Evo imam (na nekom starom kompu,ne ovom iz Moj PC) ovu grafičku i zanima me koliko je mogu kloknut a da je sigurno?
Ima loše performaseu igrama,pa bi je želio klokat.
Evo imam (na nekom starom kompu,ne ovom iz Moj PC) ovu grafičku i zanima me koliko je mogu kloknut a da je sigurno?
Heh
Sumnjam da ćeš puno dobit ali ja bih probao clock postaviti iz Catalyst Control Centre?
Imaš onu ikonicu dole desno u system trayu koja piše ATI crvenu, otvori, odi pod Overdrive i pomakni slider takta grafičke do kraja, memoriju isto tako, staviš Test Custom Clocks i ako piše nakon test 3 minute "Passed" ostavi tako!
Samo ostaje da probaš malo još igre..
Iako čisto kažem za tu grafu nema baš budućnosti ni s clockanjem..
Ah znači sigurno je ako stavim slider do kraja?
s overclockanje te grafičke nečeš baš previše odobit budi sretan ako dobije 2-3 fps više
Pa nemaš se što bojati. ATI je postavio sigurnosnu zaštitu time što ne dozvoljava max overclokanje grafi iz Catalysta. Tako da je to sve u nekim granicama normale za razliku od MSI Afterburnera u kojem možeš sve tweakati na max
Inače probaj na pola puta do kraja pa testiraj i onda još do kraja skroz samo ne očekuj puno, to ti je samo clock povišen, a to za igre znači malo.
Ko šta je kolega rekao par FPS-ova
ovak imam ti isto 3450 ddr2 512mb od asusa clock trenutni je na 715/450mhz. ali clockanjem sam dobio kojih 2-3 fps tako da ti se ne isplati.
Em šta je još moš oštetiti. Radije prodaj pa uzmi novo neku HD4850 ili ako imaš novce onda HD5770 Vapor-X te se dobro clockaju