e ne ide... obavio dva treninga i odem ja igrat online da vidim kako je. i ulazi mi, i ulazi, i ulazi.... i na kraju se samo zbloka i ajmo restartat komp.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da vidim kako je. i ulazi mi, i ulazi, i ulazi....
Jel mi pricamo o istoj igri? (kako stvari zvuce perverzno kad se izvade iz konteksta :)))
Ja sam nakon 2 partije u ponedjeljak pokusavao jucer da upadnem na neki od servera, ali bezuspjesno. Jedva cekam da probam ovu zamjenu fajla i optimizaciju, jer je inace patnja za nervni sistem :)
P.S. - Jel je neko primijetio da se ne dobivaju bodovi za frag sa 203-com (sada 320). Uglavnom, dvaput sam skinuo tipa s tom granatom, nijednom mi nije priznato - nisam potvrdio da su mrtvi, ali su nepomično ležali i nitko im nije dolazio pomoći...
Ja sam to primjetio, i primjetio sam da mi se bodovi ne dodjeljuju kad sredim nekoga sa kašikarom. E sad, da li je netko primjetio da je crvena točka kod aimpointa manja na serverima koji vrte rafineriju?
Bilo bi jako dobro kada bi u novom broju Bug-a bila instalacija AA 3.
Ne znam da li se to meni čini ili što, ali izgleda da su se serveri stabilizirali. Odigrao par partija na farmi (10/10), i gotovo da nije bilo laga. Uglavnom, lako se je ubijalo, i lako je bilo biti ubijen.
Uživancija!
Hrvatski igrači se skupljaju na ovom serveru danas u 22:00
honor bearing
68.232.162.122:8777
meni PB nešto zeza... uključen je.
Gdje verzija od Steama sprema screenshotove?
honor bearing
Dobar server
Šta znači honor bearing? ...jel to službeni
honor bearing
Dobar server
to znači da ti se bodovi od ubijanja, timskog rada i obavljanja objectiva pribrajaju statistikama.
da
honor bearing
Dobar server
to znači da ti se bodovi od ubijanja, timskog rada i obavljanja objectiva pribrajaju statistikama.
da, sad smo igrali na njemu 2 i pol sata i sad je server riknuo.
Novi Patch je vani 3.0.3 115,76MB
Hrvatski honor bearing server
u konzolu upišite
open 68.232.162.122
Besplatna igra izasla prije tjedan dana a vec drugi patch. Ne sjecam se kad sam za kupljenu igru dozivio nesto slicno.
EDIT: sa ovim patchom izasao je i Punk Buster update. Pa vam treba i to ako hocete probleme sa serverima svesti na minimum.
Novi Patch je vani 3.0.3 115,76MB
Hrvatski honor bearing server
u konzolu upišite
open 68.232.162.122
Nije baš naš, ali radi :) Znači svima je puknuo sinoć?
Besplatna igra izasla prije tjedan dana a vec drugi patch. Ne sjecam se kad sam za kupljenu igru dozivio nesto slicno.
Ja jesam 2002.
U 6 mjeseci 7 patcheva.
Evo primjera ;) Razlike u godinama. By the way krajnji desni sa majcom WCG-a je LUDI_Gnjida sigurno najbolji igrac AA u Hrvata. Njega treba imat na svojoj strani kad se igra ;) A druga slika prikazuje tipicne CoD igrace.Dececi su jos na zenskim britvicama za depilaciju nogu :)
lol dude igrao sam protiv njega na mislim Dusku, samo sam gledao što mi se to događa. Razlika imeđu npr. mog i njegovog skilla je kao Ante i Simona Gotovac vs Einstain u "tko zna više o teoriji relativnosti" (možda ipak malo pretjerujem oni su ipak hall of fame glupi), čovjek je kolko vidim trenutno 17. najbolji igrač na svijetu po AAO Trackeru ( http://aaotracker.com/userlist.php )
Bio je neko kratko vrijeme prvi, po trackeru. Ali kolko kuzim po njihovom forumu u zadnje vrijeme ima nekih tehnicko-bioloskih problema ;)
http://www.ludisf.com/index.php?www
EDIT: forum nije za mladje od 25 godina sigurno :))))))))
Nakon nove zakrpe, igra mi se konstantno ruši kad uđem na neki server. Svašta!
a meni ja baš suprotno nakon najnovijeg update-a ulazim bez problema na sve servere i igra mi je nekako fluidnija ( neznam kako da se izrazim drugačije)
da meni isto na nekima, ili kad server mjenja mapu, ali našao sam si jedan na kome se stalno vrti Alley i upravo sam odigrao 8h u komadu, stvarno je bilo dosta za danas
Sta je sa ovim "nasim" serverom, nikad nikog tamo
da meni isto na nekima, ili kad server mjenja mapu, ali našao sam si jedan na kome se stalno vrti Alley i upravo sam odigrao 8h u komadu, stvarno je bilo dosta za danas
sad je uglavnom veci problem naci javni server na koji se moze uci i da nije pun, posto devs polako krpaju probleme sve vise ljudi je prisutno gore.
patchevi definitivno vrijede.. polako se krece nabolje s logiranjem i pracenjem statistika.
u dva navrata (po min. 3 sata svaki puta) sam ubijao i ginuo po alleyu i mogu reci da je izvrsna mapa.
Nemoj ići na taj server više se nećemo okupljati tamo.
Zato jel na njega stane 10 (5 protiv 5) ljudi i nije honor niti je hrvatski.
U 20:00 sati ću pogledat na server listi gdje ima prazan honor server,
provjerit ću dal radi i onda ću napisati ip adresu tog servera tu na forumu.
Između 20:00 i 20:30
pogledajte tu za ip adresu.
Evo sta se Steam verzije tice sve se normaliziralo :D
i jucer i danas san proba sve mape i moran priznati da je poprilicno oke (jbga malo lagga ali nije strasno):D
Ima par novih oruzja, medic ima malo tezi posao i sve u svemu vridi probati. Navali narode :D
Danas od 20:00 na
pro-point.de Server # 12
-Honor bearing
-server ping 21
-26 slots
u konzolu upišite
open 212.83.37.132:8777
Evo sta se Steam verzije tice sve se normaliziralo :D
i jucer i danas san proba sve mape i moran priznati da je poprilicno oke (jbga malo lagga ali nije strasno):D
Ima par novih oruzja, medic ima malo tezi posao i sve u svemu vridi probati. Navali narode :D
Ma kakva nova oružja?!
pro-point.de Server # 12
-Honor bearing
-server ping 21
-26 slots
u konzolu upišite
Da li je netko primjetio da zvuk i nije najtočniji? Bio sam na farmi blizu žice (onaj dio gdje "prestaje" mapa) i žica je bila sa moje ljeve strane. Zvuk pucanjave je dolazio sa ljeve strane, premda to nije moguće, jer iza ograde nema ničega, a sukob se je odvijao oko glavne kuće (kuća je bila desno od mene). Uglavnom, poprilično zbunjujuće, jer mi se to dešava i kod manjih mapa gdje pokušavam po zvuku odrediti gdje je krkljanac. Btw, imam karticu koja podržava EAX, i EAX mi je uključen u AA 3.
pro-point.de Server # 12
-Honor bearing
-server ping 21
-26 slots
u konzolu upišite
evo može sutra opet, samo molim te ne server na kojem se igra Bridge (pozdrav Zraka-HV i onom živčanom koji je otišao ranije)