Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.251.776
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ma treba njima jbat mater 130 puta a ne dat 130 eura za ovo smece jer evo sad igram bf4 na serveru neki srbin citer nit admina nit picke materine. Odem na sajt od klana imam sta vidit frajer najmanje 9 mjeseci  citar i uredno igra. Ma goni ih sve u pm. Nista bolje nece biti ni u bf1.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/_DeSTrOy_YoU_AS_/

Xatta6_BIH
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2016 15:42 (SDL1920).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Vidi pićkica neće da daju 150 eura za ovu vrhunsku igricu.

Pa za 150 eura u kanteru nemoš uzet ni pošten nož da nije well worn i da nema usrane boje.

Plačipičke.

Kanter PROO
Moj PC  
13 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Battlefield 1

ne znam koji bi nolifer morao biti da ovu igru kupiš za ovu lovu na početku

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 1

Meni nije jasno da ljudi masovno kupuju igru, a do izlaska ima još 2 mjeseca.

Povrh svega za 3 dana ćemo dobiti jebenu betu.

Razumio bih da kupuju poslije bete ako ih igra oduševi, ali sad na silu kupovat - to ne razumijem??!!

Pogotovo što su nas s BF4 dobrano izjebali sve skupa u šupak.

Pa makar sad, kad smo naučili na vlastitim greškama, treba čekat do zadnjeg časa i barem na taj način poslati poruku DICE-u da mi nismo ovce koje će guzit tko i kako hoće.

Zbog trenutne situacije na tržištu BF1 ćemo vrlo vjerojatno kupiti svi, čak i oni kojima se beta ili sama igra ne bude pretjerano svidjela, ali nemojmo poticati DICE kupovinom na slijepo i podržavati ih u njihovom nastojanju da nam prodaju muda pod bubrege - i to vrlo skupo.

Što se mene tiče, vrlo vjerojatno ću čekati sredinu 10. mjeseca i onda kupiti gdje u tom trenu bude najpovoljnije.

Premium kao i obično, ako ga uzmem, ću kupiti netom prije izlaska prvog DLC-a.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
21 0 hvala 5
16 godina
Battlefield 1

130 ojra..jeftino.

Mrski, vidiš što si moga dobiti besplatno, samo si na okupljanje triba dovesti onu crnu. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 1
Skilledžija kaže...

Meni nije jasno da ljudi masovno kupuju igru, a do izlaska ima još 2 mjeseca.

Povrh svega za 3 dana ćemo dobiti jebenu betu.

Razumio bih da kupuju poslije bete ako ih igra oduševi, ali sad na silu kupovat - to ne razumijem??!!

Pogotovo što su nas s BF4 dobrano izjebali sve skupa u šupak.

Pa makar sad, kad smo naučili na vlastitim greškama, treba čekat do zadnjeg časa i barem na taj način poslati poruku DICE-u da mi nismo ovce koje će guzit tko i kako hoće.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Battlefield 1

Ovo su stvarne kretnje likova iz igre! Nije nikakva post render, ili nešto!

Vjerojatno trenutno najljepše animacije u bilo kojoj FPS igri.

Lik je snimao preko Spectatora na live serveru za vrijeme Alphe.

Moram priznati da sam impresioniran.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
9 0 hvala 1
14 godina
RePlaY kaže...

Vidi pićkica neće da daju 150 eura za ovu vrhunsku igricu.

Pa za 150 eura u kanteru nemoš uzet ni pošten nož da nije well worn i da nema usrane boje.

Plačipičke.

Koliko god ruganja bilo u ovome, toliko ima i istine šta je najsmišnije. To su sranja na kojima se dižu pare, bilo bi i ea-u pametnije da se vodi za ovim ako su već gladni para, a ne da odvajaju community premiumom i sranjima 

Najveće pare se okreću u besplatnim igrama ka dota, lol, cs i šta ja znam čim još, jer uvik ima budala kojima se diže pišo na poseban skin pa masno to plaćaju 

17 godina
odjavljen
Volume kaže...
M4X kaže...

ja prije bete kupujem premium,u ponedjeljak ili utorak premium mora bit kupljen...

Tako je Max, odma kupi samo premium da ne nestane. Igra ti i ne triba, to s vrimenom kad i ako bude para... 

