I eto nije stabilna grafika ... To je 130nm GPU. Njima je OC potencijal ravan 0, a ionako je ta grafa za staro željezo već polako
A sad u 12. mj i tako i tako uzmimam nes do 2500kn jer ce oko Bozica popusti pa cu kupit novo
I eto nije stabilna grafika ... To je 130nm GPU. Njima je OC potencijal ravan 0, a ionako je ta grafa za staro željezo već polako
A sad u 12. mj i tako i tako uzmimam nes do 2500kn jer ce oko Bozica popusti pa cu kupit novo
Ej,ne vrjeđaj moja potegne čak 10 mhz OC-a i onda se Win sruši
A tek zvjer od Durona-čak 840 mhz!!!
Eh moja FX5200 je išla sa 250MHz na 350Mhz i više nije proradila
Eh moja FX5200 je išla sa 250MHz na 350Mhz i više nije proradila
Imao sam i ja fx5200(imam još, i radi,ali nema je gdje spojit...), mislim da je išla na nekih 280-300 stabilno...
Pod Power User tabom si možeš proširiti skalu...
Kako??? Daj please objasni postupak.
Jel mi možete pomoći?
Evo uspio sam dolje je slika.
Eto vidiš, sve se može kad se hoće. Nisam ti htio pisat kako da ti nebude prelagano, dao sam ti samo hint gdje se može napraviti ;)
E je li mogu u Primeu dati odmah na onaj najtezi test,htio bih komp ostaviti upaljen preko noci da se testira pa da se nemoram budit stalno?
OCCT 3.1 i stavi large data set, ako tu nepukne neće nigdje.
OCCT 3.1 i stavi large data set, ako tu nepukne neće nigdje.
Ok,dao sam ga na 3.5Ghz defalut Vcore temperatura se drzi oko 64 stupnja(Prime95).
Da ga prebacim na OCCT?
Evo clockao laptop, grafa nvidia go 7300, bez oc-a 3dmark 06 kaže 711 bodova, a kada clockam kaže 906.
Pozdrav!
Imam pitanje oko mog budućeg procesora. Riječ je o Q9650 i zanimame da li je VID Voltage Range dopušteni raspon voltaže ili je to nešto drugo... Također me zanima koja je default voltaža za C2Q procesore (Za C2D je 1.35V ako se ne varam)
Pozdrav
Ako se ne varam,to je od 0.85-1.3625V,vjerojanto preporučena voltaža za taj CPU.
Stock voltaža je mislim 1.28V,ko će više znat-neki dižu zbog OC-a,neki spuštaju..-
Da to znači da je maksimalni raspon (valjda preporučeni) voltaže. Za E6600 piše 0.85-1.5V (upravo pogledao)... Još me zanima default voltaža u loadu
Molio bih da mi netko objasni ovo ( http://img188.imageshack.us/img188/7937/ffcxz.png )
Itko?Sto je ova temp 1 i 2 te vcore2?
To su prevelike temperature...Mislim da su ti to temperature jezgri...Ja recimo kod učitanja imam TMPIN0, TMPIN1 i TMPIN2....I ovaj TMPIN2 je uvijek 80°...Čitao sam na netu da je taj TMPIN2 lažni, mrtvi senzor koji uvijek pokazuje maksimalnu temperaturu, pa ako imaš sreće da je to to...Ako ne onda je prevruće.
Gle iz everesta (http://img517.imageshack.us/img517/2012/48920899.png).Ovaj tjedan mi dolazi kuciste i cpu cooler jer se spremam ocat cpu(i za bozic uzimam novu confu),pa si pripremam programe itd. skinem taj SpeedFan i ono omg,wtf pola komponeta "gori" (mora da neradi senzor je bi vec odavno izgorilo sto god da je ta tem 1 i 2)znam da nisu temperature bas najbolje ali to ce se ubrzo promjenit.
Kupio sam ovu konfu prosle godine (gotovu) i dobio sam ovu ... maticnu(veliko smece) i odlucio nikad vise kupiti gotovu konfu.
To su prevelike temperature...Mislim da su ti to temperature jezgri...Ja recimo kod učitanja imam TMPIN0, TMPIN1 i TMPIN2....I ovaj TMPIN2 je uvijek 80°...Čitao sam na netu da je taj TMPIN2 lažni, mrtvi senzor koji uvijek pokazuje maksimalnu temperaturu, pa ako imaš sreće da je to to...Ako ne onda je prevruće.
Da mu je to prava temperatura CPUa...on CPU vise nebi imao.
Ima li tko ideju ili rješenje za ovaj problem?
Evo meni je jučer došao Q9650 i odmah sam ga malo probao clockati i mogu reći da je super... Nisam previše čačkao u BIOS-u (kao što je bila stvar sa E6600), nego sam samo stavio FSB na 450MHz i ostavio množitelj na 9x... I prvi puta sam sa nekim procesorom prešao 4GHz
Danas sam probao ispitati malo viši clock i stavio sam mu FSB 485 i multi na 9x sve ostalo na auto i radio je stabilno na 4366MHz (preko toga nisam niti probao... Nemam vremena za tražiti maksimalni clock... Možda preko vikenda)
Malo kasnije sam stavio FSB 500MHz i dobio sam 4.5GHz i 9x multi i još neke postavke u BIOS-u i uspio...
e ljudi.. sad sam kod frenda i probali smo klokat e7500 (2.93ghz).. digli smo ga na cak 3ghz(lol).. probali smo 3,2 al sve se rusi.. voltazu smo bil digli 1.31.. moze li neka pomoc?
Koja je ploča... Koja je frekvencija RAM-a pritom i koji je tamo uopće RAM
Maticna: GB Ep-45DS3LR
RAm: Kingmax 2x2GB 800MHz
Čuj default za C2D procesore je 1.35V, a vi ste ga stavili na 1.31V, znači može biti da je u tome kvaka (moj bivši E6600 je išao na 2.7GHz uz undervolt na 1.29V)
Čuj default za C2D procesore je 1.35V
Nije...
1,225?
LUXX-ov tutorijal gdje je napisao da je to standardni napon za C2D procesore 1.35V
-prije godinu i pol. Neke stvari se ipak mijenjaju, kao core, a s tim i voltaže. Tako novi procovi sami reguliraju napon...