"zamjena" genijalci zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 3.036
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
"zamjena" genijalci

ne znam da li samo mene smeta, ali kada vidim u oglasniku - covjek prodaje nesto za recimo 700kn, ali postoji i opcija zamjene, ali onda je cijena u zamjeni npr. 800kn. covjek izlista sto bi htio za zamjenu. znaci, njegov predmet bi u zamjeni bio vrijedniji od mojeg. ajde da imate smartphone koji dođe 800kn i vidite da covjek prodaje nesto sto vrijedi 800kn, ali moze zamjena za smartphone. ali neeee, u zamjeni je cijena veca...

kakve su to gluposti?! mislim da je to jos jedna ljudska glupost da prodavač izvuče maksimum od kupca...

15 godina
"zamjena" genijalci

.

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 23:27 (win4crazzy).
13 godina
Re: "zamjena" genijalci
Idealist kaže...

700kn, 800kn, 800kn, 800kn

It's not how good you are, it's how good you want to be.
16 godina
win4crazzy kaže...

.

mislim da se u mojoj prvoj recenici daje ocitati kakvo-takvo pitanje: da li je ikome osim meni takav način trgovine glup?

16 godina
Artem kaže...
Idealist kaže...

nekima treba crtati nesto. dobro, nisam mozda savrseno objasnio, ali opet... evo primjer! znaci prodaje kuciste za 700kn. i moze zamjena za smartphone. ali u zamjeni je cijena veca - 800kn. recimo da ja imam smartphone koji vrijedi 700kn. imamo predmet istih vrijednosti, po cemu je njegov odjednom vredniji ako se ide na zamjenu?

15 godina
Idealist kaže...
win4crazzy kaže...

.

mislim da se u mojoj prvoj recenici daje ocitati kakvo-takvo pitanje: da li je ikome osim meni takav način trgovine glup?

pa sta onda, i dalje nemogu zakljuciti bit tvoga posta

dali ti pokusavas pokrenuti neku raspravu, ili provodis neku aknetu pa zelis da se svi izjasne sa- smeta mi, ne smeta mi...

stvarno ne vidim poantu tvog posta

15 godina
Idealist kaže...
Artem kaže...
Idealist kaže...

nekima treba crtati nesto. dobro, nisam mozda savrseno objasnio, ali opet... evo primjer! znaci prodaje kuciste za 700kn. i moze zamjena za smartphone. ali u zamjeni je cijena veca - 800kn. recimo da ja imam smartphone koji vrijedi 700kn. imamo predmet istih vrijednosti, po cemu je njegov odjednom vredniji ako se ide na zamjenu?

Možda zato što mu zamjena nije prioritet?! {#}

Maurer
13 godina
Idealist kaže...
Artem kaže...
Idealist kaže...

ma ne nema potrebe savršeno si objasnijo....ali šta, zavisi kako gledaš kao kupac ili prodavač?...jednostavno novac je novac meni to je sasvim normalno i uvjek više vrijedi nego roba

16 godina
win4crazzy kaže...
Idealist kaže...
win4crazzy kaže...

.

dali ti pokusavas pokrenuti neku raspravu, ili provodis neku aknetu pa zelis da se svi izjasne sa- smeta mi, ne smeta mi...

da sam htio anketu (postoji opcija za nju) - napravio bih je. nema veze. samo sam htio vidjeti da li ima istomisljenika i procitati koji njihov komentar, a ne komentare ljudi kojima se ne spava pa vole zaj*****.

mislim, pokrenute su vise nebulozne teme pa je ta tema vise prilicila za drustveni forum nego ova. imam osjecaj da se ovdje jedva ceka neka stvar pa da se rade majmuni od covjeka i postaju glupe slikice.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 0:02 (Idealist).
15 godina
Idealist kaže...
win4crazzy kaže...

da sam htio anketu (postoji opcija za nju) - napravio bih je. nema veze. samo sam htio vidjeti da li ima istomisljenika i procitati koji njihov komentar, a ne komentare ljudi kojima se ne spava pa vole zaj*****.

mislim, pokrenute su vise nebulozne teme pa je ta tema vise prilicila za drustveni forum nego ova.

{#} ako sam te uvrijedio

samo sam htio saznati poantu tvog posta na saljiviji nacin, ali ocito ti nije sjelo. Da si ovo boldano napisao odmah gore nebi ti nista rekao, a ovako je bilo na nama da pogadjamo sta si ti htio s tim postom

13 godina
Idealist kaže...
win4crazzy kaže...
Idealist kaže...
win4crazzy kaže...

.

mislim, pokrenute su vise nebulozne teme pa je ta tema vise prilicila za drustveni forum nego ova. imam osjecaj da se ovdje jedva ceka neka stvar pa da se rade majmuni od covjeka i postaju glupe slikice.

e da ovo si u pravu :D ...ali ne vidim nikakvog cilja u otvaranju ove teme, nego si htio da et' nako raspravljaš o trgovni, ja sam ti rekao svoje mišljenje to mi je OK, da budem iskren kada kupujem plaćam novcem i uzimam novu robu, ništa ne trampim pa me možda to ne nervira..

16 godina

gle, ne zamjenjujem vecinom ni ja. oglas me zaintrigirao pa sma isao pogledati kad ono, opet cijena veca u zamjeni. nije mi to moralno...

18 godina
"zamjena" genijalci

Ne kužim u čemu je problem. Ti mu ponudiš svoj smartphone u zamjenu, kažeš da inače košta 700 kn ali je u zamjeni 900 kn. Pa ti je tip još dužan 100 kuna {#}

18 godina
"zamjena" genijalci

Mogao si iskoristiti ovu temu. Ne vidim poantu otvaranja nove koja se bavi relativno sličnom tematikom.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.12.2012 13:21 (Danny_HR).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice