Zašto ne stavite noviju verziju bete?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo pozivam vas sve na LU360 server. Naš server od 40 slotova.
EDIT: 1.7.2.4 verzija, beta mod 95417. Svi hrvati dobrodošli.
ja sam već na 1.7.2.5.. sad moram raditi downgrade, ili? :D :D jel taj server ono official dio HIVEa ili je odvojen/modificiran?
Čekamo 1.7.3 verziju da konačno izađe jer 1.7.2.5 nije dobra, i dalje su potvrđeni texture bug-ovi i ostale sitnice. Zato držimo server na ovim modovima, jer su nekako najstabilniji dosada. Kada izađe novi 1.7.3 onda, i bude prošao bug testiranja, full patchat ćemo sve. LP
ja sam već na 1.7.2.5.. sad moram raditi downgrade, ili? :D :D jel taj server ono official dio HIVEa ili je odvojen/modificiran?
Mislim da za naš server moraš imati baš 1.7.2.4 jer će ti izbaciti wrong version. A sa najnovijom beta patchem i dalje možeš pritupiti našem serveru. Server je povezan sa hiveom. Znači nije modificiran jer bi onda bio private.
also, ako ste voljni pratiti zadnje releasove i biti up-to-date voljan sam i sudjelovati novčano ako je potrebno, pa da se ne pokreće još jedan HR server bezveze :)
Čekamo 1.7.3 verziju da konačno izađe jer 1.7.2.5 nije dobra, i dalje su potvrđeni texture bug-ovi i ostale sitnice. Zato držimo server na ovim modovima, jer su nekako najstabilniji dosada. Kada izađe novi 1.7.3 onda, i bude prošao bug testiranja, full patchat ćemo sve. LP
OK, ima istine u tome što kažeš.. ARMA2 mi je već na 95913 i iskreno, ne da mi se downgradeti.. još sa DayZ modom nije problem al' ovo mi se stvarno ne da :D
1.7.2.5 ima manje problema s texture bugom (osobno iskustvo pokazuje da ATI više vuče prema tome), ali primjetio sam dosta problema sa snimanjem stanja vozila...
Ja uvijek imam na istom mjestu bug (HD 6950), i to samo kad se okrenem prema zapadu gledajući na Stary Sobor...
A meni igra ide jako dobro s ovom konfiguracijom (jeste da je 1600x900), sve na very high osim AA koji je čini mi se low ili medium, HDR na najmanje i Post Processing Effects, nikad nikakvog zastajkivanja nisam vidio, iako nisam mjerio FPS...
Pucanje tekstura imam podjednako na oba dvije verzije.
Bilo bi pohvalno kad bi mogli dici 1.7.2.5 jer downgrade necu radit.
Ja uvijek imam na istom mjestu bug (HD 6950), i to samo kad se okrenem prema zapadu gledajući na Stary Sobor...
A meni igra ide jako dobro s ovom konfiguracijom (jeste da je 1600x900), sve na very high osim AA koji je čini mi se low ili medium, HDR na najmanje i Post Processing Effects, nikad nikakvog zastajkivanja nisam vidio, iako nisam mjerio FPS...
Ja mislim da Post Processing Effects ne uzima puno perfomanse, odnosno neosjetne su.
Evo spajam se sa 1.7.2.5 na 1.7.2.4 i ide, jedino je pusiona kaj stoji na Loading deset gladnih godina.
Verzija 4 je kaj se toga tice uber katastrofa!!!
EDIT:
Evo vec pet minuta cekam da Loada.
Ako ne upadnem za minutu idem na drugi server.
Taj texture bug je zapravo problem sa modelom mrtvih vojnika i ponekad ona žičana ograda.. zato se to događa samo oko vojnih baza (stary sobor među ostalim)... neki problem oko kreiranja binarnih fajlova od modela.. mijenjanje postavki grafike i flush nekad mogu pomoći ali nije zagarantirano :)
also, zadnja beta i 1.7.2.5 se spajaju na server.. čudno.. meet me under "clavicula_nox"
Javi ako se skupi dosta ljudi.
Ja sam za.
dakle troje za sada.. ako se skupi još dvoje možemo početi razgovarati...
na mene mozes racunat, lova nije problem..
Evo trenutno se nalazim, ha, u nekakvoj kao maloj vojnoj bazi koja ima ful visoki toranj(nije airfield) sve je locirano usred šume na visokom brdu... budući da nemam kartu, nemam pojma di se nalazim a još sam relativno noob kaj se ovog tiče, jel bi mi možda neko znao reći gdje sam točno :D...btw našao sam na vrhu tornja mrtvog frajera koji je imao AK 47, sa 6 magazina, 2 pepsija, zavoji, pištolj(ne sjećam se koji), kompas, hunting knife i 1 konzervu sardina i czech backpack :D
Ma ovo je za popi*dit, otišao u neku kucu i vidim 3-4 mrtvih i dosta zombija kako izlaze. I tako odo ja gore i uzimam sve što mogu i tada pukne veza. Ja što brže vraćam se na server i tamo me dočeka lik sa enfildom na nišanu. A taman se spremao otići. 'bem ti sve. Već zadnji 4-5 puta sam poginio zbog tig usranih bugova i pucanja veze. Izgubio čitav dan+jučerašnji kada sam imao odličnu opremu. I što je najgore to se odjednom pojavilo, prije nije pucala veza toliko često. A sada svako dvije minute, max 15 minuta mogu stati.
Evo trenutno se nalazim, ha, u nekakvoj kao maloj vojnoj bazi koja ima ful visoki toranj(nije airfield) sve je locirano usred šume na visokom brdu... budući da nemam kartu, nemam pojma di se nalazim a još sam relativno noob kaj se ovog tiče, jel bi mi možda neko znao reći gdje sam točno :D...btw našao sam na vrhu tornja mrtvog frajera koji je imao AK 47, sa 6 magazina, 2 pepsija, zavoji, pištolj(ne sjećam se koji), kompas, hunting knife i 1 konzervu sardina i czech backpack :D
blago tebi.. ja sam zbog nekog prokletog glitcha na nekom šugavom serveru izgubio AS50 sa thermal optikom i spawnao se PRAZAN na obali. ako sam ikad psovao tako ružno kao tada onda mi svaka čast.. i naravno sad opet skupljanje opreme a taj snajper više nikad neću naći...
Green Mountain
Tu sam izgubio onaj m14 i svu opremu kada sam imao texture bug, dopuzao sam do drugog koji me ustreljao.
Jel neko voljan mi giftat sve potrebno za ArmaDayZ, dogovorimo se u PM.u, samo se javite.
Evo da se pohvalim malo sa helikopterom. I par zasjeda u Elektro-u i Chernu. Nadam se da niste bili za to vrijeme na tim mjestima. :D
Edit: bolja kvaliteta
upload.slike.com/slike/ZxnyE.jpg
upload.slike.com/slike/8jqV1.jpg
upload.slike.com/slike/0fOq.jpg
aaaa pop* ću! nađem M24 snajper i par minuta padnem kroz zatvoreni prozor? :S
Ako kad neko treba obicnu pusku nek se javi da mu dam. Puska je ona iz WWII i kad pucate morate racunat da budete pulali sto zombija lol, ali one shoota bez beda.
Šta to je glavna čar igre nac sniper kampat na brdu i ubijat noobove koji se spawnaju na obali?
Ne, također odemo i do balote, nw airfeld-a, neaf-a, sobora i tamo snajpamo. Lootamo, zafrkavamo se itd. Kad nam dosadi legnemo na brdo i kempamo. I nije glavna čar igre, glavna čar igre je kad se lik pošteno opremi, a ti ga onda ucmekaš sa 1000m dalje. Kao malo prije, noč nas 2 sa nvg, oni u kamionu. Rezultat, 3 ubijena, pogodi..oni. Uglavnom killamo sve za koje znamo da nisu naši. Jednostavno štitimo se da nam ne bane neki sa automatom i sve nas poroka. Cilj igre je preživljavanje, a mi smo u neku ruku banditi, ili gori od njih.
boga mi, i pišeš ko' bandit
Nego, meni je verzija moda još uvijek 1.7.2.4, vidim da je izašla 1.7.2.5...koristim six launcher i njegov update, ali mi ga nikada ne skine? Jel to problem do mene ili je tako kod svih?
Nego, meni je verzija moda još uvijek 1.7.2.4, vidim da je izašla 1.7.2.5...koristim six launcher i njegov update, ali mi ga nikada ne skine? Jel to problem do mene ili je tako kod svih?
Tako je i kod mene bilo, pa sam obrisao DayZ mod, i onda skinuo DayZ commander (slično kao six launcher) i pokrenuo kao admin te instalirao mod. DayZ Commander ti skine zadnju verziju.
Tako je i kod mene bilo, pa sam obrisao DayZ mod, i onda skinuo DayZ commander (slično kao six launcher) i pokrenuo kao admin te instalirao mod. DayZ Commander ti skine zadnju verziju.
Al i taj SixLauncher mi je dosada isto skidao zadnju verziju...samo ne znam u čemu je problem
Al i taj SixLauncher mi je dosada isto skidao zadnju verziju...samo ne znam u čemu je problem
We're currently still not authorized by DayZ team to push 1.7.2.5 en-mass, as such we've added multi-version support to Play withSIX.
A new update for Play withSIX has been released that supports the DayZ v1.7.2.5 pre-release mod version!
Pa ustvari da, to je glavna car igre, koji k da radimo kad imamo sve... :D