Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 240.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
segregator kaže...

Vjeruj, ni ja ne mogu vjerovat koliko ima maloumnika koji ne kuže da se nijedan MMO ne može igrat lokalno, al eto, svako malo neki naleti :)

ta tvoja tvrdnja u potpunosti nije tocna, ali nema veze 

kako volim ljude koji vole da pricaju i pisu sve i svasta a blage veze nemaju sta napisu 

17 godina
Faerdhur kaže...
segregator kaže...

Pa odgovor je kakav je i zaslužio. LOTR (prvi dio) je zaradio 68 milijuna $ u Japanu, što je jednako zbroju Italije (24m), Španjolske (28m) i Švedske (15m), znači sasvim dobar prijem, ne vidim zašto misliš da je to loš prijem.

A gdje je Final Fantasy komparacija, you smart one?

Australia          $2,567,656
Austria          $662,168
Czech Republic         $148,046
Denmark          $184,210
France and Algeria, Monaco, Morocco and Tunisia       $7,425,304
Germany         $5,800,864
Spain         $4,299,096
Taiwan          $237,083
United Kingdom and Ireland and Malta       $3,422,705

Sam izvuci zaključke. Gore su navedene SVE zemlje u kojima se uopće prikazivao u kinima, u mnogima je išao direkt na DVD. Gdje si ti našao taj ogromni uspjeh u azijskim zemljama, to samo ti znaš :D

15 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
segregator kaže...

Nije točan, jer je AOC totalno neuspješan u Aziji, iako likovi imaju sjekire, a likovima možeš napravit velike oči

LOLčina! Koji odgovor!

Daj, odite negdje i raspalite Street Fighter i ti i Nadiyah, ili Simse ili Need for Speed, molim vas mališani. Kakvi su ovo argumenti? S kime pričamo?

AoC ako ne ide u Aziji to je samo zato jer se tipično nordijski dečki iz Funcoma furaju na "realističnost" grafike, a ne na ono što je naxeem karikirao u svezi Azijata. Tipično za Europu. Pogledaj statistike, na primjer, kako su u Azijskim zemljama filmovi LOTR (koji prilično europski brutalni i realistično snimljeni) primljeni u odnosu na Final Fantasy animacije. Daj, shvatite razliku između Azijatske paradigme i Europske, u percepciji fantazije.

Nadiyah kaže...

jer o meni neznas nista - znas jedino da ja igram ovu igru od launch-a i komentiram ono sta vidim svojim ocima, za razliku od tebe.

Mladiću, također igram od launcha!

Ali za razliku od tebe spadam u različitu kategoriju gejmera - kao i dobre knjige, volim ono što igram - a ne moram te poznavati da bih zaključio kako si i sam rekao da je AoC za tebe samo igra (isto kao što nisi ni kakvu knjigu pročitao, a ne kupio, osim možda pod prijetnjom roditeljskih batina lektiru u školi). Odvratno! Ti si nusprodukt poslijeratnih naraštaja i paradigme, definitivno. Igraju igru onako, sportski, leveliraju do kraja ne spavajući noćima samo da se udruže s nekim i gaze po siegeovima i raidovima. Tipično. Samo retardiran to ne može zaključiti.

Ja sam iz naraštaja onih koji su više čitali i maštali prije nego je netko počeo maštu digitalizirati i prikazivati na ekranu. Zato danas mogu AoC i druge kvalitetne igre gledati kao monumentalna djela ljudske kreativnosti i uživjeti se u svijet, za razliku od tvoje ecstasy generacije.

Mogu razumjeti da ti se AoC ne sviđa, ali zašto si tamo proveo više od godinu dana?! Levelirao za jedan tjedan, dan i noć, a onda čekao prilike za raidanje? Daj, idi vozi bicikl, molim te... Jer je to "samo igra", sve te približno foto-realistične teksture, jezivi urlici monstera, combo borba s jednima od najbolje dizajniranih NPCa i monstera ikada napravljenih, rješavanje kvestova prateći tuđe priče, poistovjećivanje s role-play avatarom, mržnja Cimmeriana protiv Stygiana, zapleti i raspleti oko kraljevog dvora?! Samo igra?! OK - ti i ja smo završili o ovoj temi. Idi u Aion, nabijaj što prije XP da počneš letjeti prije drugih i da onda srušiš nekoliko protivnika, odjavi se i čekaj slijedeći MMO naslov, zarobljena dušo.

Ozbiljno razmatram da opet kupim AoC, zaboravim ovih mjesec dana pauze i krenem ispočetka, jer mi je zadovoljstvo, osobito gledati kako takvi odlaze. Isto tako i o LOTRO razmišljam, jer tamo je stvarno zrela zajednica role-play igrača, a procjenjujem da uopće nema (ili vrlo malo) takvih predstavnika ecstasy naraštaja.

Nadiyah kaže...

Voljeti i zivjeti? To je IGRA, nista vise. Ako mislis da je nesto vise i treba joj dati kultni status i obozavati je, s tvojim zivotom stvarno nesto nije u redu

Nije u redu? Nije u redu imati strast, osjetiti užitak, imati osmjeh dok igraš, pogledati osjaj na vodi i sjene krošnji dok avatar trči Hyboriom? Nije u redu pratiti priču, rješavati zaplete, uživati u izvrsnim teksturama napuhnutim parallax mappingom kao da si u kakvom filmu? Nije u redu imati strast dok ti protvnici (bad guys) stenju i trzaju tijelom i glavom kad ih udaraš i kad u igri krv pršti u borbi? Znaš li ti otkud uopće kratica RPG (role-play, poznato?)?! Što tu nije u redu (tko nije normalan) ako provedeš uz jednu takvu zabavu godinu dana i više, te na kraju kažeš da je govno?

Nije u redu to što si se posrao na vlastiti život. Dao si AoCu pozornost, dao dio svog života, truda, dogurao do neke razine zabave - i posrao sve to. Kakva si ti osoba? Tko tu nije u redu? Ja obožavam ono što igram i ponosan sam na svaku minutu svojega života koju sam proveo u zabavi koja mi je dala zadovoljstvo, izlučila još malo endorfina i serotonina u moj mozak, i ja to imam pravo staviti na kultno mjesto. A kad tebi prođe ecstasy učinak, ti slobodno gutni slijedeću tabletu, pokreni slijedeću igru (recimo, Aion) i nakon par mjeseci samo seri po svom uzaludno bačenom vremenu.

Gledajući svojega sina koji ima slične stavove kao ti i slični tebi, već vam vidim budućnost i žalim vas. Ali imala je već Evolucija takav waste materijal, znat će se izboriti s time...

Decko ti si totalno izgubljen.

Aoc uopce nije imao launch u Aziji i to tek treba doci. Za ostatak posta nemam komentara jer si ti izgubljen u vremenu i prostoru.

17 godina
neaktivan
Nadiyah kaže...

jer si ti izgubljen u vremenu i prostoru.

Toplo, toplije... ali nisi još pogodio.

segregator kaže...

ti si se mislim malo previše uživio u čitavu ovu diskusiju

Samo ponekad poželim da se čuje glas old-school romantike i role-playa. Znam da je uglavnom uzalud, ali možda netko od novijih generacija to pročita, upamti i ne izgubi nadu da je svijet mjesto mnogo bolje nego jurnjava kroz "igrice".

Me a skeptic? I hope you have a proof!
17 godina
Faerdhur kaže...

Samo ponekad poželim da se čuje glas old-school romantike i role-playa. Znam da je uglavnom uzalud, ali možda netko od novijih generacija to pročita, upamti i ne izgubi nadu da je svijet mjesto mnogo bolje nego jurnjava kroz "igrice".

Pa zato ja mogu u WAR-u koji je jedva nešto bolji od AOC-a fino solo loviti unlocke okolo i guštati u PVE sadržaju i priči, jer mi je ovo prvi susret sa Warhammer svijetom (single player igre u tom setingu nikad nisam igrao, a igranje RPG-a na ploči mi nikad nije bilo jasno/zabavno)

17 godina
neaktivan
segregator kaže...

Pa zato ja mogu u WAR-u koji je jedva nešto bolji od AOC-a fino solo loviti unlocke okolo i guštati u PVE sadržaju i priči

Onda bar malo razumiješ ono što ne treba dirati kod takvih istih fanova AoC.

segregator kaže...

a igranje RPG-a na ploči mi nikad nije bilo jasno/zabavno

Znam. To mi ima smisla.

Zbog toga što nitko od takvih nije bacio u krugu prijatelja uživo ni jednu jedinu partiju D&D niti zna što je to kad mu je frend DM, niti je nacrtao ijednu mapu za partiju D&D, naravno da će kao standard igranja na računalu uzeti prvu igru s kjojom je izgubio nevinost, a mnogima je to neki hack'n'slash (single) ili WoW (MMO), te pod pojmom RPG misliti da je to neka stara komunistička kratica iz doba stare Jugoslavije.

15 godina
neaktivan

Faerdhur ti si se stvarno poceo gubiti, sad se svadjas i sa cijelim jednim vremenom? Moram priznati da bi te bilo zanimljivo upoznati uzivo jer se ovakva spodoba ne nalazi cesto :)

Ja se samo nadam da drugi prolaznici na forumu ne uzimaju za ozbiljno postove od nekog lika tko je igrao igru par mjeseci i nista zivo nije vidio od contenta jer se divio nekom obliznjem stablu u lijepoj grafici. Covjek bi rekao da si ti placen od funcoma da radis reklamu jer iznosis same gluposti i nekakav immersion koji si sam sebi slozio. Masta radi svasta?

17 godina
neaktivan
Nadiyah kaže...

postove od nekog lika tko je igrao igru par mjeseci i nista zivo nije vidio od contenta

Vidim da nisi čitao ostale postove. Razumljivo, nema veze.

Imam pre-ordered AoC box i igrao sam gotovo od početka, s 10 dana zakašnjenja od izdavanja. Ne pravi se pametan niti iskusan, sve si rekao kad si popljuvao svoje vrijeme provedeno u AoC. Od contenta jedino nisam imao ekipu (slučajno) za onu mapu iza Purple Lotus Swamp (beznačajno za mene), sve ostalo, osobito Cimmeriu, sam doktorirao, a moj high-lvl lik, hvala bogu, ima i dijelove elitne opreme od Kyllikki i Vistrix raida.

Istopit će ti se sladoled... požuri, ne gubi vrijeme ovdje.

Nadiyah kaže...

Moram priznati da bi te bilo zanimljivo upoznati uzivo jer se ovakva spodoba ne nalazi cesto :)

O, samo da znaš...

Belji se

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 9:20 (Faerdhur).
16 godina
neaktivan

OMg pocnem skidati dode 82 % od 12.8 gig i pise error a imam dosta memorije na hardu i sve se izbrise molim vas ja bi da me neko upuca

Istok , zapad , sjever i jug Zovu putevi cujem im glas Biti putnik je zacaran krug Svaka cesta mi donosi spas

0 0 hvala 0
16 godina
juky kaže...

OMg pocnem skidati dode 82 % od 12.8 gig i pise error a imam dosta memorije na hardu i sve se izbrise molim vas ja bi da me neko upuca

Gdje živiš Belji se?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 10:07 (xxxxx).
17 godina
neaktivan
juky kaže...

To nema veze s AoC materijalom koji skidaš, samo sa serverom koji ti to isporučuje. To znači da potražiš drugi izvor.

