Žiro račun za maloljetnike?

poruka: 413
|
čitano: 265.999
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Ziro sam ja dns bio otvorit i moze se u OTB Banci,ali treba rodni list,OIB i par potpisa od roditelja da su ono ovisni o tome i stvar je rjesena. :)

Counter-Strike PRO Player 7800 + Sati :P
14 godina
neaktivan
Re: Žiro račun za maloljetnike?
dodoostyl1337 kaže...

Ziro sam ja dns bio otvorit i moze se u OTB Banci,ali treba rodni list,OIB i par potpisa od roditelja da su ono ovisni o tome i stvar je rjesena. :)

Misliš studenski tekući?

Jel treba osobna?

Ako ne misliš,onda na koga će glasit kartica?

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 10:55 (nick54312).
15 godina
neaktivan

Misliš tekući račun? Za fizičke osobe.

Cemetary gates
14 godina
protjeran

Gledajte,odite u banku i trazite maloljetni žiro račun.I ona ce vam rec da treba rodni list,oib i par potpisa roditelja i sve je rjeseno.Nista tu nije drugacije jedino sto treba jest donijet rodni list i roditelja,ili pak roditelj to moze sam napravit.

14 godina
neaktivan

Evo potvrđujem za Erste banku.. Znači mi maloljetnici imamo mogućnost otvorit kunski žiro račun i kunski štedni račun.. (možda još koji, ali ova teta na šateru mi je samo to spomenula)

U oba slučaja moguće je zatražiti Visa electron karticu koja je prihvaćena na PayPal-u. 

Za otvaranje računa potrebno je donijeti jednog roditeja/skrbnika, vaš OIB i kopiju rodnog lista koji netreba biti svjež (znači može i neki ako ga imate doma od prije). Ta teta na šalteru je bila uber hot tako da možda i nisam sve zapamtio ali ovo je glavno..

Isto je spomenula da vjerovatno maloljetnici mlađi od 16 godina ne mogu imati net banking (interent bankarstvo)..

Taj račun ustvari otvara vaš roditelj ali kartica, a valjda i račun glasi na vaše ime.

Inače ja sam se svakako odlučio za Erste banku..

1. Zato jer radi uber hot teta na šalteru

2. Zato jer mi se čini OK banka

3. Odgovaraju mi položaji bankomata

14 godina
neaktivan

Eto, odluceno je dobit cu karticu ukoliko je iz ZAGREBACKE banke i da se nemre  ic u minus(to mi je glavno)

ima li neki tutorial , tips &tricks?

Konfiguracija pod MOJ PC je na PRODAJU!!
16 godina
neaktivan

Ja vec 2 godine koristim Visa Electron od PBZ , imam 17 godina. Dosad sam kupovao preko steam-a ( više od 10 igara) i nikad problema. Svaka 3 mjeseca tražim ispis transakcija da vidim jel sve u redu!

14 godina
protjeran
nick54312 kaže...

Evo potvrđujem za Erste banku.. Znači mi maloljetnici imamo mogućnost otvorit kunski žiro račun i kunski štedni račun.. (možda još koji, ali ova teta na šateru mi je samo to spomenula)

U oba slučaja moguće je zatražiti Visa electron karticu koja je prihvaćena na PayPal-u. 

Za otvaranje računa potrebno je donijeti jednog roditeja/skrbnika, vaš OIB i kopiju rodnog lista koji netreba biti svjež (znači može i neki ako ga imate doma od prije). Ta teta na šalteru je bila uber hot tako da možda i nisam sve zapamtio ali ovo je glavno..

Isto je spomenula da vjerovatno maloljetnici mlađi od 16 godina ne mogu imati net banking (interent bankarstvo)..

Taj račun ustvari otvara vaš roditelj ali kartica, a valjda i račun glasi na vaše ime.

Inače ja sam se svakako odlučio za Erste banku..

1. Zato jer radi uber hot teta na šalteru

2. Zato jer mi se čini OK banka

3. Odgovaraju mi položaji bankomata

Uzmi OTP.Imas svagdje bankomata,jos vise nego ERSTE.Samo 20 m dolje ides i eto OTPa (:.Al su ulow tete na salteru :(

14 godina
neaktivan

To ovisi otkud si. Recimo OTP u Ri ima možda 3-4 bankomata a Erste ih ima valjda 30.

Vi veri veniversum vivus vici
14 godina
neaktivan
dodoostyl1337 kaže...

Uzmi OTP.Imas svagdje bankomata,jos vise nego ERSTE.Samo 20 m dolje ides i eto OTPa (:.Al su ulow tete na salteru :(

Stari mi ima OTP pa i zbog toga neću.. {#}

Kad nekom kažem da mi plati i pitam ga da li ima OTP banku u gradu, i nitko do sad nije imao, a puno njih je uplaćivalo..

14 godina
neaktivan

Ja sam prezadovoljan sa OTP računom, paypal, token i ostalo. A kaj se tiče uplate neka ti uplate u drugoj banci ili pošti za par kuna da izbjegavaš banku. {#}

14 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Ja sam prezadovoljan sa OTP računom, paypal, token i ostalo. A kaj se tiče uplate neka ti uplate u drugoj banci ili pošti za par kuna da izbjegavaš banku. {#}

Da ali ja nemam osobnu, tako da onda ne mogu otvorit studenski tekući.. Pa OK je to i to sam spomenuo samo zato jer je reko da ima više OTP banka/bankomata nego Erste banka/bankomata, a ne zato da ću ja izbjeć banku zbog par kuna pri uplati OMG {#}

14 godina
neaktivan

Ništa ni od Erste banke za sad.. :(  

Da bi kartica glasila na moje ima moram imat osobnu, a nju idem radit tek u srijedu. Znate možda koliko se čeka osobna?

15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Ništa ni od Erste banke za sad.. :(  

Da bi kartica glasila na moje ima moram imat osobnu, a nju idem radit tek u srijedu. Znate možda koliko se čeka osobna?

Ja sam ceko 2-3 tjedna ovisi o guzvi  frendu je bila dost brze gotova!

Jel zna neko samo jel se moze uplatnica kupit u posti da nedem bzv sad do  knjizare???

14 godina
protjeran

Ja cekao 15 dana :D

15 godina
neaktivan

evo dobio sam podatke na koje trebam slat pare ali zanima me ovo poziv na broj i opis npr pise mi poziv na broj #001164 ili opis uplata-#001164 pa me zanima sta znaci ova # jel to upisujem ili sta sry ako je glupo sta pitam al nemam bas iskustva s tim

14 godina
neaktivan
Niam te nista skužio daj malo bolje pojasni.
15 godina
neaktivan
Monopol kaže...

zanima me sta znaci ako ispred brojeva pise znak # (jel taj znak upisujem na uplatnicu ili ne)npr. ja sam dobio na mail podatke za upis na upplatnicu i pise::

Poziv na broj :   #001169

Opis:                Uplata-#001169

14 godina
neaktivan
made kaže...
Monopol kaže...

zanima me sta znaci ako ispred brojeva pise znak # (jel taj znak upisujem na uplatnicu ili ne)npr. ja sam dobio na mail podatke za upis na upplatnicu i pise::

Znači ti bi ispunio uplatnicu i uplatio nekom na račun?

Ne trebaš stavljati # nego samo ispuniš broj računa primatelja ( XXXXX-XXXXXXXX ).

15 godina
neaktivan
Monopol kaže...
made kaže...
Monopol kaže...

Znači ti bi ispunio uplatnicu i uplatio nekom na račun?

Ne trebaš stavljati # nego samo ispuniš broj računa primatelja ( XXXXX-XXXXXXXX ).

to znam ja sam pitam za ovo di sam dobil znak#

14 godina
neaktivan

ALOo, znai li netko za zagrebacku banku, posto stara jedino tu banku da

dakle nesmije u minus, pomogucnosti da mogu primati uplate, i da mogu online placati

hvala 

14 godina
neaktivan

Made pošalji mi slike na pp ako ti nestro nije jasno, godiš svaka banka ima karticu koja ne može u minus .

14 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Made pošalji mi slike na pp ako ti nestro nije jasno, godiš svaka banka ima karticu koja ne može u minus .

ali za maloljetnike, da mogu primat uplate  i kupovqat igrice, Rp za LoL itd. da si mogu uplatit cash, da nemogu ic u minus(trosi koliko imas)

14 godina
neaktivan

Aha pojma nemam za maloljetne pošto nisam maloljetan.

14 godina
neaktivan

ima li tko  kakvih iskustva s ztagrebackom bankom (u vezi maloljetnika)

17 godina

pa jel nije da zabine kartice ne rade s paypalom i online općenito?

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 12:08 (denix).
14 godina
neaktivan
denix kaže...

kome je to upuceno?

17 godina
Goddish kaže...
denix kaže...

kome je to upuceno?

Pa tebi. To je bilo retoričko pitanje. Što ti znači u zagrebačkoj nešto otvarat, ak' s njihovom karticom ne možeš kupovati posredstvom paypala.

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
14 godina
neaktivan

ma nisam   znao 

15 godina
neaktivan

Ajajajajajajajaj. Nisam smjeo nećaku pokazati ovu temu :(.. Sad me zapituje pa molim vas: Sa koliko godina se može dobiti to internet bankarstvo??

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice