Da,opet prek moba :-)
jesi na vipu,pa koristis onaj bug kupon?
jesi na vipu,pa koristis onaj bug kupon?
Ja uzeo web'n'walk, 20kn = 100mb, glupo je sto traje 1 mj samo.
Ostalo mi je jos 110mb :)
Jel kod vas pada snijeg?
Kod mene pada malo, uz lagani vjetrić
zašt ti je glupo? premalo traje? ili previše trošiš?
Jel treba nekom onaj kupon za besplatno surfanje?
Evo moze meni. :)
Evo moze meni. :)
Evo imenjace stize na pp:)
Hvala, imenjace. :)
Btw, nisam ni znao da smo imenjaci, hehe. :)
A to samo koristi se za mob jel tako taj kupon na koju foru to funkcionira?
Vidim BORG je pitao za snijeg pa evo mu fotka da vidi kakvo je stanje ispred moje kuće!
Di ti zivis ocu i ja snijega
Vidim BORG je pitao za snijeg pa evo mu fotka da vidi kakvo je stanje ispred moje kuće!
Uf da hoce ovdje malo past!
Jbt zarazio sam se Ubuntuom. Sad samo cackam po njemu.
Lijep pozdrav svima.
Lijep pozdrav svima.
Nesto si mi cudan. Mora da si pozutio.
Di ti zivis ocu i ja snijega
Hehe... U Kupresu!!! Ma ovo je sad ništa, 15-ak centimetara. Kad padne onako kako treba onda ga ima i po dva metra!
Gle ovo!
Lijep pozdrav svima.
Nesto si mi cudan. Mora da si pozutio.
Kao maslacak
Ma pada malo, ne hvata se baš ;)
zašt ti je glupo? premalo traje? ili previše trošiš?
Premalo traje ;)
Jel kod vas pada snijeg?
i kod mene je malopre padao pomalo,ali sada je stao...
Zima je stegnula da ali ipak fino to izgleda kad malo snjegovic padne samo da nije iznad koljena inace bu svasta. Mi ga tu jos cekamo da zapadne no ne bumo dugo cekali sutra stize i kod nas itekak.
Hehe, pravi zimski ugođaj :))
Jel kod vas pada snijeg?
i kod mene je malopre padao pomalo,ali sada je stao...
Ma kod mene jedva da pada :D
jeste vidjeli ovo? sad sam na fejsu vidio grupu
JOŠ JEDNA OD MNOGOBROJNIH RUPA U ZAKONU O DRŽAVNOJ MATURI...!!!
Ukoliko je učenik bolestan na dan polaganja državne mature, ne mora ići na drugi rok. Mnogima je puno prihvatljivije rješenje prosječna ocjena iz tog predmeta izračunata na temelju ocjena iz trećeg i četvrtog razreda.
Opcija prosječne ocjene posebno će biti atraktivna odlikašima, kojima je umjesto polaganja državnog ispita puno jednostavnije biti bolestan, piše Večernji list. 'Ako učenik ne pristupi ispitu ili njegov test bude izgubljen, moći će ispit polagati u drugom roku ili prihvatiti ocjenu koja je izračunata na temelju prosjeka ocjena iz trećeg i četvrtog razreda', objašnjava Goran Sirovatka, ravnatelj Centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja i naglašava da su sva ta, ali i neka druga pitanja, regulirana pravilnikom o polaganju državne mature.
Pravilnik ipak nije uključio mogućnost zloporabe, a jedan dio roditelja i učenika već kalkuliraju i slažu najbolje rješenje. Naime,l predmet iz kojeg je ocjena odlična ne treba polagati na državnoj maturi jer se rezultat može samo pokvariti. A opravdan izostanak s ispita moguć je uz nesretan slučaj u obitelji i bolest, odnosno liječničku ispričnicu. Po nekim predviđanjima ovakvih izostanaka bit će masovan
Zima je stegnula da ali ipak fino to izgleda kad malo snjegovic padne samo da nije iznad koljena inace bu svasta. Mi ga tu jos cekamo da zapadne no ne bumo dugo cekali sutra stize i kod nas itekak.
Istina fino izgleda kad malo zabijeli, vjerovatno će već večeras malo više zapadati
a sta je bilo sa onim majicama koje je jucer dijelio bug???