Kako ljudima (djeci) svašta pada napament, ja se toga ne bi sjetio sigurno.
ja sam se sad sjetio kako imam slatkač u škrinji.
Kako ljudima (djeci) svašta pada napament, ja se toga ne bi sjetio sigurno.
ja sam se sad sjetio kako imam slatkač u škrinji.
Fečer...
No rambo još čekamo tu demižonku.
Fečer...
No rambo još čekamo tu demižonku.
Bok svim birtašima, ma jok ništa od demižonke ona se odkoturala nizbrdo pa rasipala na jednoj bukvi i to je to.
Bok svim birtašima, ma jok ništa od demižonke ona se odkoturala nizbrdo pa rasipala na jednoj bukvi i to je to.
To možeš prodavati nekome drugom a ne ovdje.
Svejedno demižonka ti ne gine jer nisi dovoljno pazio na nju.
Znači, rambox je potrošio zadnje zalihe "lijeka" i sada se izvlači.
Dobra večer svima...
Dobra večer svima...
možda tako i bolje, navodno nije samo jedna bukva u pitanju nego i 6 grabova koji su u roku 2 dana pustili lišće, pa sad rambo ima kaj porušiti za zimu.
Dobra večer svima...
Kao i uvijek..
Večer svima.
Đeste pichke, stigo Duško Lokin
Da živ sam, samo neaktivan otkako sam vidio koliko klinaca i rage-era ima u raznim temama u kojima sam sudjelovao.
U biti završio kurs TIG zavarivanja, položio ATEST i sad sam u ĐĐ Bilfinger Montaži u rodnom gradu (S.B. duuuuh :P), ugovor 4 godine, navodno idem na teren Soon™
Samo sam se htio javit staroj ekipi i platit piće
Da živ sam, samo neaktivan otkako sam vidio koliko klinaca i rage-era ima u raznim temama u kojima sam sudjelovao.
U biti završio kurs TIG zavarivanja, položio ATEST i sad sam u ĐĐ Bilfinger Montaži u rodnom gradu (S.B. duuuuh :P), ugovor 4 godine, navodno idem na teren Soon™
Fino sad budeš mogel švasati auspufe na Fergusonima i šasije na gumenjacima.
Sretno na novom jobu i terenu, samo pazi čim dalje od kuće kriteriji su sve niže i niže.
Dobar dan svima.
večer
Fečer :)
Večer :)
Nisam dugo...
Photoshop????
Nisam dugo...
Hmm ovo se može jakoo krivo protumačiti.
U kazni je. Odbija ići u shopping centre.
Photoshop????
Where??
Neka svatko sebi protumači :D
Vidljivo je na rebrima s desne strane.
Ako sam u krivu daj me uvjeri kojom detaljnijom fotkom.
Ma nije....ili sam ja slijep xD
3X daj nabaci nešto bez ove morske pozadine više povezano s našim dnevnim uvjetima.
Nemam sad...
Bok svim birtašima, znači živ si i zdrav onda ok nema frke, no ipak moraš bit malo aktivniji a ne ovak gadno zabušavat na Bug jel.
Znači varioc u ĐĐ jel, a čuj s obzirom na današnju situaciju svaki posao je super to sigurno.Samo pazi kad se napiješ jel, da te ne uhvati žuta minuta pa da onda okolo ljudima ne švasaš ograde onak iz zahebancije jel.
Nisam dugo...
Pa nisi da to sigurno, ali bar si se mogel malo više potrudit, znači ta ista fotka ali bez gača dakle samo gornji dio da pokrije balkone.
večer
Pa di si ti do sad, kaj se radi jesi možda otvorila kakvu firmu i tak nekaj u tom stilu.
Fečer :)
Večer! Gdje su pive...
lijepo jutro (-:
Bok svim birtašima, da ali ja ne bi po tim stepenciama nema šanse, osim ako me gore ne čekaju tople krafne.
Večer! Gdje su pive...
Pa daj naruči tri gajbe, i eto onda nema frke možemo lokat do daske.
Večer! Gdje su pive...
Trebale ih donijeti rode ali su nekako završile u Italiji
Crtići 30 sati tjedno, filmovi 2.0 sati tjedno, serije 1.0 sati tjedno
Bok svim birtašima, ajmo življe malo pa ni vrag da niko više u grlo ne sipa alkohol fučkaj ga.