- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači Dama ima sad bar 3 seta noževa, uz to što je inženjer i straši pojavom???
Samo jedan ali vrijedan
Ti znas da samo manijaci nosaju takve stvari sa sobom?
"Koljem po kućama, nosim svoj alat"
@Rektalni oglašavanje na forumu nije dozvoljeno,a pošto si novi pročitaj pravila foruma 😉

@Rektalni oglašavanje na forumu nije dozvoljeno,a pošto si novi pročitaj pravila foruma 😉
kakvo oglasavanje
Uvijek si jako strpljiv sa novima. Mozda si zato tako promiskuitetan
kakvo oglasavanje
Onaj koji te jebo!
kakvo oglasavanje
Onaj koji te jebo!
Poštovani gospodine pirat,
kako možete kliknuti Palac gore na ovaj uvredljiv i dekadentski post iako u dokumentu na koji ste sami ukazali piše da nema vrijeđanja i psovanja. Točnije članak 2. stavak 1. Zbog ovakvog nedoličnog ponašanja tražim vašu trenutačnu ostavku ili da vas nadređeni smijene u što hitnijem roku. Ovo je mjesto razmjenjivanja informacija te solidarnosti, a ne prostor gdje će svi ispoljavati svoje negativne emocije.
S poštovanjem,
Željka Markić
kakvo oglasavanje
Onaj koji te jebo!
Poštovani gospodine pirat,
kako možete kliknuti Palac gore na ovaj uvredljiv i dekadentski post iako u dokumentu na koji ste sami ukazali piše da nema vrijeđanja i psovanja. Točnije članak 2. stavak 1. Zbog ovakvog nedoličnog ponašanja tražim vašu trenutačnu ostavku ili da vas nadređeni smijene u što hitnijem roku. Ovo je mjesto razmjenjivanja informacija te solidarnosti, a ne prostor gdje će svi ispoljavati svoje negativne emocije.
S poštovanjem,
Željka Markić
Liže lik dlakavu Željku Markić . I nakon nekog vremena veli Željka:
"Razgrni to malo momak, ima tu još pičke kol'ko hoćeš"
Ja se s Špelcom ne slaźem zbog njegovih postova nego zbog njega samoga.

Kad bi se slagao s mojim postovima - to bi ti bio znak da nesto s tobom ozbiljno ne valja. Mislim, nije da shitpostam ko sinke ali svejedno ne valja
Kad bi se slagao s mojim postovima - to bi ti bio znak da nesto s tobom ozbiljno ne valja. Mislim, nije da shitpostam ko sinke ali svejedno ne valja
Sinke samo izražava svoje mišljenje da ne voli čitere, to je sve. Čujem da planira otvoriti stranicu NOCHEAT.org kako bi podignuo osviještenost, te prodavati one gumene narukvice. Nije još potvrđeno no možda će biti i "Ice Bucket Challenge".
Ahhhh da daa daaaaa vec vidin prvi klip na mom jubitu..... samo neznan ko ce bit lucky winner..... mozda sumofallTEARS :D
Znači Dama ima sad bar 3 seta noževa, uz to što je inženjer i straši pojavom???
Samo jedan ali vrijedan
Ti znas da samo manijaci nosaju takve stvari sa sobom?

Jesi siguran da nije fejk?Vidio sam to jucer navece i rekli su mi neki da je fejk
Haha, fejk je :D
Mislim da je lik cak i rekao u kojem engineu je napravljeno . Trolololo
Ahhhh da daa daaaaa vec vidin prvi klip na mom jubitu..... samo neznan ko ce bit lucky winner..... mozda sumofallTEARS :D
Jedino ako mi pokloniš ovu igjicu jer sumnjam da ću ju kupiti
A jos pise na pocetku videa u annotationu,tek sam sad primijetio.Meni su linkali neku drugu verziju di nije bilo toga a ovaj video nisam ni gledao kad sam vidio sta je
A jesu blesavo animirani konjevi u videu . Konj ide ko da je njihalica.
A jesu blesavo animirani konjevi u videu . Konj ide ko da je njihalica.
cajbere što bre prcaš decu?
H i BF 4 4 Eura do 13. :)
Tonya ne, on je my man!
Novi teaser! uništavanje tenka s dinamitom!
P.S. OMG, gle likove koji će igrati BF1:
Neebs zna posao a kazu mu da je njib https://www.twitch.tv/jadejolie
Tonya ne, on je my man!
Novi teaser! uništavanje tenka s dinamitom!
P.S. OMG, gle likove koji će igrati BF1:
A daj koji kurac kakve su ovo ekipe i šprdačina.
Ne vidim nigdje Sandru Afriku i Simonu
Došao je i Snoop Dogg
https://www.battlefield.com/squads
Prijenos počinje u 22:00 (ili ipak 21:30)
Možete pratiti na slijedećim linkovima:
EA Play Main Hub
EA Twitch Channel
EA Youtube Channel
IGN Pre-show and EA Stream Mislim da je ovaj oko 21:30
Da ne bi bilo zabune, ovo je cijeli EA prijenos, uključujući i Battlefield 1, Mass Effect: Andromeda, Titanfall 2, Fifa 17, Madden 17....
A tek onda ide onaj 32vs32 meč. Na netu sam našao podatke da je već u 23:00, al mi je teško za povjerovati da će predstaviti sve svoje igre u samo 60 minuta.
(Za ovo gore nisam 100% siguran.)
EDIT: i neke slike:
Slika 3 - koliko vidim, izgleda da se igra na PC-ima, a ne konzolama