Sapphire HD 3450 overclock

poruka: 8
|
čitano: 2.025
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo imam (na nekom starom kompu,ne ovom iz Moj PC) ovu grafičku i zanima me koliko je mogu kloknut a da je sigurno?

Ima loše performaseu igrama,pa bi je želio klokat. 

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Sapphire HD 3450 overclock

Heh

Sumnjam da ćeš puno dobitSmijeh ali ja bih probao clock postaviti iz Catalyst Control Centre?

Imaš onu ikonicu dole desno u system trayu koja piše ATI crvenu, otvori, odi pod Overdrive i pomakni slider takta grafičke do kraja, memoriju isto tako, staviš Test Custom Clocks i ako piše nakon test 3 minute "Passed" ostavi tako!

Samo ostaje da probaš malo još igre..

Iako čisto kažem za tu grafu nema baš budućnosti ni s clockanjem..

free speech for the dumbxD
17 godina
neaktivan

Ah znači sigurno je ako stavim slider do kraja?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Evo imam (na nekom starom kompu,ne ovom iz Moj PC) ovu grafičku i zanima me koliko je mogu kloknut a da je sigurno?

Ima loše performaseu igrama,pa bi je želio klokat. 

s overclockanje te grafičke nečeš baš previše odobit budi sretan ako dobije 2-3 fps više

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 18:43 (AFK).
17 godina
protjeran

Pa nemaš se što bojati. ATI je postavio sigurnosnu zaštitu time što ne dozvoljava max overclokanje grafi iz Catalysta. Tako da je to sve u nekim granicama normale za razliku od MSI Afterburnera u kojem možeš sve tweakati na max

Inače probaj na pola puta do kraja pa testiraj i onda još do kraja skroz samo ne očekuj puno, to ti je samo clock povišen, a to za igre znači malo.

Ko šta je kolega rekao par FPS-ova

17 godina

ovak imam ti isto 3450 ddr2 512mb od asusa clock trenutni je na 715/450mhz. ali clockanjem sam dobio kojih 2-3 fps tako da ti se ne isplati.

rapidshare premium and warez-bb user
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Em šta je još moš oštetiti. Radije prodaj pa uzmi novo neku HD4850 ili ako imaš novce onda HD5770 Vapor-X te se dobro clockaju

15 godina
neaktivan
Neisplativo clockanje,odustani od toga,već za 300kn imaš polovnu a sjajnu dan danas 3850 512mb koja je 6x valjda jača od 3450.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice