Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 240.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures

Pa meni i radi DX10. Kupi DX10 karticu i OS.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
naxeem kaže...

Pa meni i radi DX10. Kupi DX10 karticu i OS.

A kad si ti to molim te probao kad ne igraš već mjesecima? Ajd nabaci par sshota iste lokacije u DX9 i DX10 sa uključenim FPS mjerenjem pa da vidimo di to imaš toliko fps-a?

"I'm running an Intel Q6600 2.4ghz quad core, 8gb Ram, Windows Vista 64, and a nVidea 8800GT 1gb mem, and even after installing the latest 182 driver for the gfx card, I'm getting about 10-20 fps.

On dx9 I'm maxed out and getting 30-90 fps. If I turn off most of the options that make dx10 special, then I get the 24fps, but then why bother having dx10 stuff..

Although less graphically intensive, LOTRO runs fully maxed in dx10 like a dream. Totally fugged in AoC though.

Back to dx9 for now..."

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=116126&page=3

A pročitaj i čitav thread, izgleda da ste ti i Faerdhur jedini kojima DX10 radi prihvatljivo, pa dajte pomozite ljudima da i oni dobiju više od 20 fps-a

17 godina
neaktivan

LOTRO DX10 od efekata poboljšava vodu. U AoC-u su DX10 efekti osjetno bogatiji.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan

prvi put sam malo dublje zagledao u ovu krasnu igru i odlučio sam je nabaviti, al imam par pitanja za aoc gurue lijepe naše.

-koliko su važne profesije u ovoj igri (crafting itd.)?

-guild gradovi/sela, wtf?

-je li više orijentirana na pvp ili pve?

-šta je spellweaving?

-zašto nijedan od raid dps buildova mage podklasa koje sam vidio (na nekom aocwikiju il štaveć) ne koristi featove sa sniženje aggroa?

-jel teško radit comboe?

-jel teško tankat?

-jel dugo traje za lvlat do 80?

-jel lagga puno na najnižoj adsl brzini (~2mbps)?

.... mmmm to je to mislim :D

al igra se pari zakon stvarno, jedva čekam :)

e da, i onaj free trial od 7 dana, toga nema više jel?

živjeli!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ok i sto je sada na kraju istina od ovog svega navedenog od vas iskusnih aoc playera? Aoc propada ili ne? Isplati li se igrati aoc? Sve gore navedeno sto je minko upitao ^^

Takodjer me zanima ima li netko trial kod sebe neiskoristeni da mi ga da, htio bi malo isprobati jer za sada ima samo ona shema za povratak bivsih aoc igraca :P

This is usually the part where people start screaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
segregator kaže...
Although less graphically intensive, LOTRO runs fully maxed in dx10 like a dream. Totally fugged in AoC though.

UŽAS! Sorry, kolega, ali daj to isto iz svojeg iskustva.Ova izjava me razbucala, ne želim biti grub, ali dirn'o si mi živac, jer sam oko te teme s nevjericom gledao svoje dvije DX10 igre (LOTRO i AOC) i bilo mi je bolno.

Jedva sam čekao vidjeti LOTRO DX10 svijet (sve na max) kada sam uključio igru, i znaš što? BANANA! Da ne kažem kuratz... Jede govna taj lik kojeg citiraš. Od DX10 LOTRO je imao malo oštrije texture i detaljnije sjene. Mučio sam se pola sata da sagledam sve, ali ništa posebno. AOC DX10 i LOTRO DX10... majko mila... AOC je bajka pod DX10, LOTRO DX10 mazanje očiju igračima, prijevara.

naxeem kaže...

LOTRO DX10 od efekata poboljšava vodu. U AoC-u su DX10 efekti osjetno bogatiji.

Pročitaj gore ono podebljano, vjeruj mi. Voda je u LOTRO uvijek bila najbolje prikazana, čak i na DX9, ali jedino su sjene detaljnije u DX10 ništa više posebno. I nestabilnost je prisutnija. A s ovim drugim dijelom tvoje izjave se slažem, apsolutno.

Me a skeptic? I hope you have a proof!
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 23:30 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
minko kaže...

prvi put sam malo dublje zagledao u ovu krasnu igru

Živio!

minko kaže...
-koliko su važne profesije u ovoj igri (crafting itd.)?

Kao i svugdje. Zapravo su samo najbitnije ako si u aktivnom gildu pa si na korist svima, zbog izgradnje gildovske utvrde i radionica u njoj gdje možeš craftati kolegama, a tek na drugom mjestu je craftanje radi zarade, jedino obrada gemova najviše profitira.

minko kaže...
-guild gradovi/sela, wtf?

Da. FTW. Svi članovi gilda nečime sudjeluju u izgradnji grada, dvorca, zidova, pa se rade opsadne borbe, itd. Postoje razine gradova (T1, T2...) koje omogućuju određene beneficije igračima.

minko kaže...
-je li više orijentirana na pvp ili pve?

Tvoj volja. Izabereš server PvP i zayebavat ćeš se s gankerima ili zabavljati u borbi s normalnima, nabijat PvP XP za bolju opremu. Izabereš PvE i onda malo roleplayaš, uživiš se, pratiš priču (pričice), napreduješ, itd. Moje je mišljenje da je oboje dobro, ali je PvP mrvicu zabavniji.

minko kaže...
-šta je spellweaving?

Combo spellova. Kad na srednjim levelima dobiješ to, onda kombiniraš razne spellove da nabiješ što moćniji učinak, traje duže od bacanja pojedinačnih spellova, može biti smrtonosno po samoga spellcastera ako ne zna baratati time (zanimljivo), ali ima devastirajući učinak na protivnike.

minko kaže...
-zašto nijedan od raid dps buildova mage podklasa koje sam vidio (na nekom aocwikiju il štaveć) ne koristi featove sa sniženje aggroa?

Smrde mi spellcasteri Osmijeh Volim brutalu melee, čekaj da ti odgovore iskusniji u tome.

minko kaže...
-jel teško radit comboe?

Laganim ritmom se uči i uvježbava. Ne da nije teško, nego postaje kao droga, tako da ti u ostalim igrama ono klikanje mišem na protivnika izgleda prilično retardirano.

minko kaže...
-jel teško tankat?

Kako kome. Ja obožavam guardiana pa sam pristran, nije teško.

minko kaže...
-jel dugo traje za lvlat do 80?

Ovisi o tvom ritmu igranja. Igra je sad popunjena sadržajem, pa to ide normalno kao i svugdje, ali u počecima smo svi morali grindati krvavo i dugo za XP.

minko kaže...
-jel lagga puno na najnižoj adsl brzini (~2mbps)?

Uglavnom ne u normalnom igranju, ali zna laggati u opsadama, ali to nije toliko do tvoje veze, game server zna štekati.

minko kaže...

živjeli!

Ajd...

Ovo gore je sve subjektivno. Pričekaj iskusnije kolege dobre volje. I ako igraš, čitaj opise skillova i comboa. Razmišljaj i izaberi najbolju kombinaciju za sebe, vidjet ćeš, sve ti govore, ne moraš tražiti buildove po webu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 23:51 (Faerdhur).
17 godina
Faerdhur kaže...

UŽAS! Sorry, kolega, ali daj to isto iz svojeg iskustva.Ova izjava me razbucala, ne želim biti grub, ali dirn'o si mi živac, jer sam oko te teme s nevjericom gledao svoje dvije DX10 igre (LOTRO i AOC) i bilo mi je bolno.

Jedva sam čekao vidjeti LOTRO DX10 svijet (sve na max) kada sam uključio igru, i znaš što? BANANA! Da ne kažem kuratz... Jede govna taj lik kojeg citiraš. Od DX10 LOTRO je imao malo oštrije texture i detaljnije sjene. Mučio sam se pola sata da sagledam sve, ali ništa posebno. AOC DX10 i LOTRO DX10... majko mila... AOC je bajka pod DX10, LOTRO DX10 mazanje očiju igračima, prijevara.

A možda vrijedi obrat, tj LOTRO ima tolko dobro urađenu DX9 verziju da nisu mogli toliko poboljšat DX10 (samo nagađam, nisam igrao LOTRO).

Ali pogledaj i ostale postove, ima punih 18 stranica pritužbi na AOC DX10 od ljudi sa turbo konfiguracijama

Ja imam ATi pa me i ne čudi toliko jer je AOC uvijek suxao na ATIju, al gro ovih što se žale imaju Nvidije

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 0:11 (segregator).
15 godina
neaktivan
Sylar kaže...

Ok i sto je sada na kraju istina od ovog svega navedenog od vas iskusnih aoc playera? Aoc propada ili ne? Isplati li se igrati aoc? Sve gore navedeno sto je minko upitao ^^

Takodjer me zanima ima li netko trial kod sebe neiskoristeni da mi ga da, htio bi malo isprobati jer za sada ima samo ona shema za povratak bivsih aoc igraca :P

Da odgovorim - Aoc ima potencijala josh uvijek. Ta recenica se ponavlja vec od release-a. Unatoc tom pontecijalu aoc je spao od 700k igraca koji su kupili igru (ta brojka je blize milijunu kad se zbroje kasniji prodani primjerci igre) na nekih 100 000 i ta brojka se odrzavala zahvaljujuci free trialima, povlacenju starih igraca i stalnim update-ovima. MEDJUTIM, sad je opet vrijeme kad svi odlaze jer niceg novog nema tako skoro na vidiku u aoc-u, a aion je odmah iza vrata i brojka pretplatnika ce pasti na 50 000 (vec i je).

To je katastrofa za mmorpg koji je ulozio silne milijune, ocekivao veliku zaradu i konkurenciju Wow-u. Trenutno sta drzi igru na zivotu je da funcom ima nesto para u banci i moze odrzavati servere i developere. Pitanje je kako dugo.

Ono sta je sigurno - igra ima los glas i nemoze ga se rijesiti nikako. Unutar same igre je i dalje previse problema - od premalo contenta, uzasan class balance, do totalno nepostojeceg pvp end-game-a (siegevi crashaju svako malo, ja sam bio u 10 siegova BEZ PRETJERIVANJA koji su crashali nakon patcha 1.5 i lijepo zajebali 96 ljudi koji su se pripremali par sati za to)...  Uglavnom Vanguard all over again. Vanguard kao igra je imala isto ogromno potencijala ali su zajebali sve sta su mogli i sad nakon 2 godine dok su popravili sve zivo tko je ostao u toj igri? Nitko, a pogledaj malo novije trailere - odlicno izgleda. Imaju tocno 4 servera, svi u US i svi nastali nakon merge-ova.

Aoc gubi igrace svakim danom, sporo ali i to ce se ubrzati kad izadje aion - nazalost- i ja u ovom trenutku nevidim sta ga moze spasiti na dulje staze ili da josh vise ne potone i bude prisiljen opet na server merge. Sigurno ga likovi tipa Faerdhur s smjesnim komentarima nece spasiti jer ni ne igraju igru a kamoli da pomazu u razvoju svojom pretplatom.

Tako da nakraju jedno veliko lijepo razocaranje i ono : "sta je sve moglo biti, auf"

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 4:16 (Nadiyah).
16 godina
neaktivan

...sta sad dal se isplati ili ne isplati igrat AOC Nadiyah ? Da ili NE !!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 8:00 (Ifka).
17 godina
Ifka kaže...

Pa kako ti nije jasno iz njegovog komentara da požuriš što prije kupiti igru jer se toliko dobro prodaje da će vjerojatno nestati sa polica Algoritma. Jedini problem bi ti mogao biti queue na serverima, jer će zbog navale igrača morati ograničiti pristup istima.

Mislim, ono... Šutim

A sad ozbiljno...kupi, jeftina je sad, levelaj lik do 80 kao da igraš neku single player igru, uživaj u grafici, soundtracku i atmosferi, a onda kad dođeš do level 80, nabavi neku novu što već bude popularno (samo nemoj WOW)

17 godina
neaktivan
Nadiyah kaže...

Sigurno ga likovi tipa Faerdhur s smjesnim komentarima nece spasiti jer ni ne igraju igru a kamoli da pomazu u razvoju svojom pretplatom.

Evo Sveznadara!

Na ovo o ne-igranju se neću ni osvrtati, samo po sebi govori o tvojim manipulativnim namjerama.

Samo dodajem da niti tvoji komentari kvaliete "index.hr" ili "24sata.hr" neće ugasiti AoC. Možeš samo poplašiti par ovakvih zbunjenih početnika koji te pitaju, a ne pokušavaju isprobati AoC svijet, kojega ti nisi nikada bio stanovnik. Ne znam što te tjeralo da igraš to što navodiš, da l' društvo ili neka druga sila, ali tvoje srce nikada nije bilo tamo, jer da je bilo cijenio bi ono što te je uveseljavalo. "Smrdiš" mi (i ovi tebi slični, da ne nabrajam) na WoW adolescentnog ovisnika koji je samo isprobavao AoC tražeći neku zadovoljštinu za prazninu u duši nastalu nakon WoWa, jer sad već takvi srljaju u Aion, pa poslije njega u... praznina u duši. Nadam se da griješim, samo feeling.

Mene druge stvari i "viša sila" tjeraju da ugasim svoje accounte u nekoliko MMO igara i nekada sam znao kritizirati dizajnere i developere zbog nekih loših odluka u igrama, ali nikada neću tako gaziti ono što sam volio i što mi je zadovoljstvom obilježilo jedan dio života. Amen. Zato sam i mjesec dana nakon prestanka igranja MMO igara ovdje na ovoj temi i još ponekoj. Znam voljeti i živjeti ono što volim. Što nisam volio, to neki put bezveze pljujem. Ti nisi tip koji je volio AoC svijet, a sve se nadam da imaš neku igru koju si tako volio da sigurno nikada ne bi rekao niti bi dao da se kaže išta protiv nje.

Ako Vanguard još živi to znači da ima pravih fanova, a ne djece i gankera koji su prošli kroz to, namrštili se kao ti i otišli pljujući. U AoC se također vraćaju i ostaju ljudi koji će mu davati život još duže nego što živi Vanguard, samo neka se šljam počisti i ode. Jedino okrutne tržišne sile i panika među menadžerima može natjerati da se projekt zatvori, govorim hipotetski, ali odljev nezadovoljne djece to neće.

Ifka kaže...

Na tvome bih mjestu prestao slijediti adolscentne gankere i poslušao bar onaj jedan pametni ulomak kolege segregatora gdje ti savjetuje da isprobaš AoC. Vrijeme i tvoje sklonosti će pokazati jel' to igra za tebe ili nije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 9:29 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Citirat ću svoj komentar o Aionu:

Mislim da je malo smiješna ta vaša opsesija Aionom koji je zapravo samo azijska verzija WoW-a. Ta igra je tako brutalno kopirani WoW da je to strašno. Mehanika igre je naprosto odbojna kopija. Aionova jedina prednost je što su neke stvari bolje riješili od WoWa, ali tu mislim na gluparije poput načina klikanja, lootanja itd. a u osnovi i izvedbi je mehanika igre ista. Da, Aion je uspješan u Aziji, ali zapravo u Aziji je uspješno i govno ako likovi imaju velike oči i sjekire.

Desit će se kao i s WAR-om: opća ludnica i hype nekolicine prije izlaska igre, otvaranje sajtova i guildova unaprijed, a onda flop. Bućnut će kamen u more, valovi će se smiriti i nastat će bonaca dok se kamen (WAR/Aion) utapa.

Aion planiraju igrati igrači WoWa kojima je WoW dosadio, ali bolna istina je da je WoW daleko superiorniji Aionu samim svojim duhom i navikom i ton će se pokazati već brzo vrijeme nakon izlaska igre i bačenih pretplata i kupnje.

Na kraju će se ljudi ili vratiti WoWu ili AoC-u, a maleni dio će ostati na Aionu, ali daleko manji nego na AoC-u, zato što AoC, za razliku od Aiona, barem u nekim segmentima ne želi kopirati WoW, nudi nešto novo i drugačije (iako, da se razumijemo, vidi se utjecaj WoWa i tamo), dok je Aion baš školski primjer "ajmo kopirat WoW, al popravit stvari za koje mislimo da WoW ne radi dobro". Mislim da veću šansu ima Champions Online jer nudi nešto drugačije.

To sam komentirao na Aionu i malo izmijenio za ovaj topic, ali poanta je: AoC nudi promjenu, dosta zabavniji combat sistem i solidna rješenja da igra bude zabavna.

Ako želite WoW igrajte ga, ako želite AoC igrajte ga, ali ne pokapajte igru plašeći je baba rogom, jer sam vidio previše "I'm off to WAR", a par mjeseci kasnije: "Hi, I'm back" unutar AoC foruma i igre.

Tko želi klasičnu fantasy MMORPG mehaniku, neka igra WoW- sve ostalo je bacanje novca. Tko želi malo dinamičnije borbe i više realističnog prikaza, neka igra AoC.

Ako netko baš voli velike oči, curice u školskim suknjicama i ogromna sječiva, a želi "bolji WoW od WoWa" neka igra Aion.

WoW je jednostavno najbolji fantasy MMO. Sve što želi publiku mora biti drugačije, a ne pokušavati biti "isto ali bolje".

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 9:18 (naxeem).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

ali zapravo u Aziji je uspješno i govno ako likovi imaju velike oči i sjekire.

Ako netko baš voli velike oči, curice u školskim suknjicama i ogromna sječiva

Smijeh

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

WoW je jednostavno najbolji fantasy MMO. Sve što želi publiku mora biti drugačije, a ne pokušavati biti "isto ali bolje".

16 godina
neaktivan

srry kaj ometam vase prepirke ali ak se nade neka dobra dusa da mi pomogne oko triala kak ga nabavit jer jedan forumas je rekel da treba mi trial dati neko ko vec igra zahvaljujem mu se na informaciji ...

Istok , zapad , sjever i jug Zovu putevi cujem im glas Biti putnik je zacaran krug Svaka cesta mi donosi spas

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
juky kaže...

srry kaj ometam vase prepirke ali ak se nade neka dobra dusa da mi pomogne oko triala kak ga nabavit jer jedan forumas je rekel da treba mi trial dati neko ko vec igra zahvaljujem mu se na informaciji ...

Ja sam svoj ispucao za kolegu, sorry, ali ću se raspitati. Da nisam prodao svoj acc dao bih ti da instaliraš i igraš, poslije samo kupiš ključ za igru i novi bon, ako ti se igra. Na isti način potraži od nekog da ti posudi kompletan client.

16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
juky kaže...

Ja sam svoj ispucao za kolegu, sorry, ali ću se raspitati. Da nisam prodao svoj acc dao bih ti da instaliraš i igraš, poslije samo kupiš ključ za igru i novi bon, ako ti se igra. Na isti način potraži od nekog da ti posudi kompletan client.

ok fala usput molim i za kompletran client ak niko ne nudi client onda bum se nekak snasel

Istok , zapad , sjever i jug Zovu putevi cujem im glas Biti putnik je zacaran krug Svaka cesta mi donosi spas
15 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Nadiyah kaže...

Sigurno ga likovi tipa Faerdhur s smjesnim komentarima nece spasiti jer ni ne igraju igru a kamoli da pomazu u razvoju svojom pretplatom.

Evo Sveznadara!

Na ovo o ne-igranju se neću ni osvrtati, samo po sebi govori o tvojim manipulativnim namjerama.

Samo dodajem da niti tvoji komentari kvaliete "index.hr" ili "24sata.hr" neće ugasiti AoC. Možeš samo poplašiti par ovakvih zbunjenih početnika koji te pitaju, a ne pokušavaju isprobati AoC svijet, kojega ti nisi nikada bio stanovnik. Ne znam što te tjeralo da igraš to što navodiš, da l' društvo ili neka druga sila, ali tvoje srce nikada nije bilo tamo, jer da je bilo cijenio bi ono što te je uveseljavalo. "Smrdiš" mi (i ovi tebi slični, da ne nabrajam) na WoW adolescentnog ovisnika koji je samo isprobavao AoC tražeći neku zadovoljštinu za prazninu u duši nastalu nakon WoWa, jer sad već takvi srljaju u Aion, pa poslije njega u... praznina u duši. Nadam se da griješim, samo feeling.

Mene druge stvari i "viša sila" tjeraju da ugasim svoje accounte u nekoliko MMO igara i nekada sam znao kritizirati dizajnere i developere zbog nekih loših odluka u igrama, ali nikada neću tako gaziti ono što sam volio i što mi je zadovoljstvom obilježilo jedan dio života. Amen. Zato sam i mjesec dana nakon prestanka igranja MMO igara ovdje na ovoj temi i još ponekoj. Znam voljeti i živjeti ono što volim. Što nisam volio, to neki put bezveze pljujem. Ti nisi tip koji je volio AoC svijet, a sve se nadam da imaš neku igru koju si tako volio da sigurno nikada ne bi rekao niti bi dao da se kaže išta protiv nje.

Ako Vanguard još živi to znači da ima pravih fanova, a ne djece i gankera koji su prošli kroz to, namrštili se kao ti i otišli pljujući. U AoC se također vraćaju i ostaju ljudi koji će mu davati život još duže nego što živi Vanguard, samo neka se šljam počisti i ode. Jedino okrutne tržišne sile i panika među menadžerima može natjerati da se projekt zatvori, govorim hipotetski, ali odljev nezadovoljne djece to neće.

Ifka kaže...

Na tvome bih mjestu prestao slijediti adolscentne gankere i poslušao bar onaj jedan pametni ulomak kolege segregatora gdje ti savjetuje da isprobaš AoC. Vrijeme i tvoje sklonosti će pokazati jel' to igra za tebe ili nije.

Adolscentne gankere? Daj se suzdrzi od takvih komentara jer o meni neznas nista - znas jedino da ja igram ovu igru od launch-a i komentiram ono sta vidim svojim ocima, za razliku od tebe.

A za ostatak posta, pa gdje ti zivis? U nekoj bajci? Voljeti i zivjeti? To je IGRA, nista vise. Ako mislis da je nesto vise i treba joj dati kultni status i obozavati je, s tvojim zivotom stvarno nesto nije u redu i dobro je sto si prestao s MMORPG-ovima na neko vrijeme. Lijepo se sredi pa se cujemo.

btw, nikad wow sam probao tocno 2 dana od 7 dana triala i to je to - nikad ga u zivotu nisam igrao. Toliko o tome.

17 godina
M_dipl. kaže...
naxeem kaže...

Da, Aion je uspješan u Aziji, ali zapravo u Aziji je uspješno i govno ako likovi imaju velike oči i sjekire.

LOL! Ovo je daleko najjači kometar u cijelom topicu, i, što je najžalosnije, 100% točan. Smijeh

Nije točan, jer je AOC totalno neuspješan u Aziji, iako likovi imaju sjekire, a likovima možeš napravit velike oči

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala faerd na odgovorima :D al stvarno me zanima ono sa aggroom grr :)

Ahem, evo napokon odgovor na pitanje jel se isplati kupiti igru... *drumroll*...: DA.

Zašto? 7 funti na gameseeku, 60-day card na ebay.co.uk 10 funti, dakle za cijenu jednog WotlK-a (0 besplatnih dana ukljuceno) ili WAR-a (30 dana ukljuceno) mozes dobiti 90 dana AoC-a, ludilo :D.

Naravno, ne serem po WoW-u (ni WAR-u, isto dobra igra, probajte 10 dana trial ako vas zanima), genijalna igra, stvarno sam gustao dok sam je igrao, al opet, ako netko zeli probat nesto novo - brojke same govore :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad se dobije par epica koji imaju Hate Decrase Rating i dobrog epic tanka koji ima Hate Incrase Rating onda ti netrebaju aggro featovi za dps klase, naravno treba malo i naucit kntrolirat dps pogotovo ako imas mage klasu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za sve one koje zanima trial evo ova stranica AOC trial https://register.ageofconan.com/trial/ samo jos moram skuziti kam upisati key

e da i fileplanet daje keyeve tak da imam dva :D http://www.fileplanet.com/promotions/age-of-conan/trial/

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 12:46 (juky).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

se moze doticna igra igrat samo offline ( kao npr. crysis, prolazanje misija i sl. ), ali pak je to cista masivna online igra??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vjerujem da nemzoes jer onak imas sigurno stvari kaj se rijesavaju s partyem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
segregator kaže...

Nije točan, jer je AOC totalno neuspješan u Aziji, iako likovi imaju sjekire, a likovima možeš napravit velike oči

LOLčina! Koji odgovor!

Daj, odite negdje i raspalite Street Fighter i ti i Nadiyah, ili Simse ili Need for Speed, molim vas mališani. Kakvi su ovo argumenti? S kime pričamo?

AoC ako ne ide u Aziji to je samo zato jer se tipično nordijski dečki iz Funcoma furaju na "realističnost" grafike, a ne na ono što je naxeem karikirao u svezi Azijata. Tipično za Europu. Pogledaj statistike, na primjer, kako su u Azijskim zemljama filmovi LOTR (koji prilično europski brutalni i realistično snimljeni) primljeni u odnosu na Final Fantasy animacije. Daj, shvatite razliku između Azijatske paradigme i Europske, u percepciji fantazije.

Nadiyah kaže...

jer o meni neznas nista - znas jedino da ja igram ovu igru od launch-a i komentiram ono sta vidim svojim ocima, za razliku od tebe.

Mladiću, također igram od launcha!

Ali za razliku od tebe spadam u različitu kategoriju gejmera - kao i dobre knjige, volim ono što igram - a ne moram te poznavati da bih zaključio kako si i sam rekao da je AoC za tebe samo igra (isto kao što nisi ni kakvu knjigu pročitao, a ne kupio, osim možda pod prijetnjom roditeljskih batina lektiru u školi). Odvratno! Ti si nusprodukt poslijeratnih naraštaja i paradigme, definitivno. Igraju igru onako, sportski, leveliraju do kraja ne spavajući noćima samo da se udruže s nekim i gaze po siegeovima i raidovima. Tipično. Samo retardiran to ne može zaključiti.

Ja sam iz naraštaja onih koji su više čitali i maštali prije nego je netko počeo maštu digitalizirati i prikazivati na ekranu. Zato danas mogu AoC i druge kvalitetne igre gledati kao monumentalna djela ljudske kreativnosti i uživjeti se u svijet, za razliku od tvoje ecstasy generacije.

Mogu razumjeti da ti se AoC ne sviđa, ali zašto si tamo proveo više od godinu dana?! Levelirao za jedan tjedan, dan i noć, a onda čekao prilike za raidanje? Daj, idi vozi bicikl, molim te... Jer je to "samo igra", sve te približno foto-realistične teksture, jezivi urlici monstera, combo borba s jednima od najbolje dizajniranih NPCa i monstera ikada napravljenih, rješavanje kvestova prateći tuđe priče, poistovjećivanje s role-play avatarom, mržnja Cimmeriana protiv Stygiana, zapleti i raspleti oko kraljevog dvora?! Samo igra?! OK - ti i ja smo završili o ovoj temi. Idi u Aion, nabijaj što prije XP da počneš letjeti prije drugih i da onda srušiš nekoliko protivnika, odjavi se i čekaj slijedeći MMO naslov, zarobljena dušo.

Ozbiljno razmatram da opet kupim AoC, zaboravim ovih mjesec dana pauze i krenem ispočetka, jer mi je zadovoljstvo, osobito gledati kako takvi odlaze. Isto tako i o LOTRO razmišljam, jer tamo je stvarno zrela zajednica role-play igrača, a procjenjujem da uopće nema (ili vrlo malo) takvih predstavnika ecstasy naraštaja.

Nadiyah kaže...

Voljeti i zivjeti? To je IGRA, nista vise. Ako mislis da je nesto vise i treba joj dati kultni status i obozavati je, s tvojim zivotom stvarno nesto nije u redu

Nije u redu? Nije u redu imati strast, osjetiti užitak, imati osmjeh dok igraš, pogledati osjaj na vodi i sjene krošnji dok avatar trči Hyboriom? Nije u redu pratiti priču, rješavati zaplete, uživati u izvrsnim teksturama napuhnutim parallax mappingom kao da si u kakvom filmu? Nije u redu imati strast dok ti protvnici (bad guys) stenju i trzaju tijelom i glavom kad ih udaraš i kad u igri krv pršti u borbi? Znaš li ti otkud uopće kratica RPG (role-play, poznato?)?! Što tu nije u redu (tko nije normalan) ako provedeš uz jednu takvu zabavu godinu dana i više, te na kraju kažeš da je govno?

Nije u redu to što si se posrao na vlastiti život. Dao si AoCu pozornost, dao dio svog života, truda, dogurao do neke razine zabave - i posrao sve to. Kakva si ti osoba? Tko tu nije u redu? Ja obožavam ono što igram i ponosan sam na svaku minutu svojega života koju sam proveo u zabavi koja mi je dala zadovoljstvo, izlučila još malo endorfina i serotonina u moj mozak, i ja to imam pravo staviti na kultno mjesto. A kad tebi prođe ecstasy učinak, ti slobodno gutni slijedeću tabletu, pokreni slijedeću igru (recimo, Aion) i nakon par mjeseci samo seri po svom uzaludno bačenom vremenu.

Gledajući svojega sina koji ima slične stavove kao ti i slični tebi, već vam vidim budućnost i žalim vas. Ali imala je već Evolucija takav waste materijal, znat će se izboriti s time...

17 godina
Bug forum error kaže...

se moze doticna igra igrat samo offline ( kao npr. crysis, prolazanje misija i sl. ), ali pak je to cista masivna online igra??

Mislim da je na to već odgovoreno jedno 5 puta u ovom threadu. iskreno, ne kužim kako takva pitanja uopće padaju ljudima na pamet Mršti se

Faerdhur kaže...
segregator kaže...

LOLčina! Koji odgovor!

Daj, odite negdje i raspalite Street Fighter i ti i Nadiyah, ili Simse ili Need for Speed, molim vas mališani. Kakvi su ovo argumenti? S kime pričamo?

AoC ako ne ide u Aziji to je samo zato jer se tipično nordijski dečki iz Funcoma furaju na "realističnost" grafike, a ne na ono što je naxeem karikirao u svezi Azijata. Tipično za Europu. Pogledaj statistike, na primjer, kako su u Azijskim zemljama filmovi LOTR (koji prilično europski brutalni i realistično snimljeni) primljeni u odnosu na Final Fantasy animacije. Daj, shvatite razliku između Azijatske paradigme i Europske, u percepciji fantazije.

Gledajući svojega sina koji ima slične stavove kao ti i slični tebi, već vam vidim budućnost i žalim vas. Ali imala je već Evolucija takav waste materijal, znat će se izboriti s time...

Pa odgovor je kakav je i zaslužio. LOTR (prvi dio) je zaradio 68 milijuna $ u Japanu, što je jednako zbroju Italije (24m), Španjolske (28m) i Švedske (15m), znači sasvim dobar prijem, ne vidim zašto misliš da je to loš prijem.

Što se tiče mašte, pa meni ona radi sasvim dobro, zato mi i ne treba neka ekstra grafika da se uživim kao tebi, jer mi mašta nadopuni sve ostalo. Bitno mi je da igra ipak ima nekakav cilj i svrhu, što je recimo DAOC imao a AOC ne

Ali ti si se mislim malo previše uživio u čitavu ovu diskusiju, nazvati vlastitog sina "waste materijalom" mi je ono, malo ipak previše

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 13:10 (segregator).
15 godina
protjeran

ja to ne mogu vijerovati koliko ima maloumnih ljudi na ovom svijetu,

ako nisi primjetio max friski clan sam i nisam imao prilike pratit ovu temu od prvog posta po do 1322

a koliko vidim da ni ti nisi dao odg, hmm jer mozda ne znas koji je

0 0 hvala 0
17 godina
Bug forum error kaže...

ja to ne mogu vijerovati koliko ima maloumnih ljudi na ovom svijetu,

ako nisi primjetio max friski clan sam i nisam imao prilike pratit ovu temu od prvog posta po do 1322

a koliko vidim da ni ti nisi dao odg, hmm jer mozda ne znas koji je

Vjeruj, ni ja ne mogu vjerovat koliko ima maloumnika koji ne kuže da se nijedan MMO ne može igrat lokalno, al eto, svako malo neki naleti :)

17 godina
neaktivan
segregator kaže...

Pa odgovor je kakav je i zaslužio. LOTR (prvi dio) je zaradio 68 milijuna $ u Japanu, što je jednako zbroju Italije (24m), Španjolske (28m) i Švedske (15m), znači sasvim dobar prijem, ne vidim zašto misliš da je to loš prijem.

A gdje je Final Fantasy komparacija, you smart one?

segregator kaže...

nekakav cilj i svrhu, što je recimo DAOC imao a AOC ne

Subjektivno.

segregator kaže...

nazvati vlastitog sina "waste materijalom" mi je ono, malo ipak previše

Imam na to pravo, osobito ako ga hranim, ako je moj, ako sam odgovoran za njega, ako ga razumijem kamo ide, ako ga volim i žalim i najbitnije - ako mi je pri ruci da ga prišarafim i popravim! (što ne mogu s nekima)

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 13:58 (Faerdhur).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice