Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 468.803
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
Volvox kaže...

Meni su skroz za*rali igru, nemam volje više igrat, preć ću na silu zbog priče, ali skroz su mi je za*srali, inače sam veliki veliki fan AC-a, prijašnje nastavke sam sve prošao po par puta, ali ovo je totalno u ku*cu, gameplay su razje*ali i otežali ga. U  svakom gradu ima 2 dućana koje jedva pronađeš, a da bi išta kupovao moraš imat glupe artisane kod kojih craftaš što je dosadno i monotono, da osvojim assasina moram proć 10 misija i onda ga tek otključam. Lova se teško zarađuje, ne dobivaju se pare u misijama, nema armora, šta mi je bila najveća fora u ostalim djelovima, ono na kraju igre si mogo skočit sa najviše crkve u venecii i osto si živ sa više od pol healtha, imo si osjećaj da si bog. Fora su samo naval misije i borba. Čak je i priča zblešena, više neznam za koga sam, kome pomažem, koji mi je cilj, brate mili, ovaj connor sav zbunjen, nezna di je. Nemogu vjerovat da su mi uspjeli us*at tako dobru franšizu. Prijašnje djelove sam prolazio u jednom dahu. Skoro sam polugodište pao(imao jedinice na polugodištu) zbog AC2, a da ovo tu igram trebam imat je*enu motivaciju. Ubisoft fuck you.

Lupas ko Maksim po diviziji {#}

http://vgm.tv/
13 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Lupas ko Maksim po diviziji {#}

A ne nego mi igrica jednostavno nije jasna. Već sam na sequence 8, a ima ih 12, nači na više od pola igrice. Još nisam niti jedan dio svojeg inventorya unaprijedio. Nisam još niti jedan dućan sreo. Imam 1 Assasina onog kojeg se dobije na početku i brod nisam niti malo unaprijedio. Imam 2500 funti i to samo iz onih škrinja šta sam našao, jer naravno sa ovim assasinom kad ga pošaljem na misiju dobijem po misiji 250 funti(kasnije vjerojatno i više, ali opet je to malo).

Probat cu još igrat, možda mi se malo stvari povežu i skužim sistem, ali zasad mi je igra u totalnoj banani, ili sam ja previše očekivao od te igre.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 0:02 (Volvox).
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Lol, nakon bezobrazno lakih prijašnjih nastavaka ti navodiš veću težinu igre kao nešto negativno. Teže zaraditi, teže dobiti asasine, teže ovo, teže ono. A ovo sa asasinima je glupost, nakupiš ih se ko debil kada za to dođe vrijeme, ako letiš kroz igru da je prijeđeš na silu jer je igraš iz "dužnosti" onda nemaš pravo kukati kako ti je sve ostalo neunaprijeđeno, kako ti je sve nejasno, teško.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Trenutno sam na 6. sekvenci, kupio za brod topove i jos par stvari, kupujem municiju i oruzje i imam sitnih 18 000 funti u dzepu tako da ne znam kako tebi fali love {#} Ekonomski sistem u ovoj igri je najbolji u serijalu. Love ima taman a ne ko prije da je imam toliko da ne znam sta cu sa njom. 

A kakav bi ti armor u 18. vijeku?

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Trenutno sam na 6. sekvenci, kupio za brod topove i jos par stvari, kupujem municiju i oruzje i imam sitnih 18 000 funti u dzepu tako da ne znam kako tebi fali love {#} Ekonomski sistem u ovoj igri je najbolji u serijalu. Love ima taman a ne ko prije da je imam toliko da ne znam sta cu sa njom. 

A kakav bi ti armor u 18. vijeku?

Pa odkud ti?! Šta radiš da toliko para dobivaš? Koji su sve načini zarade? Koliko sam ja skužio samo prodajom životinja(BORING) i slanjem assasina na misije, od koji se dobiva nešto sitno para.

Pa kakav armor, isti kakav je bio u AC2. Šta u 18. stoljeću nisu armor imali a u 13. jesu?

thuglife kaže...

Lol, nakon bezobrazno lakih prijašnjih nastavaka ti navodiš veću težinu igre kao nešto negativno. Teže zaraditi, teže dobiti asasine, teže ovo, teže ono. A ovo sa asasinima je glupost, nakupiš ih se ko debil kada za to dođe vrijeme, ako letiš kroz igru da je prijeđeš na silu jer je igraš iz "dužnosti" onda nemaš pravo kukati kako ti je sve ostalo neunaprijeđeno, kako ti je sve nejasno, teško.

A kada ce doc vrijeme? Prešao sam barem 5 onih misija za assasine i još nisam niti jednog dobio -.-

Ne igram igru da je pređem iz dužnosti, prolazim i ostale misije i main story. Ne mislim na težinu kao težinu protivnika i misija, to je sve lagano, nego na težinu napredovanja.

Evo do sad idem igrat samo sporedne misije, sve ću ih preć, kolko god ih imam na mapi, pa da vidimo dal eć bit bolje.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 0:12 (Volvox).
16 godina
neaktivan

A kada ce doc vrijeme? Prešao sam barem 5 onih misija za assasine i još nisam niti jednog dobio -.-

Ne igram igru da je pređem iz dužnosti, prolazim i ostale misije i main story. Ne mislim na težinu kao težinu protivnika i misija, to je sve lagano, nego na težinu napredovanja.

Onda nešto radiš krivo.

13 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Onda nešto radiš krivo.

Jel moguće da je neki bug u igri? Jer sam vidio par puta dođem do onih assasination mission, onaj čovjek na ulici stoji i piše mi na mapi da je to to. I dođem do njega stisnem E i ništa se ne dogodim samo on ostane stajat meni gore piše ime misije i to je to.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Za svakoga treba nešto, neke oslobodiš sa one srednjovjekovne sprave gdje im zakače glavu i ruke, nekima moraš pomoći tako da češ se boriti sa negativnicima koji su oko njih i uhvatiti onoga jednoga koji krene pobjeći na konju, ako ti on pobjegne assassin se neće rekrutati.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Volvox kaže...

Jel moguće da je neki bug u igri? Jer sam vidio par puta dođem do onih assasination mission, onaj čovjek na ulici stoji i piše mi na mapi da je to to. I dođem do njega stisnem E i ništa se ne dogodim samo on ostane stajat meni gore piše ime misije i to je to.

To što ostanu da stoje zvuči kao bug, meni sasvim uredno padnu mrtvi. Inače, to i jeste cela misija, ti assassionationi su totalno bez veze u ovom nastavku: sve mete se označe odjednom, sve su same i nema nikakvih posebnih uslova uspeha; čim im priđeš, pojavi im se znak iznad glave, a ionako su isti i ponašaju se isto i upadljivo, pa ti posle prve dvojice više ne treba ni znak, ni eagle vision, i samo mu priđeš s leđa, bocneš ga i kraj. Pri tom su potpuno bezlični, bezimeni, bez ikakve priče, naprosto su Templari i treba ih ubiti, i (jesam li već pomenuo?) čak i izgledaju potpuno isto!

Definitivno jedan od razočaravajućih detalja igre koja kao da nije cela prošla punu produkciju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 0:32 (Ivan(4)).
17 godina
Volvox kaže...

Meni su skroz za*rali igru, nemam volje više igrat, preć ću na silu zbog priče, ali skroz su mi je za*srali, inače sam veliki veliki fan AC-a, prijašnje nastavke sam sve prošao po par puta, ali ovo je totalno u ku*cu, gameplay su razje*ali i otežali ga. U  svakom gradu ima 2 dućana koje jedva pronađeš, a da bi išta kupovao moraš imat glupe artisane kod kojih craftaš što je dosadno i monotono, da osvojim assasina moram proć 10 misija i onda ga tek otključam. Lova se teško zarađuje, ne dobivaju se pare u misijama, nema armora, šta mi je bila najveća fora u ostalim djelovima, ono na kraju igre si mogo skočit sa najviše crkve u venecii i osto si živ sa više od pol healtha, imo si osjećaj da si bog. Fora su samo naval misije i borba. Čak je i priča zblešena, više neznam za koga sam, kome pomažem, koji mi je cilj, brate mili, ovaj connor sav zbunjen, nezna di je. Nemogu vjerovat da su mi uspjeli us*at tako dobru franšizu. Prijašnje djelove sam prolazio u jednom dahu. Skoro sam polugodište pao(imao jedinice na polugodištu) zbog AC2, a da ovo tu igram trebam imat je*enu motivaciju. Ubisoft fuck you.

EDIT: da ne govorim da je igra optimizirana skoro ko GTA4(nije baš tolko loše), da kad gledam na sjever imam 40 fps-a, pogledam iza sebe imam 18, i takve gluposti.

ovo mi lici na veliki primjer konzolitisa.

igra teska? o cemu ti pricas? pa ja 30 njih pobijem dok kazes keks

dva ducana? malo bolje pogledaj

crafting smo vec rekli da nije nesto ali nitko te ne tjera da ga koristis jer ne dobijas neke extra iteme osim dual holsters. izvoli lipo put sume, polovi medvjede, jelene i dabrove i imas para ko blata. uostalom sistem iz zadnjih igara je bio prejednostavan. lova se lako zaradi samo treba znat kako. bolje pitaj kako zaradit nego kukat

za artisane se slazem (kasno dodu na veci lvl), kao i za optimizaciju

assassine uopce ne koristim samo saljem da zaraduju lovu. najgluplja stvar koje je acb i acr napravio su bili assassini. umisto da ti koljes saljes neke npc-eve da rade posao umisto tebe. kakav ti je gust igrat tako?

armor... kakav armor covjece? koja ti je fora da skocis sa najvise zgrade i prezivis ili da si bog? smijesno

da pratis pricu i da slusas o cemu se radi ne bi bio zbunjen. naprotiv, prica je odlicno ukomponirana u stvarne povijesne dogadaje. a da si iole slusao sta connor govori sve bi ti bilo jasno. cuj molim te ti ne znas kome connor pomaze. 

i opet se vracamo na staru pricu. ko te tera da igras igru ako ti se ne svida?

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Odlične su mi misije koje dobiješ kod onoga lika koji se zove Peg Leg. Meni osobno jedne od najzabavnijih misija u igri i malo mi je krivo što su napravili da se mora skupiti određeni broj trinketa po svijetu da se otključaju. Za mene to nije problem skupio sam ih skoro sve, ali   šteta za ove druge ljude koji ih sigurno neće ići skupljati i propustit će zakon misije. Danas sam prelazio 3 sata one Homestead misije, nisam očekivao da ih ima tako puno. One su isto poprilično zanimljive iako su jednostavne i kratke.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 2:46 (mjesec).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Kako se AC3 koji sam kupio za sina može ponovo snimiti na HDD?

Računalo na kojem se igra (AC3 je kupljen prije 5 dana) je potrebno re-instalirati, a on mi kaže da se je AC3 mogao instalirati samo jedan jedini puta.

Kako da instaliram ponovo AC3 na njegovo računalo, ako je AC3 već bio instaliran, pa formatiran...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Vezan je uz račun gdje si ga kupio, na tom ga računu možeš snimiti koliko god te puta volja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ovo mi lici na veliki primjer konzolitisa.

igra teska? o cemu ti pricas? pa ja 30 njih pobijem dok kazes keks

dva ducana? malo bolje pogledaj

crafting smo vec rekli da nije nesto ali nitko te ne tjera da ga koristis jer ne dobijas neke extra iteme osim dual holsters. izvoli lipo put sume, polovi medvjede, jelene i dabrove i imas para ko blata. uostalom sistem iz zadnjih igara je bio prejednostavan. lova se lako zaradi samo treba znat kako. bolje pitaj kako zaradit nego kukat

za artisane se slazem (kasno dodu na veci lvl), kao i za optimizaciju

assassine uopce ne koristim samo saljem da zaraduju lovu. najgluplja stvar koje je acb i acr napravio su bili assassini. umisto da ti koljes saljes neke npc-eve da rade posao umisto tebe. kakav ti je gust igrat tako?

armor... kakav armor covjece? koja ti je fora da skocis sa najvise zgrade i prezivis ili da si bog? smijesno

da pratis pricu i da slusas o cemu se radi ne bi bio zbunjen. naprotiv, prica je odlicno ukomponirana u stvarne povijesne dogadaje. a da si iole slusao sta connor govori sve bi ti bilo jasno. cuj molim te ti ne znas kome connor pomaze. 

i opet se vracamo na staru pricu. ko te tera da igras igru ako ti se ne svida?

Kakav konzolitis,  jedina konzola koju sam igra je ps1, niti nemam konzole i mrzim ih.

Čitaj šta pišem, nije igra teška da su protivnici teški, naprotiv, oni su prelagani, nego mehanika igre je teška.

Ja još niti jedan dućan nisam našao nego samo one kočije za municiju,a  već sam sequence 8 i većinu waypointa sam synco, pa jel to onda normalno?

Nači da dobijem novce moram lovit medvjede i ostale gluposti što je valja najdosadniji dio igre.

Pa i ja bi assasine za to koristio da ih imam, a ne imam samo 1 assasina a druge nemogu dobit, prelazim stalno misije za assasine i još niti jednog nisam dobio, na koju foru? Ja ih isto ne koristim da mi ubijaju ljude, osim na onim misijama di moram nekog pratit, pa da ubije stražara koji me vidi da ne failam misiju.

Fora je imat takav armor, jer se na kraju igre osjećaš kao bog i imaš neki poticaj za igrat. A tu doslovce tokom cijele igre Connora nemožeš unaprijedit ni malo, pa čemu onda da igram kad nemogu unaprijedit lika?

Pratim i slušam sve, nisam niti jedan scene prekinuo, i opet mi nije jasno. Skače sa strane na stranu bezveze.

Tjera me to šta sam veliki fan franšize, to mi je najbolja franšiza a AC2 mi je najbolja igra, i onda oni uspiju zaj*ebat sa ovim isprdkom od igre.

17 godina
pbaburic kaže...

Kako se AC3 koji sam kupio za sina može ponovo snimiti na HDD?

Računalo na kojem se igra (AC3 je kupljen prije 5 dana) je potrebno re-instalirati, a on mi kaže da se je AC3 mogao instalirati samo jedan jedini puta.

Kako da instaliram ponovo AC3 na njegovo računalo, ako je AC3 već bio instaliran, pa formatiran...

Kako je kolega rekao, nema nikakvih prepreka da to ponovo uradiš isto kao prvi put. Štaviše, igru imam istovremeno instaliranu i na desktopu i na laptopu, nikakvih problema, save fajlovi se automatski sinhronizuju preko neta, sve pet, tako da bez brige.

Inače, ne znam odakle skidaš, ali većina klijenata nudi mogućnost da ostavi na disku instalacione fajlove, tako da ih možeš backupovati i ponovo upotrebiti.

@Volvox: Meni su se General Storeovi ucrtavali na mapi kad bih prošao blizu njih. Oni u kojima si nešto kupio ili prodao (pa sad možeš tamo slati robu sa imanja) imaju naglašeniji znak na mapi od onih sa kojima još nisi poslovao. Inače, ni meni se ne dopadaju previše grind elementi koji su se pojavili u igri, no zato to nisam mnogo ni radio, nego koliko mi je bilo zanimljivo i kad mi nešto baš naleti, a prodavao nisam praktično ništa.

Uzgred, koliko se dobije od jednog ulovljenog medveda i šta se najviše isplati loviti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 12:11 (Ivan(4)).
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Još ni na connoru nisi, uh, ja sam taj dio samo preletio da bi došao do connora, onda je igra započela.

Ma mogu si mislit kak će biti kad dobijem Connora :) ali nikud mi se ne žuri baš uživam u igri. Već dugo nisam tako uživao u nekoj igri. 

17 godina

medvjed, dabar, los i deer

za jedan bear pelt dobijes negdi oko 1.2k (ne u pocetku nego kasnije kad se cijene posloze)

inace ima ovdje doduse nepotpun prikaz tih stvari

ja proizvodim meso, pogotovo od losa jer je prakticki zarada ogromna, zatim prodajem sve navedene gore koze osim od dabra jer od toga pravim sedla. a sedlo je isto tako negdi oko 1-1.2k

malo sam eksperimentiras i vidis cijene.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 13:35 (Obi Wan).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Probao sam igrat s gamepadom i dobro je, ali tipkovnica+miš su mi bolji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 13:47 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Hehehe došao mi Join or Die edition{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Epic mi je kad pogodim bure baruta pa sve ode u zrak.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Nevezano uz moje pitanje, igram s gamepadom od ps3 i ok je. Na početku je bilo teško blokirati i kontrirati jer sam naviko na tipkovnicu i miš.

Kako da snimim gameplay? Kad god snimam ili napravim screenshot bude mi crna slika, a bilo je zanimljivih trenutaka. Sada sam ubio jednog stražara 5 puta, mogao sam i više no nije mi se dalo, ja ga ubijem, odem malo dalje i on ozivi, a njegovo mrtvo tijelo ispred njega. Također sam ubio 2 strazara koji su bili jedan pored drugog jednom strijelom. Isto je bilo smješno kad su stojala 2 strazara ja skinem jednog strijelom, a drugi ništa ne reagira.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Nisam probao sa ACIII, ali sam na Brotherhoodu sasvim lepo snimao gameplay pomoću MSI Afterburnera (solidan kvalitet i vrlo mali uticaj na performanse). Za screenshotove mogu da potvrdim da FRAPS radi sa ACIII bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
kpavl kaže...
Nevezano uz moje pitanje, igram s gamepadom od ps3 i ok je. Na početku je bilo teško blokirati i kontrirati jer sam naviko na tipkovnicu i miš.

Kako da snimim gameplay? Kad god snimam ili napravim screenshot bude mi crna slika, a bilo je zanimljivih trenutaka. Sada sam ubio jednog stražara 5 puta, mogao sam i više no nije mi se dalo, ja ga ubijem, odem malo dalje i on ozivi, a njegovo mrtvo tijelo ispred njega. Također sam ubio 2 strazara koji su bili jedan pored drugog jednom strijelom. Isto je bilo smješno kad su stojala 2 strazara ja skinem jednog strijelom, a drugi ništa ne reagira.

Misliš ovo?   

17 godina
kpavl kaže...

da ima dosta bugova... danas sam naletio na strazara kojeg ne mogu ubit pa sam mora utec od njega 

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Prvi DLC je dostupan za korisnike koji imaju Seasson Pass.

Dodaje 3 SP misije, 2 SP kostima i 2 MP lika.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 18:38 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
upravo kao s tog videa
17 godina

joj oni gmo vukovi na captain's kidd islandu... nemos ubit da si gospa

12 godina
neaktivan
opali pistoljem pa ce se razbjezat. njih mi je najteze ubit
17 godina
kpavl kaže...
opali pistoljem pa ce se razbjezat. njih mi je najteze ubit

radim ja 100% sinkronizaciju ali uglavnom... poison darts i crknit ce

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

moze li mi neko rec jel potrebno kupovat one mape(karte) od gradova iz dućana i zaceg oni uopce sluze(30% igre sam prešo a nisam nikad kupio nijednu),dali su uopce potrebne ili se moze i bez njih ?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice