Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 240.954
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
Faerdhur kaže...
segregator kaže...

napomena: jednog dana kad Conan pvp bude zanimljiv, prestat ću daviti sa DAOC-om Nevinašce

Ne daviš, zanimlivo je čitati takve stvari.

AoC PvP je dobar baš PvP zbog comboa i veštine, uzbudljivo je. Ali masivniji PvP ne znam jer još ne idem s klanom, a vidim da svaki tjedan imaju nekakve ratove, alijanse, itd. Vjerujem da to nije ono što se obećavalo, ali bude za koji mjesec.

AOC je super kad se tuče tank vs tank pa comboi pa cool pa super, i nitko ne exploita prekidanje comboa skakutanjem oko tebe
a onda naletiš na asasina kojeg nikako ne možeš udarit sa combom jer skače kao jelen oko tebe i udara te bez comboa za 800+
ili recimo na necroa koji samo baca dot na tebe i sticka par petova da te mlate, a čitavo vrijeme samo bježi od tebe i NIKAD ga ne možeš uhvatit jer tankovi troše više stamine na sprintanje nego casteri i tome slično

Iako sam u DAOC-u uvijek bio protiv elitizma i i danas sam mišljenja da su "leet" 8vs8 grupe dosta doprinijele smanjivanju broja igrača na serverima, ipak moram priznati da što se tiče potrebnog skila, ništa nije ni blizu 8vs8 DAOC fightovima
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2008 13:27 (segregator).
17 godina
neaktivan
segregator kaže...
 i nitko ne exploita prekidanje comboa skakutanjem oko tebe
a onda naletiš na asasina kojeg nikako ne možeš udarit sa combom jer skače kao jelen oko tebe...
a čitavo vrijeme samo bježi od tebe i NIKAD ga ne možeš uhvatit

I s ovime se slažem.

Zadnje iskustvo me gotovo natjeralo da dobro razmislim o daljnjoj pretplati na AoC.

Napao me, očito pijani kreten kojemu je bilo dosadno, assassin koji je lvl40, a moj tenk lvl67. I ja isprva gledam jel da prihvatim ili ne. Onda sam mislio da ga mlatnem i odem, kad on krene taj spomenuti bunny-jumping oko mene. Srećom, premali je imao damage za mene, ali me prilično oznojio skakutanjem, jer je 7 od 10 mojih comboa išlo u prazno. Panika me uhvatila.

Uspavao sam ga, ali je ostalo razmišljanje o odvratnosti te simulirane borbe online gdje nema "muškog" protivnika, nema prave borbe, već samo skakutanja. Jedino mi je zadovoljstvo pružio jedan barbarian, rekoh, koji je 7 levela iznad mene i kojega sam razbio zahvaljujući pravoj borbi, nije skakutao, samo licem u lice. Ali je sve ostalo bezvezno gorko i ubija volju. I ta gorčina me prati iz CoD 1 i 2 i drugih, pravih, online igara.

Mislim da u AoC čak i tenk mora uvježbati vještinu trčanja, skakutanja i pogađanja comboa u pravom trenutku, to pali, vidio sam, ali se postavlja pitanje gdje je tu prava borba u jednom barbarskom ili medieval svijetu? Gubi se gušt.

Plašim se, sve više sazrijeva razmišljanje o odricanju od PvPa i bavljenja samo single-player iskustvom, kao čitanje dobre knjige sam za sebe.

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2008 13:34 (Faerdhur).
17 godina

E vidiš u DAOC-u ima naredba /face koja omogućava da si u svakom trenutku okrenut prema protivniku, a postoji i hrpa takozvanih "positional" napada...ako je netko lud da ti okrene leđa u fightu, obično to plaća time što ga možeš stunati, nabacit snare style i slično. Npr pogledaj crush style liniju na

http://www.camelotherald.com/styles/line.php?c=6&line=1

to je super stvar i u grupnom fightu, jer su recimo healeri obično prvi target protivniku, a ti kao tank ih možeš zaustaviti jer ako slijede healera, moraju ti okrenuti leđa...tako da su 8vs8 fajtovi nalik partiji šaha gdje na većinu poteza ima i kontra...nema 1-shotanja, nema iwin tipki

Doduše u 1vs1 i tamo ima jedna glupost, a to je da engine nema detekciju kolizije, i može se exploitati tzv "run through"...to je prva stvar iz Konana koju bi violio vidjeti u daoc-u, osim ljepše grafike (makar su samo likovi bolji, oklopi i oprema bolje izgledaju u DAOC-u)

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2008 13:55 (segregator).
17 godina
neaktivan

A što misliš kako je rangerima kad se vrtiš oko njih, a Funcom je namjestio da ako jedan dio comboa promaši, promaše svi.:)

Ja sa demonologistom sam imao problema s gemanim rangerima koji me xbowom skucaju za 5000, a ja imam jedva 3000 HP-a. To su navodno fixali, ali i dalje ostaju assasini koje ne mozes dohvatit comboom ni u ludilu i ako si barbarian, da izvedes kombo moraš zastati, a dok zastaneš, adio, assasin i ranger su odavno u trku. Ako ih hvataš, suludo brzo trošiš staminu koja ti treba kad ih uhvatiš...

Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Xbow je prelud damage čak i bez gemova, ali je za 1vs1 sranje...treba ti 10s da izvršiš taj jedan dobar trodijelni combo...imam xbow rangera i svi dosadašnji fightovi sa bow rangerima su završili loše po mene...brže shootaju, i 5 unita bolji domet imaju

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2008 14:03 (segregator).
17 godina
neaktivan
segregator kaže...

Xbow je prelud damage čak i bez gemova, ali je za 1vs1 sranje...treba ti 10s da izvršiš taj jedan dobar trodijelni combo...imam xbow rangera i svi dosadašnji fightovi sa bow rangerima su završili loše po mene...brže shootaju, i 5 unita bolji domet imaju

A kako si prošao protiv barba ili assasina?:P
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
17 godina
naxeem kaže...
 A kako si prošao protiv barba ili assasina?:P

Nikako...konstantna poruka "you don't see your target" jer se vrte oko mene...u DAOC-u bi ga lupio sa shield SLAM styleom (to je 9s stun), 2-3 strijele i mrtav barb ili assassin :)

17 godina
neaktivan

Imam novi komp i neda mi se više čekati da se igra ispolira pa bi si ju kupil već ovaj mijesec ali me zanima kad instaliram igru kolko će mi još biti veličina patcheva i da li je moguče skinuti negdje sve patcheve pa instalirati ili se baš mora instalirati igra i automacki update-ati. Pitam to jer nemam flat Plač.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hUntEr kaže...

Imam novi komp i neda mi se više čekati da se igra ispolira pa bi si ju kupil već ovaj mijesec ali me zanima kad instaliram igru kolko će mi još biti veličina patcheva i da li je moguče skinuti negdje sve patcheve pa instalirati ili se baš mora instalirati igra i automacki update-ati. Pitam to jer nemam flat Plač.

Po mojoj procjeni, nisam vodio evidenciju, imaš negdje 2+ GB patcheva. Nije strašno, s obzirom koliki su T-Com ADSL paketi, a i da pređeš koji giga prometa taj mjesec, preživjet ćeš.

17 godina
neaktivan

ma uzmi si ovaj paket od t.com-a 10gb . zato sto aoc trosi dosta tak ako ces ga igrat prosjecno 3 sata dnevno to ti je 150 sati mjesecno odnosno vec oko 2,5gb mjesecno..tako da bi si trebo uzet ovaj paket od 10gb a skuplji je samo 40 kn..

a patchava ti ima oko 3,4gb trenutno..

Intel Core 2 Duo E8200 Corsair 2x2GB kit 1066MHz HD4870 512GDDR5 520HX Corsair

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nemam ja t-com internet. Kabelski internet....

A je li moguće skinuti kod npr. nekog frenda s flatom patcheve posebno pa doma instalirati na igru ili je jedini način kad se igra instalira na kompu pa se klikne na automacki update?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra ti se automatski pri pokretanju skenira i po potrebi updatea, updatei nisu smecarski sporo kao blizz downloader, meni je islo i po 700kb/s tako da te brzina nemora zabrinjavat...

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
17 godina
neaktivan

pa mozes otic kod frenda i preselit si onda cjelu igru..jer nema poseban folder u kojem su patchevi..al opet patchevi su svaki tjedan..mozda te vec sljedeci tjedan strefi neki od gigu.neces opet valjda selit igru od frenda koj si je skinuo taj patch..ja bi ti preproucio da uzmes neki veci paket il flat..danas to nije skupo vise

Intel Core 2 Duo E8200 Corsair 2x2GB kit 1066MHz HD4870 512GDDR5 520HX Corsair

0 0 hvala 0
17 godina

jel moguce kak igrat piratsku verziju igre?I nemojte mi molim vas da je negdje prije vec bio odgovor jer ima 800postova kom se to da citat

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

jel moguce kak igrat piratsku verziju igre?I nemojte mi molim vas da je negdje prije vec bio odgovor jer ima 800postova kom se to da citat

Ne jer nema piratski server! Nije kao WOW...
17 godina
neaktivan

Radili su na emulatoru ali sumnjam da će izaći kakavi igriv iduću godinu - dvije jer aoc ima puno više sadržaja nego wow

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dkc kaže...

Radili su na emulatoru ali sumnjam da će izaći kakavi igriv iduću godinu - dvije jer aoc ima puno više sadržaja nego wow

Jel si mislio na količinu datoteka u engineu i na grafiku? Jer AoC ima dobar sadržaj, ali da ga je mnogo, nisam siguran.

Inače, promjena avatara povodom lvl70 Osmijeh

17 godina
Dkc kaže...

Koji ti to Aoc igraš gdi ima više sadržaja?
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Dkc kaže...

Jel si mislio na količinu datoteka u engineu i na grafiku? Jer AoC ima dobar sadržaj, ali da ga je mnogo, nisam siguran.

Inače, promjena avatara povodom lvl70 Osmijeh

Mislim na mobove i spawnove, questove i to, engine i grafika su na tvom PCu ali su na serveru (valjda u bazi spremljene lokacije mobova, questova i toga), naxem će vam to detaljnije Izlanuo se
17 godina
neaktivan
Dkc kaže...

Mislim na mobove i spawnove

To da, tu se slažem, mobovi su u AoC nepre*ebivo dizajnirani, kao i njihovi zvukovi i animacije.

17 godina
neaktivan
hara_zg kaže...

pa mozes otic kod frenda i preselit si onda cjelu igru..jer nema poseban folder u kojem su patchevi..al opet patchevi su svaki tjedan..mozda te vec sljedeci tjedan strefi neki od gigu.neces opet valjda selit igru od frenda koj si je skinuo taj patch..ja bi ti preproucio da uzmes neki veci paket il flat..danas to nije skupo vise

Malo sam gledal po netu cjenike i to i uzimam flat od optime samo zbog AoC pa ću ga onda kupiti kad mi to slože. Ako igra nebude dobra Heads will roll!!! Smijeh.
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Dkc kaže...

Mislim na mobove i spawnove

To da, tu se slažem, mobovi su u AoC nepre*ebivo dizajnirani, kao i njihovi zvukovi i animacije.

Ma ne mislim na dizajn to je opet na tvom pcu, već gdje su smješteni u svijetu, koliko imaju hp-a, koliki im dmg itd e to je na serveru
17 godina
neaktivan

U utorak možemo očekivati patch veličine cca. 500 MB I trebao bi pokrpati PvP i još dosta toga.

Ali to je samo procjena, jer sam jučer uskočio na TestLive server, a ne mora do kraja biti sve ono št su napisali i tamo stavili. No, činjenica je da se za potrebe testiranja moj AoC apdejtao tih 500 MB. U utorak će pustiti veliki patch, a hoće li to biti samo 2.0, bez ovih ostalih verzija poslije (mislim do 2.4 do jučer) ne znam.

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31 <========]]=0

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može li netko napisati kakvo je trenutno stanje igre? Jesu li popravili kritičnije stvari od launcha?

Ghostara Ashvaraga, Guardian/50 lvl/[EN]Eldar http://swim.forumh.net/index.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ghostara kaže...

Može li netko napisati kakvo je trenutno stanje igre? Jesu li popravili kritičnije stvari od launcha?

Do danas nisu, a da li će današnji patch srediti stvari, vidjet ću kad stignem doma s posla Cool
17 godina
neaktivan
segregator kaže...
Ghostara kaže...

Do danas nisu, a da li će današnji patch srediti stvari, vidjet ću kad stignem doma s posla Cool

Bio sam neko vrijeme na test serveru i ovaj novi patch je impresivan, ali mislim da ni u ovaj ni u slijedeće patcheve ne ulaze mnoge želje MMO igrača koji AoC uspoređuju s WoWom. AoC će se usavršiti - onako kako je Funcom zamislio, a ne kako je Blizzard utemeljio.

BTW, jučer je trebao biti taj veliki patch, ali su se pojavili problemi s borbom, pa su odložili. Kako znaš da će danas to ići?

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2008 12:20 (Faerdhur).
17 godina

Službena poruka sa Funcom foruma:

"The servers will come down for THE update on 17th September at 04:00 GMT.

The downtime is scheduled to last about 7 hours."

A evo i patch notesa:

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=93095

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2008 12:47 (segregator).
17 godina
neaktivan

Ako je to onaj PvP sustav koji su obećavali, ne ide mi se prvih par dana gore Osmijeh Tenk mi je tek lvl72 i ima samo kvestove u Kheshatti, ne bih volio da me odmah guze po petorica odjednom radi testiranja PvP sustava.

Kad se malo slegne... Smijeh

17 godina
Faerdhur kaže...

Ako je to onaj PvP sustav koji su obećavali, ne ide mi se prvih par dana gore Osmijeh Tenk mi je tek lvl72 i ima samo kvestove u Kheshatti, ne bih volio da me odmah guze po petorica odjednom radi testiranja PvP sustava.

Kad se malo slegne... Smijeh

nažalost neće bit "slijeganja" jer se za pvp exp dobijaju pvp itemi...očekuj da te ubijaju ne samo u Kheshatti nego svugdje
17 godina
neaktivan

Ma, do sad po mapama nije bio neki problem 1 na 1, tu sam OK. Ali ono silovanje trojice na jednog kad se upadne u Kheshattu, to me brine.

Ništa, naći ću neki termin u danu kad ih je manje (rano jutro? Osmijeh) dok se levelira.

Doduše, na RP-PvP serveru nastojimo koliko-toliko dogovorno voditi ratove u RP stilu, pa je manje gankera. Ali ima ih dovoljno da pod izlikom rata ganjaju iteme posvuda.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice