Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 240.127
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
segregator kaže...

Evo maš sam sa Riccitiellom popričao, kaže da su dobili hrpu Macovaca i krepo je od smijeha na tvoj komentar...kaže da nikad ne bi ulupao toliko novaca u razvoj Mac verzije da misli ugasit igru Smijeh

E, ajde molim te mi samo reci tko je taj Riccitello i gdje radi... bas me interesira... a ja ti garantiram da ne moze imati informacije iz prve ruke. Zato ne lazi

Edit:

sad sam vidio na wikipediji.

Informacije iz prve ruke..... da ROFL :-D

Bas sam maloprije bio na telefonu sa J.C-em (John Carmack), nesto sam mu objasnjavao kako da si optimizira renderer za novi Doom.

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 18:18 (Deus ex machina).
15 godina
neaktivan
Ifka kaže...
Nadiyah kaže...
naxeem kaže...

Moj PvE i dalje pun. Nitko nije otišao i raida se baš fino. PvP je ionako sranje genkersko. Nek idu.

Sve super, samo "pun" ne znaci skorom nista kad je oko 500 ljudi maks online u isto vrijeme. Na serveru koji podrzava 10 000.

A ljudi odlaze i s tog servera, primjerice leader Destiny-a je otisao, a vidjet cemo uskoro sta ce onda biti. Pogotovo kad dodje aion a funcom ni ne objavi patch 1.6 koji je vec trebao biti na testliveu odavno (a onda tek oko 3 mjeseca testiranja hm)

Nadiyah dosadio si s tim brojevima ,normalno je da AoC nece nikad imati  broj igraca kao Aion ali ce uvjek imat dovoljno igraca kao sto ih ima i danas da se moze s gustom igrat sa serverima ( Fury i Crom).

Sto se tice odlazaka  neki ljudi su se zasitili kao sto si se ti zasitio ili kao sto cu se ja zasititi AoC ali to  ne znaci da ce cijele guilde otici nego pojedinci.

...molim te odgovorio mi samo dali se isplati igrat AoC, DA ili NE?

NE

17 godina
neaktivan

DA, naravno da se isplati.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan

definitivno se isplati zaigrati, ima sadrzaja za vidjeti, ima ljudi za druzenje, ima lijepe grafike :)

Nadiyah, cini mi se da ti gledas samo lose strane AoCa, a ima ih, no ti pises ko da su te silovali u AoCu, i nikako se ne zelis pomiriti sa tim da AoC JE dobra igra, isplati se svake ulozene kune jer ces vidjeti nesto novo u odnosu na wow (za aion ne znam jer nisam igrao betu, al mi se filmici ne sviđaju (previše skakanja i letenja za mene) ) pogotovo ako nađeš dobru ekipu. . .

Što se pljuvanja po Faerdhuru tiče, to nikako ne stoji, čovjek razmišlja na drugačiji način od tebe i ne možeš ga pljuvati zbog toga.

@nax: što se ne spojiš na vent tu i tam? neki raid možda baciš sa nama? :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ne stignem. Ovih dana sam pretrpan, al' doslovno. Malog alta sam prekjučer logirao na pola sata u rano jutro :D

Uskoro, sad kad prođe 9. :)

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
15 godina
neaktivan

I, jel ima kakavih novosti?

Fury je polumrtav, siegeva vise nema - a prije mjesec dana ih je bilo preko 10 na tjedan - cesto i 3 u jednom danu. Znam za hyrkaniu da je sad skorom sasvim prazna - samo uvecer u odredjene dane kad su raidovi ima neke aktivnosti. Na aquiloniji je ista situacija kao i na furyu, svugdje max 1 instance i sve manje siegova. Da ne govorimo o onim novo otvorenim serverima gdje mozes provesti sate a da nevidis nijednog drugog playera.

XXX guilda kompletno napustilo igru.

Vidim na US serverima i forumima ista situacija, sve puno postova u kojima se place zbog lose populacije i ogromnog odlaska.

Nikakav pravi patch nije na vidiku...

Ajmo, hocu cuti neke koji ce se tu javiti i reci kako aocu ide super i ima vise pretplatnika od bilo koje druge igre :). Igra je na rubu provalije nazalost.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nadiyah kaže...

