Miki ae probaj na 5 pa vidi temp molim te,da vidimo jel to samo kod mene ili ...
Ma ništa, kad ostavim sve jednako i samo promijenim sa Level 1 na Level 5 ruši mi se na pokretanju Linxa. Ako vratim na Level 1 prolazi sve stabilno.
CPU Spread Spectrum - staviti na Enable ukoliko zelite konstantni bclk 100, te pospjesuje dizanje BCLK-a Evo Miki ovo kaze Jurky u svojoj temi sto se tice bclk
Znam što piše on u svojoj temi, ali ja ti govorim što se meni događa na Asrokici E4G3. Dakle ako ga enableam bclk mi varira a nekih 0.2-0.4 plus i minus. Ako stavim disable ostaje mi fixno na 100.
BTW igrao sam se malo i moj je sad stabilan na 1,320 na 4.8, ali zato za 5,0 mu nije dovoljno in 1,395. A kako ne želim ići na 1,4 za 24/7, a brojka 4,9 mi je totalno antipatična tako sam se onda vratio opaet natrag na 4,8 i to će mi bit 100% 24/7 OC. Samo se sada igram da nađem naniži napon sa i bez uključenih C stateova. I volio bih negdje konkretno i laički da mi netko objasni što ja dobijem sa njima. Znači C1Eist je ok, ali C2 i C6 i onu reću opciju, ne razumijem baš konkretno što mi donose...
Pusti ti na 1,sad sam i ja probavao i na 1 nema dropa to je izgleda jer sam pustio sve na auto i onda mi na 5 redi sve savrseno mislim dize,spusta kako ploci pase a kad sam na fixno voltazi na 1 i jedino 1