da..i opet nista..
moze jedan hitni odgovor....poceo sam igrati anno izanima me zasto kad izgradim stonemason hut za izradi stona...nikako da proizvodnja pocne..
moze li mi itko odgovorit.........treba mi
moze jedan hitni odgovor....poceo sam igrati anno izanima me zasto kad izgradim stonemason hut za izradi stona...nikako da proizvodnja pocne..
moze li mi itko odgovorit.........treba mi
Na gornjem rubu ekrana na sredini imaš karticu s imenom otoka, na njoj pokazuje što uspjeva na otoku. Klikni na to i pokazat će ti rude dostupne na otoku i broj rudnika. Pronađi kamen,klikaj i automatski će ti skakati po mapi od mjesta do mjesta gdje možeš vaditi kamen. Znači,ne možeš Stonemason's hut staviti bilo gdje,nego samo pored kamenoloma. Kad ga staviš na pravo mjesto pokaže ti se skela pored njega točno na samom kamenolomu. Ako napraviš tako, počet će proizvodnja. Pazi da bude povezan cestom sa skladištem (market building) isto kao i svaka druga građevina.
al ii gram kampanju i znate onaj srednji otok opce nema ikone za rudnik kamena ......mogu li se ikako preselit na drugi otok......
E jel zna neko koji je serial number, jer nikako ne mogu da ga nadjem na net-u??
E jel zna neko koji je serial number, jer nikako ne mogu da ga nadjem na net-u??
Anno 1404 nema serial number, a za ekspanziju Venice ti piše na knjižici koja se dobije u kutiji uz DVD.
imam jedan problem zapeo sam na 8 nivou kad gradim onu katedralu! Imam sve potrebne resurse za gradnju ali ona se nazalost ne gradi zasto?
Nisam je još igrao ali jedvačekam, vidio sam kako izgleda na You tubu. Dobit ću novi komp i odma ću skinuttu igricu !
patient 287 bok ! Evo mene !
Hajde ljudi javite se !!!
Evo korisnog materijala, kako radit ove farme itd. a da su kvalitetno posložene, kako koristit noria exploit i da sve fino izgleda...
vidim da se u Algoritmu može kupiti ANNO 1404: GOLD EDITION, pa me zanima jeli rječ o orginal igri ili o expanziji?
Postoji li skirmish mode u ovoj igri? ono da mogu smjestit svoje neprijatelje i prilagodit ih kako zelim?
kampanju sam napola prosao, postoji onaj scenario, ali gdje je skirmish?
Postoji li skirmish mode u ovoj igri? ono da mogu smjestit svoje neprijatelje i prilagodit ih kako zelim?
Može
Pod opcijom Continuous game imaš opcije Easy, Medium i Hard. Svaku od njih možeš dodatno podešavati.
hvala. :)
ja budala mislio da se to odnosi na nastavak snimljene igre pa nisam ni klikao :D
I ja sam se navuko na Anno i to sve zahvaljujuci thugu :p
No imam jedan problem, Nomadi mi umiru od gladi, a ja nikako nemrem datulje zasadit :/ savjet, prijedlog?
Moraš ih sadit na zelenoj površini .... nemogu se sjetit jel ima još nešto.davno sam to igrao.
možda nema ceste...?
Fertility ti mora bit pogodan za datulje, a i moraju bit na zelenoj površini koja može bit već na otoku ili možeš bunar stavit (ne mogu se sjetit trenutno kako se točno zove u igricu). On napravi zelenu površinu, samo ga moraš nakon nekog vremena replenishat.
Hvala, posadeno. Nomadi su mi ponovo sretni i prestali su palit kuce koje sam im sagradio xD
Uglavnom otisao sam ja na drugi otok sadit, samo sto sam pokusavao na pijesku :/ znam, znam..
Sad sam na tom istom otoku zasadio na zelenoj povrsini i raste ko ludo
Nema problema, ni ja nisam isprve shvatio:-)
al sam ludio na to paljenje kuca -.- hranim ih, stzavljam one bunare, ceste, sve zivo a onda banda piromanska krene u pohod :D
al sam ludio na to paljenje kuca -.- hranim ih, stzavljam one bunare, ceste, sve zivo a onda banda piromanska krene u pohod :D
zadovolji malo te ljude, nemoj im davat velike poreze kao što su kod nas... možda bi i mi trebali početi paliti kuće oko vlade da se osvijeste malo.. btw igra je baš za mozganje, super je!
Jel ima ova igra "sandbox" nacin igranja ? Znaci da ne moras igrati neki scenarij ili kampanju.....
Jel ima ova igra "sandbox" nacin igranja ? Znaci da ne moras igrati neki scenarij ili kampanju.....
Kao što rekoh par postova prije:
"Pod opcijom Continuous game imaš opcije Easy, Medium i Hard. Svaku od njih možeš dodatno podešavati."
Ja sam na Chapter 4, zna li netko kako se može skupit Honour.
Igrao sam Anno 1404 jako dugo..komplicirana ekonomija i teska ratovanja..pgotovo kad dosegnes najvisi rang stanovnika..jako tesko ih je odrzati na zivotu..sve u svemu odlicna igra!
sad cekam da izae 2070...e onda 24/7 :D
Huh stigo ja na chapter 5 igra je odlična. Zna li netko kako gradit još kuća Patrician, a da mu ne piše maksimalni broj 27 ? Pokućšat ću se naselit na drugi otok i tamo gradit.
Ja na chapter-u 8, igra je... kalo da to kažem onako malo lagana ali i malo teška. Sada kada sam prešo ovu igru, svima vama na forumu preporućavam da si skinete igru za pc koja se zove Dead Island