Assassin's Creed: Unity

poruka: 991
|
čitano: 170.449
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Assassin's Creed: Unity
Rocinante2112 kaže...

Zato i imamo CoD i AC i Batman i slicne serijale. Ništa novo se ne dešava,i dalje se prodaje,prate istu formulu,ljudi kupuju...

Al nije mjerilo kvalitete.

Niko se ne usudi probat nešto novo,samo prate istu formulu...Neznam za vas,ja nezelim igrat istu igru 7x.

:))

Evo primjer,Far Cry 4. INDENTIČAN JE TROJCI. A i trojka postane zamorna kad Vaas umre jer je najbolji negativac...Onda skuzis da sve što radis je ides i oslobadjas postaje (watchtoveri u AC),i radis side questove dok ti ne dopeezdi pa se vratis main storylineu.

Ja znam sigurno da 4vorku necu igrat,jednostavno nemam potrebe kad sam trojku igrao. A ni trojku nisam zavrsio nit sam imao osjecaj kasnije da se trebam vratit toj igri i zavrsit je.

enivejs.

Broj prodanih kopija nije mjerilo ičeg,samo (u vecini slucajeva) odraz gaming industrije i konzumerizma. Ljudi kupuju jer se nabije hype i postave se nerealna očekivanja. Kad je u biti same old same old. Every damn time

Neznam koje ti onda igras igre,jednostavno smo svedeni na to da igramo kopije igara

17 godina

Znaš kako, razumem sve što kažeš, ali AC je meni poseban slučaj.

Ja volim, u stvarnom životu, otići u neki lep istorijski grad i samo zverati naokolo u arhitekturu i spomenike. AC mi to omogućava, makar u virtuelnom svetu, i to tako da se po tim građevinama mogu pentrati i zagledati ih iz baš svakog ugla. Onda mi još, dok to radim, neko priča jednu dobru priču. Pa me čak i dalje iznova raduje svaki put i kad mi se ukaže prilika da se ušunjam na neki veliki događaj iz te priče i posmatram, i da onda s jedne od fenomenalnih građevina skočim na glavu živopisnom zlikovcu.

I tako je meni sasvim ok da se u AC-u suštinski, konceptualno ništa ne menja. Što su bolje lokacija i priča, to mi je bolji nastavak. Osnovna mehanika mi je zabavna, plus svaki AC ima po neki novi gameplay element i mini-igru i to mi je uglavnom ok. Borbu izbegavam, jer je to nekako i poenta, a za onoliko koliko je bude, svaki nastavak ima par novih oružja i nove završne poteze. Pri tom je Revelations čak imao gomilu specijalnih poteza koji su se izvodili tačno određenim kombinacijama komandi, no eto, nije se primilo pa se odustalo od tih stvari.

Moj PC  
8 0 hvala 2
13 godina

Yeah,kuzim zasto se nekom dopada. Nekom je to baš špica, i svidja mu se gameplay. 100 ljudi sto čudi,sto zena dvesto sisa.

Mislim nebi se prodavalo da ljudima ne paše,eto ja sam samo se referirao da iako ljudi to vole, da mislim da Ubisoft malo pretjeruje jer stvarno objektivno gledajuć svaki put trazit full price za igru koja koristi isti engine,iste mehanike...Mislim da je malo previše.

11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Znaš kako, razumem sve što kažeš, ali AC je meni poseban slučaj.

Ja volim, u stvarnom životu, otići u neki lep istorijski grad i samo zverati naokolo u arhitekturu i spomenike. AC mi to omogućava, makar u virtuelnom svetu, i to tako da se po tim građevinama mogu pentrati i zagledati ih iz baš svakog ugla. Onda mi još, dok to radim, neko priča jednu dobru priču. Pa me čak i dalje iznova raduje svaki put i kad mi se ukaže prilika da se ušunjam na neki veliki događaj iz te priče i posmatram, i da onda s jedne od fenomenalnih građevina skočim na glavu živopisnom zlikovcu.

I tako je meni sasvim ok da se u AC-u suštinski, konceptualno ništa ne menja. Što su bolje lokacija i priča, to mi je bolji nastavak. Osnovna mehanika mi je zabavna, plus svaki AC ima po neki novi gameplay element i mini-igru i to mi je uglavnom ok. Borbu izbegavam, jer je to nekako i poenta, a za onoliko koliko je bude, svaki nastavak ima par novih oružja i nove završne poteze. Pri tom je Revelations čak imao gomilu specijalnih poteza koji su se izvodili tačno određenim kombinacijama komandi, no eto, nije se primilo pa se odustalo od tih stvari.

Baš to, ja AC igram 99% zbog dobre priče....UBI je majstor što se toga tiče

16 godina
neaktivan
The_K kaže...
Rocinante2112 kaže...

Zato i imamo CoD i AC i Batman i slicne serijale. Ništa novo se ne dešava,i dalje se prodaje,prate istu formulu,ljudi kupuju...

Al nije mjerilo kvalitete.

Niko se ne usudi probat nešto novo,samo prate istu formulu...Neznam za vas,ja nezelim igrat istu igru 7x.

:))

Evo primjer,Far Cry 4. INDENTIČAN JE TROJCI. A i trojka postane zamorna kad Vaas umre jer je najbolji negativac...Onda skuzis da sve što radis je ides i oslobadjas postaje (watchtoveri u AC),i radis side questove dok ti ne dopeezdi pa se vratis main storylineu.

Ja znam sigurno da 4vorku necu igrat,jednostavno nemam potrebe kad sam trojku igrao. A ni trojku nisam zavrsio nit sam imao osjecaj kasnije da se trebam vratit toj igri i zavrsit je.

enivejs.

Broj prodanih kopija nije mjerilo ičeg,samo (u vecini slucajeva) odraz gaming industrije i konzumerizma. Ljudi kupuju jer se nabije hype i postave se nerealna očekivanja. Kad je u biti same old same old. Every damn time

Neznam koje ti onda igras igre,jednostavno smo svedeni na to da igramo kopije igara

Ja bih stavio Fallout serijal i Skyrim kao igre koje možeš prelaziti po 100 puta i nikada ti ne dosadi za razliku od AC i Far cry 3

11 godina

Ja bih stavio Fallout serijal i Skyrim kao igre koje možeš prelaziti po 100 puta i nikada ti ne dosadi za razliku od AC i Far cry 3

Presao sam po tri puta AC2,Brotherhood i revelations i naginje me da opet pređem.

17 godina

Što više čitam stvari vezane za hardverske zahteve, to mi se više čini da su sastavljeni po sistemu "Mrzelo nas da mnogo testiramo, pa smo probali sa 3 konfiguracije i to stavili kao requirements."

Prvi očigledan trag su minimalni CPU zahtevi, i5 2500K ili FX 8350 ili Phenom II X4 3GHz (koji je "igračka" u odnosu na prethodna dva).

Drugi je ova rečenica sa zvanične AC stranice: "Supported video cards at the time of release: NVIDIA GeForce GTX 680 or better, GeForce GTX 700 series...", jer "GeForce GTX 700 Series" obuhvata i, na primer, GTX 750, koja je tri puta slabija nego GTX 680.

Zaključak je da su verovatni realni minimalni zahtevi:

CPU: AMD Phenom II X4, Intel Core 2 Quad ili Intel Core i3

RAM: 6GB (recimo)

GPU: GeForce GTX 650Ti ili GTX 750, ili AMD ekvivalent (7770 ?!)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bojim se da pošto je ovo next gen naslov optimizacija ce bit takva da ce trebat minimalno 2 gige vrama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

u svakom slucaju vidljivo je da ih boli đoka za PC, dosli su samo pokupit pare a sto se tice optimizacije bit ce ista stvar kao i sa black flagom i watch dogsima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Istina je da je Ubisoftu PC "sedma rupa na svirali", ali, možda iz mene govori stokholmski sindrom, no ipak bih im priznao kakav takav trud. Ako ništa drugo, Black Flag je radio znatno bolje nego AC III, a bolje je i izgledao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fanu kaže...

u svakom slucaju vidljivo je da ih boli đoka za PC, dosli su samo pokupit pare a sto se tice optimizacije bit ce ista stvar kao i sa black flagom i watch dogsima..

Kako se oni odnose prema PC communityu tako se i ja (a i većina vjerujem...) odnose prema njma (čitaj sve te igre sam nabavio besplatno, ispalo sa broda kojem  kapetan ima povez preko oka i kuku...).

11 godina
neaktivan
Ja ću svakako prvo isprobati piratsku verziju da vidim kako radi na mom kompu, pa onda original, ali uvjeren sam da neću imati problema

0 0 hvala 0
12 godina

Koji ti je setup? ^^

Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
.

0 0 hvala 0
12 godina

Ja se nadan da ce nam ici dobro,meni je setup nesto jaci a jos mi je gpu overclockana dosta dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bartaul - prilično sam uveren da će ti raditi sasvim ok. Bilo koje specifikacije iznad tvojih ulaze u high end.

Ronky - tebi može da bude mali zez što imaš Athlona, u zavisnosti od igre do igre, njega mali cache zna dosta da ograniči.

Ja sam se upecao, naišao sam na preorder za nekih 34€ i uzeo sam ga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Bartaul - prilično sam uveren da će ti raditi sasvim ok. Bilo koje specifikacije iznad tvojih ulaze u high end.