Fury je polumrtav, siegeva vise nema - a prije mjesec dana ih je bilo preko 10 na tjedan - cesto i 3 u jednom danu.

Ajmo, hocu cuti neke koji ce se tu javiti i reci kako aocu ide super i ima vise pretplatnika od bilo koje druge igre :). Igra je na rubu provalije nazalost.

Neću ti dati tu zadovoljštinu da baratam tehničkim detaljima ovog trenutka, jer ne baratam, ali samo ukazujem na tvoje licemjerstvo - u vrijeme kad si divljao protiv AoC, prije par tjedana naše rasprave ovdje, na što si se tada oslanjao ako sad tvrdiš da je prije mjesec dana AoC bio raj za igrače? Osmijeh

A i sam si dovoljno inteligentan i imaš toliko iskustva da zaključiš kako je u nekoj MMO igri trenutna oseka zbog plime koju donosi novi MMO (Aion). Vidjet ćemo što će biti kada se povuče plima i kad u Aionu nastupi oseka... A AoC definitivno nije na rubu propasti, dapače, ne znam o čemu pričaš i na čemu si kad bacaš takve "baba-Vanga" predikcije.

Me a skeptic? I hope you have a proof!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 12:47 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Opet taj Aion... svi koje znam misle da je igra govno, a ovaj Nadiyah propovijeda o Aionu na AoC temi.

15 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Nadiyah kaže...

Fury je polumrtav, siegeva vise nema - a prije mjesec dana ih je bilo preko 10 na tjedan - cesto i 3 u jednom danu.

Neću ti dati tu zadovoljštinu da baratam tehničkim detaljima ovog trenutka, jer ne baratam, ali samo ukazujem na tvoje licemjerstvo - u vrijeme kad si divljao protiv AoC, prije par tjedana naše rasprave ovdje, na što si se tada oslanjao ako sad tvrdiš da je prije mjesec dana AoC bio raj za igrače? Osmijeh

A i sam si dovoljno inteligentan i imaš toliko iskustva da zaključiš kako je u nekoj MMO igri trenutna oseka zbog plime koju donosi novi MMO (Aion). Vidjet ćemo što će biti kada se povuče plima i kad u Aionu nastupi oseka... A AoC definitivno nije na rubu propasti, dapače, ne znam o čemu pričaš i na čemu si kad bacaš takve "baba-Vanga" predikcije.

Care nisi ti bas previse bistar, a?

Mi smo imali razmjenjivanje postova prije manje od 2 tjedna, a to je manje od mjesec dana. To takodjer ide u tezu da se mass egzodus vrlo brzo odvija i samo oni koji redovito igraju mogu vidjeti razliku. Ostali koji se loginaju samo na raidove i prate svakakve gluposti po netu ce moci vidjeti taj info za par mjeseci kad napokon i funcom prizna poraz usred pritiska na official forumu gdje ljudi svaki tren otvore novi topic zbog nedostatka igraca i praznih servera.

Eto care, jel ti to dosta ili i dalje ne shvacas nista?

I ne, ja ne govorim o aion-u, ja govorim o aoc-u kojem je taj aion zadao novi udarac, a sad ce sitne udarce zadat i champions online/fallen earth te mortal online beta.

Ljudi serveri su prazni i od novog ukidanja servera i merge-ova nas dijeli jedino funcomova politika zavaravanja likova poput ovog Feardhura. Fury i Tyranny su kao serveri s najvecom populacijom po funcomu a zjape prazni, odite na official forum i pogledajte topice o tom na njihovim sekcijama i general dijelu.

U ovom trenu da bi igra bila zdrava i da bi imali redovite siegove trebalo bi biti 3-4 servera max u cijeloj europi a ne desetak koliko ih ima.

btw, jer netko od mudrih ovdje iskoristio onaj search engine ingame? da vidite koliko ljudi ima online u prime-timeu na najvecim serverima?

16 godina
neaktivan

Sa europskim serverima Funcom nemoze nista, Fury i RP Aquiloniu nece sigurno spojoit, sa onim trecim neznam mu ime nemaju sta radit jer ima manje 100 igraca pretezno altova.

Na forumima normalno da se ljudi bune da igra ne valja, kao i sa svakom. Govorit da Fury nema ljudi je glupost, rijetko se logiram tamo ali kad se logiram ne vidim nikakvu pustos nigdje, grupe se traze gankanje ima kolko oces, al se primijeti drasticno manje ljudi nego sto je bilo pocetkom godine sa spajanjem servera.

Server Crom ima najvise ljudi i to je skoro uvijek bilo tako, za svaku instancu se nadje ljudi, svakodnevno pug raidovi od podne pa do rano jutarnjih sati, nema nikakvih naznaka da nema ljudi i da populacija pada.

PVP serverima pada populacija jer je pvp lose napravljen iako su Funcomovci govorili da ce AoC biti vise orijentiran na PVP, kad je igra izasla PVP nije imao nekog smisla (a nema ni sad prevelikog), onda su uveli PVP lvl-e i op opremu (u ono vrijeme) i time potjerali malo igraca na PVE i malo njih odustalo od igre.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 17:15 (Kyrdet).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nadiyah kaže...
To takodjer ide u tezu da se mass egzodus vrlo brzo odvija i samo oni koji redovito igraju mogu vidjeti razliku.

Pa, naravno, čovječe, ponavljaš jedno te isto!!! Viče

Citiram te: "prije mjesec dana...", "egzodus vrlo brzo..." Tko je tu bistar-nebistar? Jesi slijep u glavu da vidiš da je to zbog Aion i Champions hypea?! Isto kao i s WoWom kada je došao AoC, pa onda povratak.

Ne mogu vjerovat da si tako mutav za tu jednostavnu tržišnu tehnikaliju koja se ponavlja kao i mjesečeve mijene...

Judas priest! Iznenađen

Me a skeptic? I hope you have a proof!
16 godina
neaktivan
Nadiyah kaže...
...

Pa sinko moj, kani se ti ove teme ako igru ne igraš/ne voliš/ne zanima te... Svako malo nova poruka od tebe u stilu: "AoC propada, ono, igrao sam ga 100 godina, imao 500 likova lvl 80.99, kupio limited edition, iskovao sabljetinu u pravom životu, ali igra je živo smeće, samo umire... Da sam ja na vašem mjestu ja bi išao igrati Aion. Aion je super cool igra, trenutačno ima populaciju od 13 milijuna... ne, ne, ispričavam se - 13 milijardi ljudi. Vršio sam anketu na globalnoj razini i 213% uzorka je reklo da napušta život radi Aiona. Aion nudi nešto popuno drugačije od bilo čega što ste ikada vidjeli, naime u Aionu možete letjeti i biti cool i super. Stvarno, igrao sam AoC cijeli život, ali čuo sam da Funcom napušta AoC i ide igrati Aion."

Dobio sam igru prošli tjeddan i ne mogu se odlijepiti od nje... Stvarno, osim par manjih zamjerki, igra je stvarno predobra i što je najvažnije, pruža nešto svježe i novo. To sa populacijom i činjenicom da igra umire - koga briga. Imam lvl 43 varvara na cromu i non-stop gledam na globalu pug-ove i lfg za instance, a ima i dosta noobova kao i ja. Definitivno ima dovoljno populacije da se s guštom igra.

Stvarno bi htio napisat da aocu ide super i da ima više pretplatnika od bilo koje druge igre, ali nažalost, to bi bila laž - aion ima najveću populaciju ikada na svijetu svih vremena. Evo link sa dokazom http://www.cnn.com/world/aion.breaks.another.record/index.html

17 godina
17 godina
neaktivan

Ja ne znam zašto... prvo, Azijata ima na stotine milijuna, pa otud brojke (kao i u WoWu koji je jedan od nepopularnijih MMO-a tamo), ali nije mi jasno što rijetki (ne znam nikoga kome je Aion sjeo) vide u tom smeću od WoW kopije obojane u japanski anime.

17 godina

Eno ko ga želi isprobati, ima samo ovaj tjedan na direct2drive za 5 funti

17 godina
naxeem kaže...

ali nije mi jasno što rijetki (ne znam nikoga kome je Aion sjeo) vide u tom smeću od WoW kopije obojane u japanski anime.

Znaš ih, ali ih očito ignoriraš...

17 godina
neaktivan
Dachande kaže...
naxeem kaže...

ali nije mi jasno što rijetki (ne znam nikoga kome je Aion sjeo) vide u tom smeću od WoW kopije obojane u japanski anime.

Znaš ih, ali ih očito ignoriraš...

LOL, Bingo, imam jednog dobrog prijatelja koji je čak i kupio Aion baš nekidan, zapravo ja sam mu ga kupio (i on je jedini), ali mislim da je i on to više uzeo zbog dosade u WoWu nego što je njemu igra jako, jako dobra. Možda mu se i sviđa, ali...

Ja sam malo i alergičan na sve slično WoW-u, a Aion je vrlo, vrlo ist... sličan, pa me iritira.

17 godina
neaktivan

Po onome sto sam vidio Aion je obicna kopija WoW-a i mislim da u Europi nece imati bas preveliku populaciju i da time ne predstavlja opasnost za populaciju AoC-a za koju kazu da raste i da se sve veci broj ljudi vraca u igru ( bar sam tako procitao )

Necu zvaku , hocu kusur !!!

1 0 hvala 0
17 godina

E pa radje komentiraj sto vidis, a ne sto citas ;)

17 godina
neaktivan

Ono sto sam citao su pisali ljudi koji igraju Aion i koji samo iznose svoja iskustva i vidjenje igre .

99 % ih govori kako je Aion kopija WoW-a , i to losa xD

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

Ono sto sam citao su pisali ljudi koji igraju Aion i koji samo iznose svoja iskustva i vidjenje igre .

izrekao si vishestruko matrixiranu idiotariju

15 godina
protjeran
Genie kaže...
Xorantu kaže...

izrekao si vishestruko matrixiranu idiotariju

hahaha

15 godina
protjeran

Čekaj STO, to će biti igra stoljeća!

0 1 hvala 0
17 godina
Xorantu kaže...

Ne kužim zašto onda tolika navala, ljudi čekaju satima da bi igrali, kužiš, čekaju satima, umjesto da idu igrat puno bolju igru, wow, i još bez čekanja. Nešto sa tom tvojom logikom ne štima, il vadiš brojke iz dupeta

17 godina
neaktivan
Hmm, nisam to primijetio baš. Na dan izlaska je bila gužva, poslije baš i ne.
Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
17 godina
naxeem kaže...

Uglavnom, koliko vidim WAR je dosta opao broj igrača (Karak Norn se endavno spojio sa K8P serverom, a sad igrača ima kao na Karak Nornu prije spajanja), a čujem da je i u AOC-u pustoš

15 godina
neaktivan

Aion vidio sve blješti frca ne vidiš sebe od raznoraznih prema japancima napravljenih efekata <--- loše!

AoC igrao bratic kad je izasao. Sve puno bugova sve zapinje ruši se....znam da je bio jako nezadovoljan, zamrzo acc. Razmišlja o povratku sad kad su sve "uštimali" (nemam pojma jel jesu :)

WoW probao jesam...nikad mi nije sjeo.

GW igram 2 i pol godine...čeka se GW2!

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano

0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Avatar te fakat dobro opisuje...

Ne u smislu majmuna, nego da niš ne vidiš, ajd malo otvori oči, pls.

Dodali novi server u petak, i na njemu je queue, na apsolutno svim serverima je queue. Navala je trenutno preogromna, što će im se nažalost obit u facu, čini mi se.

Šteta, sama igra je odlična, stabilna, balansirana, ispolirana, zabavna, ali su skroz za**bali sa premalo servera.

I dajte ovo radje prebacite u topic koji treba bit, da ne offtopicarimo po Conanu, on zasluzuje svoju temu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 9:34 (Dachande).
17 godina
neaktivan
Ok, imamo temu već za Aion, pa tamo se može komentirati.
Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
17 godina
neaktivan

Evo nakon nekog vremena vracam se u AoCsvijet .

Dogovorio kupnju acc-a tako da se vracam u Hyboriju sljedeci tjedan .

Planiram poceti Conquerora iako acc ima high lvl likova , jednostavno ocu poceti od pocetka i vidjeti na sta igra sada lici i kakvo je stanje sa populacijom na serverima.

Lika planiram smjestiti na PVE server jer kako citam na PVP serveru nema smisla igrati zbog gankanja.

Postoji li neka cro AoC zajednica ili guild jer kako vidim Night Watch se raspao a njihova stranica nije online .

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice