Hvala,također
Ok sorry ak sam u krivu nego jel bi mi ko prodo igru
Bila ti je na Steamu na Božićnoj rasprodaji za €7.5 (inače košta €30). Probaj pratit njihov store možda daju neki weekend deal ili nešto...
Prešo sam cjelu igru (arkham asylum) ono kad ubijem jokera na kraju..
Ali meni piše da mi je 63 posto igre pređeno... ??
hvala na spoilu -.-'
A što ste mislili da će biti na kraju - borba sa Nikolinom Pišek?
hvala na spoilu -.-'
A što ste mislili da će biti na kraju - borba sa Nikolinom Pišek?
Da baš...
Nije da se želim uplitati, no stvarno, borba je i više nego očekivana ( a i neizbježna), nevidim zbog čega je ovo spoil.
Pff...
hvala na spoilu -.-'
A i ne ubiješ ga na kraju!
prešao sa igru našao sve ridlerove zagonetke i onaj skriveni chronicle og asylium i ima i dalje continue story al nemogu uć opet jokera pobjediti jel im još šta za radit u igri il samo chalenge igrat i jel imaju kai patchevi za nke dodatke il tako nešto ako nekozn molio bi odgovor
Ima ovaj dodatak...
pa to drugi dio izlazi to već znam
prešao sa igru našao sve ridlerove zagonetke i onaj skriveni chronicle og asylium i ima i dalje continue story al nemogu uć opet jokera pobjediti jel im još šta za radit u igri il samo chalenge igrat i jel imaju kai patchevi za nke dodatke il tako nešto ako nekozn molio bi odgovor
Netrebaš ništa skidati, ako si prešao "main Quest", odnosno napucao Jokera, a nije ti 100% očito nisi obavio sve...
Možda nisi pronašao one Jokerove zube, tek su mi sad pali na pamet.
Netrebaš ništa skidati, ako si prešao "main Quest", odnosno napucao Jokera, a nije ti 100% očito nisi obavio sve...
našao sma zube pobio ridler quest je 240 od 240 našao onaj skriveni chronicle koji nij pokazan na mapi nije mi na 100 posto jer nisam prešao chalanghe ali mene to i ne interesira nego moje pitanje j bilo zašto i dalje mogu grat kad sam sve u njoj našao i jokera ubio i daje imam continue story
našao sma zube pobio ridler quest je 240 od 240 našao onaj skriveni chronicle koji nij pokazan na mapi nije mi na 100 posto jer nisam prešao chalanghe ali mene to i ne interesira nego moje pitanje j bilo zašto i dalje mogu grat kad sam sve u njoj našao i jokera ubio i daje imam continue story
Zašto ne bi mogao?
Tko tebi brani da ti bavrljaš Asylumom i istražuješ, zafrkaješ se ili što već hočeš.
ok to me interesiralo nemam šta istraživat sve istraženo jokera nemogu ponovo tuć sad prostaje samo challange preć
ok to me interesiralo nemam šta istraživat sve istraženo jokera nemogu ponovo tuć sad prostaje samo challange preć
Igraj onaj u knjiznici gdje se stalno spawnaju... ja sam dobrih 4-5 mjeseci drzao 600 mjesto ;-)
Može neko prodati igru :((((
Pozdrav ekipa, mučim se sa bagovima 2 mjeseca...na prvi bag sam naletio do djela kada drugi put izlaziš iz batcave-a i trebaš glidati ali ne možeš zbog buga...nakon toga sam tražio i tražio rješenje i našo ga u fixu jednom koji je omofučio gliding....sad sam došao na 50 posto igrice i trebam ponovno u botanical gardens kako bi se borio protiv poisen ivy no čim uđešm u prostoriju ispred tebe je nekakav nevidljivi zid...no i to sam premostio na način da sam skako ko majmun sve tipke usitovrijeme i tome slično ...i veliki finale bagova je kad uđeš u sobu gdje treba biti ivy .Umjesto nej uđeš u sobu gdje je pod crn i samo počneš propadati...lud sam...konačno oscrara vrijedna batman igra tj superheroj igra opčenito i pirati nisu još fixsirali sve...
zanima em da li se netko susreo sa mojim problemom i da li je tko uspio riješiti sve probleme i završiti igricu
hvala:)
zanimame ako ce moc moj komp pokrenut batman:arkham asylum
intel(r)core(tm)2 duo cpu e6550 @ 2.33ghz
2gb rama :(
windows 7 32-bit
ati radeon hd 4670 1gb
zanimame ako ce moc moj komp pokrenut batman:arkham asylum
intel(r)core(tm)2 duo cpu e6550 @ 2.33ghz
2gb rama :(
windows 7 32-bit
ati radeon hd 4670 1gb
imam slicnu konfu kao ti, samo proc drugi.. meni ide sve na MAX na rezi 1280 x 1024.. nevidim zasto tebi nebi moglo bar na high! ma uostalom na toj tvojoj konfi je igrivo
jer nisi kupio original.
Brze bolje baci komp, jer ti sutra vec MPAA salje KGB na vrata...ako nisi znao, oni te vide kroz monitor...
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/batman-arkham-asylum/26067.aspx?page=14&jumpto=551127&sort=asc&view=flat
Lol proslost se ponavlja ;-D
Može netko tko je prešao igru javit mi se na pp.Nikako nemogu naći pravi c***k,fali onaj grapple stalno....
jel neko zna kako proći onu misiju gdje moraš "locate dr. Young" u Arkham mansion... kada onesposobim ona dva snajperista vani i uđem u onaj vent i vrata, onda sredim ona 3 lika, i sad se ne mogu "grapplat" gore gdje sam vidio na youtubeu?? molim pomoć, help mayday s.o.s.?!!
tek sam poceo da igram Batman A A i ne migu da predjem ovu prvu misju .P..tacnije dodjem do onih cuvara a dole na elektricnoj stolici je onaj policajac i onaj pacenik sot ga musci.....sta dalje ?kako da predjem..ja ga gadjam onim al on skonda i ubije onog :)
tek sam poceo da igram Batman A A i ne migu da predjem ovu prvu misju .P..tacnije dodjem do onih cuvara a dole na elektricnoj stolici je onaj policajac i onaj pacenik sot ga musci.....sta dalje ?kako da predjem..ja ga gadjam onim al on skonda i ubije onog :)
graplaj se sa kukom na gargoyle koji su (gore) sa obje strane i onda skoci na onaj koji se nalazi iza onog luđaka (vidjet ces kad se popnes na prvog) i onda samo glide i središ ga s leđa (nadam se da sam pomogao barem nesto)
nisam te bas shvatio..nesto sam pokusavao..graplaj(sta to znaci) sta da kliknem..jaa znam samo da gađam kao ono bumerang(kako se vec zove )