- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čuo sam http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=010902057164
http://www.links.hr/?naziv=tvrdi-disk-vanjski-2000-0-gb-western-digital-my-passport-wdby8l0020bbk-usb-3-0-5400-okr-min-2-5-crni&option=artikl&id_kategorija=051520&id_artikl=051.520.330
Nemrem vjerovat evo idem upravo van sada svima na cesti koga sretnem pripovijedati Linksovo evanđelje i kako praktički stvari zabadava daju.
.
Dobra večer svima....
Večer svima.
Dečki, kak se zove forumaš koji popravlja mob? Pranja?
Pitaj Kihoty-a, on je u vezi s vex5555, imao je odlican servis
Pranja=vexx5555
Koliko sam ja skužio Pranja=vex5555
XXX-man je bio brži
Ok budem pitao. Ma dobio sam mob t -mobile Vairy touch II ali je tač loš, kod brojčanog neradi 1, 3, 4, 6, 7. 9 i #. znači treba nov tač.
Ok budem pitao. Ma dobio sam mob t -mobile Vairy touch II ali je tač loš, kod brojčanog neradi 1, 3, 4, 6, 7. 9 i #. znači treba nov tač.
ne isplati se...mobitel je novi koštao 200kn
znam jer sam ga kupio za rezervu onda...
Jesi probao obrisati ekran možda smeta masnoća ili je nešto zapeklo se onako odvratno...
Jesi probao obrisati ekran možda smeta masnoća ili je nešto zapeklo se onako odvratno...
Ma jesam... Nije ni to...
Onda mi je žao, kako kaže XXX nema računice nego izvadi crno odjelo lopatu i u vrt iza kuće na posljednji pozdrav...
Onda mi je žao, kako kaže XXX nema računice nego izvadi crno odjelo lopatu i u vrt iza kuće na posljednji pozdrav...
Nek ti nebude, primjetio sam da na touch svinut vajda ženska nosila u džepu hlačama pa kad sjela pa je ono malo svinulo. hehe sve je moguće..

ak nabavim manje košta pa ču sam popravit. jer imam alate , hehe samo nemam paypal račun. Uf pa moram nekog zamolit da nabavit. Samo neznam di ima.
Dobra večer svima....
Dobra večer svima....
Centralašu jedan večer, jako dobar post...
dobro jutro :)
Dobar jutar...
Što se Jurra raspištoljio s lovom i ostalim možda ima neke veze s krampusom...
Morgen momčine.
jutro...
jel zna tko dal ima neki app za iphone 4s koji pojacava glasnocu razgovora jer ili ja imam mobitel u defektu ili sam gluh jer npr. u autu ili busu uopce nista ne cujem...
juuutrooooooooooooooooooooooooooooooooo...
jutro...
jel zna tko dal ima neki app za iphone 4s koji pojacava glasnocu razgovora jer ili ja imam mobitel u defektu ili sam gluh jer npr. u autu ili busu uopce nista ne cujem...
To je poznat problem jer iphone privlači prašinu ko blesav.Dakle vidiš dock connector dole ispod puhni u njega par puta ako se ne vrati zvuk očisti tamo gdje priključuješ slušalice tj. headphone jack s vatom na štapiću.
juuutrooooooooooooooooooooooooooooooooo...
Jutar...
Bilo što u čarapi?
Kao bušilica, fleksa, akku bušilica itd.?