Jer stvarno mi treba da se hakira igra kad neam internet, a gledo sam trailere i igra je pre dobra
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jer stvarno mi treba da se hakira igra kad neam internet, a gledo sam trailere i igra je pre dobra
ajde ti decko,odi se ohladit,ak si došo tu na forum prosit,uzalud si doso
procurila ruska verzija na partisu samo je pitanje vremena kad ce bit probijena zastita
Ja tu nisam nikog doso ništa prosit, neg me zanima sve što mogu doznat o ovoj igrici i vidio sam da mi je frend na ovom forumu pa sam i ja došo
Sad se bacam na dijagnostiku da budem ukorak s vama ;-)
Brzo popravi komp jer ovakakv se spektakl nesmije propustiti...
jel se može kasnije sa ruskog na engleski prebacit da ne skidam bezveze
spektakl di ce reloaded ili razor ili neka druga grupa tamo iz guzjane iza sedam mora i sedam gora probiti svemocnu zastitu ubisoftovih genijskih programera
jel sa može kasnije sa ruskog na engleski prebacit da ne skidam bezveze
Vjerojatno ne. Moj savjet je, što ću i ja napraviti, da čekaš dok ne izađe europe verzija i dok se zaštita ne probije...
Evo,bas dosao doma i stigao mi PC sa popravka,bio je problem negdje u ovom Maxtoru(Moj PC),sada radi
Sorry za offtopic.
Evo,bas dosao doma i stigao mi PC sa popravka,bio je problem negdje u ovom Maxtoru(Moj PC),sada radi
Sorry za offtopic.
ajde super =) drago mi je radi tebe
a sta se tice igrice, ja cekam isto samo radi inata a tko zna ako mi se svidi mozda ju i kupim
ma radi ali ja o tom ne smijem pricat vec sam dobio opomenu
ovako imam video koji dolazi uz igricu ac2...na videu se jasno vidi kako covijek igra igricu na pc-u...jel mogu ja stavit link tog videa ovdje to nije piratstvo jelda
ovako imam video koji dolazi uz igricu ac2...na videu se jasno vidi kako covijek igra igricu na pc-u...jel mogu ja stavit link tog videa ovdje to nije piratstvo jelda
daj meni link ja cu ga okacit
još malo 2 dana
Znate sta mene zanima, recimo za 10 godina kad oni ugase server AC2, a to ce se desiti samo mozda ne za 10 mozda 15 godina, onda ljudi koji imaju orginal nece moci igrat?
Znate sta mene zanima, recimo za 10 godina kad oni ugase server AC2, a to ce se desiti samo mozda ne za 10 mozda 15 godina, onda ljudi koji imaju orginal nece moci igrat?
tako sada stvari stoje
ali
a)pirati će možda smisliti kako zaobići taj server
b)nećeš valjda za 15 godina igrati ac2
tako sada stvari stoje
ali
b)nećeš valjda za 15 godina igrati ac2
Tko zna, pa jbt ako imam orginal igru, za 15 godina moj mali ce imati 16 i vjerovatno ce ga zanimati igre kao i mene, ja mu kazem imam ti orginal AC2, predobra igra ja je presao 3 puta stvarno je dobra, on je instalira, pokrene, kad tamo nemoze. sto? pa eto ugasili server. Sto sam ja onda placao igru?
Pirati će sigurno smisliti kako zaobići server.
Tko zna, pa jbt ako imam orginal igru, za 15 godina moj mali ce imati 16 i vjerovatno ce ga zanimati igre kao i mene, ja mu kazem imam ti orginal AC2, predobra igra ja je presao 3 puta stvarno je dobra, on je instalira, pokrene, kad tamo nemoze. sto? pa eto ugasili server. Sto sam ja onda placao igru?
Mislim da možda mrvicu pretjeruješ. Daleko je 15 god.
biš volio sad čuti od svoga oca:
"imam ti orginal gta1"
kladim se da biš bio oduševljen
Pirati će sigurno smisliti kako zaobići server.
Mislim da možda mrvicu pretjeruješ. Daleko je 15 god.
mislim da vec jesu po netu kruzi video kako se moze saveati s piratom al dobro dosta o tome
i da tesko da ce netko za 15 godina igrat ovu igru ionako do tada ce tehnologija napredovat jaaaako puno vise nebude ni xbox360 ni ps3
biš volio sad čuti od svoga oca:
"imam ti orginal gta1"
kladim se da biš bio oduševljen
Eeeejjj pa GTA 1 je zakon!
Nebitno je uopce hocemo li mi mislima upravljati igrama ili kakve ce igr biti, to nije bit problema.
Problem je to sto cu ja, recimo, platiti 50 € za igru koja se nece moci igrati za 15 godina. Smatram da ako nesto platim to i dobijem, znaci moje je, sto u ovom slucaju nije tocno, ja platim i to opet nije moje. Moci cu igrati samo kad se nekom digne. A kad oni hoce ugase server pa se ti vamo ceskaj po jajima.
Hoće li taj AC2 biti totalno online (poput CSS-a) i trošit puno GB na netu ili će samo saveove spremat na server jer bi ga ja volio igrat na PC-u, a osuđen sam na 10Gb Vipovog neta. :(
Hoće li taj AC2 biti totalno online (poput CSS-a) i trošit puno GB na netu ili će samo saveove spremat na server jer bi ga ja volio igrat na PC-u, a osuđen sam na 10Gb Vipovog neta. :(
Samo će se saveovi spremati.
Stoga možeš igrati bez brige.
E sad mi je dosadio Ubisoft. Upravo sam procitao da ce tu "zastitu" imati i Splinter Cell:Conviction >:(( Cvrsto vjerujem da ce se jako slabo prodat AC 2.
Neće imat samo Conviction, nego i sve buduće igre od EA što totalno sucka. Samo nanose štetu kupcima originala, ionako čvrsto vjerujem da će se zaštita probiti nekolik dana nakon izlaska.
Neće imat samo Conviction, nego i sve buduće igre od EA što totalno sucka. Samo nanose štetu kupcima originala, ionako čvrsto vjerujem da će se zaštita probiti nekolik dana nakon izlaska.
Pa vec je.
Nebitno je uopce hocemo li mi mislima upravljati igrama ili kakve ce igr biti, to nije bit problema.
Problem je to sto cu ja, recimo, platiti 50 € za igru koja se nece moci igrati za 15 godina. Smatram da ako nesto platim to i dobijem, znaci moje je, sto u ovom slucaju nije tocno, ja platim i to opet nije moje. Moci cu igrati samo kad se nekom digne. A kad oni hoce ugase server pa se ti vamo ceskaj po jajima.
Mislim da će biti fora kao i s drugim igrama koje su imale restriktivne zaštite npr. Bioshock gdje su prvo nakon mislim pola godine ukinuli dozvoljeni broj instalacija, a planiraju u jednom trenu maknuti i Securom, baš da bi se izbjegla ovakava situacija.