Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.255.739
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
MRSKI kaže...

Po meni je samo sistem autoheala i auorepaira bzze. Zašto ne ostave nešto slično kao u BF2/BF1.

Opet moje viđenje ali zar ne bi dobro bilo da na svakoj zastavi imaš neki "crate" na kojem bi se vozila i inf popravljala i liječila   i dopunjavala municijom. Spriječio bi kempanje na jednoj točki i "prisilio" na osvajanje zastave. Za avione da leteći iznad svoje baze se isto tako popravljaš i dopunjavaš municiju. Samim tim bi mogao i pojačati damage aviona jer ne bi sa njima mogao beskonačno spamati iz zraka nego bi ih prisilio na resuplajanje a opet s druge strane ako nekoga ili nešto gađaš da to uništiš. 

Pa upravo radi toga je meni classic najbolji u BF4 samo što ga slabo ljudi igraju. Kolko je balansiranija igra samim time što nema 3d spotanja, pogleda iz treceg lica i regena healtha.

14 godina
MRSKI kaže...

A sve je stvar navike. Ja kad sam sa HC prešao na normal bilo mi je loše što sve bliješti na sve strane i pucaš po svojima i ništa se ne dešava. Kada sam prešao na normal navikao sam se na to. Ne kažem da je normal bolji ali sami sustav igre je tako postavljen (u 4ci kao što znaš na HC ako voziš avion je bilo nemoguće popraviti ga što je glupost žešća i totalno nepravedno u odnosu na ostala vozila).  Znam da bi komjuniti vajnao zbog toga ali ja bi volio da BF krene malo više u pravcu HC. 

Hc sam igra i bia mi je dobar u dominaciji s malim brojem igrača (8vs8), sve ostalo nije imalo smisla jer se svodilo na kemperaj. 

Pogotovo u conquestu jer je to mod koji se svodi na to da šta bolje pratiš mapu, koje u hc-u nemaš. Bf je posta arkadan i gameplay ubrzan poprilično tako da nedostatk osnovnih informacija tipa health, metci i mapa po meni nema smisla jer svaku minutu igre provodiš u nekoj akciji, nema više taktičke igre

Ukratko hc je sranje za cq, moje mišljenje, ne mora značiti da sam u pravu al ja ga ne volim

Classic mi je daleko bolji izbor za cq od hca

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 11:42 (Volume).
11 godina
Battlefield 1

Da nisam bolestan i nemam sta radit nebi nikad procita sta ste nasrali...vi niste normalni kad stizete ovde i na viber srat...

bf4: [G] hrka11
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
hrka11 kaže...

Da nisam bolestan i nemam sta radit nebi nikad procita sta ste nasrali...vi niste normalni kad stizete ovde i na viber srat...

Ko si sad ti? Bilo bi lijepo da nam se predstavis, ko si, šta si i odakle dolaziš 

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

USRO

Kul ime jel to neki pokemon. Jel jači od Charizarda?

Oš se mijenjati za Magicarpa?

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
16 godina
MRSKI kaže...
hrka11 kaže...

Ko si sad ti? Bilo bi lijepo da nam se predstavis, ko si, šta si i odakle dolaziš 

Kakav auto vozis, gdje radiš, kakva je probava i koliki ti je - i to usput onako da se upotpuni slika.

Bnet: Gaap#2615 - Origin: MRSmith1_Cro - Steam: MRSmith
11 godina
MRSKI kaže...
hrka11 kaže...

Moga bi ti bez kose ostat...samo se zajebaji.

Di su admini,sto se ne bana ovo?

Samo mi jadnog duju banaju jer jadan eto mora prnit.

14 godina
hrka11 kaže...

Šta će banat, nikad se više o igjici nije raspravljalo 

Jedino neznan di su oni vajneri koji kenjaju da samo gluposti pišemo, a sad kad se normalno priča nitko od njih se nije uključia ni s jednim jedinim postom

13 godina
Volume kaže...
hrka11 kaže...

Šta će banat, nikad se više o igjici nije raspravljalo 

Jedino neznan di su oni vajneri koji kenjaju da samo gluposti pišemo, a sad kad se normalno priča nitko od njih se nije uključia ni s jednim jedinim postom

Lakše je vajnat nego biti konstruktivan.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Ukratko hc je sranje za cq, moje mišljenje, ne mora značiti da sam u pravu al ja ga ne volim

Classic mi je daleko bolji izbor za cq od hca

Nisam ni ja mislio na klasični HC. Što kaže kuki najbliže sam klasiku po onome kako bi želio da igra izgleda, ali do sada BF nije to dobro implemetirao u gameplay u više detalja a jedan od njih je i ovo što sam naveo. Pitanje je da li će i u jedinici biti classic mod.

16 godina
Battlefield 1

Vajn, vajn, vajn....

Kanter PROO
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Ikarus01 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

USRO

Drugi stupanj PRN8

******YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A *******TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
17 godina
RektalniVjetar kaže...
Ikarus01 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

USRO

Drugi stupanj PRN8

A ja mislio da je skraćeno od US Robotics...

16 godina
MRSKI kaže...

Ako su izbacili autorepair vozila kao opciju i omoguće da se onako sam riperaš iz njega, onda možda ne bude loše igrati BF1 u HC modu. Vizualno bi sigurno puno ljepše izgledalo bez ovoliko detalja na HUD-u i onih ikonica iznad glave, a i "time to kill" bude malo kraći. Snajperi bi bili one shot kill napokon

Welcome to pussy side, njubino.

Kenny je garant poštarov.

Kanter PROO
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2016 12:37 (RePlaY).
13 godina
Battlefield 1
Ja nemam vremena za konstruktivnu raspravu.
Zovite me kad se opet počnete zajebavat.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina
Skilledžija kaže...
Ja nemam vremena za konstruktivnu raspravu.
Zovite me kad se opet počnete zajebavat.

Jesi ti napravio preorder?

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
Battlefield 1

Hahahaha

Hoćeš reći da je tebi teško vajnat?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
RePlaY kaže...
MRSKI kaže...

Ako su izbacili autorepair vozila kao opciju i omoguće da se onako sam riperaš iz njega, onda možda ne bude loše igrati BF1 u HC modu. Vizualno bi sigurno puno ljepše izgledalo bez ovoliko detalja na HUD-u i onih ikonica iznad glave, a i "time to kill" bude malo kraći. Snajperi bi bili one shot kill napokon

Welcome to pussy side, njubino.

Kenny je garant poštarov.

Pa ovo sam rekao radi tebe. Da napokon i ti kampersnajper možeš  nekoga ubiti

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Hahahaha

Ti neznaš kolko je teško konstantno vajnat na tako visokom nivou i održat kvalitetu, samo najbolji mogu.

Kanter PROO
11 godina
Battlefield 1

Voljum totalno si neozbiljan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hrka11 kaže...

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

samo vajneri i pijanci u ovoj temi 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
amater_2 kaže...

Jesi ti napravio preorder?

Naravno da nisam.

Vjerojatno nakon bete.

Ne prije toga jer im ne dam gušta.

Neka se DICE malo prži na vatri hoću li ja kupiti ili ne.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Volume kaže...
hrka11 kaže...

Evo, uspio si da razuvjeriti.

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

samo vajneri i pijanci u ovoj temi 

Odi s teme pa ih vise nece biti.

13 godina
RePlaY kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Hahahaha

Ti neznaš kolko je teško konstantno vajnat na tako visokom nivou i održat kvalitetu, samo najbolji mogu.

http://plays.tv/video/55d900bd343726c33c/-bf4?from=user

16 godina
MRSKI kaže...
RePlaY kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Hahahaha

http://plays.tv/video/55d900bd343726c33c/-bf4?from=user

Kralj!

Battlelog: MUDO_HR
14 godina

Jebo ti mater šugo šugava, vidi di je lega hahaaha

Ovo mogu pogledat sto puta i uvik se smijen ka budala, najbolji vajner ikad

17 godina
Battlefield 1

Pregled poznatih "pljuca":

Moj PC  
1 0 hvala 2
9 godina
protjeran
Battlefield 1

AJME AJME AJME AJME MAJKO

hahahahahha MAJKO NUKLA

******YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A *******TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro

5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice