Ako netko nije vidio, imamo domaći "speed test", a ne onu glupost od HAKOM-ovog.
A jesam sad testiro i šta mislite???
I see your IP
Ako netko nije vidio, imamo domaći "speed test", a ne onu glupost od HAKOM-ovog.
I see your IP
I see your IP
Nema je.....
I see your IP
Nema je.....
brži si od munje
brži si od munje
Hahaha to što imam je na sticku od web n walk stariji model...
Dobro vece!
Ovo veceras na RTLu - Parada - jel to film podijeljen na 4 dijela ili?
Sta je to?
Dobro vece!
Ovo veceras na RTLu - Parada - jel to film podijeljen na 4 dijela ili?
Sta je to?
mislim da da, podijeljen na 4 dijela
moram kupit mob, a što me više odgovaraju od kupovine T-mobile Move 2, to mi se više sviđa
iako znam da je smeće xD
na traju t-mobile, 600kn kod njih, 400kn u oglasniku
bonovi, ovo bi mi bio drugi mob uz službeni pa s tim i potrošnja možda 50kn mjesečno
na traju t-mobile, 600kn kod njih, 400kn u oglasniku
bonovi, ovo bi mi bio drugi mob uz službeni pa s tim i potrošnja možda 50kn mjesečno
Uzmi simpu prejake, net 1gb poklon, 1000min i free sms a plačaš samo 50 kuna mjesečno.
ma tarifa je najmanji problem :)
treba nać mobitel...
Pozdrav za sve!
ma tarifa je najmanji problem :)
treba nać mobitel...
A neznam di nađeš a ja bolje da šutim jer sam dobia TD.
bolje da šutim jer sam dobia TD.
ma što se i ti pališ na te TD-ove ko da si na Univerzijadi 1987.
Tarifu defintivni idi na bonbon, slažeš si što ti treba....
Nego, koliko si ti krznjaka spremio za mobitel?
Simpa prejaka mi ispadne jeftinija za ono što trebam jer mi je taman...a i nebi mjenjao mrežu...
Pa recimo 500kn bi dao...jer taj mob će biti slabo korišten
Simpa prejaka mi ispadne jeftinija za ono što trebam jer mi je taman...a i nebi mjenjao mrežu...
Pa recimo 500kn bi dao...jer taj mob će biti slabo korišten
Nokia 3310 i dozvola za oružje ti dođu tu negdje
Nokia 3310 i dozvola za oružje ti dođu tu negdje
pa uz Xperiu S mi ni netreba ništa bolje :)
al ipak radije android...
moram kupit mob, a što me više odgovaraju od kupovine T-mobile Move 2, to mi se više sviđa
iako znam da je smeće xD
Nemoj molim te to uzimati. Upravo sam ga imao u rukama (ujakov) i toliko je loš da je to strašno. Nije ni čudo što se ljudima zgadi Android kad vide nešto takvo.
Nemoj molim te to uzimati. Upravo sam ga imao u rukama (ujakov) i toliko je loš da je to strašno. Nije ni čudo što se ljudima zgadi Android kad vide nešto takvo.
što ne valja s njim?
što ne valja s njim?
Šteka i lagira strašno, multitasking znači 2 aplikacije, troši bateriju, na Play Store mi se uopće ne želi ulogirati, bilo preko 3G-a, bilo preko WiFi-a.
Idem vidjeti može li se rootati i staviti pristojan custom ROM.
Šteka i lagira strašno, multitasking znači 2 aplikacije, troši bateriju, na Play Store mi se uopće ne želi ulogirati, bilo preko 3G-a, bilo preko WiFi-a.
Idem vidjeti može li se rootati i staviti pristojan custom ROM.
a koliko je toga natrpano na njega? garant je ram pun...
rootati se može, potraži na xda
Aj da i ja jednom birc otvorim
jutro
pošto ne igram igricu neznam dali je vrijedan moj komentar:ja sam se nasmijala..hoću i ja to naučiti..mislim praviti tako videa..
nice one :)
Drago mi je sto se nekom svida :D bilo je scena di sam crkavo smo tako, ono s avionom je bilo najteze snimit...