Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 525.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Jer stvarno mi treba da se hakira igra kad neam internet, a gledo sam trailere i igra je pre dobra

Moj PC  
1 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
djdragon95 kaže...

Jer stvarno mi treba da se hakira igra kad neam internet, a gledo sam trailere i igra je pre dobra

ajde ti decko,odi se ohladit,ak si došo tu na forum prosit,uzalud si doso

Im But the blade in the Crowd
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

procurila ruska verzija na partisu samo je pitanje vremena kad ce bit probijena zastita

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ja tu nisam nikog doso ništa prosit, neg me zanima sve što mogu doznat o ovoj igrici i vidio sam da mi je frend na ovom forumu pa sam i ja došo

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Kakav peh,igra izade,a meni pc u qrcu :-(
Sad se bacam na dijagnostiku da budem ukorak s vama ;-)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
luckyluke kaže...

Brzo popravi komp jer ovakakv se spektakl nesmije propustiti...Cool

Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

jel se može kasnije sa ruskog na engleski prebacit da ne skidam bezveze

My xf.mirkeckiller
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 20:20 (Marsel007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
luckyluke kaže...

spektakl di ce reloaded ili razor ili neka druga grupa tamo iz guzjane iza sedam mora i sedam gora probiti svemocnu zastitu ubisoftovih genijskih programera Namigiva

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
protjeran
Marsel007 kaže...

jel sa može kasnije sa ruskog na engleski prebacit da ne skidam bezveze

Vjerojatno ne. Moj savjet je, što ću i ja napraviti, da čekaš dok ne izađe europe verzija i dok se zaštita ne probije...

Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima.
16 godina
APazinjan kaže...
luckyluke kaže...

Evo,bas dosao doma i stigao mi PC sa popravka,bio je problem negdje u ovom Maxtoru(Moj PC),sada radi Cool

Sorry za offtopic.

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
APazinjan kaže...
luckyluke kaže...

Evo,bas dosao doma i stigao mi PC sa popravka,bio je problem negdje u ovom Maxtoru(Moj PC),sada radi Cool

Sorry za offtopic.

ajde super =) drago mi je radi tebe

a sta se tice igrice, ja cekam isto samo radi inata a tko zna ako mi se svidi mozda ju i kupim

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Naso neki video uvezi ruske verzije.

Cini se da radi!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
4 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ma radi ali ja o tom ne smijem pricat vec sam dobio opomenu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ovako imam video koji dolazi uz igricu ac2...na videu se jasno vidi kako covijek igra igricu na pc-u...jel mogu ja stavit link tog videa ovdje to nije piratstvo jelda

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

ovako imam video koji dolazi uz igricu ac2...na videu se jasno vidi kako covijek igra igricu na pc-u...jel mogu ja stavit link tog videa ovdje to nije piratstvo jelda

daj meni link ja cu ga okacit

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

još malo 2 dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 2

Znate sta mene zanima, recimo za 10 godina kad oni ugase server AC2, a to ce se desiti samo mozda ne za 10 mozda 15 godina, onda ljudi koji imaju orginal nece moci igrat?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goodye kaže...

Znate sta mene zanima, recimo za 10 godina kad oni ugase server AC2, a to ce se desiti samo mozda ne za 10 mozda 15 godina, onda ljudi koji imaju orginal nece moci igrat?

tako sada stvari stoje

ali

a)pirati će možda smisliti kako zaobići taj server

b)nećeš valjda za 15 godina igrati ac2

17 godina
patch123 kaže...

tako sada stvari stoje

ali

b)nećeš valjda za 15 godina igrati ac2

Tko zna, pa jbt ako imam orginal igru, za 15 godina moj mali ce imati 16 i vjerovatno ce ga zanimati igre kao i mene, ja mu kazem imam ti orginal AC2, predobra igra ja je presao 3 puta stvarno je dobra, on je instalira, pokrene, kad tamo nemoze. sto? pa eto ugasili server. Sto sam ja onda placao igru?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Pirati će sigurno smisliti kako zaobići server.

goodye kaže...

Tko zna, pa jbt ako imam orginal igru, za 15 godina moj mali ce imati 16 i vjerovatno ce ga zanimati igre kao i mene, ja mu kazem imam ti orginal AC2, predobra igra ja je presao 3 puta stvarno je dobra, on je instalira, pokrene, kad tamo nemoze. sto? pa eto ugasili server. Sto sam ja onda placao igru?

Mislim da možda mrvicu pretjeruješ. Daleko je 15 god.

3D Designer
15 godina
protjeran

biš volio sad čuti od svoga oca:

"imam ti orginal gta1"

kladim se da biš bio oduševljen

15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
patch123 kaže...

Pirati će sigurno smisliti kako zaobići server.

goodye kaže...

Mislim da možda mrvicu pretjeruješ. Daleko je 15 god.

mislim da vec jesu po netu kruzi video kako se moze saveati s piratom al dobro dosta o tome

i da tesko da ce netko za 15 godina igrat ovu igru ionako do tada ce tehnologija napredovat jaaaako puno vise nebude ni xbox360 ni ps3

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

biš volio sad čuti od svoga oca:

"imam ti orginal gta1"

kladim se da biš bio oduševljen

Eeeejjj pa GTA 1 je zakon! Smijeh

3D Designer
17 godina
Assassins Creed 2

Nebitno je uopce hocemo li mi mislima upravljati igrama ili kakve ce igr biti, to nije bit problema.

Problem je to sto cu ja, recimo, platiti 50 € za igru koja se nece moci igrati za 15 godina. Smatram da ako nesto platim to i dobijem, znaci moje je, sto u ovom slucaju nije tocno, ja platim i to opet nije moje. Moci cu igrati samo kad se nekom digne. A kad oni hoce ugase server pa se ti vamo ceskaj po jajima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 11:00 (goodye).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Hoće li taj AC2 biti totalno online (poput CSS-a) i trošit puno GB na netu ili će samo saveove spremat na server jer bi ga ja volio igrat na PC-u, a osuđen sam na 10Gb Vipovog neta. :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lordlojkus kaže...

Hoće li taj AC2 biti totalno online (poput CSS-a) i trošit puno GB na netu ili će samo saveove spremat na server jer bi ga ja volio igrat na PC-u, a osuđen sam na 10Gb Vipovog neta. :(

Samo će se saveovi spremati.

Stoga možeš igrati bez brige.

No one gets left behind.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

E sad mi je dosadio Ubisoft. Upravo sam procitao da ce tu "zastitu" imati i Splinter Cell:Conviction >:(( Cvrsto vjerujem da ce se jako slabo prodat AC 2.

Tu lezi Div, Nas stid i sram, Sto bjese kriv, Jer bjese Sam. Taj skoko siv, Svog doma plam, I sad je ziv I Vođa nam. U jarku trune, poput crkle strvi- On, sto nekim bjese Eugen Prvi, Kra

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neće imat samo Conviction, nego i sve buduće igre od EA što totalno sucka. Samo nanose štetu kupcima originala, ionako čvrsto vjerujem da će se zaštita probiti nekolik dana nakon izlaska.

16 godina
4Bastard kaže...

Neće imat samo Conviction, nego i sve buduće igre od EA što totalno sucka. Samo nanose štetu kupcima originala, ionako čvrsto vjerujem da će se zaštita probiti nekolik dana nakon izlaska.

Pa vec je.

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Nebitno je uopce hocemo li mi mislima upravljati igrama ili kakve ce igr biti, to nije bit problema.

Problem je to sto cu ja, recimo, platiti 50 € za igru koja se nece moci igrati za 15 godina. Smatram da ako nesto platim to i dobijem, znaci moje je, sto u ovom slucaju nije tocno, ja platim i to opet nije moje. Moci cu igrati samo kad se nekom digne. A kad oni hoce ugase server pa se ti vamo ceskaj po jajima.

Mislim da će biti fora kao i s drugim igrama koje su imale restriktivne zaštite npr. Bioshock gdje su prvo nakon mislim pola godine ukinuli dozvoljeni broj instalacija, a planiraju u jednom trenu maknuti i Securom, baš da bi se izbjegla ovakava situacija.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice