Antialiasing

poruka: 4
|
čitano: 1.079
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Antialiasing

Znači nikad neuzimam antialiasing u igrama,kockice na nekoj određenoj rezi mi ne smetaju čak je i čišće bez antialiasing.

E sad ja vas pitam kako bi gta 4 i crysis išao na very high postavkama znači bez antialiasing-a,sa rezom od 1280x1024,na gts 250 1gb.?

Molim vas za pomoć,ako neko ima grafu pa nek ugasi antialiasing i uradi benč bio bih mu vrlo zafalan.

Ili čak da uradite test nekih igara na bilo kojoj grafičkoj,a da pritom uradite benč SA antialiasing i benč BEZ antialiasing.

Fala vala!!!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Antialiasing

Meni AA i AF (anti alisaing i anisotropic filtering) uzimaju na Crysisu po nekoliko FPS-a, čak i preko 5-6 FPS-a tako da sam ja obično igrao bez toga. Sad imam HD5850 i još OC-anu pa mogu čak na 1680X1050 sa Very High i AAx8 dobiti oko 35-6 FPS-a bez beda. Ti bi imao puno manje jer je grafička slabija puno, ali još na 1280X1024 oko 30-tak bez filtera! Mislim čak i do 35 kao ja na mojoj rezi..Namigiva Inače ti filteri gutaju i memoriju i usporavaju igre dosta

sticky boredom with a book:S
16 godina
protjeran
e fala na informaciji.Nisam znao da i ti filteri deru pravo
17 godina
protjeran

Imaš i nešto ovdje za informaciju. Posljednja tri posta su moja, a ja sam ti sve odigrao par puta pa sam i benchmarkao!Osmijeh

sticky boredom with a book:S
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice