- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro jutro,ljudi.Evo,da svratim na brzinu da vidim koga ima,pa odoh učit!
ovako ne mogu otvorit novu temu jer sam u safe modu moj problem je taj da upalim komp sve normalno i kad trebaju doc useri na kompu meni sve crno virusa nema provjerio sve sta bi jos moglo bit????!!!!!!
HELP ME PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ovako ne mogu otvorit novu temu jer sam u safe modu moj problem je taj da upalim komp sve normalno i kad trebaju doc useri na kompu meni sve crno virusa nema provjerio sve sta bi jos moglo bit????!!!!!!
HELP ME PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neznam kako može biti da nije do virusa,jedino bi ti to mogao napraviti virus
jutro, ja s mise... šta se radi?
nije skeniro sa Malwarebytes' Anti-Malware avastom i ad-awarom niko nis nije pronaso!!! ubit cu se !!!!kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme!!!!!!!!!!
Dobar dan!Šta se radi?
Bok ljudi! Sta ima?
Reko samo da se javim u birtiji moram ici,nema me danas kuci citav dan ;)
Bok ljudi! Sta ima?
Bok!
Nema te cijeli dan,sigurno se ideš nekamo proveselit?
Flash player?
Danas se drzim postanja samo u ovoj temi... Samo odmor i odmor... :D
Flash player?
Nemam pojma stisnem ono watch video onda me izbaci na standarni browser od moba, i pita me start stream ja stisnem na to i tu stoji, neznam morat cu se jos zezat s time ;)
evo mene... šta kažete na moj novi avatar?
evo mene... šta kažete na moj novi avatar?
ma puka si ko kokica...hehe
i ovo mi se još nije dogodilo na ipt-u
Meni radi ok, imali su nekakvih problema sa hostom prije tjedan dana mislim, a i nedavno su imali mali gubitak podataka ali srećom imaju backup svaka 24h, a ovo ''server is very high at moment'' to mi se stalno događa na SCC-u.
Btw demonoid vam je proradio
imam acc na njemu al ga ne koristim...
Bok svima kaj se dela, eto opet jednog idijota mulec ukral hitnu i napravil to kaj je napravil pa trebalo bi ga bacit svinjama recimo to bi mu bila cisto primjerena kazna bez greske. Izgleda kolko sam cul da ga je nasa murija ganjala 130 kilometara i nisu ga uspjeli zaustavit a znamo fino kak bi to kod amera zavrsilo prvo pucanjem u gume pa onda ostalo ali kod nas sve naopacke pa tak i to
http://www.24sata.hr/news/ukrao-vozilo-hitne-bjezao-policiji-i-ubio-vozaca-53/149297/
pa nemožeš virovat šta se sve događa...
imam acc na njemu al ga ne koristim...
Ma ni ja previše, uglavnom tamo nađem što nema na ostalim trackerima.
Bok svima kaj se dela, eto opet jednog idijota mulec ukral hitnu i napravil to kaj je napravil pa trebalo bi ga bacit svinjama recimo to bi mu bila cisto primjerena kazna bez greske. Izgleda kolko sam cul da ga je nasa murija ganjala 130 kilometara i nisu ga uspjeli zaustavit a znamo fino kak bi to kod amera zavrsilo prvo pucanjem u gume pa onda ostalo ali kod nas sve naopacke pa tak i to
http://www.24sata.hr/news/ukrao-vozilo-hitne-bjezao-policiji-i-ubio-vozaca-53/149297/
Bok, čuo sam sa za to stvarno specijalac.
Pozdrav, ima li ko link za download DotA patcha 1.24c?
Bok ljudi! Sta ima?
Bok!
Nema te cijeli dan,sigurno se ideš nekamo proveselit?
ipak ostajem doma do nekih 4 sata tako da cu biti u birtiji :P
Sta ima novo u birtiji? Inace sinoc mi internet poceo sljakati tako da me nije bilo....
Jesi znao ista rijesiti ?? Jel to opet na bug preko mobitela?
Da,opet prek moba :-)