Overclock Trač i pitanja vezana za overclock izdvojena tema

poruka: 1.502
|
čitano: 396.952
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Overclock Trač i pitanja vezana za overclock
Oly_E3 kaže...

I eto nije stabilna grafika Namigiva... To je 130nm GPU. Njima je OC potencijal ravan 0, a ionako je ta grafa za staro željezo već polako

A sad u 12. mj i tako i tako uzmimam nes do 2500kn jer ce oko Bozica popusti pa cu kupit novo

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

I eto nije stabilna grafika Namigiva... To je 130nm GPU. Njima je OC potencijal ravan 0, a ionako je ta grafa za staro željezo već polako

Ej,ne vrjeđaj Belji se moja potegne čak 10 mhz OC-a i onda se Win sruši Neodlučan

A tek zvjer od Durona-čak 840 mhz!!! Izlanuo se

MSN - st001cro@gmail.com (Na avartaru nisam ja!)
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...

Ej,ne vrjeđaj Belji se moja potegne čak 10 mhz OC-a i onda se Win sruši Neodlučan

Eh moja FX5200 je išla sa 250MHz na 350Mhz i više nije proradila Šutim

Atomska bubamara - Last known good rank
17 godina
Oly_E3 kaže...
pod009 kaže...

Eh moja FX5200 je išla sa 250MHz na 350Mhz i više nije proradila Šutim

Imao sam i ja fx5200(imam još, i radi,ali nema je gdje spojit...), mislim da je išla na nekih 280-300 stabilno...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
max1919 kaže...
maXonja kaže...

Pod Power User tabom si možeš proširiti skalu...

Kako??? Daj please objasni postupak.

Jel mi možete pomoći?

Evo uspio sam dolje je slika.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 19:35 (max1919).
15 godina
Overclock Trač i pitanja vezana za overclock

Eto vidiš, sve se može kad se hoće. Nisam ti htio pisat kako da ti nebude prelagano, dao sam ti samo hint gdje se može napraviti ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E je li mogu u Primeu dati odmah na onaj najtezi test,htio bih komp ostaviti upaljen preko noci da se testira pa da se nemoram budit stalnoSmijehIzlanuo se?

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

OCCT 3.1 i stavi large data set, ako tu nepukne neće nigdje.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

OCCT 3.1 i stavi large data set, ako tu nepukne neće nigdje.

Ok,dao sam ga na 3.5Ghz defalut Vcore temperatura se drzi oko 64 stupnja(Prime95).

Da ga prebacim na OCCT?

Punk's not dead!!!!
16 godina
neaktivan

Evo clockao laptop, grafa nvidia go 7300, bez oc-a 3dmark 06 kaže 711 bodova, a kada clockam kaže 906.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Imam pitanje oko mog budućeg procesora. Riječ je o Q9650 i zanimame da li je VID Voltage Range dopušteni raspon voltaže ili je to nešto drugo... Također me zanima koja je default voltaža za C2Q procesore (Za C2D je 1.35V ako se ne varam)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Pozdrav

Ako se ne varam,to je od 0.85-1.3625V,vjerojanto preporučena voltaža za taj CPU.

Stock voltaža je mislim 1.28V,ko će više znat-neki dižu zbog OC-a,neki spuštaju..-

MSN - st001cro@gmail.com (Na avartaru nisam ja!)
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 22:15 (pod009).
16 godina
neaktivan

Da to znači da je maksimalni raspon (valjda preporučeni) voltaže. Za E6600 piše 0.85-1.5V (upravo pogledao)... Još me zanima default voltaža u loadu

15 godina

Molio bih da mi netko objasni ovo ( http://img188.imageshack.us/img188/7937/ffcxz.png )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Itko?Sto je ova temp 1 i 2 te vcore2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To su prevelike temperature...Mislim da su ti to temperature jezgri...Ja recimo kod učitanja imam TMPIN0, TMPIN1 i TMPIN2....I ovaj TMPIN2 je uvijek 80°...Čitao sam na netu da je taj TMPIN2 lažni, mrtvi senzor koji uvijek pokazuje maksimalnu temperaturu, pa ako imaš sreće da je to to...Ako ne onda je prevruće.

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
15 godina

Gle iz everesta (http://img517.imageshack.us/img517/2012/48920899.png).Ovaj tjedan mi dolazi kuciste i cpu cooler jer se spremam ocat cpu(i za bozic uzimam novu confu),pa si pripremam programe itd. skinem taj SpeedFan i ono Iznenađen omg,wtf pola komponeta "gori" (mora da neradi senzor je bi vec odavno izgorilo sto god da je ta tem 1 i 2)znam da nisu temperature bas najbolje ali to ce se ubrzo promjenit.

Kupio sam ovu konfu prosle godine (gotovu) i dobio sam ovu ... maticnu(veliko smece) i odlucio nikad vise kupiti gotovu konfu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ad4pt3r kaže...

To su prevelike temperature...Mislim da su ti to temperature jezgri...Ja recimo kod učitanja imam TMPIN0, TMPIN1 i TMPIN2....I ovaj TMPIN2 je uvijek 80°...Čitao sam na netu da je taj TMPIN2 lažni, mrtvi senzor koji uvijek pokazuje maksimalnu temperaturu, pa ako imaš sreće da je to to...Ako ne onda je prevruće.

Da mu je to prava temperatura CPUa...on CPU vise nebi imao.

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Ima li tko ideju ili rješenje za ovaj problem? Izlanuo se

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pa već je netko napisao vjerojatno ti je stvar u piratskoj igri one se znaju rušiti bez razloga, a ako nije piratska onda probaj skinuti zakrpe, također update-aj win i drievere za grafu pa onda probaj.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Evo meni je jučer došao Q9650 i odmah sam ga malo probao clockati i mogu reći da je super... Nisam previše čačkao u BIOS-u (kao što je bila stvar sa E6600), nego sam samo stavio FSB na 450MHz i ostavio množitelj na 9x... I prvi puta sam sa nekim procesorom prešao 4GHz Osmijeh

Danas sam probao ispitati malo viši clock i stavio sam mu FSB 485 i multi na 9x sve ostalo na auto i radio je stabilno na 4366MHz (preko toga nisam niti probao... Nemam vremena za tražiti maksimalni clock... Možda preko vikenda)

Malo kasnije sam stavio FSB 500MHz i dobio sam 4.5GHz i 9x multi i još neke postavke u BIOS-u i uspio...

Evo Link na Everest rezultate

Everywhere I see the pixel peepers
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 18:23 (Oly_E3).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tako treba, svaka čast, super oc.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

e ljudi.. sad sam kod frenda i probali smo klokat e7500 (2.93ghz).. digli smo ga na cak 3ghz(lol).. probali smo 3,2 al sve se rusi.. voltazu smo bil digli 1.31.. moze li neka pomoc?

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koja je ploča... Koja je frekvencija RAM-a pritom i koji je tamo uopće RAM

16 godina
neaktivan

Maticna: GB Ep-45DS3LR

RAm: Kingmax 2x2GB 800MHz

16 godina
neaktivan

Čuj default za C2D procesore je 1.35V, a vi ste ga stavili na 1.31V, znači može biti da je u tome kvaka (moj bivši E6600 je išao na 2.7GHz uz undervolt na 1.29V)

15 godina
Oly_E3 kaže...

Čuj default za C2D procesore je 1.35V

Nije...

16 godina
neaktivan

1,225?

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

LUXX-ov tutorijal gdje je napisao da je to standardni napon za C2D procesore 1.35V

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 21:52 (Oly_E3).
16 godina

-prije godinu i pol. Neke stvari se ipak mijenjaju, kao core, a s tim i voltaže. Tako novi procovi sami reguliraju napon...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice