Nije DICE Gina Wild pa da udovolji svima...
Da, na zalost :D
A ak je Danny u pravu onda idem ukrast negdje neki SSD.
Gotovo sam 100% siguran da neće tako nešto napraviti (barem ne s BF5) , ma koliko god to dobro zvučalo. Meni se osobno čini da će ići na WWI
Meni se osobno čini da će ići na WWI
PRVI svjetski rat??? A majke ti mile, na kraju cemo zavrsiti na americkom gradjanskom ratu i gadjat se kuburama...
E kakva je to umjetnica bila... Baš bi moga potražit koji filmić i bacit ga u nesvist za dobra stara vrimena
E kakva je to umjetnica bila... Baš bi moga potražit koji filmić i bacit ga u nesvist za dobra stara vrimena
Uvijek joj se radovao i virkao van iz gaca...
PRVI svjetski rat??? A majke ti mile, na kraju cemo zavrsiti na americkom gradjanskom ratu i gadjat se kuburama...
Srednji vijek!
Mačevi, katapulti, koplja, luk i strijela.. ovo smo već i imali u BF :)
EA CFO Blake Jorgensen said the game would be “a return to a Battlefield military-style game.”
Radi ovog svi bruje da će bit WW I ili II. Po meni je htjeo reći da će se potrudit pružit što realniju vojnu igru, tj. vračanje na prijašnje nastavke oko čega su se lomila koplja sadašnjeg nastavka i prijašnjih.
Moj feeling: Previše će to napuhat, da bude kao veća senzacija od COD-a i na kraju će sve to prizemljit doživljaje.
Kakav WWI, odustanite od toga... Nema teoretske šanse da to bude tematika.
Ja se samo nadam da BF5 rade ljudi koji su BF4 izvukli iz govana.
I već bi stvarno bilo vrijeme da zaposle Battle nonsensa :D
Ja se samo nadam da BF5 rade ljudi koji su BF4 izvukli iz govana.
I već bi stvarno bilo vrijeme da zaposle Battle nonsensa :D
I voljuma za balans a jopisa za uočavanje čitera u igri.
BF će bacit u doba kao što je ARK survival igra.
Ja vjerujem više da će vratit tematici BF2 i BF BC2 uzet največi dio iz tih nastavka.
a jopisa za uočavanje čitera u igri.
I da se imaju s kime svadjati
Ili mozda samo najave early access xD
N1.
Ja bi napravia mod u kojem bi s tenkom igra sam protiv njih njih 63. Zatvoria bi ih u jednu prostoriju, ne bi im da nikakva oružja, udara po njima pun gas i vika "na mater vam jeben, na..."
Na kraju partije bi ima 800-0 i napisa im get rekt m8
Evo potvrđeno. Neki anonimac na netu kaže da će biti WW1
https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/4htmaf/bf5_sorry_guys_its_wwi/
E btw, je li potvrđeno da će novi BF imati baš 5 u nazivu? Koliko god tražio svugdje pieš samo "The new Battlefield...". Nisam detaljno pratio scenu, ali me zanima je li moguće da bude Bad Company 3
Seems legit uglavnom... kako kaže jedan u komentaru ispod: "Yes and my uncle works at Valve and Half Life 4 is coming"
Ja bi napravia mod u kojem bi s tenkom igra sam protiv njih njih 63. Zatvoria bi ih u jednu prostoriju, ne bi im da nikakva oružja, udara po njima pun gas i vika "na mater vam jeben, na..."
Na kraju partije bi ima 800-0 i napisa im get rekt m8
Pa u tom modu bi i skiledžija mogao nekad izvući pozitivan score
Teško... On bi u mistu uspija prevrnit tenk i ubit samog sebe pa bi rejđ kvita
Evo potvrđeno. Neki anonimac na netu kaže da će biti WW1
........i dalje u tekstu navodi da će DICE vratiti onu čistačicu na posao
Prekjučer sam k'o Boško Buha skočio na tenk i poginuo automatski.
Šangaj mapa s C krova skočim na njega i u zraku SMAV mu pošaljem i pripremim let lampu za šlasjanje dok sam letio, al kurac, čim sam doskočio na njega sam umro.
Ne znam jel me lik pogodio s tenkom ili je to automatska smrt kad sjedneš na protivnički tenk?
Uglavnom, pisalo je da me on ubio s tenkom.
Šangaj mapa s C krova skočim na njega i u zraku SMAV mu pošaljem i pripremim let lampu za šlasjanje dok sam letio, al kurac, čim sam doskočio na njega sam umro.
Ne znam jel me lik pogodio s tenkom ili je to automatska smrt kad sjedneš na protivnički tenk?
Nisi se dobro dočekao
E btw, je li potvrđeno da će novi BF imati baš 5 u nazivu?
Ne, još nisu rekli službeno ime igre!
Ako se kreće, da, odma si mrtav. Možeš sletjeti/skočiti na njega samo ako stoji.
Ako je stajao, onda te vjerojatno pogodio.
EDIT: Aha to je Antraks. Trebaš padobran otvoriti.
E neka ti je. Kad ja kažem antraks obuci tajice kad skačeš na tenk, ti nećeš slušaš, onda je voljum lud...
Ako se kreće, da, odma si mrtav. Možeš sletjeti/skočiti na njega samo ako stoji.
Bio je u pokretu.
Padobran otvoren čim sam skočio - naučio sam skakat :)
Jedino tajice nisam promijenio od prošlog puta kad sam skaka na Damavandu kad sam se usro :)
BTW
Kad se sjetim prvog skoka na Damavandu - moram priznat da mi nije bilo svejedno :)
Pa kad ste prije uspjeli napisat skoro 7 stranica?
Ja se nadam da će ostati u modernom ratovanju, ma koliko mi željeli WWII, ta tematika mi ne stoji BF serijalu.
Ne znam zašto, valjda stvar navike.
Da idu na WWII, zamislite samo kakve bi to mogućnosti modanja oružja, vozila bilo.
Imaš karabin i piči, nema tu nekog modanja kakvo znamo u BF serijalu.
Sve u svemu, nadam se da BF5 u startu neće bolovati od dječjih bolesti od kojih je BF4 patio od početka pa i dan danas pati.
Veselim se osvježenju serijala
Bio je u pokretu.
Padobran otvoren čim sam skočio - naučio sam skakat :)
Jedino tajice nisam promijenio od prošlog puta kad sam skaka na Damavandu kad sam se usro :)
BTW
Kad se sjetim prvog skoka na Damavandu - moram priznat da mi nije bilo svejedno :)
Kad se kreće protivničko vozilo i ti naskočiš na njega, automatski je roadkill.
Nije bas neka ludnica od programa ali ipak izostri sliku za 20 do 30 posto
eeeerm???