Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.250.675
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
MRSKI kaže...
RePlaY kaže...

On priča o 5k a je neman ni fullhd.

Ti i da imaš 10K opet bi kao pravi Pr00 igrao na 640x480

Jbg kad sam pr00 po cijelom tijelu. A i nesmin stavit veću rezolucije jer bi onda triba plastificirat tipkovnicu i miš pošto bi svaki put svršija kad bi vidija one moje prekrasne skineve u fullhdu a kamoli u 5k.

Kanter PROO
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Pravi PrO igra kao Pirat bez monitora...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Kakav 4k... Ionako ćete svi igrati na 640x480 na CRTu (ali ne ravnom, jer pikseli stižu istom brzinom - treba igrati na zakrivljenom jer oni najbitniji pikseli na sredini gdje su uglavnom neprijatelji dođu prvi jer su bliže)....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina

a ja gledam sportklub kao da je stream jer tcom nemoze podnjet hd paket.bakar jel :D

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Kakav 4k... Ionako ćete svi igrati na 640x480 na CRTu (ali ne ravnom, jer pikseli stižu istom brzinom - treba igrati na zakrivljenom jer oni najbitniji pikseli na sredini gdje su uglavnom neprijatelji dođu prvi jer su bliže)....

i još si nacrtaš ili nakeljiš crosshair i to je to...

voljum ti ćeš više privuć ljudi da naprave preorder BF1 nego kaj ćeš odbit,bolji si od ea i dice marketinga...

Voljum:

"Ako vam je tehnička strana igre najbitnija onda slobodno možete napraviti preorder. Netcode je pristojan, rušenja nema i sve radi kako bi tribalo. Barem je tako bilo kad sam ja igra alphu, teško da će to sj*bati do bete.
Svima ostalima koji vole "pravi" bf savjetujem da pričekate s kupovinom jer nisam baš siguran koliko će vam se svidit ova igra"

A:"Mene si zapravo baš privukao ovim komentarom, ja i ne bih pravi bf
Bison mode "on": preorder it will be then"

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 14:37 (M4X).
12 godina
Battlefield 1

šta to znači pravi bf i po čemu ova igra odudara od njega?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
b00 kaže...

valjda pravi BF zadovolji pravog rasnog BF igraca.....

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
15 godina
Battlefield 1

jebali ih konji.gledam neki video i lik trci na konju s hrpom drugih igraca kao da su na hipodromu.naleti na nepratelja koji mu je s lijeve strane konja,zamahne macetom s desne strane konja i ubije ga.yaaay

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ceco22 kaže...
b00 kaže...

Jbt šta su svi osjetljivi čim se spomene negativan komentar u vezi igrice, ne daj bože u sveti gral dice dirati

Neovisno o tome šta rade neke stvari koje su mi osobno sranje, "pravi" sam napisa jedino iz razloga šta mi bf1 puno više vuče na stranu battlefronta nego bf-a. Znači prazno, šuplje, dosadno i nešto na šta će se zaboraviti nakon dva miseca. I nisam jedini s takvim mišljenjem, baci oko po netu i pogledaj komentare ljudi. Zato sam i napisa da se pričeka s preorderom

Al eto da opet nekom ne uvridim - BF1 je savršenstvo. Amen

17 godina
odjavljen
Volume kaže...
ceco22 kaže...
b00 kaže...

Jbt šta su svi osjetljivi čim se spomene negativan komentar u vezi igrice, ne daj bože u sveti gral dice dirati

Neovisno o tome šta rade neke stvari koje su mi osobno sranje, "pravi" sam napisa jedino iz razloga šta mi bf1 puno više vuče na stranu battlefronta nego bf-a. Znači prazno, šuplje, dosadno i nešto na šta će se zaboraviti nakon dva miseca. I nisam jedini s takvim mišljenjem, baci oko po netu i pogledaj komentare ljudi. Zato sam i napisa da se pričeka s preorderom

ako ništa puno bolji od onog bf4,som mode on na preorder

9 godina
protjeran
Battlefield 1

ako ništa puno bolji od onog bf4,som mode on na preorder

PRN8
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Lik prica kao da radi za EA...