Uzmi i desetak battlepackova, meni je to bolje od kinder jaja, nikad ne znaš šta ćeš dobit

za tvoju informaciju igru sam već prednaručio i to digital deluxe,da su prije izbacili ultimate odmah bi to uzeo,ovako sad moram kupit premium posebno...za 130 eura imaš sve i još prije možeš igrat nego ovi kaj kupe običnu igru...deni,pirat,dado,kuki,dama,antraks,tom itd. će svi uzet digital deluxe i premium,zašto onda nebi i ja...

kakvi battlepackovi?

vidi se u alphi da je igra sto puta bolja od bf4,balans odličan,klase,vozila...svi serveri su 60hz tickrate,nema custom servera itd. itd....sve bolje nego bf4

dalje ako logički gledamo idući battlefield se sigurno vraća modernom ratovanju i 99% da će to bit bad company 3...a njegova cijena sa obzirom na trend bude minimum 150eura na više...onda ćemo pričat kako je bf1 bio još i jeftin...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2016 20:27 (M4X).
17 godina
Battlefield 1

Dok vidim izjave kao od kolege iznad sebe, jasno mi je zašto Hrvatska ide u propast, kad takvi imaju love...

Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

nitko vas ne tjera da kupite,igram samo battlefield a ovaj mi se sviđa pa zašto onda ne napravit preorder....a tko će se opeć na bf1 taj će i na bf bc3 puhat

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 1

Ja se ne mogu oteti dojmu da nas on trola.....

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

U igri bojim se, nisu tako detaljne (manje je zglobova ili u alfi nisu bile dostupne opcije za možda detaljniju geometriju ili je dojam zbog brzine drugačiji). No i dalje izgleda fenomenalno. U praksi, igra je po fluidnosti praktički ista kao vrhunski SW: Battlefront, uključujući fantastičan zvuk. I da, tko ima 4K monitor (ne DSR, nego baš 4K, čak i najjeftiniji) vidjet će ogromnu razliku u kvaliteti u odnosu na 1440 i 1080. Prva igra nakon Witchera 3 (bolje čak) gdje je to vidljivo.

17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
CyberDemonVZ kaže...

U igri bojim se, nisu tako detaljne (manje je zglobova ili u alfi nisu bile dostupne opcije za možda detaljniju geometriju ili je dojam zbog brzine drugačiji). No i dalje izgleda fenomenalno. U praksi, igra je po fluidnosti praktički ista kao vrhunski SW: Battlefront, uključujući fantastičan zvuk. I da, tko ima 4K monitor (ne DSR, nego baš 4K, čak i najjeftiniji) vidjet će ogromnu razliku u kvaliteti u odnosu na 1440 i 1080. Prva igra nakon Witchera 3 (bolje čak) gdje je to vidljivo.

kaj nije u alphi bila neka tipka da se možeš nagnut iza zida pa provirit,kako se to zove?

koja ti je to ogromna razlika u kvaliteti? na 4k možeš vidjet jedino "više slike" po meni,veće je vidljivo polje ali za to tjerat ti treba i dobar hardver....i razlika može bit još u oštrini slike

14 godina
MRSKI kaže...

Ja se ne mogu oteti dojmu da nas on trola.....

Il to il je endem svoje sorte

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

i još je dosta bitno odmah počet igrat prije ostalih da se istreniraš i upoznaš mape,kad kasnije kupuješ i igraš više nema smisla igrat protiv fegeta,čim se spavnaš odmah gineš,to je onda bezveze....osnovna oružja su uvijek loša dok ne otključaš bolja,to tako zapravo dice i ea sve naštimaju....cijena za preorder je velika ali očito postoji dobra potražnja...

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 1

Sad sam siguran da trola

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
M4X kaže...

kaj nije u alphi bila neka tipka da se možeš nagnut iza zida pa provirit,kako se to zove?

koja ti je to ogromna razlika u kvaliteti? na 4k možeš vidjet jedino "više slike" po meni,veće je vidljivo polje ali za to tjerat ti treba i dobar hardver....i razlika može bit još u oštrini slike

Zove se LEAN. Ali govorim o animaciji. Animacije su u pravilu više krute. Ne više slike. Vidiš drastično više detalja. Na istih 27" na kojima imaš 1080 ili 1440, imaš 2160. Razlika je baš primjetna u obje igre.

Da, hardver bude problem...

14 godina
MRSKI kaže...

Sad sam siguran da trola

Maksiću objasni mu molin te

Tonči el se kd povećava s rezolucijom? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2016 21:16 (Volume).
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
M4X kaže...

Zove se LEAN. Ali govorim o animaciji. Animacije su u pravilu više krute. Ne više slike. Vidiš drastično više detalja. Na istih 27" na kojima imaš 1080 ili 1440, imaš 2160. Razlika je baš primjetna u obje igre.

Da, hardver bude problem...

pa to je to,više detalja tj. "više slike"...bf3,bf4 i hardline nemaju lean jel tako? to je novost onda u bf1

sigurno da je bolje i ljepše igrat na 4k,smanjiš malo detalje i AA ako nejde na ultra i to je to...to si probao igrat na 4K?

13 godina
Battlefield 1

NIsam znao do sad da ljudina ima brata

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
M4X kaže...

vidi se u alphi da je igra sto puta bolja od bf4,balans odličan,klase,vozila...svi serveri su 60hz tickrate,nema custom servera itd. itd....sve bolje nego bf4

Kakve su ti ovo sad gluposti? Pa kak možeš uspoređivati, ako nemaš pojma o BF4?

16 godina
odjavljen
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Sad sam siguran da trola

Samo cheatom.

M4X kaže...

pa to je to,više detalja tj. "više slike"...bf3,bf4 i hardline nemaju lean jel tako? to je novost onda u bf1

sigurno da je bolje i ljepše igrat na 4k,smanjiš malo detalje i AA ako nejde na ultra i to je to...to si probao igrat na 4K?

Da ti budem iskren, nemam pojma. Nisam ni probao ni slučajno upotrijebio. U pravilu trčiš i pucaš kao u svakom BF dosad...

Igrao sam na 5K, nemam 4K ekran, ali vjerujem da je i 4K jako fin.

17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Sad sam siguran da trola

Samo cheatom.

M4X kaže...

Da ti budem iskren, nemam pojma. Nisam ni probao ni slučajno upotrijebio. U pravilu trčiš i pucaš kao u svakom BF dosad...

Igrao sam na 5K, nemam 4K ekran, ali vjerujem da je i 4K jako fin.

aha,sad sam pogledao moj pc....pa 5k je još bolje...jel bolje onda igrat na ovom dellu ili na asusu? sigurno na asusu zbog 165Hz

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2016 21:54 (M4X).
16 godina
odjavljen

To je velika dilema. 5K je prekrasan, ali nema hardvera za to gurati - trebaš dvije kartice, a dvije kartice imaju mrvicu nestabilne frejmove. I koštaju strašno puno. I nemaš fluidnost. S druge strane, 1440 pored i nakon oštrine i detalja na 5K izgleda mrljavo k'o da je netko temperom slikao. Za dvije-tri godine kad bude 4K@120Hz, bit će fenomenalno igrati ovakve igre.

17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

To je velika dilema. 5K je prekrasan, ali nema hardvera za to gurati - trebaš dvije kartice, a dvije kartice imaju mrvicu nestabilne frejmove. I koštaju strašno puno. I nemaš fluidnost. S druge strane, 1440 pored i nakon oštrine i detalja na 5K izgleda mrljavo k'o da je netko temperom slikao. Za dvije-tri godine kad bude 4K@120Hz, bit će fenomenalno igrati ovakve igre.

neznam jel planiraš igrat battlefield 1 ali ja sam jedno vrijeme imao crossfire od hd7950 i BF4 radi sa CF hd7950 gotovo savršeno,ja nisam primjetio nikakve nestabilne frejmove...možda je bolje da si kupio dvije amd kartice jer je po meni CF bolji nego sli,a pogotovo jako dobro radi u BF jer sam to probao

16 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jbem ih v rit pa zakaj nisu slozili ww2...

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Imaš ovdje od prije pola sata usporedbu 1440 i 5K - ja i na 1440 ekranu vidim razliku u kvaliteti (bitnu), a na 5K je još očitije (jer je native, naravno). - Puna kvaliteta album

Takva je razlika i na BF1. Šteta je što je takav hardver skup, ali mislim da ćemo barem 4K imati jeftinije kroz koju godinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

On priča o 5k a je neman ni fullhd.

Kanter PROO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
RePlaY kaže...

On priča o 5k a je neman ni fullhd.

Ti i da imaš 10K opet bi kao pravi Pr00 igrao na 640x480

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice