Ja danas trebao na posel otić,ali sam zakasnio na bus,tako da nisam otišao uopće.
Dobra stvar je ta da neće biti sankcija,samo sam javio da neću doći
(imam 12 slobodnih dana koje vučem još iz prošle godine)
Ja danas trebao na posel otić,ali sam zakasnio na bus,tako da nisam otišao uopće.
Dobra stvar je ta da neće biti sankcija,samo sam javio da neću doći
(imam 12 slobodnih dana koje vučem još iz prošle godine)
Fino. Sad udri po igrama.
Pozdrav FCTH...blago tebi, ja sam na žalost slobodan već godinama...
...kao što je napisal H. Miller u rakovoj obratnici "Nemam novca, nemam prihoda, nemam nade,
ja sam najsretniji čovjek na svijetu"...
P.S. ...samo za taj osjećaj...
Možda mi danas dođe hardver koji sam naručio
Jutro svima!
Sada se FCTH baci na slaganje wallpapera :) kada si već zakasnio :P
Fino. Sad udri po igrama.
Pozdrav FCTH...blago tebi, ja sam na žalost slobodan već godinama...
...kao što je napisal H. Miller u rakovoj obratnici "Nemam novca, nemam prihoda, nemam nade,
ja sam najsretniji čovjek na svijetu"...
Možda mi danas dođe hardver koji sam naručio
Jutro svima!
Sada se FCTH baci na slaganje wallpapera :) kada si već zakasnio :P
Evo i mene - taman došao iz teretane gdje sam drijemao na benchu Glavno je da imam + iz tjelesnog
pozz svima
Napravil sam jednu humanu stvar maloprije.
Išla je po mom selu jedna veterinarka koja nije od tu s onim špricom koje je za cijepljenje peradi protiv kuge.
Pošto ne zna kraj (jer lokalni veterinar je na bolovanju), boji se pasa i nema pojma ko ima perad, a ko ne, zbunjena je...
E sad, moj jedan susjed (a na poslu je i živi sam) ima ogromnog psa starog 7god koji nije dobroćudan i pozna naravno njega, mene i još 2-3 čovjeka, ostali mogu samo zatražiti hospitalizaciju ak se sretnu s njim...
Problem je kaj je put/ulaz u njegovo dvorište potpuno nepregledan, a dok dođete do "vidljivosti", pas već može do vas.
Tak sam ja onda njoj rekel da nek pričeka malo iza ograde prije da nije pas slučajno pušten, a onda nek ide prek s druge strane puta tak da ovaj ne može do nje.
Sve je prošlo ok, ona je to špricnula u vodu, ja sam se za to vrijeme igral s opakim "pesekom" dok ona nije otišla izvan njegovog dometa.
Onda mi je fino uručila račun koji bum mu poslije dal, litar/dva gemišta zagarantirani u našim želucima
Evo i mene - taman došao iz teretane gdje sam drijemao na benchu Glavno je da imam + iz tjelesnog
pozz svima
Napravil sam jednu humanu stvar maloprije.
Išla je po mom selu jedna veterinarka koja nije od tu s onim špricom koje je za cijepljenje peradi protiv kuge.
Pošto ne zna kraj (jer lokalni veterinar je na bolovanju), boji se pasa i nema pojma ko ima perad, a ko ne, zbunjena je...
E sad, moj jedan susjed (a na poslu je i živi sam) ima ogromnog psa starog 7god koji nije dobroćudan i pozna naravno njega, mene i još 2-3 čovjeka, ostali mogu samo zatražiti hospitalizaciju ak se sretnu s njim...
Problem je kaj je put/ulaz u njegovo dvorište potpuno nepregledan, a dok dođete do "vidljivosti", pas već može do vas.
Tak sam ja onda njoj rekel da nek pričeka malo iza ograde prije da nije pas slučajno pušten, a onda nek ide prek s druge strane puta tak da ovaj ne može do nje.
Sve je prošlo ok, ona je to špricnula u vodu, ja sam se za to vrijeme igral s opakim "pesekom" dok ona nije otišla izvan njegovog dometa.
Onda mi je fino uručila račun koji bum mu poslije dal, litar/dva gemišta zagarantirani u našim želucima
HUTUA ALL!!!
Upravo sam došao s probne državne mature i kave.
Eh sad mi više nije veselo, opet me jutros uvatilo rame a nema 3 dana da sam na netu, sad vie
ne mogu pisat , uuuuuu koja bol
Pozdraf svima
Evo gotov upload wallpaper packa.107 Mb je težak,
103 wallpapera u HQ rezolucijama: 1920x1200,1680x1050 i
par zbilja ogromnih.....
Pozdraf svima
Evo gotov upload wallpaper packa.107 Mb je težak,
103 wallpapera u HQ rezolucijama: 1920x1200,1680x1050 i
par zbilja ogromnih.....
pozz ljudi sta ima pozz FCTH daj nesto jako dobio sam 1 iz testa iz mat a moram ucit za sutra da ispavim (prokleta skola jedva cekam da zavrsi joooooj!)
a sta to anshike nema nes u zadnje vrijeme vjerojatno sad kraj skole pa puno ispita ima
Pozz ekipa.
Pozdrav. Evo bacam se na izradu kolekcije wallova, šta se radi?
bok svima!!!
može pivo za ekipu? (i za budućeg nezaposlenog čovca)
Jeeee! imam 2 zvjezdice, bravo ja!
a sta to anshike nema nes u zadnje vrijeme vjerojatno sad kraj skole pa puno ispita ima
malo muzike za ugođaj
...i malo čaja...
bok svima!!!
može pivo za ekipu? (i za budućeg nezaposlenog čovca)
...jao ljudi ovo je prva zvezdica koju sam u životu dobil, onu pionirsku sam
izgubil već prvi dan na putu iz škole, starci su mi popi...li... hehe a di je taj Seneka...
Dobar vam suncan i vruc dan.
Pozdrav F1-IVO