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Volume kaže...

Baš i ne. SWBF je prilično dobra igra danas i relativno dosta se igra. Daleko od dosadnog. BF1 vuče na SWBF i to je dobra stvar. Sad da se prebace na BattleEye umjesto smeća od PB-a i konačno riješe problem $30 cheatera...

15 godina
Battlefield 1

kako to oni lijepo izvuku iz igre pa nam velikodusno poklone kad kupimo igru.kao da gledam konzumove akcije

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...

Pa s obzirom da je komentator i voditelj na svim njihovim eventima vjerovatno i zna neke stvari koji čak ni nesmije otkriti.

14 godina
Tonči kaže...

Baš i ne. SWBF je prilično dobra igra danas i relativno dosta se igra. Daleko od dosadnog. BF1 vuče na SWBF i to je dobra stvar. Sad da se prebace na BattleEye umjesto smeća od PB-a i konačno riješe problem $30 cheatera...

Ne, to nije dobra stvar. To je za ljubitelje serijala najgori smjer u kojem mogu ići 

Evo Ceco, ako si ljubitelj bf serijala, a mislim da jesi, onda valjda kužiš o čemu pričam... Net je prepun ovako nezahtjevne publike i tu im je najlakše pobrati pare. Bitno da je grafika dobra, a za ostalo lako

10 godina
Jel netko kupovao igricu za jeftiniju lovu i koliko je platio? Npr iz JAR-a? Molim odgovor!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Volume kaže...

Ne, to nije dobra stvar. To je za ljubitelje serijala najgori smjer u kojem mogu ići 

Što tebi nedostaje u SWBF i čini ti ga "praznim"?

13 godina
playjob kaže...
Jel netko kupovao igricu za jeftiniju lovu i koliko je platio? Npr iz JAR-a? Molim odgovor!

Ako nisam pogriješio, onda je oznaka za valutu ZAR.

Standard: 600ZAR = 280kn

Deluxe: 850ZAR = 400kn

Ultimate: 1350ZAR = 630kn

Premium: 500ZAR = 230kn

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 22:58 (CyberDemonVZ).
17 godina
Battlefield 1

Što se tiće zaštite od varalica to če biti u rangu sa time da če već u beti serveri biti puni njih. A i kad igra izađe neće proći tjedan dana od izlaska.

Jednostavno je to prevelika zarada da se propusti od strane onih koji pišu programe za varanje.

A sam BF1 treba pričekati da izađe pa onda vidjeti gamplay i review. Još da Origin da trial bilo bi super.

0 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...
Volume kaže...

Zato što SWBF nije ni B od Bttlefilda

16 godina
odjavljen
Tonči kaže...

SWBF je ono što bi trebao biti - shiny napucavanje za fanove starwarsa i za pustit mozak na pašu od PTFOa, njubova, MGLa, nerfanog C4, knjapavog netcodea i impotentnog UCAVa. To nije BF u SW svijetu (kako su ga htjeli prikazati) i to je ok - našlo se nešto razočaranih (pogotovo zbog hajpanja i faila sa onom igrom na H) ali eto, to je doslovce igjica za ciljanu publiku. Sjedneš, upališ komp i sat vremena glumiš da si Darth Vader ili Leila, ovisno o osobnim preferencijama.

Bilo kakvo poglupljivanje battlefielda je uvreda za fanove serijala, uvreda za mozak i šaka u oko te tujac u čelo onima koji rade preorder za 100 evra. EA i DICE su pohlepni šupci kojima nikad dosta para i tim svojim ponašanjem pretvaraju BF u ono što je od početka bježao - arkadna pucalica za kreštave klince koji love ačivmente po mapi i ebu ti mater u chatu. Ali upravo ti klinci su najveće tržište i oni će sa maminim kartica kupovati preordere, shortcute, battlepackove, dlc-ove, premijume i sve ostalo što EA frkne na tržište. Boli EA spolni organ za tebe, mene, voljuma, cybera, petka, mrskog, ratkapu, čarape i cijelu gerijatriju i sve nas tu na temi i okolici (reddit...) koji plačemo da NE želimo da nam od BFa naprave CoD.

Netko je u EA bacio računicu, proučio pite u excelu i zaključio da je 100mil dolara od kreštavih klinaca i casual igrača više od 10mil od pravih igrača. A mi debili ih uredno podržavamo jer eto, napravili ste preorder (i ako nismo, kupit ćemo na izlasku). gg.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 23:16 (Sum_of_all_fears).
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...

A mi debili ih uredno podržavamo jer eto, napravili ste preorder. gg.

Hej, neki od nas nisu ništa preorderali.....niti će dok se ne proba beta

Znaš, neki dan je izašao novi Deus Ex i kolko ja čitam i gledam, uspjeli su ovi iz Eidosa zasrati ono što je skoro pa nemoguće zasrati...ali eto, potrudili su se pa su odma ubacili mikrotransakcije u SP igru, one time only dlc-ove te napraviti AAA igru od 15-20 h trajanja s tim da priča jednostavno bude prekinuta bez da je išta riješeno ili pojašnjeno. Super za sve one koji su igru kupili naravno

Više od igre, mene zanima što će to točno Dice ovdje zasrati i hoće li postaviti novo mjerilo kolko je moguće nešto zasrati a da je prije radilo bez problema....ak ništa barem će biti sprdnje na račun EA/Dice-a

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
odjavljen
Granzon kaže...

Hej, neki od nas nisu ništa preorderali.....niti će dok se ne proba beta

Popravio sam post - zaboravio sam da još uvijek vlada neko svjetlo i razum pa neki nisu napravili preorder

13 godina
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...

Pa s ovim video i "radi" za EA.

EA je naručio hrpu videa od različitih YouTubera:

Škola za pilote:

Tenkove:

Elitne klase:

Oklopljeni vlak:

Klase:

Spawn u vozila:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 23:38 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Sad ti napravi jedan kako se kupuje preko inozemnog proxy-ja i to je to

Freak Show Inc.

8 0 hvala 1
13 godina
Friday kaže...

Sad ti napravi jedan kako se kupuje preko inozemnog proxy-ja i to je to

Nije loša ideja!!!

Problem je da si napisao javno, a ja još imam 3 ispita ovaj tjedan :)

16 godina
odjavljen
MRSKI kaže...
Tonči kaže...

Zato što SWBF nije ni B od Bttlefilda

Pa nigdje ne piše Battlefield. Zašto bi morao biti Battlefield. No, što čini jedan Battlefield?

Sum_of_all_fears kaže...
Tonči kaže...

SWBF je ono što bi trebao biti - shiny napucavanje za fanove starwarsa i za pustit mozak na pašu od PTFOa, njubova, MGLa, nerfanog C4, knjapavog netcodea i impotentnog UCAVa. To nije BF u SW svijetu (kako su ga htjeli prikazati) i to je ok - našlo se nešto razočaranih (pogotovo zbog hajpanja i faila sa onom igrom na H) ali eto, to je doslovce igjica za ciljanu publiku. Sjedneš, upališ komp i sat vremena glumiš da si Darth Vader ili Leila, ovisno o osobnim preferencijama.

Bilo kakvo poglupljivanje battlefielda je uvreda za fanove serijala, uvreda za mozak i šaka u oko te tujac u čelo onima koji rade preorder za 100 evra. EA i DICE su pohlepni šupci kojima nikad dosta para i tim svojim ponašanjem pretvaraju BF u ono što je od početka bježao - arkadna pucalica za kreštave klince koji love ačivmente po mapi i ebu ti mater u chatu. Ali upravo ti klinci su najveće tržište i oni će sa maminim kartica kupovati preordere, shortcute, battlepackove, dlc-ove, premijume i sve ostalo što EA frkne na tržište. Boli EA spolni organ za tebe, mene, voljuma, cybera, petka, mrskog, ratkapu, čarape i cijelu gerijatriju i sve nas tu na temi i okolici (reddit...) koji plačemo da NE želimo da nam od BFa naprave CoD.

Netko je u EA bacio računicu, proučio pite u excelu i zaključio da je 100mil dolara od kreštavih klinaca i casual igrača više od 10mil od pravih igrača. A mi debili ih uredno podržavamo jer eto, napravili ste preorder (i ako nismo, kupit ćemo na izlasku). gg.

Ako te čudi da tvrtka želi 100 milijuna umjesto 10, onda će te iznenaditi i podatak da u EA/DICE rade stotine ljudi koje treba netko i platiti. Nostalgičnu proizvodnju igara samo iz srca za uske niše kupaca ne možeš očekivati od AAA studija. Produkcija AAA igara je preskupa da bi se proizvodile igre koje voli 10.000 ljudi. Ako želimo takve igre, imamo indie timove, ali onda ne možemo ni sanjati kvalitetu kakvu daje DICE ili netko sličan. I često će se događati No Man's Lie.

Za mene je Battlefield bio Battlefield 2 - od glazbe do načina igranja i servera. BF3 i BF4 pa čak i Bad Company 2, Vietnam su u mnogo toga napredovali (od čega mi je Vietnam bio super-zabavan).

Poglupljivanje i arkada? Pa Battlefield i Call of Duty nisu nikad bile simulacije. Operation Flashpoint/ARMA je blizu, America's Army je blizu, ali BF i CoD su FPS igre. Battlefield je razvio svoj mikro-žanr time da je spojio od pješadije do motoriziranog oklopa i letenja u malu jedinstvenu arkadicu i zaokružio s nešto timskog rada (ako si htio), dok se CoD zadržao na solo iskustvu igranja, malim mapama i nadmetanju tipa lige i sl. Obje igre su dodale malo "realističnosti" tako da puške trzaju i imaš rasap metaka na daljinu, ali ništa od toga nije ni realno ni simulacija, već kompliciranije arkade. Razvijene iz Quakea, Dooma i Unreal Tournamenta. Originalnih FPS-ova.

SW:BF nema ležanje, nema modifikacije oružja i nema bogati izbor vozila i letjelica, no po ničemu nije više arkada. I dalje imaš mape sa zadacima, od Rusha do Conquesta i TDM-a. Istovremeno su grafiku, animacije, zvuk i atmosferu doveli do vrhunca (za onoga tko voli SW još bolje). Igra nije ništa manje zabavna od BF-a, dapače, kako nema ekipe koja misli da su elita, manje je cheatera, jer je manje nadmetanja i nema klanskog preseravanja. (nije da ih nema, ali ih je manje, nego u infestiranom BF4). SW:BF je zapravo Bad Company u Star Wars svemiru. Daleko štetnije za ove igre su poplave plaćenih cheatova koje danas koristi svaki ozbiljan klan, čini se.

Battlefield 1, odmah da znaš - u alfi nije bio kao BF2. Nešto je između klasičnog BF2 i BC2. Opet nisam vidio (možda u alfi nema) komandera, destrukciju okoliša i sl. zaštitne znakove BF-a. Bojim se da to nećemo vidjeti tako skoro. 

Osobno ne vidim ništa loše u jednostavnijem igranju. Jednostavnije igre (Quake npr.) tražile su više osobnog skilla, nego bilo koja pucačina danas koja traži manje toga, a više timske igre. Nije bilo "sala" od achievementa, modova oružja i opreme i levelanja, al' je bilo vrlo skill-based i zabavno (nadao sam se da će Doom to biti, ali čini se da je i njih zarazio modernfpsitis pa imaju svašta nešto za napredovanje).

CoD s druge strane, možda postane ono što je bio BF.  Navodno uvode vozila za zrak i svemir... rasturaju Star Citizen. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2016 0:23 (Tonči).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice