Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 574.747
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Assassin's Creed : Brotherhood
Kora kaže...
slade24 kaže...

Naravno, sreća nije dugo trajala, opet nikako ne ulazi u igru. Nabijem ja Ubisoft na tvrdi. -.- Hoće tko kupit cd key?

hahah

Nije smiješno kolega, žalosno je.

17 godina
neaktivan

Uuu al st jaki AC fanovi pa ni u AC3 temu necete da zavirite :D

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/assassins-creed-3/77694.aspx

Dany ako mozes preimenuj temu u Assassins Creed Relevations posto AC3 nece jos :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jaaaa imamm je i super je multy

15 godina
neaktivan

Evo jedan gadget za one koji žele biti assassini u real life-u {#}

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
5 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

A falim te boze da je neko konacno uspio napraviti pravi hidden blade :Dsteta sto nece da prodaje XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

A falim te boze da je neko konacno uspio napraviti pravi hidden blade :Dsteta sto nece da prodaje XD

Samo još da izgleda kao iz igre..

This ain't no party, this ain't no disco, this ain't no fooling around!
15 godina
protjeran
thesekiman kaže...

Đizs koji je lik fanatik.......

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
thesekiman kaže...

Đizs koji je lik fanatik.......

nothing is true, everything is permitted
17 godina
neaktivan

Lik nije fanatik nego je jednostavno prihvatio izazov da napravi hidden blade kako treba. Za ovo je bilo potrebno malo vise mozganja i jos vise truda.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Lik nije fanatik nego je jednostavno prihvatio izazov da napravi hidden blade kako treba. Za ovo je bilo potrebno malo vise mozganja i jos vise truda.

lik je debil ! Ima neznam, najmanje 25 godina on se igra s nekim nozicem iz igricee !! Treba zabranit prodaju igrica starijim od 20 godinama, to su debili koji nemaju zivot ( bez uvrede ).

ja imam 15 godina pa sam opet prestar za ta sranja, a ne ovi kreteni ! jaooo, sto je najgore sad cu ja dobit ban -.-

nothing is true, everything is permitted
17 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

ovaj je stvarno najbolji koji sam nasao na netu, a i nije toliko kompliciran

decko1987 kaže...
dex3108 kaže...

lik je debil ! Ima neznam, najmanje 25 godina on se igra s nekim nozicem iz igricee !! Treba zabranit prodaju igrica starijim od 20 godinama, to su debili koji nemaju zivot ( bez uvrede ).

ja imam 15 godina pa sam opet prestar za ta sranja, a ne ovi kreteni ! jaooo, sto je najgore sad cu ja dobit ban -.-

volim ove SVI SU GLUPI JA SAM PAMETAN

potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 18:33 (Hacker-ri).
17 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
dex3108 kaže...

Pazi ja se igram sa kockicama a imam jos malo 22 godine zasto zato sto mi je to najbrzi i najbolji nacin da iskombijujem oblike objekata jer sam buduci arhitekta. Da li sam ja zbog toga sad djetinjast? Momak je uzeo sebi za izazov da napravi nesto sto je imaginarno i ne postoji. Nije bitno sta je to ali jako tesko je nesto smisliti i iz svoje glave napraviti. Sobzirom da momak radi u SolidWorks-u i ima 3D printer da se zakljuciti da se bavi tim poslom izradom prototipova. Momak je uradio odlican posao jer je uklopio par stvari savrseno a sto nije nimalo lak posao.

17 godina
decko1987 kaže...

Ti mora da si u slobodno vreme nuklearni fizičar?

PowerColor and AMD Upgrade Challenge: http://www.hardwareheaven.com/competitions/amd_challenge/ivanv.php
15 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...
decko1987 kaže...

Ti mora da si u slobodno vreme nuklearni fizičar?

hahhaha, rocket scientist :)))

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
dex3108 kaže...

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 22:43 (commandos).
15 godina
protjeran

Mislim da bi bilo lijepo da se nađemo jednu večer i da organiziramo privatni sessiion, samo mi tu sa BUGa, netko je spomenuo da ima TS, ja sam za......

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kora kaže...

Mislim da bi bilo lijepo da se nađemo jednu večer i da organiziramo privatni sessiion, samo mi tu sa BUGa, netko je spomenuo da ima TS, ja sam za......

Ja sam spomenuo TS, imam server. Al šta mi vrijedi kad i dalje ne mogu igrat MP a stoka iz ubišrota ne odgovara ni na forumu ni na support privatne poruke. Ovo mi je bila vrijedna lekcija da se opet vratim piratstvu.

17 godina

Zar ne prenosi i sama igra glas?

PowerColor and AMD Upgrade Challenge: http://www.hardwareheaven.com/competitions/amd_challenge/ivanv.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Da, mislim da se moze komunicirati i preko igre. Medjutim meni kad god stisnem tipku za govor sve se freeza i moram izaci iz igre i zatvoriti ju. Cak i kad promjenim hotkey za govor isto bude.
Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Upravo sam si piknuo Da Vinci dissapearance, pa da se malo vratim AC-u. ;-)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Upravo sam si piknuo Da Vinci dissapearance, pa da se malo vratim AC-u. ;-)

Kad zavrsis javi utiske :D ja bi ti sad rekao nesto ali necu da ti nagovjestavam nista :D Uglavnom ja sam se prijatnoodusevio i podsjetio me DLC na nesto XD

17 godina
neaktivan

di se mogu skidat ti DLCovi? ili ih sve treba kupovat :D

ima nesto za djabe kad pljunes lovu za igricu

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da Vinci je potpuno besplatan (za nas na PC-ju), otključavaš ga na Uplayu za 0 Uplay bodova.  {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Baš sam prešao AC II i započeo sa Brotherhoodom i stvarno se vidi ispolirana grafika. Osobitno na osvjetljenju, sjenama i nema više onog iscrtavaja objekata tik ispred tebe (detaljnijih tekstura).

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi vidio sam AC:B za dvjestotinjak kuna u boxu, dali se isplati kupiti, kakav je mp, ima li problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam otprilike toliko platio preorder (bio je digital deluxe, ali razlika u količini sadržaja je minorna) i, to je igra koju sam daleko najviše platio (za sada), ali se isplati.

Za single player mi je trebalo oko 39 sati (sad verovatno i malo više jer sam skupljao achievmente i malo se zafrkavao sa cheatovima), a multiplayer je prilično dobar. Što se problema tiče, izgleda da je u pitanju lutrija. Ja nisam imao nikakvih problema (vreme pronalaženja meča varira od moda, ali nije strašno, za popularnije modove je i za prvu partiju prilično kratko, a posle ide skoro momentalno), no određeni broj ljudi se žalio kako je jako teško upadao u partije. Ove nedelje je bio i neki patch, ne znam da li je nešto promenio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 12:57 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja sam jedan od problemiziranih... ali sad kad sam vidio da si rekao patch, skida se pa cu vidjet jel sto promijenio :)

update edit: i updated that shit. bitches love updated shit.

still no luck, though.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 20:13 (LIX).
17 godina
neaktivan

Svršio sam DaVincija i prilično sam razočaran. Ništa do li produljenje igre, čak ni pretjerano maštovito ni interesantno. Šteta.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

1 1 hvala 0
16 godina
LIX kaže...

ja sam jedan od problemiziranih... ali sad kad sam vidio da si rekao patch, skida se pa cu vidjet jel sto promijenio :)

still no luck, though.

same thing here :(

Steam:luka2301
17 godina
neaktivan
AMD boy kaže...
LIX kaže...

still no luck, though.

same thing here :(

Ni meni ne radi. Čudo ne želi nać Ubisoftove servere.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice