- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ova igrica izgleda jako lijepo!
Ova igrica izgleda jako lijepo!
Kaj to nije HRT-ov dokumentarac o ww1?
Ufff.. erekšn...

Ufff.. erekšn...
Bumo se ganjali s konjima?
Ufff.. erekšn...
Zavisi.....što pobjednik, i ono bitnije, što gubitnik dobiva?
Ufff.. erekšn...
Zar to ne radimo svi već onak uz BF3, BF4, BFH a neki i od prije?
Ufff.. erekšn...
Moze! Ja sam uvijek za malo perverzije!

Ufff.. erekšn...
Moze! Ja sam uvijek za malo perverzije!
Zašto mene ne zovete? Gle mog avatara
Dali su poznate specifikacije; ram, gpu, cpu?
Treba pripremiti novac za novi build
Zašto mene ne zovete? Gle mog avatara
Haha, pa tebe ne moramo zvati, znamo da ćeš upasti , perverznjace jedan
Dali su poznate specifikacije; ram, gpu, cpu?
Treba pripremiti novac za novi build
Sluzbeno ne, ali ima nagađanja, piše ti u prvom postu:
Pretpostavka hardverskih specifikacija:
Battlefield 1 will be built using the next modified version of the Frostbite Engine 3. We expect BF1 to require some pretty high end computer hardware to deliver reliable frame rates at 1080p on high graphics settings. Our early hardware analysis for Battlefield 1 is a GTX 970 or R9 290 recommended GPU, along with 16GB system memory and either a i5-6600 or FX8370
Ali za normalnu igru će trebati puno manje, ljudi s foruma su igrali Alphu, mislim da je Pirat napisao kako njemu radi.
nisam skuzio jel ce biti neki premium ili ako sad narucim dobim cijelu igru odma vidim da imaju dvije verzije, druga je s nekim skinovima(sto mi je nebitno)?lp
nisam skuzio jel ce biti neki premium ili ako sad narucim dobim cijelu igru odma vidim da imaju dvije verzije, druga je s nekim skinovima(sto mi je nebitno)?lp
Ako želiš sad prednaručiti (nemoj!), da postoje samo dvije verzije.
Standard i Deluxe:
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-1/pc-download/base-game/deluxe-edition
S deluxe dobijaš 3 dana raniji pristup igri, skinove i battlepackove. A košta 20 Eura više.
Premium i DLC-evi će tek kasnije...
Battlefield 1 will release on October 21, or October 18 if you pre-order the Early Enlister Deluxe Edition*. And don’t forget, there are going to be Play First trials for EA Access and Origin Access members that will let you start playing on October 13
Das jos 4 ojra i igras 13.10
Battlefield 1 will release on October 21, or October 18 if you pre-order the Early Enlister Deluxe Edition*. And don’t forget, there are going to be Play First trials for EA Access and Origin Access members that will let you start playing on October 13
Hvala, ovo još nisam vidio!
Do dvadesetprvog si vec level 50 :)
Battlefield 1 will release on October 21, or October 18 if you pre-order the Early Enlister Deluxe Edition*. And don’t forget, there are going to be Play First trials for EA Access and Origin Access members that will let you start playing
on October 13
Hvala, ovo još nisam vidio!
cyber imas ograniceni broj sati za igranje te verzije i dobijes random nick koji ti nece poslije biti vezan za full igru kad izadje
cyber imas ograniceni broj sati za igranje te verzije i dobijes random nick koji ti nece poslije biti vezan za full igru kad izadje
Da, naravno da se ne prenosi, nije se u ni jednom (novijem) BF naslovu.
Al mi je ovo s nickom i ograničenjem novo!
Neki potvrđen izvor?

Da, naravno da se ne prenosi, nije se u ni jednom (novijem) BF naslovu.
Al mi je ovo s nickom i ograničenjem novo!
Neki potvrđen izvor?
Potvrdio Ceco, stari gličer
A zar nije bilo govora da više neće prodavati DLC-ove zbog cjepkanja igrača bla, bla, bla .....ili su to bili samo prijedlozi jutubaša?
Sry za dupli post
Evo ga sad trodupli
Sad četvrti...kako se ovo gasi
Pitaj duju, njemu pirat uvijek pomogne oko toga.
Napiši nešto perverzno ili da prodaješ nešto u postove koje želiš da ti se obrišu, riješi se samo od sebe
Svemogući pirat je danas dobre volje, ali ne želim testirati granice njegove dobrote
A zar nije bilo govora da više neće prodavati DLC-ove zbog cjepkanja igrača bla, bla, bla .....ili su to bili samo prijedlozi jutubaša?
DLC-evi će biti sigurno, samo je pitanje dal će se naplaćivati.
I u fajlovima su pronašli spominjanje Premiuma. Još nije sigurno što će biti... ali poznavajući EA... očekujemo najgore :)
Napiši nešto perverzno ili da prodaješ nešto u postove koje želiš da ti se obrišu, riješi se samo od sebe
Hahaha
kaj to cujem da bu izasel neki BF 1 jel to istina???
Battlefield Jedan da zavlada svima, Battlefield Jedan što traži i seže,
Battlefield Jedan da spoji se s njima i u tami ih sveže.*
*pod "njima" misli se na ostale Battlefield igre, ponajviše na Battlefield 4 i Hardline iz kojih će biti moguće prebacivanje iz jedne igre u drugu igru (dok god se posjeduje igru) i to iz same igre.