Ma neka lijepo zarade sto vise na konzolama i osiguraju nam sljedeci nastavak ^^
Ja bi si uzeo white edition, tako da taman skupim pare do tada jer cu iskesirat za mw2.
Ma neka lijepo zarade sto vise na konzolama i osiguraju nam sljedeci nastavak ^^
Ja bi si uzeo white edition, tako da taman skupim pare do tada jer cu iskesirat za mw2.
http://www.vgreleases.com/PC/ReleaseDate-117376.aspx
trljanje soli na ranu a je možda moguće da ovi na twitteru su nešto fulali ili stvarno nema ac2 za pc u studenom
Molim boga svaki dan ako ga neće biti u studenom da dođe onda u siječnju a ne tek u prokletom ožujku
tipično za ubisoft
tipično za ubisoft
ma neće to se oni šale
stvarno se nadam da će izaći onda u siječnju a ne nedaj bože tek u ožujku ili veljači
Nadam se da ce u ta 3 mjeseca kolko su ga odgodilo izglanjcati igru do kraja.Mozda imaju kakvih problema oko optimizacije,kontrola ili necega slicno pa su bili primorani odgoditi ju.
Bolje da kasnije izade pa da bude super nego prijevremeno pa bude sra*e kako nas narod kaze.
pise da se boje piratstva
haha provala godine.
svejedno ce se igra opet piratizirati kad god izasla
haha provala godine.
ja cu ju prvi radi ovog sta uradiše
di si pročito da je odgođena za 3 mjeseca znači izlazi u veljači???
haha provala godine.
ja nisam rekao da ja vjerujem da su odgodili igru zbog piratizacije niti je to moje mišljenje. samo sam naveo sto pise na stranici za koju imas link par postova prije.
Evo, i na Gamespotu su promjenili datum. Q1 2010. Mah, te konzole mi već polagano idu na živce. Neka prvo rade igru za PC, pa onda za konzole jer onda većinom svaki port sa konzola (pr. GTA IV) ne valja niti pol posto jer je loše optimiziran i tako dalje.
Evo, i na Gamespotu su promjenili datum. Q1 2010. Mah, te konzole mi već polagano idu na živce. Neka prvo rade igru za PC, pa onda za konzole jer onda većinom svaki port sa konzola (pr. GTA IV) ne valja niti pol posto jer je loše optimiziran i tako dalje.
to ce se dogodit kad cemo pocet kupovat igre
A za koga da to naprave?
Za ekipu koja će skinut a ne platit?
Ti bi to tako napravio?
Nisu glupi da to rade.
Da sam na njihovom mjestu igre za PC bi izdavao sa godinu dana odgode.
A za koga da to naprave?
Ti bi to tako napravio?
Nisu glupi da to rade.
lako tebi govorit kad imaš para i imaš xbox
A za koga da to naprave?
Ti bi to tako napravio?
Nisu glupi da to rade.
što se pravoš svetac a skidaš igre ko i mi ostali!
Ne pravim se svetac.
Da, skidam igre, da probam i da odlučim vrijedi li kupiti, ali isto tako vjerojatno imam originalnih igara više nego većina na ovom forumu.
Ali postoji jedna razlika, ja se ne plačem po forumu kako je PC zapostavljen i kako je pogrešno od njih što izdaju prvo za konzolu. Kako su pi*de zbog toga i tomu slično.
Budite svjesni da im se konzolaško tržište više isplati, i malo razmislite glavom i shvatite da bi i vi vukli iste poteze.
Da, imam para za xbox, zaradio sam ih.
Dečki u krivu ste, htjeli vi to prihvatiti ili ne. Malo razmislite o razlozima odgađanja PC verzija i shvatit ćete, svatko imalo pametan bi.
Ne pravim se svetac.
Da, skidam igre, da probam i da odlučim vrijedi li kupiti, ali isto tako vjerojatno imam originalnih igara više nego većina na ovom forumu.
Ali postoji jedna razlika, ja se ne plačem po forumu kako je PC zapostavljen i kako je pogrešno od njih što izdaju prvo za konzolu. Kako su pi*de zbog toga i tomu slično.
Budite svjesni da im se konzolaško tržište više isplati, i malo razmislite glavom i shvatite da bi i vi vukli iste poteze.
Da, imam para za xbox, zaradio sam ih.
Dečki u krivu ste, htjeli vi to prihvatiti ili ne. Malo razmislite o razlozima odgađanja PC verzija i shvatit ćete, svatko imalo pametan bi.
ja sam shvatio već više para će zaradit jer mnogi ljudi imaju xbox ili ps3 i pc tako da će rađe prije igrat igru nego čekat pc verziju i piratizirat
kao što sam već reko ok odgodili su igru ali ja se iskreno nadam da do siječnja-početka veljače
Evo lista likova koje ćemo sresti u AC2.
http://www.videogamesblogger.com/2009/09/27/assassins-creed-2-characters-list.htm
Inace nasi prijatelji, zabrinutu pc igraci sa Assassins Creed Eve Foruma vec o ovome vode zestoku raspravu.
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/6491071297
Izgleda da glasine s play.com-a upucuju na moguci izlazak AC2 petog ožujka 2010 godine. Isprva je Ubisoft je na svom twitteru ( http://twitter.com/Ubisoft/statuses/4339003186tvrdio) tvrdio da je razlog odgode poliranje igre. Ubrzo je svanula informacija da je piratstvo (http://www.n4g.com/News- 380701.aspx) razlog odgode. Svi se slazu da Ubisoft treba postupati prema nama kupcima pc igre jednako kao i konzolasima. Ukoliko nam nece dati pravi, iskreni i potpuni razlog zasto odgadjaju igru, ja im necu dati svoj novac (Uostalom vjerojatno pokusavaju namaknuti novac konzolaskim verzijama igre). Koji je smisao odgadjati igru za pc zbog anti-piratske zastite kad ce je skupina vjestih hakera-pirata provaliti? Ako je razlog tehnicke prirode volio bih da nam Ubisoft iskreno kaze o cemu se radi i sto rade da rijese problem. Puno bi bilo bolje da su nam odmah rekli za odgodu jer bi nam sigurno bilo lakse preboljeti sto moramo cekati dodatnih 5 mjeseci nego da nas, koji smo uvijek posteno placali njihove proizvode, vuku za nos stalnim tvrdnjama da ce pc verzija doci u isto vrijeme kao i one za konzole. Hvala, nadam se da razumijete.
EDIT: Morao sam popraviti linkove, iz nekog razloga nisu radili.
Meni je zalosno to sto pc igrači moraju ispastati zbog profita konzolaskih verzija igre. Uostalom, cemu to? Neke tvrtke izdaju sve verzije u isto vrijeme i dalje ostvaraju sjajan profit. Pogledajte samo Eidos. Njihova nedavna igra Mini Ninjas je izasla u svim verzijama u isto vrijeme i sjajno se prodaje. Cak sam i ja skinuo demo sa Steama i razmisljam da je kupim cim dodje u nase trgovine.
pa nemogu vjerovat 5.ožujak i šta sad ubisoft misli da će napravit neprobojnu zaštitu a koristili su nedavno za jednu od svojih igara reloadeov crack looool
vidjet ćete dok se vitality,reloaded i razor prime posla i opet će ubi gubit pare
5 ožujak je stvarno predaleko čovječe već će uskrs a konzolaši su igrali igru prije božića čista lakrdija
pa nemogu vjerovat 5.ožujak i šta sad ubisoft misli da će napravit neprobojnu zaštitu a koristili su nedavno za jednu od svojih igara reloadeov crack looool
vidjet ćete dok se vitality,reloaded i razor prime posla i opet će ubi gubit pare
5 ožujak je stvarno predaleko čovječe već će uskrs a konzolaši su igrali igru prije božića čista lakrdija
I nije samo to problem. Vecina igraca ce htjeti kupovati hitove koji dolaze u prvom kvartalu 2010. godine, pa ce prodaja AC2 za pc proci slabo.
I nije samo to problem. Vecina igraca ce htjeti kupovati hitove koji dolaze u prvom kvartalu 2010. godine, pa ce prodaja AC2 za pc proci slabo.
slažem se tad stižu bf bad company 2,mafia 2 itd..
slažem se tad stižu bf bad company 2,mafia 2 itd..
...Ys: The Ark of Napishtim, Hei$t, FX Racing, BioShock 2, Orb and the Oracle, Aliens vs. Predator, Jumpgate Evolution, Singularity, Napoleon: Total War, Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction, APB Elemental: War of Magic, Silent Hunter 5, Mass Effect 2, Battlefield 1943, ... Neke od tih igara sam htio kupiti, a sada je toj listi dodan AC2. Ove ce se godine moj pc posteno naraditi.
najbolji trailer ikad
mjuza,priča sve vrhunsko sad mi je još teže čekat ali neka skinut ču tu igru namjerno iz inata a inače sam mislio da mi to bude prva igra koju ću kupit lol skoro sam ju preordao
inače skidam jer stvarno nemam novaca ovaj komp sa kupio s novcem od osiguranja ali ova igra za pc ne zaslužuje kupnju nakon što su nam uradili
Dečki, u krivu ste. Da izdaju u isto vrijeme, dobar dio igrača sa konzola vjerojatno bi piratizirao igru, ovako će kupiti za konzole. Tu je profit firme.
Jednostavno je, izdavati za konzole im je puno isplativije. Nema smisla bilo što drugo pričati o ovome.
U krajnjem slučaju, ljudi koji odlučuju u ime te firme znaju što rade i sigurno nisu tamo na tom položaju bez veze, već zato što dobro rade svoj posao. Dovoljno rečeno.
inače skidam jer stvarno nemam novaca ovaj komp sa kupio s novcem od osiguranja ali ova igra za pc ne zaslužuje kupnju nakon što su nam uradili
Ovakvim stavom stvarno nemaš pravo ništa o ovom potezu govoriti. Stvarno!
Evo dobar Q&A o AC2 koga zanima:
http://www.thelostgamer.com/2009/09/30/tgs-09-assassins-creed-2-qa/
Hvala sto si ovo nasao. Decki s Eve foruma su pricali o ovome, ali nisam mogao pronaci stranicu na kojoj je ovaj Q&A.
Izgleda da je Rim ipak u igri. Bas mi je drago sto cu moci vidjeti (a mozda se i popeti) na Koloseum.
Hvala sto si ovo nasao. Decki s Eve foruma su pricali o ovome, ali nisam mogao pronaci stranicu na kojoj je ovaj Q&A.
Izgleda da je Rim ipak u igri. Bas mi je drago sto cu moci vidjeti (a mozda se i popeti) na Koloseum.
da ali za to čemo na pc-u trebat čeakt do prokletog ožujka koda nemogu izdat igru za pc u siječnju ili hajde u veljači već bi onda izbjegli to masivno piratsvo