Meni su skroz za*rali igru, nemam volje više igrat, preć ću na silu zbog priče, ali skroz su mi je za*srali, inače sam veliki veliki fan AC-a, prijašnje nastavke sam sve prošao po par puta, ali ovo je totalno u ku*cu, gameplay su razje*ali i otežali ga. U svakom gradu ima 2 dućana koje jedva pronađeš, a da bi išta kupovao moraš imat glupe artisane kod kojih craftaš što je dosadno i monotono, da osvojim assasina moram proć 10 misija i onda ga tek otključam. Lova se teško zarađuje, ne dobivaju se pare u misijama, nema armora, šta mi je bila najveća fora u ostalim djelovima, ono na kraju igre si mogo skočit sa najviše crkve u venecii i osto si živ sa više od pol healtha, imo si osjećaj da si bog. Fora su samo naval misije i borba. Čak je i priča zblešena, više neznam za koga sam, kome pomažem, koji mi je cilj, brate mili, ovaj connor sav zbunjen, nezna di je. Nemogu vjerovat da su mi uspjeli us*at tako dobru franšizu. Prijašnje djelove sam prolazio u jednom dahu. Skoro sam polugodište pao(imao jedinice na polugodištu) zbog AC2, a da ovo tu igram trebam imat je*enu motivaciju. Ubisoft fuck you.
Lupas ko Maksim po diviziji