Tiby ne voli meso :DD
Osim "mesa", isprike curi koja ovo čita.
Tiby ne voli meso :DD
Osim "mesa", isprike curi koja ovo čita.
Sad ste me razj. odoh se napucati ko prava muškarčina i mrcnuti hladnog pivkana.
Bdw. ona blitva izgleda ko da ju je netko već prožvakao i vratio, bljak...
Mogu ja nabaciti i malo raštike, ako ti više paše.
Jel to on opet na prisilnoj dijeti?
Ma ne, na dobrovoljnoj je. Bolja polovica ima dobru volju a on dijetu.
Kojoj curi isprike?
Ako se na mene odnosilo nema zbilja potrebe, oboje će ti potvrdit da sam ja još gora nego njih dvoje zajedno
I ebla vas priča o hrani, sad sam i ja gladna...idem kopat po frižideru
Kojoj curi isprike?
Ako se na mene odnosilo nema zbilja potrebe, oboje će ti potvrdit da sam ja još gora nego njih dvoje zajedno
I ebla vas priča o hrani, sad sam i ja gladna...idem kopat po frižideru
Kad već napadaš frižider započni sa gornjih polica da se ne bi brdo srušilo na tebe.
Za gornje police mi treba stolčić
Za gornje police mi treba stolčić
Ako ima nešto zanimljivo doći ćemo Tiby i ja upomoć. Samo za nas moraš imati XXXXXL frižider.
Ako ima nešto zanimljivo doći ćemo Tiby i ja upomoć. Samo za nas moraš imati XXXXXL frižider.
Ako dolazi i Tiby onda bi jedino lička špajza bila dovoljno velika
Ako dolazi i Tiby onda bi jedino lička špajza bila dovoljno velika
Znaš nas. Mi ti dolazimo kao pomoć kad trebaš odmrznuti škrinju.
Mogli bi mi umjesto škrinje radije doć pomoć kosit travu...ubit će me ove godine, s jedne strane kosiš s druge raste
Mogli bi mi umjesto škrinje radije doć pomoć kosit travu...ubit će me ove godine, s jedne strane kosiš s druge raste
Pomogli bi mi ali znaš kako Tiby ne voli zelenjavu. Čim vidi travu odmah mu je slabo.
Pomogli bi mi ali znaš kako Tiby ne voli zelenjavu. Čim vidi travu odmah mu je slabo.
pa nemora ju pojest, mislim može al čisto sumnjam da voli piriku na salatu
Viđe ovo, poduplalo me. Moli se uvaženi gospodin Triksić kad se ukaže da obriše ovaj post. Zavaljujem
pa nemora ju pojest, mislim može al čisto sumnjam da voli piriku na salatu
Kako ne razumješ. Jadničak je u strahu i od zelenjave ima noćne more.
imam blagi osjećaj da će da naebemo i ti i mi i ja skupa samnom kad se vrati iz pohoda na frižider. Jadničku se vjerojatno već štuca od našeg oblajavanja, neće moć ni pivu popit u miru.
imam blagi osjećaj da će da naebemo i ti i mi i ja skupa samnom kad se vrati iz pohoda na frižider. Jadničku se vjerojatno već štuca od našeg oblajavanja, neće moć ni pivu popit u miru.
Ma škica on iz prikrajka, samo su mu puna usta pa ne može tipkati.
Kako ne razumješ. Jadničak je u strahu i od zelenjave ima noćne more.
Bogami sad kad sam došao u viksu nakon 4 tjedna zgadila mi se trava i zelenjava.
Puna pupica i odmah je bolje.
Mario di ćemo ići darkerici znaš kako je ona sadila one ljute papričice i vjerojatno napravila i pekmez od njih, mogli bi nam auspufi stradati.
Bogami sad kad sam došao u viksu nakon 4 tjedna zgadila mi se trava i zelenjava.
Mario di ćemo ići darkerici znaš kako je ona sadila one ljute papričice i vjerojatno napravila i pekmez od njih, mogli bi nam auspufi stradati.
Samo neka zove, svinjska mast (u odgovrajućoj količini) čini čuda. Prst masti na kruh, prst masti na.....
Samo neka zove, svinjska mast (u odgovrajućoj količini) čini čuda. Prst masti na kruh, prst masti na.....
Hmmm stara iskusnjara, valjda joj mast nije užegla.
Hmmm stara iskusnjara, valjda joj mast nije užegla.
Zar smo postali izbirljivi?
Ma škica on iz prikrajka, samo su mu puna usta pa ne može tipkati.
Puna usta i masni prsti
Nisam pekmez radila, samo kisele i suhe
E sad da sam perverzna ko vi svašta bi mi palo na pamet
Da stisnem jedan post, vec ovde dugo nisam :)
Zivjeli!
Razlaz. Već je prošlo 22 sata.
Dobra večer svima.....
Bok svim birtašima, kolko vidim tebi je danas rođendan, pa onda sve najbolje za rođendan samo pazi da se ne napiješ ko letva.
Dobra večer svima.....
Sretan rođkas s malim zakašnjenjem i fala kaj sam napokon omastio prstiće.
Morgen svima.
Hvala na lijepim željama. Darkerice, nije 18. već 17. zato pazi kakve slike stavljaš.
Dobra večer svima....
heh, postoji nekakva razlika između dvije i duple, ali tko bi to znao :)
Pa dvije duple... šta mi je jedna...