Jutro!
Ovde puše bura, sve nosi. Ipak radije bi snig
Nema frke samo ostavi adresu i kamion stiže imamo ga i previše...
Dobar dan svima, koji krasni dan nakon onoga jučer...
Jutro!
Jutro!
i nama je krasno tiby sunce pokušava izaći iza oblaka...još da buratina ne mete sve redom bilo bi super..ali..zima je..tako treba biti..idemo kuhati..
http://www.knorr.com.hr/hr/Recepti/Glavna-jela/Njoki-sa-kiselim-kupusom
Jako dobar odabir za lanč...
Jučer skuhao sarmicu i nisam zaboravio kuhati po komentarima drage...
Jako dobar odabir za lanč...
Jučer skuhao sarmicu i nisam zaboravio kuhati po komentarima drage...
zaboravila reči da uz to idu kremenadle,.,moji niš bez mesa...i dobro kakva je sarma??de jednu pukni u inbox..hihi..
Dan svima, ev mene sunčeko sja, očišćeno dvorište i put. Hehe sad odmaram.
@Tiby, kaj si postao kulinar? A šta ne sudjeluješ na Masterchef?
@Tiby, kaj si postao kulinar? A šta ne sudjelujep Masterchef?
joj nello taj master je sprdačina,nemože se čovjek pošteno najesti od njihovih recepata ..onaj tko voli kuhti i klopati bolje da master zaobiđe..to je sve sam ne hrana..
Na tom masterchefu bi od postene sarme napravili neki isprdak koji stane u cajnu zlicicu i dali neko francusko ime
@Tiby, kaj si postao kulinar? A šta ne sudjelujep Masterchef?
joj nello taj master je sprdačina,nemože se čovjek pošteno najesti od njihovih recepata ..onaj tko voli kuhti i klopati bolje da master zaobiđe..to je sve sam ne hrana..
Ma znam, al bi volio vidjet kako Tiby kuha hehe... A ono da moraš brzo pripremit to baš nije najbolje a nejad zna da su okusi loš i djelomićno kuhan. Nije to baš zdravo to jest.
Na tom masterchefu bi od postene sarme napravili neki isprdak koji stane u cajnu zlicicu i dali neko francusko ime
Aha, znam...
@nello kad živiš s ženom i kad si zaželiš komadinu pečenog mesa s krumpirima to si moraš sam složiti i napraviti pauzu od kelja i ostale zelenjave naravno ona je jako zdrava...
@nello kad živiš s ženom i kad si zaželiš komadinu pečenog mesa s krumpirima to si moraš sam složiti i napraviti pauzu od kelja i ostale zelenjave naravno ona je jako zdrava...
Točno.
Kolika je normalna cijena Q6600 ovih dana? Vidim po njuškalu za 500 kuna no previše mi je to, treba mi za server komp.
Dan! Jeste se nalopatali ovaj vikend?
Dan svima.
Tek krenula zima a već bole leđa od lopatanja
Večer.
Evo jedna slika iz 80-ih godina. Strašno je to što ovi autobusi dan danas voze dok novi stoje u garaži pokvareni
Bok svim birtašima, sječam se i ja tih starih MAN-ova pa onda i onih Ikarus-a dok se išlo u srednju kaj drugo.No na ovoj fotki taj prvi bus guraju, a i ovaj u drugom planu izgleda da je malo zatrokiral fučkaj ga.
Večer.
Evo jedna slika iz 80-ih godina. Strašno je to što ovi autobusi dan danas voze dok novi stoje u garaži pokvareni
Bok svim birtašima, sječam se i ja tih starih MAN-ova pa onda i onih Ikarus-a dok se išlo u srednju kaj drugo.No na ovoj fotki taj prvi bus guraju, a i ovaj u drugom planu izgleda da je malo zatrokiral fučkaj ga.
Naravno i ja sječam tog busa man i ikarus. Išo osnovnu i srednju... A dandanas vidio da ima novi a još neki voze stari bus.
Kolika je normalna cijena Q6600 ovih dana? Vidim po njuškalu za 500 kuna no previše mi je to, treba mi za server komp.
450HRK B3, GO 500HRK.
Uh kako je naglo opala temperatura, svima koji sutra ujutro idu na posel oprez bila bude ledana i ne želimo nešto polomiti pred blagdane...
Dobra večer svima...
Dobra večer svima...
Večer kako tvoj muskulfiber?
Večer kako tvoj muskulfiber?
Prvo sam ga šokirao još jednom turom lopatanja a sad ga liječim kuhanim vinom a prije toga je bila jedna vruća loza.
Prvo sam ga šokirao još jednom turom lopatanja a sad ga liječim kuhanim vinom a prije toga je bila jedna vruća loza.
A masaža pred kaminom? to ništa?
Ali ako si konzumirao kuhanu lozicu i vino onda bježi od toplote ta kombinacija obara s nogu...
A masaža pred kaminom? to ništa?
Ali ako si konzumirao kuhanu lozicu i vino onda bježi od toplote ta kombinacija obara s nogu...
Masaža će biti pred spavanje, da lakše zasspimo.
Masaža će biti pred spavanje, da lakše zasspimo.
Tako je pravo muško ipak je nedjelja...
Tako je pravo muško ipak je nedjelja...
Što bi rekli tu kod nas Allways.
Hmm gdje je onaj stari mačor @micek opet nešto igra po cijele mile dane...
Mrnajuuuuu. Tu sam.....
Hmm gdje je onaj stari mačor @micek opet nešto igra po cijele mile dane...
Pogodio si :)
Far Cry 3 se igra 2-3 sata dnevno tako da mi za forum ostane malo manje vremena, samo 2 sata dnevno. Ali sam se navukao i na jedno i drugo.
Previše sam si tema stavio pod praćenje pa kad sve pročitam više nemam volje ni pisati nešto (nekad je bolje da uopće i ne pišem jer napravim budalu od sebe :).
Pogodio si :)
Far Cry 3 se igra 2-3 sata dnevno tako da mi za forum ostane malo manje vremena, samo 2 sata dnevno. Ali sam se navukao i na jedno i drugo.
Previše sam si tema stavio pod praćenje pa kad sve pročitam više nemam volje ni pisati nešto (nekad je bolje da uopće i ne pišem jer napravim budalu od sebe :).
Znam dok te nema nekaj se gadno kuha...no i kakav je onak kratko se isplati dati lovu jer čekam plaću pa bumo vidjeli??
Znam dok te nema nekaj se gadno kuha...no i kakav je onak kratko se isplati dati lovu jer čekam plaću pa bumo vidjeli??
Najisplativija igra koju sam kupio (i jedina koju sam uzeo u pretplati). Govore da je to Skyrim sa oružjem (znam da ti je Skyrim odličan). Ogroman prostor u igri kojeg možeš prelaziti na način na koji ti najviše odgovara. Možeš u Rambo stilu, stealth, istraživački ili to sve kombinirati. Potrebno je par sati da se navikneš na igru ali nakon toga to postaje prava zabava. Ja sam na 60% a imam oko 23 sata igranja.
Moje je mišljenje da opravdava sve one visoke ocjene stručnjaka i meni sigurno ulazi u top 5 najboljih igara koje sam do sada igrao.