Alien: Isolation

poruka: 166
|
čitano: 26.975
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Re: Alien: Isolation

Misliš duplo skuplje? na drugim sajtovima je 13 eura ne znam kak ovo može bit u pola cijene..

13 godina
protjeran

Jebo te ja ovu igru nemrem igrati, pogotovo onaj survivor mod, prestrasno nesto

, jos ona nabrijana mjuza kad se skrijem u neki ormar, stravicno alien iskustvo na PC!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 17:49 (Stjepanj).
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina

Da! Jebena je igra! Ja u potpunom mraku igram na 48" TV-u (suviše blizu tako da je bolji doživljaj) sa gamepadom i nabijem headset na glavu... u nekim situacijama bi mi dobro došla i pelena

Poslije dok hodam po kući u mraku samo čekam gdje će iskočiti! Za slične igre bi trebalo pisati kao na kutijama cigareta "moguće oboljenje od sizofrenije"

17 godina
moderator

Ja sam počeo igrati prije par mjeseci, stao, pa sad nastavljam.

Smiješna mi je bila situacija na koju sam naletio: Kad se alien pojavi prvi put iz one ventilacije (ako ne računamo kad onog ćelavog smakne) pa se moram vratiti do onih ljudi koje sam izbjegavao (gdje sam uzeo hacking tool) a on ih masakrira dole, ja sam ostao gledati sa stepenica.

Odjednom se bajo okrenu i krenu gore i direktno na mene. Reko jbg, hadje da vidim šta će mi uraditi, nemam kud pobjeći, a on pored mene na pola metra prođe, uskoči u ventilaciju i ode.

Valjda je skriptiran taj level ili ne znam...

Igram obično iza 23h, u mraku, sa slušalicama, već sama muzika izaziva trnce. Vidjećemo kako će dalje biti. :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ja sam počeo igrati prije par mjeseci, stao, pa sad nastavljam.

Smiješna mi je bila situacija na koju sam naletio: Kad se alien pojavi prvi put iz one ventilacije (ako ne računamo kad onog ćelavog smakne) pa se moram vratiti do onih ljudi koje sam izbjegavao (gdje sam uzeo hacking tool) a on ih masakrira dole, ja sam ostao gledati sa stepenica.

Odjednom se bajo okrenu i krenu gore i direktno na mene. Reko jbg, hadje da vidim šta će mi uraditi, nemam kud pobjeći, a on pored mene na pola metra prođe, uskoči u ventilaciju i ode.

Valjda je skriptiran taj level ili ne znam...

Igram obično iza 23h, u mraku, sa slušalicama, već sama muzika izaziva trnce. Vidjećemo kako će dalje biti. :D

ja igram nightmare mode bez ingame muzike-ko da sam u filmu :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 10:01 (alexspalato).
17 godina
moderator
alexspalato kaže...

ja igram nightmare mode bez ingame muzike-ko da sam u filmu :D

Sama muzika zna dignuti napetost bez da se išta događa, možda je bolje isključiti :D

12 godina
protjeran

Idem streamat.

Neki dan kupio i prvi put zaigrao.

Još hvatam mehaniku i osnove igre. Tek pokupio onaj "wrench", ne kužim zašto u samom startu postoje vrata za koje je potreban ion ili plasma torch, kad toga nigdje nema zasad.

https://www.twitch.tv/dokmanic

Stream kreće u roku par minuta.

http://www.twitch.tv/dokmanic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Zato što ćeš po Sevastopolu hodati uzduž i poprijeko i na sve ćeš se lokacije vratiti u nekom od levela.

12 godina
protjeran

Odstreamao sam 3 sata u komadu. 

Previše.

Igrao sam od početka na hard mode. I došao do trenutka kad je trebalo snizit težinu.

Snizio sam težinu, a Alien umjesto da se poglupi, odjednom ko da upali wallhack.

Lik je rus sigurno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ne znam kako je na hard, ali na medium je prilično jednostavno. U toku igre sam samo jednom iskoristio noise maker i to da bi zaobišao hrpu ljudi, par puta emp bombu kad je bilo više sintetika a i goriva u bacaču je ostalo jer sam bio štedljiv. Svi itemi su bili maxed, nisam se ni trudio skupljati sirovine. Metaka sam isto imao, a shotgun je radio ko u pucačini.

Više me zezalo što se rušila igra na loadu pa sam skoro svaki put učitavao igru ponovo. Zato nisam dlc-eve prešao, nema sejva već checkpoint koji se izgubi kad se sruši. Dođem do pola, poginem i hajde ispočetka, ma k, pogledao na yt kako završe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 15:21 (DrNasty).
14 godina
neaktivan

Najbolji survival horror koji sam vidio. To treba igrati na hard.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Vraga na hard, ponekad na easy je gad brutalniji nego na hard.

Imam osjećaj da nema razlike u razini težine.

Kreće stream sa Alienanom, nakon skoro 4 sata streama WoT-a, i skoro 10 piva.

https://www.twitch.tv/dokmanic

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Evo izbacili su neki digital series (možda najava-testiranje voda za nastavak?)
A ja sam počeo lagano uplodati prohod Alien Isolationa na youtube u visokoj kvaliteti na Nightmare mode, pa tko je fan, nek chekire linkove 
Jedna od rijetkih igara koju sam prošao nekoliko puta.
Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2019 21:23 (Colossus7).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Svaka cast, ja sam to prije volio igrati sad si kosu cupam cim cujem aliena, prestresno mi...lp
Intel Core™ i7 Forever
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Stjepanj kaže...
Svaka cast, ja sam to prije volio igrati sad si kosu cupam cim cujem aliena, prestresno mi...lp

A i ovdje na nightmare je bilo takvih scena, kad zavrišti, pa mu saspeš sav flamethrower u facu što imaš trenutno, ali ne hebe te 2%, odlučio je mezu od tebe napravit aaaaaaaaaaaaaand reload last save :)

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice