Šta reć nego fenomenalno. Nadam se da će MP bit popravljen i bez bagova. Ovaj je totalno zasran, evo npr ja sad išao na launch kad ono piše searching for session (0/0), lol
e sta bih dao da mogu radit u ubisoftu haha
objavljeno je da su iz igre izbačene kurtizane (njihova usluga nije prihvaćena u etičkom smislu u to doba u Istambulu/Carigradu) odnosno zamjenjene su drugom frakcijom - Romkinjama iliti trbušnim plesačicama (mislim da su vidljive i u demou)...što se tiče ostalih frakcija, izjavili su da su ih nebitno izmjenili s ciljem da nam u igri budu od veće koristi :D
Assassin's Creed: Revelations izlazi 15. studenog ove godine za PC, Xbox 360 i PS3.
Assassin's Creed: Revelations izlazi 15. studenog ove godine za PC, Xbox 360 i PS3.
Napokon su se opametili...
Naravno za PC ne izlazi... Ipak Tradicija je tradicija ..
Najavljeno je i da PC verzija izlazi u Novembru.
Najavljeno je i da PC verzija izlazi u Novembru.
Uvijek je!
Hmm koliko se ja sjecam nije. Cutalo se o PC-ju a onda govorili da je odlozen.
Nova razina trailera. Najbolji trailer koji sam ikad ( baš ikad ) vidio.
Kakva grafika, sine moj. Ko da gledas film 720p xD.
Nemoguce dobar video!!! Jel moguce da ovo nisu pravi ljudi haha??? :OOO
Po meni su šanse da će izaći u 11 mjesecu za PC otprilike 30 % da hoće
Ljudi na ovom naslovu radi 6 studija tako da su sanse jako dobre da izadje za PC.
na videu izgleda prehebeno, jos da stvarno bude takav gameplay odlicno. to je naljepsa grafika koju sam vidio dosad izgleda ko da su pravi ljudi tu.
na videu izgleda prehebeno, jos da stvarno bude takav gameplay odlicno. to je naljepsa grafika koju sam vidio dosad izgleda ko da su pravi ljudi tu.
To nije ingame grafika, to je CGI trailer koji veze nema sa igrom.
a oce oni mjenat engine na ovoj igri ili ce ostat onaj stari?
a oce oni mjenat engine na ovoj igri ili ce ostat onaj stari?
Stari, ali će dodat više detalja šta se moglo i vidjeti iz onog gameplay demoa.
kojeg gameplay demoa? ja sam vidio samo ovaj trailer nisam nikakav gameplay demo. jel su to ini multiplayer gamplay-i ili?
kojeg gameplay demoa? ja sam vidio samo ovaj trailer nisam nikakav gameplay demo. jel su to ini multiplayer gamplay-i ili?
Prolistaj par stranica unazad.
Jesi li ti pogledao temu od pocetka ili si samo ovako banuo? Ovde su prekaljeni assassini te znamo svaku mogucu informaciju koja je do sada trenutno dostupna tako da :D
Jesi li ti pogledao temu od pocetka ili si samo ovako banuo? Ovde su prekaljeni assassini te znamo svaku mogucu informaciju koja je do sada trenutno dostupna tako da :D
sry izgleda da nisam najbolje gledo ;)
a i vidio sam tu da jedan forumas je trazio gameplay :D