...
Brijem da i nema ljepljenja C4 na konja(lol).
Nakon što te srede, na konju ostaje naljepljen tvoj emblem (kao Komanči što su imali otisnut dlan :).
...
Brijem da i nema ljepljenja C4 na konja(lol).
Nakon što te srede, na konju ostaje naljepljen tvoj emblem (kao Komanči što su imali otisnut dlan :).
... samo na večer svaki put se probudimo mrtvi i od naše kuĆice samo temelje ostane.
A zamisli tek da se ne probudite živi, što bi to onda tek bilo.
Bezveze.
Ma evo prijavio sam se za insidera pa možda dobim pozivnicu za betu krajem mjeseca?
Ako je otvorena beta možemo svi isprobati ili treba čekat mail?
Čekaš mail za open betu...
ok cod je njesra ali ovaj bf1 po ovom zadnjem viđenom je tik do njega
Meni se i dalje ćini čist dobrim bf1. Bit će zanimljivo, kad se svi počnemo šorat lopatama i bajunetama.
ok cod je njesra ali ovaj bf1 po ovom zadnjem viđenom je tik do njega
Budemo vidli iz prve ruke kakav je BF1 za vrijeme open beta ali recimo da BF1 izgleda malo "prebrzo" za BF.
samo hejt
bas se osjeti da si opet previse u blizini magota
samo hejt
Dobro je do kad nisu ovak blizu
.....ili jesu?
a slusaj,hmm, cim ga je ponovno navukao da instalira bf4 i odjebe PS4 bit ce da su i blize nego sto slika moze docarati.
Nekakav privatni Youtube account. To bi znacilo da je repriza od jucer.
Ma kako god, ovo konstantno prebacivanje igrača nervira do bola, pa niš pametnog ne možeš vidjeti
Ps, si uspio upogoniti ono čudo? :D
Ma kako god, ovo konstantno prebacivanje igrača nervira do bola, pa niš pametnog ne možeš vidjeti
Ps, si uspio upogoniti ono čudo? :D
Malo sam u tutorialu letao po svemiru. Hvala nekome, zna on kome
Malo sam u tutorialu letao po svemiru. Hvala nekome, zna on kome
Mene je daleko više šokiralo što ON uopće ima takvo nešto
Totalno neočekivano moram priznati
nekako me uopce ne impresionira prvi svjetski rat,konji,sablje i ostale pizdarije.
i ne svidja mi se sto sve vise kompliciraju.
mislim da je jednostavnost dobtina kombinacija.
samo hejt
Jel ovo dovoljno blizu?
Bilo bi bas lose da Basta uljepsa ovu sliku u fotosopu. Iskreno se nadam da ju nece vidjeti...
Ja stvarno mislim da Basta nema ovdje šta učiniti. Gore od ovoga ne može :)))
Ova slika će me veceras proganjati
samo hejt
Jel ovo dovoljno blizu?
jebes darkera i sotonu bez kose
Novinari (izgleda da samo oni za sad) su na Gamescomu iza zatvorenih vrata testirali Rush na Sinai mapi.
Napadači dobivaju tenkove, s time da obrana ima mogućnost pozivanja artiljerijskih udara blizu MCOM lokacija kao obrana. Kažu da je usred meča kvitalo dosta obrambenih igrača pa za sad (osim što ne smiju dijeliti slike i filmiće s eventa), a balancer u verziji na Gamescomu nije postojao/bio uključen, pa za sad ne mogu govoriti o balansu napad/obrana.
S obzirom da mi je rush jedan od dražih game modova u BF3, pa i 4, veselio bih se da to bude dobro odrađeno, ali sve se bojim da neće.