Ronky - tebi može da bude mali zez što imaš Athlona, u zavisnosti od igre do igre, njega mali cache zna dosta da ograniči.

Ja sam se upecao, naišao sam na preorder za nekih 34€ i uzeo sam ga.

Ja ću za koji dan uzeti na UBI stranici Gold Edition za 69,99 eura ako još bude popust tada

17 godina

U kojoj valuti su ti cene na GMG-u? Meni su u $, pa mi to u startu dođe 20% manje, plus sam od njih dobio neki 27% off vaučer (proveri mail ako imaš account kod njih, a mislim i da ima neki javni kod za 20-25%).

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

U kojoj valuti su ti cene na GMG-u? Meni su u $, pa mi to u startu dođe 20% manje, plus sam od njih dobio neki 27% off vaučer (proveri mail ako imaš account kod njih, a mislim i da ima neki javni kod za 20-25%).

Već znam od prije, u eurima su mi, a dexxu su koliko znam isto dolari tamo, neznam zašto meni euri. Što se tiče vaučera, nisam siguran da on vrijedi za preorder a niti da GMG ima Gold Edition, ili se varam?

12 godina

Jeli se nekako moze prebaciti na dolare?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Neznam kako, ja ni kad u search u GMG upišem Assassins Creed Unity on ne nalazi ništa, ali kad u google upišem Green Man Gaming Assassins Creed Unity onda ju nalazi (i gold edition).

Ivane jel imaš možda kakav kod da mi udijeliš za GMG? Ja nisam ništa dobio na mail

0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da je još jedini aktuelan onaj SPOOKY-TREATS-GMG20X, samo nisam siguran da li važi samo na horor naslove ili za sve, a validan je do 31.

Inače, u 99% slučajeva, kodovi na GMG-u su primenljivi i ne preordere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo zanimljivi interaktivni trailer (tv spot) kojeg je većina vidjela već, radi se o ono traileru gdje tisuće assassina trčkara kroz Paris i utjeruju pravdu, e pa svi ti assassini (1430 njih) uzeti iz one "mini igre" gdje ste trebali kreirati svog lika i sad možete svaki tren pauzirati trailer i pronaći negdje svog ukoliko je odabran za izradu trailera...

https://acunity-unite.com/trailer/

Battlelog: D3XT3R_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Da bar tolko vremena i para troše na stvari bitne za gameplay i optimizaciju igre...Di bi im kraj bio...

12 godina
protjeran
Kupi X1 il PS4 pa češ imat optimiziranu igru.Za miljun raznoraznih kombinacija raznoraznih konfiguracija PC-a,optimizacijom se im neda puno zajeb. pa opale 2-3 konfe gdje če sigurno radit i gotovo.
15 godina
neaktivan

Zanimljivo bi bilo vidjet reakciju kad bi im igru kupili samo igrači koji posjeduju te 2-3 konfe i gotovo (vjerojatno bi opet okrivili pirate), ne kažem da treba testirat igru na stotinjak i više kombinacija ali da se to napravi kako treba, kao svaki drugi developer igara i ponudi neku "normalnu" konfiguraciju ili više njih kao minimum nebi bilo nikakvih problema čak i da je nešto zahtjevnija ali ovo što su oni dali pod zahtjeve izgleda smješno - fx 8350 i phenom II 940 u isti koš, a pred par mjeseci su izjavili da su odlučili poboljšati svoje PC igre i pobrinuti se da sve platforme budu ravnopravne.

EDIT:

AC:U Featuring Nvidia Optimizations

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 18:23 (-zip-).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ja sam čekam kad ce ljudi više shvatit da ubisoft boli keeta za pc usere i prestat kupovat igre i obavljat preorder.

zbog takvih koje nije briga (a ima ih i previše) ubisoft posluje.

Ista stvar s politikom. Svi kukaju kako nis ne valja,na lokalne izbore izadje 8% birača. Sve zapalit,SVE AAAAA!

11 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

ja sam čekam kad ce ljudi više shvatit da ubisoft boli keeta za pc usere i prestat kupovat igre i obavljat preorder.

zbog takvih koje nije briga (a ima ih i previše) ubisoft posluje.

Ista stvar s politikom. Svi kukaju kako nis ne valja,na lokalne izbore izadje 8% birača. Sve zapalit,SVE AAAAA!

Pod hitno u Vrapče i potpisat da se prijavljuješ na neodređeno

17 godina
neaktivan

Nikako ali nikako nemojte gledati Assassins Creed Unity Trailer koji je danas izasao. Vjerujte mi i strpite se do izlaska igre. 

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Spoileri?

Nebo je granica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: