Naravno, sreća nije dugo trajala, opet nikako ne ulazi u igru. Nabijem ja Ubisoft na tvrdi. -.- Hoće tko kupit cd key?
hahah
Nije smiješno kolega, žalosno je.
Naravno, sreća nije dugo trajala, opet nikako ne ulazi u igru. Nabijem ja Ubisoft na tvrdi. -.- Hoće tko kupit cd key?
hahah
Nije smiješno kolega, žalosno je.
Uuu al st jaki AC fanovi pa ni u AC3 temu necete da zavirite :D
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/assassins-creed-3/77694.aspx
Dany ako mozes preimenuj temu u Assassins Creed Relevations posto AC3 nece jos :D
Jaaaa imamm je i super je multy
A falim te boze da je neko konacno uspio napraviti pravi hidden blade :Dsteta sto nece da prodaje XD
A falim te boze da je neko konacno uspio napraviti pravi hidden blade :Dsteta sto nece da prodaje XD
Samo još da izgleda kao iz igre..
Lik nije fanatik nego je jednostavno prihvatio izazov da napravi hidden blade kako treba. Za ovo je bilo potrebno malo vise mozganja i jos vise truda.
Lik nije fanatik nego je jednostavno prihvatio izazov da napravi hidden blade kako treba. Za ovo je bilo potrebno malo vise mozganja i jos vise truda.
lik je debil ! Ima neznam, najmanje 25 godina on se igra s nekim nozicem iz igricee !! Treba zabranit prodaju igrica starijim od 20 godinama, to su debili koji nemaju zivot ( bez uvrede ).
ja imam 15 godina pa sam opet prestar za ta sranja, a ne ovi kreteni ! jaooo, sto je najgore sad cu ja dobit ban -.-
ovaj je stvarno najbolji koji sam nasao na netu, a i nije toliko kompliciran
lik je debil ! Ima neznam, najmanje 25 godina on se igra s nekim nozicem iz igricee !! Treba zabranit prodaju igrica starijim od 20 godinama, to su debili koji nemaju zivot ( bez uvrede ).
ja imam 15 godina pa sam opet prestar za ta sranja, a ne ovi kreteni ! jaooo, sto je najgore sad cu ja dobit ban -.-
volim ove SVI SU GLUPI JA SAM PAMETAN
Pazi ja se igram sa kockicama a imam jos malo 22 godine zasto zato sto mi je to najbrzi i najbolji nacin da iskombijujem oblike objekata jer sam buduci arhitekta. Da li sam ja zbog toga sad djetinjast? Momak je uzeo sebi za izazov da napravi nesto sto je imaginarno i ne postoji. Nije bitno sta je to ali jako tesko je nesto smisliti i iz svoje glave napraviti. Sobzirom da momak radi u SolidWorks-u i ima 3D printer da se zakljuciti da se bavi tim poslom izradom prototipova. Momak je uradio odlican posao jer je uklopio par stvari savrseno a sto nije nimalo lak posao.
Ti mora da si u slobodno vreme nuklearni fizičar?
Ti mora da si u slobodno vreme nuklearni fizičar?
hahhaha, rocket scientist :)))
Mislim da bi bilo lijepo da se nađemo jednu večer i da organiziramo privatni sessiion, samo mi tu sa BUGa, netko je spomenuo da ima TS, ja sam za......
Mislim da bi bilo lijepo da se nađemo jednu večer i da organiziramo privatni sessiion, samo mi tu sa BUGa, netko je spomenuo da ima TS, ja sam za......
Ja sam spomenuo TS, imam server. Al šta mi vrijedi kad i dalje ne mogu igrat MP a stoka iz ubišrota ne odgovara ni na forumu ni na support privatne poruke. Ovo mi je bila vrijedna lekcija da se opet vratim piratstvu.
Zar ne prenosi i sama igra glas?
Kad zavrsis javi utiske :D ja bi ti sad rekao nesto ali necu da ti nagovjestavam nista :D Uglavnom ja sam se prijatnoodusevio i podsjetio me DLC na nesto XD
di se mogu skidat ti DLCovi? ili ih sve treba kupovat :D
ima nesto za djabe kad pljunes lovu za igricu
Da Vinci je potpuno besplatan (za nas na PC-ju), otključavaš ga na Uplayu za 0 Uplay bodova.
Baš sam prešao AC II i započeo sa Brotherhoodom i stvarno se vidi ispolirana grafika. Osobitno na osvjetljenju, sjenama i nema više onog iscrtavaja objekata tik ispred tebe (detaljnijih tekstura).
Ljudi vidio sam AC:B za dvjestotinjak kuna u boxu, dali se isplati kupiti, kakav je mp, ima li problema?
Ja sam otprilike toliko platio preorder (bio je digital deluxe, ali razlika u količini sadržaja je minorna) i, to je igra koju sam daleko najviše platio (za sada), ali se isplati.
Za single player mi je trebalo oko 39 sati (sad verovatno i malo više jer sam skupljao achievmente i malo se zafrkavao sa cheatovima), a multiplayer je prilično dobar. Što se problema tiče, izgleda da je u pitanju lutrija. Ja nisam imao nikakvih problema (vreme pronalaženja meča varira od moda, ali nije strašno, za popularnije modove je i za prvu partiju prilično kratko, a posle ide skoro momentalno), no određeni broj ljudi se žalio kako je jako teško upadao u partije. Ove nedelje je bio i neki patch, ne znam da li je nešto promenio.
ja sam jedan od problemiziranih... ali sad kad sam vidio da si rekao patch, skida se pa cu vidjet jel sto promijenio :)
update edit: i updated that shit. bitches love updated shit.
still no luck, though.
Svršio sam DaVincija i prilično sam razočaran. Ništa do li produljenje igre, čak ni pretjerano maštovito ni interesantno. Šteta.
ja sam jedan od problemiziranih... ali sad kad sam vidio da si rekao patch, skida se pa cu vidjet jel sto promijenio :)
still no luck, though.
same thing here :(
still no luck, though.
same thing here :(
Ni meni ne radi. Čudo ne želi nać Ubisoftove servere.