Batman: Arkham Asylum

poruka: 706
|
čitano: 211.767
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Batman Arkham Asylum
14 godina
neaktivan
RE: Batman: Arkham Asylum
Arabarran kaže...
Dume,baš si konjina!!

Hvala,također {#}

15 godina
neaktivan
oo7 kaže...

Ok sorry ak sam u krivu nego jel bi mi ko prodo igru

Bila ti je na Steamu na Božićnoj rasprodaji za €7.5 (inače košta €30). Probaj pratit njihov store možda daju neki weekend deal ili nešto...

15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
DuMe kaže...

Prešo sam cjelu igru (arkham asylum) ono kad ubijem jokera na kraju..

Ali meni piše da mi je 63 posto igre pređeno... ??

hvala na spoilu -.-'

A što ste mislili da će biti na kraju - borba sa Nikolinom Pišek? {#}

14 godina
neaktivan
baba kaže...
dreammaker kaže...
DuMe kaže...

hvala na spoilu -.-'

A što ste mislili da će biti na kraju - borba sa Nikolinom Pišek? {#}

Da baš...

16 godina
neaktivan

Nije da se želim uplitati, no stvarno, borba je i više nego očekivana ( a i neizbježna), nevidim zbog čega je ovo spoil.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spoil na 2 godine staroj igri?
Pff...
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
dreammaker kaže...
DuMe kaže...

hvala na spoilu -.-'

A i ne ubiješ ga na kraju! {#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
ajde da bar
14 godina
neaktivan

prešao sa igru našao  sve ridlerove zagonetke i onaj skriveni chronicle og asylium i ima i dalje continue story   al nemogu uć opet jokera pobjediti jel im još šta za radit u igri il samo chalenge igrat  i jel imaju kai patchevi   za nke dodatke il tako nešto  ako nekozn molio bi odgovor 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima ovaj dodatak...

14 godina
neaktivan

pa to drugi dio izlazi to već znam 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crazykure1911 kaže...

prešao sa igru našao  sve ridlerove zagonetke i onaj skriveni chronicle og asylium i ima i dalje continue story   al nemogu uć opet jokera pobjediti jel im još šta za radit u igri il samo chalenge igrat  i jel imaju kai patchevi   za nke dodatke il tako nešto  ako nekozn molio bi odgovor 

Netrebaš ništa skidati, ako si prešao "main Quest", odnosno napucao Jokera, a nije ti 100% očito nisi obavio sve...

Možda nisi pronašao one Jokerove zube, tek su mi sad pali na pamet.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...
crazykure1911 kaže...

Netrebaš ništa skidati, ako si prešao "main Quest", odnosno napucao Jokera, a nije ti 100% očito nisi obavio sve...

našao sma zube pobio ridler quest je  240 od  240 našao onaj skriveni chronicle koji nij pokazan na mapi  nije mi na  100 posto jer nisam prešao chalanghe ali mene to i ne interesira   nego moje pitanje j bilo  zašto i dalje mogu grat kad sam sve u njoj našao i jokera ubio i daje imam continue story 

16 godina
neaktivan
crazykure1911 kaže...
thuglife kaže...
crazykure1911 kaže...

našao sma zube pobio ridler quest je  240 od  240 našao onaj skriveni chronicle koji nij pokazan na mapi  nije mi na  100 posto jer nisam prešao chalanghe ali mene to i ne interesira   nego moje pitanje j bilo  zašto i dalje mogu grat kad sam sve u njoj našao i jokera ubio i daje imam continue story 

Zašto ne bi mogao?

Tko tebi brani da ti bavrljaš Asylumom i istražuješ, zafrkaješ se ili što već hočeš.

14 godina
neaktivan

ok to me interesiralo  nemam šta istraživat sve istraženo jokera nemogu ponovo tuć  sad prostaje samo  challange  preć

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crazykure1911 kaže...

ok to me interesiralo  nemam šta istraživat sve istraženo jokera nemogu ponovo tuć  sad prostaje samo  challange  preć

Igraj onaj u knjiznici gdje se stalno spawnaju... ja sam dobrih 4-5 mjeseci drzao 600 mjesto ;-)

I am Jack's dubious choice of one-way roads
16 godina

Može neko prodati igru {#} :((((

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, mučim se sa bagovima 2 mjeseca...na prvi bag sam naletio do djela kada drugi put izlaziš iz batcave-a i trebaš glidati ali ne možeš zbog buga...nakon toga sam tražio i tražio rješenje i našo ga u fixu jednom koji je omofučio gliding....sad sam došao na 50 posto igrice i trebam ponovno u botanical gardens kako bi se borio protiv poisen ivy no čim uđešm u prostoriju ispred tebe je nekakav nevidljivi zid...no i to sam premostio na način da sam skako ko majmun sve tipke usitovrijeme i tome slično ...i veliki finale bagova je kad uđeš u sobu gdje treba biti ivy .Umjesto nej uđeš u sobu gdje je pod crn i samo počneš propadati...lud sam...konačno oscrara vrijedna batman igra tj superheroj igra opčenito i pirati nisu još fixsirali sve...

zanima em da li se netko susreo sa mojim problemom i da li je tko uspio riješiti sve probleme i završiti igricu

hvala:)

Mlj

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
pozzz

zanimame ako ce moc moj komp pokrenut batman:arkham asylum

intel(r)core(tm)2 duo cpu e6550 @ 2.33ghz

2gb rama :(

windows 7 32-bit

ati radeon hd 4670 1gb

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Batman: Arkham Asylum
balkanboys kaže...
pozzz

zanimame ako ce moc moj komp pokrenut batman:arkham asylum

intel(r)core(tm)2 duo cpu e6550 @ 2.33ghz

2gb rama :(

windows 7 32-bit

ati radeon hd 4670 1gb

imam slicnu konfu kao ti, samo proc drugi.. meni ide sve na MAX na rezi 1280 x 1024.. nevidim zasto tebi nebi moglo bar na high! ma uostalom na toj tvojoj konfi je igrivo {#}

U proljetnu je noc otisao covjek svirajuci frulu...
14 godina
neaktivan
sad sam instaliro igru i javljami error:seculauncher:failed to start application.(9000) zasto?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
balkanboys kaže...
sad sam instaliro igru i javljami error:seculauncher:failed to start application.(9000) zasto?

jer nisi kupio original.

Brze bolje baci komp, jer ti sutra vec MPAA salje KGB na vrata...ako nisi znao, oni te vide kroz monitor...

It's not like you killed someone....it's not like you drove a hateful spear into his side....praise the one who left you broken down and paralyzed....He did it all for you...
17 godina
neaktivan
balkanboys kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/batman-arkham-asylum/26067.aspx?page=14&jumpto=551127&sort=asc&view=flat

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
balkanboys kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/batman-arkham-asylum/26067.aspx?page=14&jumpto=551127&sort=asc&view=flat

Lol proslost se ponavlja ;-D

It's not like you killed someone....it's not like you drove a hateful spear into his side....praise the one who left you broken down and paralyzed....He did it all for you...
14 godina
neaktivan
uspio sam instalirat :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može netko tko je prešao igru javit mi se na pp.Nikako nemogu naći pravi c***k,fali onaj grapple stalno....

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel neko zna kako proći onu misiju gdje moraš "locate dr. Young" u Arkham mansion... kada onesposobim ona dva snajperista vani i uđem u onaj vent i vrata, onda sredim ona 3 lika, i sad se ne mogu "grapplat" gore gdje sam vidio na youtubeu?? molim pomoć, help mayday s.o.s.?!! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tek sam poceo da igram Batman A A i ne   migu da predjem ovu prvu misju .P..tacnije dodjem do onih cuvara a dole na elektricnoj stolici je onaj policajac i onaj pacenik sot ga musci.....sta dalje ?kako da predjem..ja ga gadjam onim al on skonda i ubije onog :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hare mn kaže...

tek sam poceo da igram Batman A A i ne   migu da predjem ovu prvu misju .P..tacnije dodjem do onih cuvara a dole na elektricnoj stolici je onaj policajac i onaj pacenik sot ga musci.....sta dalje ?kako da predjem..ja ga gadjam onim al on skonda i ubije onog :)

graplaj se sa kukom na gargoyle koji su (gore) sa obje strane i onda skoci na onaj koji se nalazi iza onog luđaka (vidjet ces kad se popnes na prvog) i onda samo glide i središ ga s leđa (nadam  se da sam pomogao barem nesto)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 16:15 (-zip-).
16 godina
neaktivan

nisam te bas shvatio..nesto sam pokusavao..graplaj(sta to znaci) sta da kliknem..jaa znam samo da gađam kao ono bumerang(kako se vec zove )

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Batman Arkham Asylum
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice