ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 426.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
15 godina
Re: ARMA II DayZ mod
CoD2ProPlayer kaže...
mozda bi mogao igrat sa nekih 25fps-a na very low, probaj sa steama skinut arma 2 free demo pa probaj ali ja mislim da je sa modom dayz malo igrica zahtijevnija jer sam armu 2 igrao na medium/high a dayz low/medium tak da imaj to u glavi kad testas armu 2 na svojem pc-u :)

Nije bas tocno, operation arrowhead je puno bolje optimiziran. Te takoder ako vas zanima ima po netu brdo tutoriala da se jos dodatno pojaca fps bez drasticnog gubitka kvalitete grafike.

Te takoder ti nije mjerilo arma free, posto cak u nekim slucajevima dosta trokira, odnosno ne radi kao arma 2 full verzija posto je prije koristila fade. Zastitu protiv piratske verzije koja je recimo radila probleme kod samog pucanja, malih problema kod iscrtavanja poligona,draw distance i slicno.

Meni osjetno bolje radi arma oa pogotovo sto se tice samog multiplayera.

http://tragumjetnosti.net/
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Dal ima još servera na kojima je čista arma 2 ili su se svi prebacili na dayz?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Vjerovatno ima. Vecina je doduse presla na OA.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 9:38 (Minoza).
15 godina
bornasepic kaže...

Otkad sam instalirao DayZ mod, nisam još nijednom imao potrebu igrati čistu Armu 2... Ali siguran sam da ima puno servera.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
13 godina
ARMA II DayZ mod

Morao bi onda pričekati da se netko javi sa sličnom konfom, previse nesigurno da napamet kupujem igru.(Išta jeftinije od 25€ od Arma 2 CO sa Steama?)

BTW: 666. poruka {#}

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 13:12 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
14 godina
ARMA II DayZ mod

Već me dulje vrijeme zanima, ali nikad nisam uspio vidjet, što se dogodi kada dođem na sam kraj mape?

0 0 hvala 0
14 godina
Kad dodes na kraj mape nema vise sume i trave. Samo zelenilo sto se prostire unedogled.. Trcao sam uz kraj mape malo do NW Airfielda pa znam..
15 godina
ARMA II DayZ mod

Upravo sam se logirao i saznao da sam - mrtav! {#} A ostavio sam lika jučer u dobrom zdravlju i sa dosta opreme na poprilično sigurnoj lokaciji... Moraš voljeti DayZ bugove... Idem sad uživati u novom početku uz artefakte u većim gradovima {#}

EDIT: već pri sljedećem logiranju - opet sam živ i zdrav i na staroj lokaciji... {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 10:30 (Mr. Fugitive).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...

Upravo sam se logirao i saznao da sam - mrtav! {#} A ostavio sam lika jučer u dobrom zdravlju i sa dosta opreme na poprilično sigurnoj lokaciji... Moraš voljeti DayZ bugove... Idem sad uživati u novom početku uz artefakte u većim gradovima {#}

EDIT: već pri sljedećem logiranju - opet sam živ i zdrav i na staroj lokaciji... {#}

server koji nije povezan s hiveom...

13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Hive- glavni server na kojemu su spremljeni svi likovi.

Ima servera koji imaju svoj hive, te time imaju i svoje likove.

Večina servera je povezana, ali ima onih koji nisu.

Jer na običnom serveru kada se izlogiraš lik ti se spremi na glavnom serveru, te kada se konektaš na neki

drugi server lik ti je na istom mjestu na kojem si se logautao.

Na serverima koji imaju svoj hive to ne radi, jer se likovi spremaju na poseban server. 

Tako da ako več nisi igrao na tom serveru lik če se stvoriti u starting area. 

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
ARMA II DayZ mod
Evo official novosti za DAYZ igru (mod)

DAYZ će biti standalone game Bohemia će ga raditi evo vijesti na njihovom DAYZ blog-u

http://dayzdev.tumblr.com/post/28904791570/the-end-of-the-beginning

That's right, this is actually happening - DayZ will be developed as a standalone game, with me as project lead
[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 4
13 godina
ARMA II DayZ mod

Upravo vidim na HCL-u. Samo cu citirati "Ako vam je preskupo dati 25€ za taj paket, možete sa Steama skinuti besplatnu verziju osnovne igre i kupiti samo Operation Arrowhead za 15 eura." Jeli itko to probao vec? Ako je to moguce trazio bi malu uslugu volontera forumasa da kupi sa steama i gifta mi je (Naravno poslat cu novac prije nego je uzmete sa Steama). Hvala! :) (Zanemarite prekriženo)

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 15:34 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 3
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ikakva nagađanja kada bi se morala pojaviti ta igra? Znači taj tim koji je radio na modu, oni će sami raditi igru sa Real Virtuality 3 enginom? Mislim od nule samo će imati Real Virtuality 3 ili će dosta toga uzeti iz ARMA-e?

Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Ikakva nagađanja kada bi se morala pojaviti ta igra? Znači taj tim koji je radio na modu, oni će sami raditi igru sa Real Virtuality 3 enginom? Mislim od nule samo će imati Real Virtuality 3 ili će dosta toga uzeti iz ARMA-e?

Budući da ga izdaje Bohemia Interactive, vjerojatno će samo staviti novo ime,sučelje, nabaciti par dodatnih tutorijala, dodati par mapa još, optmizirati cijelu stvar i spakirati po niskoj cijeni ili čak besplatno.

Vjerujem da ne bude prije 2013. godine izašlo kako god.

Imaju svoj engine, svoj alat, ljude koji poznaju dobro cijelu stvar - Vjerojatno ne bude se previše razlikovalo od trenutnog moda.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 20:15 (Ranko Kukumar).
13 godina
ARMA II DayZ mod

Nadajmo se da nece biti besplatno, nezelin da svaka osoba sa pristupom internetu ima igru. Ako si ikada igrao F2P igru onda znas i sam kakvih sve kretena i njubara ima{#}. Uostalom, ako se bude placala, publike ce biti. Što će i motivirati ih da unaprijeduju igru.

Aut vincere, aut mori!

6 0 hvala 0
14 godina
ARMA II DayZ mod

Nešto se govorilo da bi standalone trebao izaći prije božića. Neće biti besplatno.

The project will follow the Minecraft development model; fast iterations with the community alpha available for a heavily discounted price.

2 0 hvala 0
14 godina
Soapy kaže...

Nešto se govorilo da bi standalone trebao izaći prije božića. Neće biti besplatno.

Nema razloga da bude besplatan kad se i ovako trenutno prodaje ko blesav. A još je za očekivati da će standalone biti sa super manje bugova i ostalih gluposti koje trenutno pogađaju mod. I sa hrpom drugih stvari koje su navedene uz mod.

17 godina
Kupujem igru u petak i prek vikenda mislim igrat.
Molim Vas sve koji su zainteresirani za coop igru nek se jave na PM da dogovorimo gdi i kad da se najdemo.
Imam TS ako treba tak da mozemo normalno komunicirat u igri.
Cheesr
15 godina
NEW_MAN kaže...
Molim Vas sve koji su zainteresirani za coop igru nek se jave na PM da dogovorimo gdi i kad da se najdemo.
Cheesr

Heh...sorry, ali s n00bom ić igrat DayZ, to je ko ić u lov s Dickom Cheneyem {#} Aj ti najprije koji dan malo lutaj Chernarus, upoznaj mapu, nađi kakvu opremu, upucaj kojeg zombija, budi pojeden koji puta, budi upucan desetak puta... Pa se onda prijavi za coop {#}

13 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...
NEW_MAN kaže...
Cheesr

Heh...sorry, ali s n00bom ić igrat DayZ, to je ko ić u lov s Dickom Cheneyem {#} Aj ti najprije koji dan malo lutaj Chernarus, upoznaj mapu, nađi kakvu opremu, upucaj kojeg zombija, budi pojeden koji puta, budi upucan desetak puta... Pa se onda prijavi za coop {#}

Sere mi se od ovakvih izjava, bas me zanima dal si tak razmisljao kad si ti poceo igrat?A ja se dam kladit da si ti veci nob on nas pravih nobova..

Btw New Man vrlo rado cu zaigrat s tobom, nisam ni ja pro, ali osnove znam..Mozda da dan mr fugitive da koji pametan savjet umjesto sto se prosipa glupostima?

15 godina
ARMA II DayZ mod

Enjoy your hunting accident! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Sinoć sa frendom upalim malo DayZ, nismo se ni našli kad se u sekundi pojavi neki krvavi klaun i doslovno nas baci sve u zrak i pobije sve igrače na serveru. 
Ode moj lik star 3 dana ... 

Šteta, imao sam AK, 4 clipa, meds, hrane, vode, mesa. Spreman da idem sjeverno. 

Dođe mi da plačem ... {#} 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Trabant601 kaže...
Mr. Fugitive kaže...
NEW_MAN kaže...
Cheesr

Sere mi se od ovakvih izjava, bas me zanima dal si tak razmisljao kad si ti poceo igrat?A ja se dam kladit da si ti veci nob on nas pravih nobova..

Btw New Man vrlo rado cu zaigrat s tobom, nisam ni ja pro, ali osnove znam..Mozda da dan mr fugitive da koji pametan savjet umjesto sto se prosipa glupostima?

Pa Mr. Fugitive dobro govori, najgore je kad je netko tko je tek kupio igru odmah uleti u DayZ, i onda kako skačeš, kako trčiš, ne zna kameru kontrolirat, ne zna komande. Ja sam osobno odigro armu prije, par boot campova, onda sam se ubacio u neku americku grupu koja me je pokupila, ali hvala bogu ja sam znao koristit mapu i odredit lokaciju, dok smo mi znali po 2 sata tražit neke likove jer bi rekli ja sam kod nekog crvenog skladišta, blizu mora. A da, to sigurno znam di je -.-

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Može svakako malo prošetat mapom po editoru i probat koju misiju, ali da će mu trebat neko učenje, baš i ne. Više će mu trebat privikavanje na takav tip igre, što je više do strpljenja.

DayZ ne zahtjeva nikakav skill. Prava ARMA 2 sa ACE modom zahtjeva, DayZ ne.

Idiota na serveru ima, i to nije do učenja, već čisto zbog gluposti. Ja sam neki dan naletio gdje je neki idiot zaletavao se sa kamionom na spawn u helikoptere parkirane kada bi netko sjeo u njih i upalio motor. Rezultat je eksplozija helija i kamiona i ponovni spawn. Jako iritantno, ali to se događa na svega par servera i to više manje ArmA 2 Free.

Uglavnom, tko misli igrat Armu public, slobodno se može pozdravit od nekog nezaboravnog iskustva. Nezaboravno iskustvo je kada igrate sa ekipom i frendovima na TS-u/Mumbleu sa ACE modom, igrate i zabavljate se, dogovarate, komunicirate... To je čar igre. Čak Arme nikada nije bila ući na Public i napraviti 20 killova, cilj je igrati misije sa poznanicima, uz dobru grafiku i guštanje u okolišu i prirodi Arme 2.

Tko god misli uzimat OA/A2 zbog Publica bolje da odustane. Imate već druge igre (TF2, BF3, COD) koje su odlične i mogu se igrat na Publicu. Arma nije. Arma je namjenjena vrlo uskom krugu igrača.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 13:51 (Ranko Kukumar).

4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

@tox2401

Nis najbolje da onda kupimo dayZ enciklopediju i krenemo ucit sve, jer ste se ti i mr. rodili s time usadenim u svoj memori jelda?Rolf, umjesto da kazete kak pocet i gdi , neke osnove vi tu serete bezveze, al druga stvar je kaj se vi osjecate (neznam kako to nazvati) pa necete igrat s ljudima koji su tek poceli, jel ste vi pro (mos mislit)..New Men je malo stariji od vas, a i ja bome, i nama nisu mame i bake kupovale dayz, zato imajte malo respekta i nemojte pisat nebuloze, vec ako hocete pomozite ako ne bolje da sutite..

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 13:55 (Trabant601).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Trabant601 kaže...

@tox2401

Nis najbolje da onda kupimo dayZ enciklopediju i krenemo ucit sve, jer ste se ti i mr. rodili s time usadenim u svoj memori jelda?Rolf, umjesto da kazete kak pocet i gdi , neke osnove vi tu serete bezveze, al druga stvar je kaj se vi osjecate (neznam kako to nazvati) pa necete igrat s ljudima koji su tek poceli, jel ste vi pro (mos mislit)..New Men je malo stariji od vas, a i ja bome, i nama nisu mame i bake kupovale dayz, zato imajte malo respekta i nemojte pisat nebuloze, vec ako hocete pomozite ako ne bolje da sutite..

Pa i ne treba mu enciklopedija, ali isto tako je dobro proučiti osnovne opcije prije spajanja na server. Proučiti kontrole, snalaženje na mapi, općeniti gameplay.. To se može za pola sata napraviti i dobro je proučiti nego se odmah spojiti na server i gledati što se događa.

Naravno da mu ne treba "tečaj za DayZ", ali isto tako nije zgorega malo pohvatati osnove Arme 2. Ovdje spike "Pro-Gameri" ne postoje, to ostavite za CoD/BF/CS, ARMA kakav god mod imala nikada nije bila natjecateljska igra niti igra koju igraju dječurlija kojima je glavno imati uber-high-skill with 8xAA.

Uostalom ti sa svojim nastupom govora i izjavama poput "Malo sam stariji od vas" očito daješ do znanja da ti je kultura i bonton na ne baš prevelikoj razini. Zato se smiri i nauči se komunicirati i argumentirati.

13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Trabant601 kaže...

@tox2401

Pa i ne treba mu enciklopedija, ali isto tako je dobro proučiti osnovne opcije prije spajanja na server. Proučiti kontrole, snalaženje na mapi, općeniti gameplay.. To se može za pola sata napraviti i dobro je proučiti nego se odmah spojiti na server i gledati što se događa.

Naravno da mu ne treba "tečaj za DayZ", ali isto tako nije zgorega malo pohvatati osnove Arme 2. Ovdje spike "Pro-Gameri" ne postoje, to ostavite za CoD/BF/CS, ARMA kakav god mod imala nikada nije bila natjecateljska igra niti igra koju igraju dječurlija kojima je glavno imati uber-high-skill with 8xAA.

Uostalom ti sa svojim nastupom govora i izjavama poput "Malo sam stariji od vas" očito daješ do znanja da ti je kultura i bonton na ne baš prevelikoj razini. Zato se smiri i nauči se komunicirati i argumentirati.

Ma time malo sam stariji sam mislio da smo mi igre poceli koristit puno prije njih i da nam netreba tutorijal kako skocit...Ali drugi odgovor nisu mogli ni dobit s obzirom da je na Pitanje New Men-a mr odrovorio, sorry ti si nob ko te j... U pravu si da se bez ekipe bas i nece zabavit, a ekipu je tesko nac, uostalom vidis kakav je odgovor dobio trazeci nekog...

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Yo, ako nekog zanima mjenjam bf3Le, ili Dotu2, za armu:co

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice