- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

E vidiš u DAOC-u ima naredba /face koja omogućava da si u svakom trenutku okrenut prema protivniku, a postoji i hrpa takozvanih "positional" napada...ako je netko lud da ti okrene leđa u fightu, obično to plaća time što ga možeš stunati, nabacit snare style i slično. Npr pogledaj crush style liniju na
http://www.camelotherald.com/styles/line.php?c=6&line=1
to je super stvar i u grupnom fightu, jer su recimo healeri obično prvi target protivniku, a ti kao tank ih možeš zaustaviti jer ako slijede healera, moraju ti okrenuti leđa...tako da su 8vs8 fajtovi nalik partiji šaha gdje na većinu poteza ima i kontra...nema 1-shotanja, nema iwin tipki
Doduše u 1vs1 i tamo ima jedna glupost, a to je da engine nema detekciju kolizije, i može se exploitati tzv "run through"...to je prva stvar iz Konana koju bi violio vidjeti u daoc-u, osim ljepše grafike (makar su samo likovi bolji, oklopi i oprema bolje izgledaju u DAOC-u)
A što misliš kako je rangerima kad se vrtiš oko njih, a Funcom je namjestio da ako jedan dio comboa promaši, promaše svi.:)
Ja sa demonologistom sam imao problema s gemanim rangerima koji me xbowom skucaju za 5000, a ja imam jedva 3000 HP-a. To su navodno fixali, ali i dalje ostaju assasini koje ne mozes dohvatit comboom ni u ludilu i ako si barbarian, da izvedes kombo moraš zastati, a dok zastaneš, adio, assasin i ranger su odavno u trku. Ako ih hvataš, suludo brzo trošiš staminu koja ti treba kad ih uhvatiš...
Xbow je prelud damage čak i bez gemova, ali je za 1vs1 sranje...treba ti 10s da izvršiš taj jedan dobar trodijelni combo...imam xbow rangera i svi dosadašnji fightovi sa bow rangerima su završili loše po mene...brže shootaju, i 5 unita bolji domet imaju
Xbow je prelud damage čak i bez gemova, ali je za 1vs1 sranje...treba ti 10s da izvršiš taj jedan dobar trodijelni combo...imam xbow rangera i svi dosadašnji fightovi sa bow rangerima su završili loše po mene...brže shootaju, i 5 unita bolji domet imaju
Imam novi komp i neda mi se više čekati da se igra ispolira pa bi si ju kupil već ovaj mijesec ali me zanima kad instaliram igru kolko će mi još biti veličina patcheva i da li je moguče skinuti negdje sve patcheve pa instalirati ili se baš mora instalirati igra i automacki update-ati. Pitam to jer nemam flat .
Imam novi komp i neda mi se više čekati da se igra ispolira pa bi si ju kupil već ovaj mijesec ali me zanima kad instaliram igru kolko će mi još biti veličina patcheva i da li je moguče skinuti negdje sve patcheve pa instalirati ili se baš mora instalirati igra i automacki update-ati. Pitam to jer nemam flat .
ma uzmi si ovaj paket od t.com-a 10gb . zato sto aoc trosi dosta tak ako ces ga igrat prosjecno 3 sata dnevno to ti je 150 sati mjesecno odnosno vec oko 2,5gb mjesecno..tako da bi si trebo uzet ovaj paket od 10gb a skuplji je samo 40 kn..
a patchava ti ima oko 3,4gb trenutno..
Nemam ja t-com internet. Kabelski internet....
A je li moguće skinuti kod npr. nekog frenda s flatom patcheve posebno pa doma instalirati na igru ili je jedini način kad se igra instalira na kompu pa se klikne na automacki update?
Igra ti se automatski pri pokretanju skenira i po potrebi updatea, updatei nisu smecarski sporo kao blizz downloader, meni je islo i po 700kb/s tako da te brzina nemora zabrinjavat...
pa mozes otic kod frenda i preselit si onda cjelu igru..jer nema poseban folder u kojem su patchevi..al opet patchevi su svaki tjedan..mozda te vec sljedeci tjedan strefi neki od gigu.neces opet valjda selit igru od frenda koj si je skinuo taj patch..ja bi ti preproucio da uzmes neki veci paket il flat..danas to nije skupo vise
jel moguce kak igrat piratsku verziju igre?I nemojte mi molim vas da je negdje prije vec bio odgovor jer ima 800postova kom se to da citat
jel moguce kak igrat piratsku verziju igre?I nemojte mi molim vas da je negdje prije vec bio odgovor jer ima 800postova kom se to da citat
Radili su na emulatoru ali sumnjam da će izaći kakavi igriv iduću godinu - dvije jer aoc ima puno više sadržaja nego wow
Radili su na emulatoru ali sumnjam da će izaći kakavi igriv iduću godinu - dvije jer aoc ima puno više sadržaja nego wow

pa mozes otic kod frenda i preselit si onda cjelu igru..jer nema poseban folder u kojem su patchevi..al opet patchevi su svaki tjedan..mozda te vec sljedeci tjedan strefi neki od gigu.neces opet valjda selit igru od frenda koj si je skinuo taj patch..ja bi ti preproucio da uzmes neki veci paket il flat..danas to nije skupo vise

U utorak možemo očekivati patch veličine cca. 500 MB I trebao bi pokrpati PvP i još dosta toga.
Ali to je samo procjena, jer sam jučer uskočio na TestLive server, a ne mora do kraja biti sve ono št su napisali i tamo stavili. No, činjenica je da se za potrebe testiranja moj AoC apdejtao tih 500 MB. U utorak će pustiti veliki patch, a hoće li to biti samo 2.0, bez ovih ostalih verzija poslije (mislim do 2.4 do jučer) ne znam.
Može li netko napisati kakvo je trenutno stanje igre? Jesu li popravili kritičnije stvari od launcha?
Može li netko napisati kakvo je trenutno stanje igre? Jesu li popravili kritičnije stvari od launcha?

Službena poruka sa Funcom foruma:
"The servers will come down for THE update on 17th September at 04:00 GMT.
The downtime is scheduled to last about 7 hours."
A evo i patch notesa:
http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=93095
Ako je to onaj PvP sustav koji su obećavali, ne ide mi se prvih par dana gore Tenk mi je tek lvl72 i ima samo kvestove u Kheshatti, ne bih volio da me odmah guze po petorica odjednom radi testiranja PvP sustava.
Kad se malo slegne...
Ako je to onaj PvP sustav koji su obećavali, ne ide mi se prvih par dana gore Tenk mi je tek lvl72 i ima samo kvestove u Kheshatti, ne bih volio da me odmah guze po petorica odjednom radi testiranja PvP sustava.
Kad se malo slegne...
Ma, do sad po mapama nije bio neki problem 1 na 1, tu sam OK. Ali ono silovanje trojice na jednog kad se upadne u Kheshattu, to me brine.
Ništa, naći ću neki termin u danu kad ih je manje (rano jutro? ) dok se levelira.
Doduše, na RP-PvP serveru nastojimo koliko-toliko dogovorno voditi ratove u RP stilu, pa je manje gankera. Ali ima ih dovoljno da pod izlikom rata ganjaju iteme posvuda.