Koliko se sjećam, kad sam kupovao bonove preko offgamers.com, tamo je bio key za igru, ali i link gdje se može skinuti client. Pokušaj www.offgamers.com pregledaj lijevo one linkove, nađi Age of Conan EU i uđi u rubriku koja nije "gold" nego nešto kao game keys ili tako nekako, pogledaj tamo gdje prodaju serijski broj za igru, mora biti negdje link na client.

16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
juky kaže...

To nema veze s AoC materijalom koji skidaš, samo sa serverom koji ti to isporučuje. To znači da potražiš drugi izvor.

Koliko se sjećam, kad sam kupovao bonove preko offgamers.com, tamo je bio key za igru, ali i link gdje se može skinuti client. Pokušaj www.offgamers.com pregledaj lijevo one linkove, nađi Age of Conan EU i uđi u rubriku koja nije "gold" nego nešto kao game keys ili tako nekako, pogledaj tamo gdje prodaju serijski broj za igru, mora biti negdje link na client.

Daju link za piratebay sa jednim seederom ali nasel sam rjesenje za 8 sati i manje ak cu biti takve srece skinut ce mi se ak mi prije ne istekne 7 day trial acc

Istok , zapad , sjever i jug Zovu putevi cujem im glas Biti putnik je zacaran krug Svaka cesta mi donosi spas
17 godina
neaktivan

Pa skini sa službenih stranica Launcher i skidaš direktno samo što ti treba, a ne cijelih 17GB.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Pa skini sa službenih stranica Launcher i skidaš direktno samo što ti treba, a ne cijelih 17GB.

da jesam pa mi je na njihovom downloaderu doso error pa mi se sve izbrisalo ali nema veze uspijo sam vratiti stvari i sad mi se instalirava

15 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Nadiyah kaže...

postove od nekog lika tko je igrao igru par mjeseci i nista zivo nije vidio od contenta

Vidim da nisi čitao ostale postove. Razumljivo, nema veze.

Imam pre-ordered AoC box i igrao sam gotovo od početka, s 10 dana zakašnjenja od izdavanja. Ne pravi se pametan niti iskusan, sve si rekao kad si popljuvao svoje vrijeme provedeno u AoC. Od contenta jedino nisam imao ekipu (slučajno) za onu mapu iza Purple Lotus Swamp (beznačajno za mene), sve ostalo, osobito Cimmeriu, sam doktorirao, a moj high-lvl lik, hvala bogu, ima i dijelove elitne opreme od Kyllikki i Vistrix raida.

Doktorirao? Pa ti nisi vidio ni cijelu igru upravo kako sam rekao! To potvrdjuje ovaj dio tvog posta. "Elitna oprema od Kylikki i Vistrix"? Vau, bas elitno od tebe.

Mah, evo stvarno prestajem odgovarati na tvoje postove jer ti pojma nemas o aoc-u, imas samo neke svoje utiske koje veze nemaju s vezom.

Uzivaj majstore, i dalje prodaj pamet preko ovog topica :)

16 godina
neaktivan

Evo počeo igru na furyu sa demonologist ili tak nešto igra ima hrpu kvestova kad dođem na deseti samo neznam kad se dobi fatality i kak se to izvodi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Otisao i Nastrandir kako sam rekao.

Najveca guilda na fury-u u zadnjih 2-3 mjeseca koja je solo mogla ici na siegove i borila se protiv ruske alijance...

Yay

Pratite forume malo vise, pravo tek pocinje.

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=132553

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moj PvE i dalje pun. Nitko nije otišao i raida se baš fino. PvP je ionako sranje genkersko. Nek idu.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Moj PvE i dalje pun. Nitko nije otišao i raida se baš fino. PvP je ionako sranje genkersko. Nek idu.

Sve super, samo "pun" ne znaci skorom nista kad je oko 500 ljudi maks online u isto vrijeme. Na serveru koji podrzava 10 000.

A ljudi odlaze i s tog servera, primjerice leader Destiny-a je otisao, a vidjet cemo uskoro sta ce onda biti. Pogotovo kad dodje aion a funcom ni ne objavi patch 1.6 koji je vec trebao biti na testliveu odavno (a onda tek oko 3 mjeseca testiranja hm)

17 godina
neaktivan

Ti stalno plašiš s tim Aionom koji je baš bezvezna igra. Tako su plašili i s WAR-om, pa vidi gdje je...

17 godina
naxeem kaže...

Ti stalno plašiš s tim Aionom koji je baš bezvezna igra. Tako su plašili i s WAR-om, pa vidi gdje je...

na 350k vs 100k na AOC-u? Cool

17 godina
neaktivan

Ne znam, naxeem, jel' se držiš istog izvora kao i ja za info iz Funcoma, ne želim kompromitirati gospodina odajući ovdje njegov identitet, ali kad mi se javio, hvala mu, nisam izdržao a da ti se ne javim i poručim da se ostaviš rasprava s nekim trolovima ovdje, defintivno nemaju pojma što se zbiva na AoC serverima Osmijeh Baš mi je drago da sam ovo saznao, a nadam se da i ti imaš isti izvor. Cheers!

0 0 hvala 0
17 godina

Bah, Funcom i tajnovitost. Ja slobodno mogu reći od koga dobijam info, zove se John Riccitiello.

I ima sve informacije iz prve ruke.

16 godina
neaktivan
Nadiyah kaže...
naxeem kaže...

Sve super, samo "pun" ne znaci skorom nista kad je oko 500 ljudi maks online u isto vrijeme. Na serveru koji podrzava 10 000.

A ljudi odlaze i s tog servera, primjerice leader Destiny-a je otisao, a vidjet cemo uskoro sta ce onda biti. Pogotovo kad dodje aion a funcom ni ne objavi patch 1.6 koji je vec trebao biti na testliveu odavno (a onda tek oko 3 mjeseca testiranja hm)

Nadiyah dosadio si s tim brojevima ,normalno je da AoC nece nikad imati  broj igraca kao Aion ali ce uvjek imat dovoljno igraca kao sto ih ima i danas da se moze s gustom igrat sa serverima ( Fury i Crom).

Sto se tice odlazaka  neki ljudi su se zasitili kao sto si se ti zasitio ili kao sto cu se ja zasititi AoC ali to  ne znaci da ce cijele guilde otici nego pojedinci.

...molim te odgovorio mi samo dali se isplati igrat AoC, DA ili NE?

17 godina
neaktivan
segregator kaže...
naxeem kaže...

350k? Gdje? LOL - Mythic i EA razmatraju gašenje igre dragi.

16 godina
neaktivan

probaj trial pa se sam uvjeri,a znaš da svakoj stvari uvjek dođe kraj pa tak ce i aion i wow-u i aoc-u i lotro-u

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 10:43 (juky).

2 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...
segregator kaže...
naxeem kaže...

Evo maš sam sa Riccitiellom popričao, kaže da su dobili hrpu Macovaca i krepo je od smijeha na tvoj komentar...kaže da nikad ne bi ulupao toliko novaca u razvoj Mac verzije da misli ugasit igru Smijeh

17 godina
neaktivan
segregator kaže...
naxeem kaže...
segregator kaže...
naxeem kaže...

Evo maš sam sa Riccitiellom popričao, kaže da su dobili hrpu Macovaca i krepo je od smijeha na tvoj komentar...kaže da nikad ne bi ulupao toliko novaca u razvoj Mac verzije da misli ugasit igru Smijeh

Jel ti to preko vidovitog Milana pricas sa njim? Ajde molim te, nemoj nas j....!

17 godina
neaktivan

Super.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 12:18 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

Jel ti to preko vidovitog Milana pricas sa njim? Ajde molim te, nemoj nas j....!

Nemoj otkrivati Milanove klijente, uvrijedit će se baba Vanga, pa će otkriti onog drugog kolegu kao svoj klijenta i onda smo dobili Wars of Vidovnjaka, a flejmanje će se proširiti i na njihov forum Belji se

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice