao neki ovdje
Ali Maksiću moj, i dalje će Dario ulaziti brže od tebe u mali tenkić čist zato što ima brži net
kakav sad origin overlay? gdje je to,jel to origin in game?
to je još od bf3 poznato da se mora isključit
@molnyi dobro si i izdržao,jesi se barem bustao,koji si rank onda?
Došao sam do 15 ranka, Scout mi je lvl 3, medic lvl 3 i assault lvl 2. Support nisam igrao, tenk/avion isto rijetko.
Btw, ako iz "lošeg kuta" pogodite tenk sa at gun-om, metak/raketa se odbije od tenka i ne registrira kao da ste ga pogodili ...
pazi njega sto se nasladjuje.
sad znas zasto se ljudi prema tebi odmose kako se odnose.jesi ovakav supak i uzivo?
Samo neka banaju vpn citere kupce,bas mi je drago....a ti mrski mozes pricat kaj hoces,i ostali isto...a nemorate se brinut,dobit cete povrat novca pa mozete ponovno kupit igru na legalan nacin...
M4X je cancer ove teme, ovo je kao kad igram CS:GO svaki game ima jednog njegovog tipa...
Samo neka banaju vpn citere kupce,bas mi je drago....a ti mrski mozes pricat kaj hoces,i ostali isto...a nemorate se brinut,dobit cete povrat novca pa mozete ponovno kupit igru na legalan nacin...
Poprilično sam siguran da si upravo ti ovdje najveća naivčina pošto si jedan od rijetkih koji je ispljunuo 130+ Eura da bi imao istu verziju igre ko i svi ostali ovdje
A mogao si kupiti za neke normalnije novce običnu igru + kasnije premium kad za to bude potrebe.
A ovo za Bf3....pa ako me pamćenje služi, kupio si rusku verziju igre na Base Hostu za kojih 280? kn i tada se qurčio kako si jefino prošao. A o poteškoćama klikanja na par reg fileova prilikom novih updatova bi se po tebi trebala napisati biblija? I ti si onda kao stručna osoba za preporučiti bilo šta?
Meni si više manje dvorska luda ovdje i zabavan si mi u pojmu da vidim da nisam najblesaviji ovdje na forumu
Onaj sto je najpametniji i na kraju najviše plače
@M4X oprosti unaprijed ne želim te povrijediti, ali moram ti ovo reći: ne znam koliko imaš godina, ne znam te osobno, ne znam gdje te svrbi, ne znam zašto si tako arogantan, ne znam zašto si tako bahat i bezobrazan prema drugima, ne znam uopće zašto ti ovo pišem, ali znam da ti trebaju dvije-tri odgojno-obrazovne roditeljske pljuske da se naučiš kulturi i ponašanju.
Ne vjerujem da si takva osoba uživo jer bi inače bio sam, drugi bi te odjebali zbog tvojeg pristupa, kulture, ponašanja, te načina komunikacije da ne govorim koliko si nezrela osoba.
Ovo zadnje možda griješim jer teško da "internet ratnici" (loši trolovi) kao ti budu takvi uživo, a to je zbog toga jer nemaju jaja da budu takvi uživo.

Oće mi ko kupit bf1