America's Army 3

poruka: 807
|
čitano: 142.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
16 godina
RE: America's Army 3
ZC_Someone kaže...

.

Ali još uvijek puno pre kasno. Zbilja šteta.

Ne kuzim, zasto pre kasno?

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
15 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
syncmaster245b kaže...

O jesu jesu.

Igra konacno dolazi na svoje.

Ali još uvijek puno pre kasno. Zbilja šteta.

Nije nikad kasno ako se napravi prava stvar.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
15 godina

o je kasno... prije 2-2ipo godine bio sam strastven igrac i bio u klanu AAD10th, genijalna ekipa i sve

ali igra se urotila protiv mene sa kickanjem, laganjem, stekanjem etc etc.  sad da ju se ne znam koliko hvali ne bi opet pokusavao ju igrati.

prekasno. a ako dobijem provjerene informacije da je gameplay fantastican, grafika fenomenalna, lag nepostojec, da tuce cod bo i moh 2010 i ne znam koje sve igre mozda joj dam sansu.

mozda. toliko me revoltirala.

16 godina
LIX kaže...

o je kasno... prije 2-2ipo godine bio sam strastven igrac i bio u klanu AAD10th, genijalna ekipa i sve

ali igra se urotila protiv mene sa kickanjem, laganjem, stekanjem etc etc.  sad da ju se ne znam koliko hvali ne bi opet pokusavao ju igrati.

prekasno. a ako dobijem provjerene informacije da je gameplay fantastican, grafika fenomenalna, lag nepostojec, da tuce cod bo i moh 2010 i ne znam koje sve igre mozda joj dam sansu.

malo pretjeruješ.. oke fakat nisu trebali izbacivati toliko nezakrpan proizvod na tržište.. no zašto se inatiti? nije da si išta postigao time ;)

15 godina
protjeran
America's Army 3

Ja sam pred koji mjesec pokušao instalirati AA3, ali nije prošla ni instalacija, pa sam odustao od toga, iako mi se AA2 svidjela...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
LIX kaže...

Pa cuj ne kaze se bez vraga: "Samo najjaci opstaju."

Danas je igranje bilo kao da pucam po puricama. Hrpetina nove ekipe.

16 godina
LIX kaže...

Kao prvo nemože tuć cod i moh jer je ovo nešto drugo, ovo je SIMULACIJA rata, a ne arkada.

Drugo - ovo je besplatna igra, ne očekuj previše (iako dere i neke komercijalne).

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
Tallahasee kaže...

Nije nikad kasno ako se napravi prava stvar.

Apsolutno. Pogotovo kod ovakve igre koja ima ogroman potencijal.

Igra je jedinstvena i ima masu stvari nikad vidjenih kod komercijalne konkurencije (medic sistem, objektiv se boduje vise nego bjesomucno tamanjenje protivnika, forsiranje timske igre.....)

Igram ovu igru vec 8 godina i jos mi nije dosadila. Nakon nje svi ostali FPS-ovi su mi previse arkadni.

17 godina
neaktivan
America's Army 3

Realno gledajući AA3 kakav je u trenutnom stanju je odlična igra. Ali prekasno je zato jer je ovakav trebao biti kad su ga izdali. Sad su već trebali redovito izdavati dodatne sadržaje koji "dolaze uskoro" još od izlaska igre.

Također prekasno je zato jer ljudi su odustali od igre, a bez igrača igra nema budućnosti. Uopće je žalosno da ovako dobra igra ima tako malo servera u pogonu.

S onim poluproizvodom koji su izdali jednostavno su otjerali ogromnu zajednicu koja se je bila spremna okupiti oko igre. I vjerojatno nikad više ni neće. Zato je AA3 je u usporedbi s originalnim AAom jedan veliki promašaj. A mogao je biti nešto puno više.

Možda bi im bilo pametnije da su umjesto popravljanja AA3 napravili na istom engineu AA4, bar bi se stvorio hype oko nove igre i privukli bi puno više novih igrača.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 0:03 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

dobro, necu biti predetaljan o razlozima moje ljutnje prema AA, ali da ja tu igru nisam volio i stvarno uzivao u njoj, ne bi me mogla ni toliko raspi zditi. mjesec dana sam se borio s njenim promasajima, rusenjima, bananja mog nicka jer je slicio nekom cheateru, bananja drugog nicka iz istog razloga... i onda sam se jednostavno prestao zivcirati i boriti, nakon pete ili desete formatacije, bog zna koje instalacije i downloada.

stvarno sam joj dao puno sansi.

16 godina
protjeran
LIX kaže...

dobro, necu biti predetaljan o razlozima moje ljutnje prema AA, ali da ja tu igru nisam volio i stvarno uzivao u njoj, ne bi me mogla ni toliko raspi zditi. mjesec dana sam se borio s njenim promasajima, rusenjima, bananja mog nicka jer je slicio nekom cheateru, bananja drugog nicka iz istog razloga... i onda sam se jednostavno prestao zivcirati i boriti, nakon pete ili desete formatacije, bog zna koje instalacije i downloada.

stvarno sam joj dao puno sansi.

zasto jesi 

ja sam probao obrisao i cekam bolje dane koji su izgleda dosli 

cemu se zivcirat bezveze

◂◂  ►  ▐ ▌  ◼  ▸▸ Metallica-For whom the bell tolls
15 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Realno gledajući AA3 kakav je u trenutnom stanju je odlična igra. Ali prekasno je zato jer je ovakav trebao biti kad su ga izdali. Sad su već trebali redovito izdavati dodatne sadržaje koji "dolaze uskoro" još od izlaska igre.

Također prekasno je zato jer ljudi su odustali od igre, a bez igrača igra nema budućnosti. Uopće je žalosno da ovako dobra igra ima tako malo servera u pogonu.

S onim poluproizvodom koji su izdali jednostavno su otjerali ogromnu zajednicu koja se je bila spremna okupiti oko igre. I vjerojatno nikad više ni neće. Zato je AA3 je u usporedbi s originalnim AAom jedan veliki promašaj. A mogao je biti nešto puno više.

Možda bi im bilo pametnije da su umjesto popravljanja AA3 napravili na istom engineu AA4, bar bi se stvorio hype oko nove igre i privukli bi puno više novih igrača.

Po meni je puno veci problem zajednica igraca koji je igraju cijelo vrijeme naspram igraca koji se vracaju sa zakrpama. Noobovi nakon jednog dana igranja naprosto bjeze. Jer je igranje pretesko, starija iskusnija ekipa pere, a AA team nije radio kompromise s gameplayem vec im je na pameti realnost, pa se ljudi klone igre ko vrag tamjana jer nije arkada. Nema respawna, nema jurisanja ko picek bez glave. Mora se malo potrudit da bi dobro igrao i ne samo igrao vec istwekao i podesio igru.

Stvar je besplatna i lose optimizirana. Treba se malo potrudit da to sve radi kako valja. U neku ruku razumijem danasnje generacije placimacaka odrasle na COD-u gdje je sve servirano na pladnju, a igranje super lagano. Ipak dat 60 eura i bit posran nije isto ko dat 0 eura i bit posran. Za 60 eura se imam pravo ljutit, za 0 nemam.

EDIT: http://battletracker.com/forum/america-s-army-3-0-forums/america-s-army-3-0-support/p2678966-aa3-tweak-guides-freeze-crash-lag-framerates-fix/?highlight=aa3.0+tweaks#post2678966

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 11:40 (Tallahasee).
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Ma stoji to što ti govoriš, ali ne možeš za ono prvo odustajanje od igre kriviti ljude. Ja sam recimo igrao i trpio bugove do izlaska nekog patcha, ne sjećam se sad točno kojeg. Nakon toga patcha mi se igra u 10 pokušaja ulaska na server 9 puta smrznula i onaj jedan put kad sam uspio spojiti onda me je nakon 2-3 runde izbacilo na glavni meni. Kako da onda nastavim igrati kad ne mogu ni da hoću. Odigram još uvijek tu i tamo koju partiju ali jednostavno sam nakon toga bio izgubio volju.

I onda kad se sjetim da ja obično spadam među strpljivije mogu si samo zamisliti koliko je ljudi odustalo još puno prije toga.

I nitko se nema pravo žaliti ne kvalitetu na temlju cijene, ali ima na temelju usporedbe zadnje verzije AA i prve verzije AA3. Mislim da je bilo pošeno očekivati bar nešto podjednako.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ZC_Someone kaže...

I nitko se nema pravo žaliti ne kvalitetu na temlju cijene, ali ima na temelju usporedbe zadnje verzije AA i prve verzije AA3. Mislim da je bilo pošeno očekivati bar nešto podjednako.

Iako nije nekakav argument, AA nikada nije bila bez bugova.

Zadnja verzija AA, koju uzimas za primjer, je produkt 7 godina usavrsavanja i patchiranja.

Vjerovatna nepoznata cinjenica za vecinu igraca AA serijala jest da je AA 1.0 izasao cak bez server browsera. Mozes li zamisliti danas online igru koja izadje bez server browsera? Ipak i nakon takvog izlaska AA je stekla prilicnu popularnost kroz usavrsavanje i patchiranje.

Vjerujem, ako se nastavi sadasnjim tempom, da cemo imati bolju igru nego sto je to bila 2.8.5 ( zadnja verzija AA2 serijala). Istina trazi se puno strpljenja, ali opet ponavljam, za cijenu koju smo platili mislim da to ne predstavlja problem.

15 godina
America's Army 3

Evo i ja poce igrat AA3 i mogu rec da mi se igra svida. Vise volim ovakve igre koje vise naginju simulaciji nego CoD koji je cista arkada. Posto sam do sad igrao CoD malo se trebam priviknut.

0 0 hvala 0
16 godina
mitchell kaže...

Evo i ja poce igrat AA3 i mogu rec da mi se igra svida. Vise volim ovakve igre koje vise naginju simulaciji nego CoD koji je cista arkada. Posto sam do sad igrao CoD malo se trebam priviknut.

Samo se nemoj dati brzo iznervirati. Igra je prilicno teska, a kako je netko rekao, veterani nemaju previse milosti.

A kada na redovnoj osnovi krenu "Hawk Eye" bedzevi, sva pretrpljena muka je laksa {#}

16 godina
protjeran
America's Army 3

Evo igro sam danas malo i ok je 

nisu tolko bolji kolko sam mislio

u igri i nema neki problema 

samo sto mi server browzer jaaako steka i izgleda ko da imam malo fps-a,a nemam imam oko 60 

Lone wanderer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
America's Army 3

Evo nabavio je na Steamu,skida se,igrica je dobra!

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Captain.Price kaže...

Ja nabavio na Steamu , ali neće radit -.-

15 godina
odjavljen
America's Army 3

Budem i ja skinuo, inače sam okorjeli ljubitelj taktičkih FPS igara i vojnih simulatora (mrzim arkade tipa COD).

Operation Flashpoint
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...
Captain.Price kaže...

Imas link u mom postu malo iznad ovog tvog. Razni fixevi i tweakanje.

15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
netko,netkovic kaže...
Captain.Price kaže...

Imas link u mom postu malo iznad ovog tvog. Razni fixevi i tweakanje.

Ok, tnx..

15 godina
protjeran
America's Army 3

Prije nego uopce ista pocnes raditi. U Steamu AAO 3.0 - desni klik - poperties - local files - verify integrity of game cache. To tak treba prvo napraviti za sve Steam igre koje nece raditi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Vidim skuplja se neka ekipa, mogli bi nabaciti koju BUGovsku rundu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
America's Army 3

Pokušavao sam 4 puta ovu igru ozbiljno igrat, sva 4 puta su me masovni bugovi otjerali.

Najgore je spawnat se bez municije, ili bez oružja, ili imati sve a neće pucati...užas!!!

A tek lagg, koji i s pingom 50 i over 40 FPS-a je neizdrživ...

A toliko potencijala...UT3 engine, odličan budžet...fakat moraš bit kreten zeznut ovakvu igru.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Vidim skuplja se neka ekipa, mogli bi nabaciti koju BUGovsku rundu.

Ja ču biti predstavnik iz reda noobova :D

15 godina
protjeran
doxy kaže...

Pokušavao sam 4 puta ovu igru ozbiljno igrat, sva 4 puta su me masovni bugovi otjerali.

Najgore je spawnat se bez municije, ili bez oružja, ili imati sve a neće pucati...užas!!!

A tek lagg, koji i s pingom 50 i over 40 FPS-a je neizdrživ...

A toliko potencijala...UT3 engine, odličan budžet...fakat moraš bit kreten zeznut ovakvu igru.

Igra ima milion bugova tu se slazemo. Ali nikad, ama bas nikad nisam imao ovakve bugove. Jedino se, na kako kojem serveru, spawnas sa oruzjem na Safe. E onda ak to ne skuzis u presudnom momentu, kad nadjes metu, cujes klik. Je... ga, nisi otkocio pusku. A da su i to napravili kako treba, samo jos jedan mali znakic realnosti.

16 godina
doxy kaže...

Budzet im uopce nije bio velik! KLIK

17 godina
protjeran
America's Army 3

Imam negdje na xfire profilu i screenove nekih bugova.

Čak sam jednom imao 3 scopea na oružju...lol!!

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
America's Army 3

Jel sređeno napucavanje? Jer kad sam igrao dvojku su dosta igrali onak kak na cod-u(pod time mislim da doleti puca, svega je bilo).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice