ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 426.907
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
Re: ARMA II DayZ mod
Mr. Fugitive kaže...

Ja sam u Elektrozavodsku, mogu doći do tebe...večeras ili sutra do podneva... Pro bono {#} Bandagea imam masu, ali moram prvo nabaviti vreću krvi.

Ma vec sam poginuo ;/. Zapravo nekako sam se izvukao iz te situacije, ali sam metak pokupio dvije ulice dalje. Ništa nisam vidio, malo krvi=siv ekran

Aut vincere, aut mori!
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
Mr. Fugitive kaže...

Ja sam u Elektrozavodsku, mogu doći do tebe...večeras ili sutra do podneva... Pro bono {#} Bandagea imam masu, ali moram prvo nabaviti vreću krvi.

Ma vec sam poginuo ;/. Zapravo nekako sam se izvukao iz te situacije, ali sam metak pokupio dvije ulice dalje. Ništa nisam vidio, malo krvi=siv ekran

R.I.P. {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
17 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
Mr. Fugitive kaže...

Igrat solo je totalna katastrofa. Jucer mi je trebalo valjda sat vremena da dojdem do tebe i onda te neki lik meni pred nosom upucal. Ono sat vremena sam trcal okolo naokolo i potrosil pol municije na zombije da bi te neki peder upucal.

Najvise me smeta kaj sam bil ulicu dalje pa ga nisam stigel kaznit.

13 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
Mr. Fugitive kaže...

Igrat solo je totalna katastrofa. Jucer mi je trebalo valjda sat vremena da dojdem do tebe i onda te neki lik meni pred nosom upucal. Ono sat vremena sam trcal okolo naokolo i potrosil pol municije na zombije da bi te neki peder upucal.

Najvise me smeta kaj sam bil ulicu dalje pa ga nisam stigel kaznit.

Or maybe it was you who killed him :D

16 godina
Tox2401 kaže...

Or maybe it was you who killed him :D

CSI:DayZ

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
13 godina
ARMA II DayZ mod

Nije.{#}

Znam razliku između snajpera i m4 sa silencerom :)

I maloprije nasao motor, pri kraj sa gorivom. Osao do benziske i nasao dvije kante. Ali dok sam uzimao jedan (1) zombi doletio i jednim udarcom me onesvjestio, a onda je cijela druzba dosla i etoo...

Zbog gluposti pogine i izgubi motor :(

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 13:04 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Nije.{#}

Znam razliku između snajpera i m4 sa silencerom :)

I maloprije nasao motor, pri kraj sa gorivom. Osao do benziske i nasao dvije kante. Ali dok sam uzimao jedan (1) zombi doletio i jednim udarcom me onesvjestio, a onda je cijela druzba dosla i etoo...

Zbog gluposti pogine i izgubi motor :(

o njubaro {#}

17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

zanima li nekog da se organiziramo i hostamo jedan server, tj. podijelimo troškove? cijene su oko 40 eura za 40 slotova i neka se nađe nas 5 koji bi sudjelovali to bi bilo oko 60 kuna mjesečno po osobi.. mislim da nije puno, a imali bi vlastiti server na kojem se ne bi za*ebavali sa glupostima i nesigurnim serverima..?

music is my first love and will always be my last

0 0 hvala 0
17 godina
Ja sam ZA.
Javi ako se skupi dosta ljudi.
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

A vidim da se vrte i neki kućni serveri tu. Možda da pokušamo oko toga napraviti neki privatni HIVE? Osobno imam 1.25 mbit upload na bnetu kod kuće tako da bih mogao hostati za par igrača...

Moram vidjeti postoje li mogućnosti za privatni HIVE (navodno nešto preko mysqla može) pa bi bilo lijepo povezati par servera...

0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ja sam za.

Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Ja sam ZA.
Javi ako se skupi dosta ljudi.

Et_Tu_Brute? kaže...

Ja sam za.

dakle troje za sada.. ako se skupi još dvoje možemo početi razgovarati...

13 godina
ARMA II DayZ mod

Može li ako to sve uspije, da server prebacimo na dayz standalone kada izade?

Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Može li ako to sve uspije, da server prebacimo na dayz standalone kada izade?

to je tko zna koliko daleko ali me definitivno zanima i ta opcija.. volio bih da se javi barem još jedna osoba koju cijela stvar zanima.. razmijenimo mejlove i sve se dogovorimo.. dam vam linkove gdje sam našao server, koliko košta (najjeftinije 39€ ili 40€) što je oko 300kn mjesečno za 40 slotova.. official server pa se lijepo može igrati, očekivati i druge igrače, ili otići na druge servere na kratko zlostavljati noobove :D

zašto želim hostani server koji mogu nazvati "našim"? zato što mi je dosta glupavih servera gdje dođem, napravim hrpu stvari, i onda se sve to zagubi jer su admini krelci, ili nisu dobro konfigurirali, ili su jednostavno ljubomorni što se vozim okolo u UAZ-u pa lijepo resetiraju server i pokupe vozilo sebi...

17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

One more thing.. Imam hosting dobar za stranice (nažalost ne daju mi gore game server ni za kakve pare) na kojem se lagano i vrlo brzo može dići i community site za server.

0 0 hvala 0
14 godina
ARMA II DayZ mod

Ja sam isto za, također mogu pomoći u izradi stranice + imam hosting za nju. No trenutno sam u jednom projektu tako da od mene možete očekivati udio (financijski i stranicu) tek sljedeči mjesec.

ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV |

0 0 hvala 0
17 godina

Bilo bi nice kad bi se skupili i digli server pa da se ne trazimo okolo nego kad mi se igra s ekipom fino na nas server i pew pew.
Inace imam TS zakupljen pa kaj se toga tice imamo rijesenu komunikaciju.
Ako ima ljudi koji trebaju info za TS da se lakse skupljamo nek se jave na PM.

EDIT:

Btw kak to funkcionira sa DayZ serverom? To se zakupi normalni ARMA 2 server i onda na njega digne DayZ ili ima bas posebno DayZ za zakupit?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 15:59 (NEW_MAN).
13 godina
ARMA II DayZ mod

Recite mi, jeli to bude do servera, igre(moda odnosno) ili pak do moje veze/konekcije. Da random izgubim konekciju sa igrom(kad izgubim konekciju broji unaprijed). Upravo sam sada igrao nekih 30-40 min pa mi je veza pukla, a ranije danas mi je pucala nakon minut, dvije na serveru.

Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Recite mi, jeli to bude do servera, igre(moda odnosno) ili pak do moje veze/konekcije. Da random izgubim konekciju sa igrom(kad izgubim konekciju broji unaprijed). Upravo sam sada igrao nekih 30-40 min pa mi je veza pukla, a ranije danas mi je pucala nakon minut, dvije na serveru.

Gotovo uvijek je do servera, sve to skupa je još na labavim nogama...i meni se zna desiti, a nikada inače nemam problem sa vezom

Off-topic: Jedno glupo pitanje, kako se equipa flashlight? Probam na sve žive i nežive načine ali nikako da skužim?

13 godina

Off-topic: Jedno glupo pitanje, kako se equipa flashlight? Probam na sve žive i nežive načine ali nikako da skužim?

Pitanje nije glupo, nego je glup nacin uzimanja flashlighta, desni klik na njega i stisni "izbaci iz inventorija" uglavnom nesto tako. Ali prvo makni pistolj posto na njegovo mjesto, ide onda stisni L.

Aut vincere, aut mori!
17 godina
Desna tipka misem na flashlight(stisnes na izbornik) i onda ti stavi u ruku. Mislim da je tipka L za upalit svijetlo.
15 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Pitanje nije glupo, nego je glup nacin uzimanja flashlighta, desni klik na njega i stisni "izbaci iz inventorija" uglavnom nesto tako. Ali prvo makni pistolj posto na njegovo mjesto, ide onda stisni L.

Hvala puno...mučim se još pomalo sa tim inventorijem...malo je retardirano ako se mene pita

14 godina

Evo pozivam vas sve na LU360 server. Naš server od 40 slotova. 

EDIT: 1.7.2.4 verzija, beta mod 95417. Svi hrvati dobrodošli.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 17:02 (Ivan_cno).
13 godina
ARMA II DayZ mod

Mogao si staviti na kojoj verziji se vrti.

Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ivan_cno kaže...

Nego Ivane ja neću igrat danas, sutra navečer možda. Ako nadete heli cekajte mene da se razbijem svama xD

13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Mogao si staviti na kojoj verziji se vrti.

1.7.2.4
95417 (beta moze bit i novija, nije problem)

Server radi super, nema loadinga nema nicega, ekipa je redovno ovdje, i najbolje je da je ekipa naša. Ne radite s*anja pa ih nece ni bit :)

14 godina
Tox2401 kaže...
Ivan_cno kaže...

Nego Ivane ja neću igrat danas, sutra navečer možda. Ako nadete heli cekajte mene da se razbijem svama xD

Bit ce tek za 7 dana, dok se spawna :D

15 godina
Ivan_cno kaže...

napravim na koraka, zašteka mi na pol-1 sekundu i tako cijelo vrijeme. PING mi je 60. Na svim ostalim serverima mi je sve normalno. valjda je do servera nesto.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Jel probo netko ovo 

Navodno bi trebalo povecat performanse ja sam napravio cini mi se da sam dobio nekih desetak fps.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
null kaže...
Ivan_cno kaže...

napravim na koraka, zašteka mi na pol-1 sekundu i tako cijelo vrijeme. PING mi je 60. Na svim ostalim serverima mi je sve normalno. valjda je do servera nesto.

Probaj ponovno uci. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice